PROBLEMS - Saját szavaikkal 'Az én utam' album

Tavasszal jött ki a csapat első nagylemeze

2011. április 30. (szombat) 18:31


2006. elején alakult meg Kanizsán a Problems zenekar, akik eddig egy 2006-os demót (Fejjel a falnak) és egy Ébredj ember! címmel 2009-ben megjelent EP-t tudhattak magukénak. A Vajdaságból elindult, de most már inkább budapesti székhelyűnek tekinthető négyes magyar szöveggel nyomja a harapós, riffes rockmuzsikát, nem nagyon messze a Road, Depi, Rómeó vonaltól, és tavasszal végre megjelent 'Az én utam' címet viselő első nagylemezük is.
Az alapító felállásból ma már csak Molnár Tamás énekes/gitáros és Kostyál István gitáros játszik a Problemsben, a Tesstimony gitárosaként is ismert Török Attila 2007-ben csatlakozott hozzájuk basszusgitárosként, a dobos pedig Tóth János, aki 2010. végén szállt be hozzájuk, de már régebben is zenélt a Problemsben.
A debütáló nagylemez dalait a frontember Molnár Tamás mutatta be a HammerWorldnek.
Kattints a folytatáshoz!PROBLEMS (b-j):
Tóth János dobos
Török Attila basszusgitáros
Molnár Tamás énekes/gitáros
Kostyál István gitáros

 ZAJ KELL!

"Amikor már túl régóta benne vagy a mókuskerékben és szeretnél kilépni a szürke hétköznapokból, egy kis pörgésre, egy kis bulizásra vágysz, vagy sörözni a régi haverokkal, de mindenképpen kitörni a négy fal közül."


MEDDIG TART?!

"A zúzósabb számok közül a közönség egyik nagy kedvence, amit mi is imádunk játszani. Ha rájössz arra, hogy az élet amit élsz, nem az, amit valóban élhetnél, és nem akarod elhinni senkinek, amikor mondják, hogy 'ez van', hogy ilyen az élet... Inkább itt hagynál mindent, elhúznál messzire."


PROBLEMS - Meddig tart?! (a 2011-es Az én utam albumról)
ÖRÖM ÉS SZENVEDÉLY


"Pörgős, dallamos kis nóta, ami a bulizásról, és az ehhez használt tudatmódosító szerek kellemes hatásairól ad egy képet, amikor még tudjuk, hogy hol a határ. Sokak kedvencévé válhat majd ez a dal, akik a gondokkal teli hétköznapjaikat hasonlóképpen dobják fel."


ÚJ VILÁG

"A zenekar legújabb száma, amire klipet is forgattunk. Nyersen megfogalmazott osztás, ami a mai társadalom hibáira próbál rámutatni, egyúttal biztatást is adva a hibák elszenvedőinek, hogy ne hódoljanak be, merjék azt mondani, hogy 'Állj!'."


PROBLEMS - Új Világ (a csapat első hivatalos videóklipje)SZÍVEDDEL LÁSS

"A Problems zenekar zenei világát legjobban tükröző dal. A szöveg arról szól, hogy nézzünk mélyen magunkba, lássuk meg, ami bennünk van, és próbáljuk azt az utat járni, amit a szívünk diktál."


EMBER ÉBREDJ!

"A legtöbb ember életében eljön, vagy már volt is olyan csalódás, amikor úgy érzi, itt a vége, nincs tovább. Valamiben mégis megtalálja azt az örömöt, ami egy új élet kezdetét jelentheti számára. És végül ráébred arra, hogy ha ebbe belevág, ki kell állnia a sorból, mert csak egy életünk, egy utunk van."


MÉGIS MEGÉRTE

"Egy régi kapcsolat, egy emlék, egy szép pillanat, egy kép, amit soha nem felejtesz. A pillanat, amikor boldog voltál, és néha amikor eszedbe jut, rossz szájízzel és összeszorult szívvel, tudod, hogy 'mégis megérte...'."


A SORS KEZÉBEN


"Ahogy tartja a mondás, az élet egy színház, ahol mindenkinek jut egy szerep. Azt, hogy elég erős tud-e maradni benne vagy egyszerűbbnek látja, ha lelép, mindenki maga döntheti el. De még a bukott darabok után is jöhet vastaps..."


TÚL SOK

"Egy dal a múltról, melynek emlékei nem engedik, hogy megszabadulj a fájdalomtól. Nem találod önmagad, de tudnod kell, hogy mi az, ami neked fontos, mert amíg nem szabadulsz az érzéstől, csak egy rab maradsz."


ÉLETFOGYTIG

"Az első igaz szerelem, amiről azt hiszed, örökké tart, bár valahol mélyen tudod, hogy egyszer minden véget ér. Mikor már nincs más, csak a remény, ami még életben tart, hogy egyszer még találkoztok a síron túl."


PROBLEMS - Életfogytig (a 2009-es EP-hez készült klip)ELBASZOTT RENDSZER

"Jó az, ha mások döntik el, hogy mi a jó neked? Elhiszed, hogy a szabályok miattad léteznek? Mások honnan tudhatják, mi az, ami neked jó? Meddig feszegethetik még a határaidat? Egy bábu leszel, s nemsokára késő lesz belátnod, hogy az álmok nem váltak valóra."


PROBLEMS - Elbaszott rendszer (koncertfelvétel 2009)
SZÁLLNI

"Az igazi szabadságról szól, mindarról, ami számunkra a szabadságot jelenti, a korlátlan lehetőségeket, amikor terhek nélkül szárnyal test és lélek. Amikor megtalál az élet tökéletes harmóniája."


NÁLAD VAGY NÁLAM

"Egy igazi rock'n'roll nóta az édes szerelemtől az ajtócsapkodásig. És a történet vége egy újabb dráma..."


www.problems.hu

Problems a Facebookon

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
TOXIC TWINS PROJECT - A Pityesszel készült első dalukat hallottad már?
2021. március 6. (szombat) 09:23

Megközelíthetetlen címmel, egy videó kíséretében mutatta be első dalát még január végén a tavaly óta létező Toxic Twins Project, március közepén pedig érkezik majd a második nótájuk is. A Toxic Twins Projectben két gitáros fogott össze, Jozzy (The Hellfreaks, Live Life Hard, Ghymes, ex-Leander Rising, ex-Wendigo) és Kozó "Kozy" Tamás (ex-Wendigo, ex-Da Capo), az első dalukban Pityesz (ex-Neck Sprain, ex-FreshFabrik) énekel. "A zenei projektet 2020-ban hívtuk életre, hogy számunkra kedves zenét írjunk, és hogy olyan énekesekkel készítsünk dalokat, akiket nagyra becsülünk. Természetesen lesznek azért instrumentálisan hangszerelt zenéink is. 2004 és 2010 között a Fonogram-díjas Wendigo zenekarban játszottunk együtt, majd útjaink szétváltak. A barátság szerencsére megmaradt, így csak idő kérdése volt, hogy a szálak a zenei pályánkon is újra összefussanak..."   www.facebook.com/toxictwinsproject...

HELO ZEP! - Új dal és klip: Éltünk-e tényleg?
HELO ZEP! - Új dal és klip: Éltünk-e tényleg?

Életünk-e tényleg? címmel egy klippel kísért új dallal jelentkezett a Helo Zep! zenekar. A srácok második lemeze, a Mutass valami ujjat 2020 tavaszán jött ki, a friss nótát a világban...

APOCALYPTICA - A Papa Roach énekesével egy klasszikus rock nóta: White Room
APOCALYPTICA - A Papa Roach énekesével egy klasszikus rock nóta: White Room

A Papa Roach énekesével, Jacoby Shaddix-szel készítette el új felvételét a csellómetalos finn Apocalyptica. Nem saját szerzeményről van szó, hanem a legendás Cream zenekar nem...

SAXON - Jön az Inspirations album, új szöveges videó: Paperback Writer
SAXON - Jön az Inspirations album, új szöveges videó: Paperback Writer

Azt még tavaly jelentette be a brit heavy metal intézmény Saxon, hogy egy feldolgozásokat rejtő albummal kíván tisztelegni a számukra fontos inspirációt jelentő zenekarok és előadók...

WITHERFALL - Albumpremier és friss videoklip az amerikai prog-power brigádtól
WITHERFALL - Albumpremier és friss videoklip az amerikai prog-power brigádtól

Curse Of Autumn címmel megjelent és végig is hallgatható a progos power metalt komor dallamokkal, izgalmasan játszó amerikai Witherfall harmadik albuma, a 2018-as A Prelude To Sorrow lemez...

AGENT STEEL - Hamarosan itt az új album, dalpremier: Outer Space Connection
AGENT STEEL - Hamarosan itt az új album, dalpremier: Outer Space Connection

Ahogy ősszel már jeleztük, az Agent Steel egy új album kiadására készül: az UFO-megszállott eredeti énekes, John Cyriis vezette kultikus speed metal banda lemeze No Other Godz Before Me...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS