DIE APOKALYPTISCHEN REITER - A Noamuthen zenekar játszhat előttük

Az Apo Reiter tagjai őket választották a hazai vendégcsapatnak

2011. március 28. (hétfő) 11:07 | utoljára módosítva: 2011. április 1. (péntek) 06:02

Február 16-tól egy hónapon át lehetett szavazni azon hazai bandákra, amelyek versenybe szálltak a Die Apokalyptischen Reiter és Turisas buli előzenekari pozíciójáért. 

Összesen több mint 20.000 szavazat érkezett a pályázó csapatokra, majd az első öt zenekar közül maguk a Die Apokalyptischen Reiter tagjai választották ki a nyitóbandát, így az április 3-ám a Club 202-ben a Turisas társaságában megrendezésre kerülő bulit a fantasy metalos  NOAMUTHEN indíthatja.

Köszönjük mindenkinek a részvételt, az aktivitást és gratulálunk a nyertesnek!

Hozzászólások

[006915]
gybk
http://www.youtube.com/watch?v=u-47LIG338s

egy kis előzetes :)
[006901]
gyufa333
Sohasem szabad irigykedni egy másik zenekar sikerén!
Ezért nehezebb a magyar bandáknak, mert nincs összefogás!
Sok szerencsét NOAMUTHEN!:)

Gyulus/mumus
[006865]
Tutyi
Sziasztok!
Először is óriási Gratula a győztesnek. Szívből remélem hogy (ahogy borítékolták,) a xar hangzás ellenére is megcsillantják a magyar virtust.
Másodszor pedig hogy kinek hogy jött be az élet... szóval bár nem mi nyertünk, én mégis elégedett vagyok. Egy jó bandában bazseválhatok. Élvezem a próbákat. Jól érzem magam. Nem azért mert nyertünk-nem nyertünk. Hanem mert azt csinálom amit szeretek.
Harmadszor, ahogy a Brian életében éneklik a végén: A semmiből jöttünk, a semmibe megyünk. Mit vesztünk? Semmit! :)
Üdv: Tütyi / Niburta
[006858]
Matulabacsi
pfff....
[006857]
bkemeny92
@Cailyden nyehehe... úgy látszik, máris Celebek lettek, már megy a magánéletük körüli nyüzsgés ^^! Persze csak vicceltem :D
[006856]
Cailyden
Értesüléseim szerint :)
[006855]
Cailyden
@Alkonyat
Tényleg van benne valami igazság, amit mondtál, hogy ezért választottak az Aporeiterék, de igen, Grifnek ottvan Ophelia, Tedac meg most Naormirent szeretné betámadni :P
[006852]
mottilia
Sziasztok!

pár mondatban véleményemről:

Azt gondolom, hogy aki részt vesz egy olyan pályázatban, ahol az esélye kb 1 a 40-hez, az fogadja el, hogy a 39-be került.

Szerintem jobb ha együtt szurkolunk a bandának, mert ha nem váltják be a hozzájuk füzött reményeket akkor a szerkesztőség valószinüleg soha többé nem indit ilyen pályázatot. Ha viszont jók lesznek bizhatunk abban, hogy később is lesz ilyen és más zenekarok is lehetőséghez jutnak.

Üdv!

m.
[006850]
Mallior
Köszönöm mindenkinek a kedves kritikát. Mintha eddig nem paráztam volna eléggé :S
[006844]
Queen666
:) cryhavoc, ahhoz képest, hogy azt írod, nem kell nagy feneket keríteni az ügynek, nem győzöl kommentelni, és gyerekesen szitkozódni... Menjél csak a nagyobb bandák elé koncertezni, öreg róka, kétlem, hogy bárki is kíváncsi rád. Mellesleg, ha nem tetszik a Noamuthen, nem kell hallgatni.cryhavoc-téma lezárva.

Aláírom, a myspacen hallható számok tényleg nem a legjobb minőségűek. De tessék eljönni meghallgatni minket élőben, szerintem nem okozunk csalódást.:)
A gratulációkat pedig köszönjük! :)
[006843]
mikehf
Alkonyat! Hidd el a többieknek se jött még be az élet :) azért mert van hangzó anyaga egy zenekarnak az még nem jelenti hogy "sztárok" :D

A döntésen egyébként én is meglepődtem de gratulálok a NoamutheN-nek, azt hiszem így sportszerű :)

Jani/Niburta
[006840]
cryhavoc
Hehehe :)
Ez tenyleg vicc!!!
Ezek mar az elso 5ben is viccesek voltak :)
Amugy nem kell ekkora nagy feneket keriteni az ugynek,mert az a par perc SEMMIT sem fog valtoztatni a zenekar eleteben. Ezt egy tapasztalt "oreg roka underground harcos" mondja aki mar zenelt apo-nal nagyobb bandak elott is :)
Sot ,namohuteneknek mar most boritekolom a szar hangzast s a buli utani keseru szajizt :) ...meg csak nem is lesz egy kellemes emlek,nem hogy vmit is loditatana a banda szekeren :)
Kopjetek szembe ha nem igy lesz :)
[006839]
kekezsu
Alkonyat! Ezt írtad: "Valószínűleg úgy gondolták az Apóék, hogy inkább olyat "támogatnak" ezzel a lehetőséggel, akinek jó számai vannak, ám mégse jött be annyira az élet, mint más, felvétellel rendelkező zenekaroknak."

Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy Ankh-éknak sem jött (még) be az élet... Az a 2 stúdiófelvétel már lassan 1 éve nincs befejezve. Szóval igazán jöhetne már hozzájuk is vmi jófej zenekar, aki fellépteti őket maguk előtt. :P :D
[006838]
Grifion
@Alkonyat
Hehe, én is gondoltam már erre, hogy a hölgyek miatt választottak minket. De el kell keseritenem Apóékat :D
Ophelia bezony az enyém váháhá:D
[006837]
Alkonyat
Gyerekek gyerekek!
Nem kell ez a fikázás... ez csak 1 koncert... nem világmegváltó dolog. Persze én is meglepődtem a végeredményen, de ettől még nem szabad megharagudni sem a Noamuthen zenekarra, sem az Apórájterra. Nem a legprofibb módon vannak elkészítve a Noamuthen számok, de azért szerintem eléggé ígéretes a zenéjük. Valószínűleg úgy gondolták az Apóék, hogy inkább olyat "támogatnak" ezzel a lehetőséggel, akinek jó számai vannak, ám mégse jött be annyira az élet, mint más, felvétellel rendelkező zenekaroknak.
DE van még 1 óriási óriási érv is, amit még figyelembe vehettek a jó öreg Apórájterék, mégpedig azt, hogy ebben a zenekarban két csinos lány is található... Aztán ki tudja, hogy milyen terveket szövögetnek titokban a vén kecske Apórájterek... :D:D:D
[006836]
bkemeny92
Noo, Emberek, ne fajuljon már el ezen az oldalon minden. Akik nem nekik szurkoltak, azok rosszalló megjegyzések helyett inkább gratuláljanak annak a zenekarnak akinek szurkoltak, vagy nem is tudom. De ez a konstans negatívkodás az őrületbe kerget.
[006835]
landvanyi
@wunschkind: meglepődnél egyébként...
örülök, hogy te boldog vagy... én sajnos - primitív fikázó - nem tudok megelégedni a midis zenével... de ez az én "brühühüm". bár továbbra is kitartok a véleményem mellett - bár borzasztó primitív vagyok - hogy ez egy nagyon rossz vicc!
[006834]
Wunschkind
@landvanyi: Igen, volt. Ülj le, egyes.

Néhol olyan bosszantó ezeket a primitív fikázásokat olvasni. Mint valami oviscsoport - tisztelet a kivételnek.
Jó, nem a te kedvenced lett a kiválasztott, brühü, de aki kritizál, legalább ésszel tegye. Köszöntem. (:
[006832]
Tedac
Most őszintén, nem a saját szavazatunk érte el a kívánt dolgot, hanem az Aporeiter...és tényleg magas ívről leszarjuk, ha nagyot röhögnek rajtunk emberek :)
Mellesleg most nem azért, igen a többi zenekar is csalódott, mert nem ők választották, de nem azt mondják hogy "igénytelen, szar zene ez" mert nem fikázni, hanem épphogy éltetni kellene...én pölö egy Niburtára vagy egy Veil of Sin-re biztos elmennék koncertre, mert érdekel és nem azért mennék el, hogy "fikázzam" őket. Azért srácok komolyan...nőjjetek fel! Énnekem is volt egy kirohanásom, amit a Niburtás Bálint fél szemmel nézett és rájöttem, hogy nekem is így kell viselkednem.
[006831]
landvanyi
Ha már komoly koncert - komoly zenekart. Konkrétan Niburta!
De ez, úristennnnnnnnn!
@Tedac: van hova fejlődni... ne, van ezen a rohadt fórumon a zenekarotokon kívül olyan, aki rátok szavazott????????
[006830]
Kowi
Hát azért voltak ennél színvonalasabb bandák is az esélyesek közt.
[006829]
ggeza1
@Grifion
Ó hát az mindjárt más... :D egyébként nem sok különbség van. Mind2 elég mű hangú de ez sztem mindenkinek szembetűnik aki hallott már rendes felvételt életében.
[006828]
Tedac
Mindenkitől köszönjük szépen a kommenteket, mi se gondoltuk volna, hogy idáig el fogunk jutni. Mellesleg a többi bandának is további sok-sok sikert kívánok :)
szasza666 - drága barátom ezt most azért mondod, mert nem a többi banda nyerte meg, hanem mi. És ha röhögni akarnak rajtunk? Ki az istent érdekel? Akkor lehet, hogy lesz még mit fejlődnünk :)
[006827]
szasza666
szerintem csak röhögni akarnak rajtuk :)
[006826]
Grifion
@ggeza1
A live-okat térmikrofonokkal vettük fel.
És akkor sem guitar pro, hanem Reason. ;) Keress rá. És ezek szerint nem ismered meg a hangzást.
@kekezsu
Köszi, igyekszünk megmutatni, hogy nem véletlenül választottak minket. :)
[006825]
ggeza1
@Grifion
Akkor kérlek mondd el mivel vettétek fel a live-okat :) Ja és az igenis guitar pros :D mégpedig RSE-vel tudom mert én is használtam régen és megismerem a hangzását :)
[006824]
kekezsu
Grifion! Azért elég közel járhat ggeza1 az igazsághoz. Gondoltam, hogy nem a szépen hangzó stúdió felvételek miatt fogják megnyerni a versenyt, de álmomban sem gondoltam volna, hogy Ti lesztek azok. Én is a Niburtát és az Ankhot tartottam a legesélyesebbnek, aztán a VoS-t, hiszen ők elég nagy tapasztalattal rendelkeznek koncertezés terén. Lehet, hogy tévedek, kérlek ezért ne szedjétek le a fejemet, de úgy gondolom, Nektek ez a Wigwamos koncert túl korán jött. A másik 4 zenekart felkészültebbnek tartom erre. Ez nem azt jelenti, hogy nem lesz sikeretek, sőt! Kívánom Nektek, hogy jól szerepeljetek vasárnap és be tudjátok bizonyítani minden kétkedőnek, jogosan választottak titeket. Sok sikert vasárnapra! :)
[006823]
Grifion
@ggeza1
Csak 3 hozzáfűznivalóm van.
1. Reiterék humorérzéke jól jött nekünk;
2. Nem kamera hangos felvételek vannak myspace-en;
3. Nem guitar pros a szám.

@STToma
Nagyon köszönjük :)
[006822]
ggeza1
A Noamuthen bebizonyította hogy elég pár kamera hangos live felvétel meg egy guitar pros(!!) és máris bekerülhetsz külföldi bandák elé, de! a lényeg hogy trú két szintis "folk" metált kell játszanod. Reiteréknek jó humorérzékük van az biztos :)
[006821]
STToma
Bár én a Niburtának szurkoltam, gratulálok a nyertesnek, az első ötből ők voltak a másik banda, amelyik megérdemelte e nagy lehetőséget. Remélem elég felkészültek hozzá!
Hajrá, mutassátok meg, milyen a magyar virtus!
[006820]
Grifion
Nagyon szépen köszönjük:)
Az igazat megvallva mi is meglepődtünk. Valami hasonló eredményt vártunk, mint Te. De természetesen örülünk, hogy ránk esett a választás. Hidd el, azon leszünk, hogy zúzzunk, és vágtázzunk lovainkon a hírnév felé.
Még egyszer köszönjük.
Grifion/NoamutheN
[006817]
bkemeny92
Először is szívből gratulálok a zenekarnak, éltessétek a számomra oly kedves fantasy témájú szimfo-metált. Másodszor pedig nagyon meglepődtem, hogy rátok esett a választás, nem gondoltam volna, hogy a Reiterék stúdiófelvétellel nem rendelkező zenekar mellett rakják le voksukat, gondolom átláttak a ködburkon és felismerték a bennetek rejlő potenciált. Őszintén megvallva én arra számítotam, hogy az Ankh vagy mi nyerjük a végső választást. Bár egy kicsit csalódott vagyok, azért nagyon örülök nektek, aztán zúzzatok ezerrel, ez egy once-in-a-lifetime lehetőség, majd vágta a hírnév felé.
Még egyszer gratulálok!
Bálint / Niburta
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
THE DEAD DAISIES - Új dal és klip Glenn Hughes-éktól: Holy Ground (Shake The Memory)
2020. december 4. (péntek) 15:19

Az még tavaly nyár végén lett hivatalos, hogy a The Dead Daisies-ből távozott John Corabi énekes (ex-Mötley Crüe, ex-The Scream) és a basszusgitáros Marco Mendoza, a helyüket pedig a legendás énekes/basszer, Glenn Hughes (Trapeze, Deep Purple, Black Sabbath stb.) vette át. A Glenn Hughes-zal elkészült új album, a Holy Ground január 22-én jön majd ki a Spinefarmnál, és ha minden igaz, februárban nálunk is bemutatják az új anyagot. A koncert a Barba Negrában lesz február 16-án. A Holy Ground album legfrissebb előzetes dala a Holy Ground (Shake The Memory), amelyhez egy klip is született.   www.facebook.com/TheDeadDaisies A koncert Facebook oldala "A Rock Hangjával az élen koncertezik jövőre a Dead Daises Újabb fejezetéhez érkezett a Dead Daisies története, ami a korábbiaknál is kalandosabb éveket ígér. Az Ausztráliából indult rockzenekar ugyanis felfrissült tagsággal, egy új lemezzel és vadiúj...

IRON SAVIOR - Az új album, és mellé egy friss klip is
IRON SAVIOR - Az új album, és mellé egy friss klip is

Skycrest címmel egy új stúdióalbummal jelentkezett a power metalos hamburgi Iron Savior, Kai Hansen egykori csapata. A Piet Sielck énekes/gitáros vezette banda legutóbbi lemeze a...

GROWN - A Clawfinger gitárosának új projektje, klippel az első dal: Stay Calm
GROWN - A Clawfinger gitárosának új projektje, klippel az első dal: Stay Calm

A Clawfinger gitárosa, Bård Torstensen egy új projektet hozott létre Harald Dose énekessel, a GrowN első dala a Stay Calm címet viseli, és egy klip is született hozzá. Ismerkedj meg vele!...

ANNEKE VAN GIERSBERGEN - Videoklippel a februári szólóalbum első dala: My Promise
ANNEKE VAN GIERSBERGEN - Videoklippel a februári szólóalbum első dala: My Promise

The Darkest Skies Are The Brightest címmel egy személyes hangulatú szólólemezzel jelentkezik 2021. február 26-án az egykori The Gathering énekesnő, Anneke Van Giersbergen. A 11 dalos album...

ORDEN OGAN - Dalpremier a márciusi albumról: Heart Of The Android
ORDEN OGAN - Dalpremier a márciusi albumról: Heart Of The Android

Eredetileg úgy volt, hogy a power metalos német Orden Ogan szeptemberre tervezett új albuma a járvány miatt csak november 13-án lát majd napvilágot, nemrég azonban egy még újabb kiadási...

HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK - "Sírva vigadunk József Attilával...", új klip született: Dúdoló
HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK - "Sírva vigadunk József Attilával...", új klip született: Dúdoló

Csókol Attila címmel jelent meg a hónap elején a Hétköznapi Csalódások új albuma - József Attila versek megzenésítésével. A friss klipjük a Dúdoló dalhoz született meg. "Itt az...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS