SLAYER - Pesten már nem Gary Holt lesz a beugrós!

A Cannibal Corpse gitárosa, Pat O'Brien az új kisegítő

2011. március 31. (csütörtök) 07:32

Hetek óta nagy kérdés volt, hogy vajon ki gitározik majd a budapesti Slayer bulin Jeff Hanneman helyén, hiszen a turnén kisegítő Gary Holt csapatának, a vérthrasher Exodusnak is vannak lekötött koncertjei.
A válasz megszületett: április 6-tól a turnén már a Cannibal Corpse soraiból ismert, de korábban a Nevermore-ban is megfordult Pat O'Brien játszik, így április 8-án mi is őt láthatjuk majd Kerry King mellett.
A Slayer gitárosa, Jeff Hanneman egy súlyos fertőzés miatt kényszerült otthon maradni, de a friss hírek szerint állapota gyorsan javul, és már javában riffelget is a gitárján.
A Budapest Sportarénában április 8-án megrendezésre kerülő Slayer - Megadeth koncerten nem lesz más fellépő, az ajtók pedig este hétkor nyílnak.
Az első fellépő a Megadeth lesz 20h magasságában, a Slayer pedig valamivel 22h előtt várható a színpadra.
Kattints a folytatáshoz!


Az este folyamán a zene a főszereplő, a két banda nem akart óriási díszletekkel és hatalmas stábbal turnézni, így inkább a hangosítás minőségére helyezték a hangsúlyt. A felszerelésük épp ezért el is fér 4 kamionban, amit a két banda turnébusza és még két további busz kísér.

A 300 négyzetméteres színpad kialakítása is hagyományosnak mondható, bár az óriási hangládák és a fényhidak elhelyezése meglehetősen látványos lesz.

Az építés reggel 8-kor kezdődik, és kora délután már a hangbeállás zajlik majd. 25 magyar technikai ember segít majd a helyszínen, hogy minden időre a helyére kerüljön; és ebből négyen a koncertek ideje alatt is dolgoznak a világosítóknak majd.

Egyik bandának sem voltak extra kívánságai. Mind a Slayer, mind a Megadeth egy-egy közös öltözőt és egy-egy próbahelységet kért. Az öltözőket kényelmesen, de semmi esetre sem extra módon kell berendezni. Néhány kanapéra van csak szükségük. Ellátás kapcsán is főként gyümölcsöket, üdítőket, kávét és teát kértek; de persze azért némi chips, tortilla és csokoládé és kerül a délutáni nassolni valók közé. Vacsorára amerikai és ázsiai jellegű ételeket rendeltek.

Az Aréna egész területén nem lehet dohányozni.

Meglehetősen szigorú beléptetési és biztonsági előírásokkal dolgozik a turné, amelyet betartatnak Budapesten is. Teljes test és táska ellenőrzés lesz az épületbe belépéskor.

Nem lehet behozni semmilyen üveget, palackot; fél- vagy teljesen profi fényképezőgépet, hang- és videó felvevőt. Ezt a koncert ideje alatt is folyamatosan ellenőrizni fogják a tömegben, ha valakit kép- vagy hangfelvétel készítésén érnek, elkobozzák a teljes felszerelést.

Ezen felül nem lehet még a koncertre bevinni lézerpontozót, lámpát, vakut, bármilyen típusú kést, sokkolót, botot, buzogányt, láncot vagy üvegtárgyat.

Mind a két csapat közel másfél órát játszik.
Jegyek még kaphatók a Ticketpro országos hálózatában.
 

Hozzászólások

[006906]
Koltai
Máshol sem engedik meg, hogy felvegyék a koncertet. Az egy másik dolog, hogy mégis felveszik, egyértelmű, hogy a tömeg közepéről nem fognak kivinni, de ha tudnak, rád szólnak. Nem csak nálunk van így.
[006904]
bloodyroots
Mondjuk azért majd megnézem, hogy ebből mennyi lesz igaz XD mert azt nem tudom elképzelni, hogy a tömegből kiráncigálják azt aki fényképezik XD meg nem engednek be láncot... szegény Kerry King jól megszopta XD
[006903]
cssaci
Ja,hát nem lehet azt összehasonlítani Magyarországgal.
Az egy egész más világ...
[006900]
deanjones
Csak nálunk van ilyen f@sszopás,már elnézést!
Nem lehet bevinni fényképezőgépet, se ilyet se olyat-tiszta óvoda!! Teljesen elment ezeknek az eszük?!Az EGÉSZ világon MINDENHOL fényképeznek, meg videóznak.Olyan természetes ez a mai világban mint a net vagy szarás. Mind gondolnak ezek szerencsétlenek, még mindig 80-as években vagyunk? Hát erről szól a világ! Hogy fognak így több tízezren rákattintani a youtubon?
Jellemzően csak és kizárólag nálunk van ilyen és kizárólag ebben a iszonyatosan szar akusztikájú (kell is hogy dolgozzanak a hangzáson, döngő kongó hodály, szar), barátságtalan kialakítású és tapló személyzettel ellátott "rendezvényhelyszínen".(ez az elnevezés is túlzás.....)
Bécs: Stadthalle-Nem tirpák, gyökér a személyzet, aki szinte rád üvőlt, hanem szépen megkér, nagyon-nagyon barátságos és ember közeli kialakítású a nézőtér, nincs 50 méteres zenekari árok. Aki már jár ott az tudja miről beszélek, baromi jó akusztikájú a terem - olyan mintha az ember egy hangulatos klubban lenne. Ehelyett jut nekünk ez a szemét, iszonyatos pénzből építve, para-militáris látogatási szabályokkal.
Elmennek ezek a tetves kurva -anyjukba!
Ügy fől basztam magam, ki se megyek , egye meg a rossebes lószar ott ahol van.....


[006886]
apolo
most olvasom hogy buzogányt sem lehet bevinni...
[006885]
apolo
pat o'brien,yessszzz!komoly lesz!de gary-t is szívesen megnéztem volna.az azért eszembe ötlött,hogy a lepusztultabb,kis underground bulikat jobban kedvelem mint az ilyen aréna koncerteket,tele tilalommal,de tudomásul veszem hogy a slayer/megadeth ilyen népszerű.nem sok stadion koncerten voltam a 18 év alatt,amióta koncertre járok.azért gyilok lesz!
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK - "Sírva vigadunk József Attilával...", új klip született: Dúdoló
2020. november 30. (hétfő) 07:36

Csókol Attila címmel jelent meg a hónap elején a Hétköznapi Csalódások új albuma - József Attila versek megzenésítésével. A friss klipjük a Dúdoló dalhoz született meg. "Itt az első klip az új lemezhez! Sírva vigadunk József Attilával és minden olyan emberrel, aki a társadalom perifériájára szorult és esélye sincs onnan feljebb kapaszkodni. Nézd és dúdold velünk a Dúdolót, a nyomorgók dalát!" Az idén éppen 30 éves punk rockerek a 2006-os Én, József Attila itt vagyok folytatásaképp újból egy teljes albumot szenteltek József Attila versek megzenésítésének. A friss anyagon több vendég is hallgató, énekel Kálmán Kata (Perfect Symmetry) és Tamás Éva (Tamás Éva Játéktára), brácsán játszik Martos G. Csongor (Hangerdő Társulat, Boja), nagybőgőn Kerekes Kornél (Kacaj, Boja), illetve hegedűn Katona Bálint (Kacaj, Four Keys).   www.facebook.com/hetkoznapicsalodasok "József Attila...

CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól
CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól

Új szöveges videóval jelentkezett az 1988-ban alakult norvég death metal brigád Cadaver. Az alapító/gitáros Neddo (Anders Odden) mellé még 2014-ben sorakozott fel Dirk Verbeuren dobos...

HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is
HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is

Megjelent és végig is hallgatható a Hatebreed nyolcadik nagylemeze, a Weight Of The False Self. Eredetileg májusban jött volna ki az új lemez, amit Chris Zeuss Harris producerrel (Rob...

SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom
SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom

Phil Anselmo blackes, extrém metalos projektje, a Scour tegnap adta ki a három részből álló EP-sorozatának harmadik darabját, a Blacket. A 6 tételes EP-t végig is hallgathatod, a Doom...

VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction
VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction

Már dolgozik a 2018-as The Wake album folytatásának dalain a kanadai Voivod, a mai napon viszont egy koncertlemezzel jelentkeztek. A Lost Machine - Live című anyagot máris...

VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones
VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones

Rewind, Replay, Rebound: Live In Deutschland címmel egy koncertanyaggal jelentkezett a Volbeat, nézd meg a legfrissebb élő videójukat, a Sorry Sack Of Bones felvételét - Stuttgartból....

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS