Friss videók: 30 SECONDS TO MARS, AUGUST BURNS RED, BRING ME THE HORIZON, RISE AGAINST, DROPKICK MURPHYS, PARKWAY DRIVE

HAMMERWORLD TV - Videóklipes Six Pack Vol. 145

2011. április 7. (csütörtök) 13:34

A friss klipeket, videófelvételeket, érdekességeket felvonultató
sorozatunk újabb hatos adagja:

30 SECONDS TO MARS
- This Is War (cenzúra nélküli új klip)
AUGUST BURNS RED - cím nélkül (koncertes vadiúj dal)
BRING ME THE HORIZON - Blessed With A Curse (Júniusban Pesten!)
RISE AGAINST - Help Is On The Way (fellépnek a Szigeten!)
DROPKICK MURPHYS
-
Memorial Day (kelta punk az amerikai írektől)
PARKWAY DRIVE
- Karma (új klip - idén Hegyalja!)
30 SECONDS TO MARS - This Is War (az idei Volt fesztiválon is el lehet csípni Jared Leto csapatát, ez pedig a 2009-es This Is War album címadó dalának régóta ígérgetett klipje - cenzúrázatlan formában)
 

AUGUST BURNS RED (az amerikai keresztény metalcore csapat már keveri a negyedik albumát, amelyről egy vadiúj nóta koncertfelvételét most meglesheted)

 

BRING ME THE HORIZON - Blessed With A Curse (a júniusban az Architects társaságában Budapesten koncertező brit metalcore csapat harmadik albumához, a tavaly kiadott There Is a Hell, Believe Me I've Seen It. There Is a Heaven, Let's Keep It a Secret. lemezhez készült új klip)


RISE AGAINST - Help Is On The Way (az amerikai melodikus hardcore/punk banda hatodik albumához, a március közepén kiadott Endgame-hez. Az idei Szigeten fellép a Rise Against is.)


DROPKICK MURPHYS - Memorial Day (az amerikai kelta punk rockerek márciusban kiadott hetedik albumához, a Going Out In Style-hoz)


PARKWAY DRIVE - Karma (új videó az idei Hegyalján fellépő ausztrál metalcore csapat harmadik albumához, a tavaly kiadott Deep Blue-hoz)

Hozzászólások

[007104]
apolo
JaroD-KONTEO.BLOG.HU-9/11
[007086]
JaroD
@SOMa
Egyrészről igazad van, de azért ne nevezzük már a terroristákat szabadságharcosnak, mert nem azok.
Szeptember 11-én a WTC lerombolásakor több ezren veszítették el az életüket, bármennyire nem szeretem az amerikai világszemléletet, nem tudom elfogadni, hogy azok az emberek akik a gépeken utaztak, vagy az épületben dolgoztak, esetleg azok akik bennragadtak az emberek megmentése közben azért haltak meg, mert néhány agyilag teljesen elborult balf@sz, idézem:"védik a hazájukat és a szülőföldieket".
Lehet gyártani az összeesküvés elméleteket, de nem érdemes.
[007042]
SOMa
Igazad van!
Amikor amerikai együttes nyavalyog hogy háború így, háború úgy, kicsit kiakadok én is. Az olajból van az USA-nak pénze, ha nem fosztanák ki Irakot akkor nekik se lenne miből naponta venni az ESP gitárokat... minden klippben ott díszeleg az olajfúró torony mint rémisztő dolog de utálják az irakiakat aki védik a hazájukat és a szülőföldieket. A terroristák sem azért robbantgatnak mert unatkoznak. KÉPMUTATÁS!!!
[007007]
apolo
hát ez súlyos amikor az ilyen 30seconds to mars féle amerikai,multikiadós rockbandák politizálnak/moralizálnak.aző kiadójuk is nyakig benne van a fegyverbizniszben/olajbizniszben,a lemezkiadás csak pénzmosás!ez a klip sem két krajcár volt.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
NIGHTFALL - Albumpremier a dark metal görög mestereitől: At Night We Prey
2021. március 4. (csütörtök) 17:17

At Night We Prey címmel holnap jelenik meg, de már végighallgatható a görög dark metal legenda, az idén éppen 30 éve aktív Nightfall új stúdióalbuma, a 2013-as Cassiopeia lemez utódja. A lemezről bővebben is olvashatsz a márciousi HammerWorld magazinban: "...A Nightfall zenei világa egy elég érdekes keverék, amelyben megtalálhatóak a Dimmu Borgirra, vagy a honfitárs Septicfleshre hajazó szimfo-black motívumok, de azért kevésbé harsányan, intenzíven és teátrálisan. A billentyűket is alkalmazó, a már-már epikus, és csodás keleties dallamokkal is felvérzett, nem mellesleg remek Meteor Gods ilyen például..."   www.facebook.com/nightfallbandofficial NIGHTFALL - At Night We Prey (a 2021-es album) 01. She Loved The Twilight 02. Killing Moon 03. Darkness Forever 04. Witches 05. Giants Of Anger 06. Temenos 07. Meteor Gods 08. Martyrs Of The Cult Of The Dead (Agita) 09. At Night We Prey 10. Wolves In Thy Head...

ATREYU - Nyáron jön az új album, friss dal a Blink-182 dobosával: Warrior
ATREYU - Nyáron jön az új album, friss dal a Blink-182 dobosával: Warrior

Baptize címmel június 4-én jelenik meg a 2011-ben pihenőre küldött, majd 2015-ben egy Long Live című lemezzel visszatért dél-kaliforniai Atreyu nyolcadik stúdióalbuma. A metalcore...

CADAVERES - Áprilisban új album jön, videoklippel az első dal: Savages
CADAVERES - Áprilisban új album jön, videoklippel az első dal: Savages

Ars Moriendi (A meghalás művészete) címmel április 9-én jelenik meg a Cadaveres hatodik albuma, első előzetesként pedig a videoklippel kísért Savages dallal lehet ismerkedni. "A...

EPICA - Omega (lemezkritika)
EPICA - Omega (lemezkritika)

EPICA Omega (Nuclear Blast)   Öt évvel a kiváló The Holographic Principle után végre megérkezett a holland szimfo-metal alakulat új, sorrendben nyolcadik soralbuma, az...

:NODFYR: - Pagan metal bemutatkozás Hollandiából, az első album: Eigenheld
:NODFYR: - Pagan metal bemutatkozás Hollandiából, az első album: Eigenheld

A pagan metal holland :Nodfyr: első albuma Eigenheld címmel jelent meg a Ván Recordsnál. A lemezt máris végighallgathatod, a kritikáját pedig megtalálod a márciusi Hammerben. "Az...

WOLFHEART - Gyilkos új dal a márciusi EP-ről: Hereditary
WOLFHEART - Gyilkos új dal a márciusi EP-ről: Hereditary

Skull Soldiers címmel egy 4 tételes és 2 új dalt tartalmazó EP-vel jelentkezik március 5-én a melodikus death metalt különlegesen fagyos hangulattal kísérő finn Wolfheart. A címadó...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS