AC/DC - Lesz új turné és lemez!

Tegnap Londonban bemutatták az új DVD-t

2011. május 7. (szombat) 07:40 | utoljára módosítva: 2011. május 8. (vasárnap) 19:10


 

Az AC/DC 20 hónapon át tartó, ultrasikeres Black Ice turnéjának három Buenos Aires-beli koncertjén készült a május 10-én, DVD és Blu-ray formátumokban is megjelenő koncertfilm, a Live At The River Plate. A turné során több mint 5 millió jegyet adtak el.
A 2009 decemberében tartott, fantasztikus hangulatú argentin bulikat megörökítő anyag hivatalos bemutatóját tegnap tartották Londonban. A Hammersmith Apollo előtt egy AC/DC  logós fekete szőnyeg, valamint 3500 fanatikus várta a zenekart, de még a legendás harangról, a Hell's Bell-ről és az ágyúkról sem feledkeztek meg a szervezők.
Angus Youngék készségesen fotózkodtak és dedikáltak, majd bevonultak a David Mallet által rendezett film debütáló vetítésére, amelyet az egyik legnagyobb rajongóként megnevezett Ozzy Osbourne videóüzenete előzött meg, valamint egy rövid zenekari megjelenés, amelynek során Brian Johnson elmagyarázta azt is, hogy a dobos Phil Rudd miért nem lehet jelen. Az énekes úgy fogalmazott, hogy Phil kénytelen volt otthon maradni, mert új-zélandi házát megrongálta egy vihar. A brit bulvársajtó persze tudni véli, hogy Phil távolmaradása inkább annak köszönhető, hogy tavaly decemberben a hajóján talált 27 gramm marihuána miatt pénzbírságra ítélték, igaz, most március végén az ítéletet hatályon kívül helyezték annak érdekében, hogy a Ruddot a priusza ne akadályozza a világ körüli turnézásban.
Turné ugyanis lesz, és új stúdióalbum is, ezt Angus Young is megerősítette egy tegnap megjelent interjújában: "Most az jár a fejünkben, hogy hogyan lehet túlszárnyalni a Black Ice turnét. De meg fogjuk csinálni."
Fotó: www.acdcfans.net
Kattints, ha érdekel, hogy mit mondott Angus és Brian a Rolling Stone-nak!A színpadon ugyanolyan fizikai erőkifejtést végeztek, mint régen?

Brian: "Látni fogod, ahogy mindent kiadunk magunkból Argentínában. Még, ha fáradt is az ember, amikor színpadra lép, vagy bármi más jelentkezik, amikor odaér, történik valami. Az én szabályaim szerint, ha a színpadról lefelé jövet nem vagy izzadt, akkor valami nincs rendjén. A legrosszabb az, amikor Angus ad elő valamit, én meg csak állok, és jön rám a hideg levegő... (vacogást imitál) De a rajongók számára ez az utolsó lehetőség, hogy lássanak minket a következő kanyarig, szóval jó formát kell mutassunk."

Angus: "A rajongók azt akarják látni, hogy még mindig képes vagy rá. Nem azt akarják mondani, hogy 'ezek a srácok régebben jó voltak'..."
Több évtizednyi turnézás után is képes ugyanazt az izgalmat nyújtani egy újabb koncertkörút?


Brian: "Nos... Ha bárki képes kisétálni egy ilyen színpadra, majd azt mondani, hogy nem izgatja fel a sok-sok ezer rajongó éneklése, az hazudik. Ez a dolog sosem fárad el, ez a válasz a kérdésre. És mindez ott van a DVD-n. A bulik előtt még inni sem szoktunk soha, mert ott mindennek jól kell mennie. És a rajongók épp olyan őrültek, mint korábban voltak. Mindenhol ugyanez ment... Finnországban például 9-kor léptünk színpadra, nem is, inkább 10-kor, és akkor még mindig világos volt, de őket ez sem zavarta. Kib...ottul nem számított, mert amikor éjfélkor lejöttünk a színpadról, a nap még mindig ott volt az égen."


AC/DC - Rock'n'roll Train (a River Plate DVD-ről)Beszéljetek egy kicsit nekem mindarról a züllésről, amit az úton töltött életetek során tapasztaltatok!


Angus: "Nos, fiatalon az ember belemegy a kalandokba, de igazából mindezt azok hozzák, akik ott vannak körülötted. A kezdeti időkben, Ausztráliában ott voltak ezek a lányok, akik benne voltak mindenben. Emlékszem, volt olyan is, aki a sulis cuccom miatt iskoláslánynak öltözött, valójában meg sztriptíztáncosnő volt. Hozta a szexbabáját is, és bemutatta a műsorát."

Brian: "Perverz."


A korosodó bandák csak gyógynövény teát szürcsölnek a backstage-ben. Nálatok is ez ment Argentínában?


Brian: "Kiba.ott gyógynövény tea! Fogalmazzunk úgy, hogy itt nincs kib...ott gyógynövény tea."

Angus: "Senki sem hinné el, ha elmondanám."


Szerintetek mikor húzzátok le a redőnyt és vonultok vissza a gigamillióitokhoz?

Angus: "Az ember addig nyomja, amíg úgy gondolja, hogy van valamije. És remélhetőleg az másoknak is tetszik."

Brian: "Amikor a szörnyeteg már nem kér többet enni. (Léggitározni kezd) Amikor már nem ezt érzi az ember!" (És egy rocksikollyal felugrik a székéből.) 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK - "Sírva vigadunk József Attilával...", új klip született: Dúdoló
2020. november 30. (hétfő) 07:36

Csókol Attila címmel jelent meg a hónap elején a Hétköznapi Csalódások új albuma - József Attila versek megzenésítésével. A friss klipjük a Dúdoló dalhoz született meg. "Itt az első klip az új lemezhez! Sírva vigadunk József Attilával és minden olyan emberrel, aki a társadalom perifériájára szorult és esélye sincs onnan feljebb kapaszkodni. Nézd és dúdold velünk a Dúdolót, a nyomorgók dalát!" Az idén éppen 30 éves punk rockerek a 2006-os Én, József Attila itt vagyok folytatásaképp újból egy teljes albumot szenteltek József Attila versek megzenésítésének. A friss anyagon több vendég is hallgató, énekel Kálmán Kata (Perfect Symmetry) és Tamás Éva (Tamás Éva Játéktára), brácsán játszik Martos G. Csongor (Hangerdő Társulat, Boja), nagybőgőn Kerekes Kornél (Kacaj, Boja), illetve hegedűn Katona Bálint (Kacaj, Four Keys).   www.facebook.com/hetkoznapicsalodasok "József Attila...

CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól
CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól

Új szöveges videóval jelentkezett az 1988-ban alakult norvég death metal brigád Cadaver. Az alapító/gitáros Neddo (Anders Odden) mellé még 2014-ben sorakozott fel Dirk Verbeuren dobos...

HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is
HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is

Megjelent és végig is hallgatható a Hatebreed nyolcadik nagylemeze, a Weight Of The False Self. Eredetileg májusban jött volna ki az új lemez, amit Chris Zeuss Harris producerrel (Rob...

SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom
SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom

Phil Anselmo blackes, extrém metalos projektje, a Scour tegnap adta ki a három részből álló EP-sorozatának harmadik darabját, a Blacket. A 6 tételes EP-t végig is hallgathatod, a Doom...

VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction
VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction

Már dolgozik a 2018-as The Wake album folytatásának dalain a kanadai Voivod, a mai napon viszont egy koncertlemezzel jelentkeztek. A Lost Machine - Live című anyagot máris...

VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones
VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones

Rewind, Replay, Rebound: Live In Deutschland címmel egy koncertanyaggal jelentkezett a Volbeat, nézd meg a legfrissebb élő videójukat, a Sorry Sack Of Bones felvételét - Stuttgartból....

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS