MÖTLEY / POISON - A vadul cáfolt turné valósággá válik

Nikki Sixx ma már másképp gondolja...

2011. március 6. (vasárnap) 11:03

Amikor tavaly novemberben a Poison frontembere, Bret Michaels kiszivárogtatta, hogy 2011. nyarán a Mötley Crüe társaságában indulnak amerikai turnéra, a Mötley tagjai határozottan cáfolták a hírt, ám a '80-as évek amerikai rockszínterének két nagyágyújának közös körútja ettől függetlenül valósággá vált.
A júniusban és júliusban lezajló turnén a Mötley Crüe lesz a főbanda, a különleges vendég pedig a New York Dolls.
A Poison idén ünnepli első albumának 25. születésnapját, a Mötley pedig megalakulásának 30. évfordulóját, ám a két zenekar még sosem turnézott együtt, és viszonyuk is mindig jeges volt.
Még 2004. februárjában röppent fel a hír, hogy a Mötley basszer Nikki Sixx akkori saját bandája, a Brides Of Destruction turnéra megy a Poisonnal, ám Sixx ezt elég keresetlen szavakkal cáfolta:
"Kib...ottul esélytelen, hogy mi (Brides Of Destruction vagy Mötley Crüe) valaha is turnéra megyünk egy olyan kib...ott bandával, mint a Poison. Beszéltünk a KISS-szel is (akkor ők lettek volna a főbanda), és nagyon világosan megmondtam nekik, hogy nem vállaljuk a turnét, ha a Poison is ott lesz. Az a halálunkat jelentené... Nem akarom összekapcsolni magunkat azzal a megjátszós lószarral..."
Kattints, ha kíváncsi vagy, Nikki Sixx ma mit mond a közös turnéról...


Sixx akkoriban így magyarázta Poison-ellenes kirohanását: "Ha nosztalgiában akarsz utazni, az a dolog bennünket hidegen hagy. Ha olyan bandákat hívsz el, mint a Jet vagy a The Darkness, az már bulisan hangzik. Hirtelen aztán azzal álltak elő, hogy KISS, Poison és a Brides. Egy ilyen turnéban nem vagyok benne. Nem fogok a kib...ott Poisonnal koncertezni. Vannak követők és vezetők. A követők nem érdekelnek."A 2011-es Nikki Sixx azonban már így vélekedik:

"Azért mondtuk azt többek között, hogy sose fogunk a Poisonnal turnézni, mert amolyan punk-heavy metal-glam banda voltunk, a nagyon-nagyon korai '80-as éekből jöttünk, és amit csináltunk, azt nagyon... az nagyon fontos volt számunkra. Aztán jött utánunk egy sor banda, és mi igyekeztünk elhatárolódni tőlük. És sosem terveztük, hogy abból az érából bármelyik bandábal is útra kelnénk. Nem volt ellenségeskedés ebben - ezt csak nagyon világossá akartuk tenni. De amikor a New York Dolls vállalkozott erre a turnéra, ettől olyan lett az egész, hogy ennek most valóban eljött az ideje."


A Poison frontembere, a tavaly agyvérzéssel és szívproblémákkal is kórházba került Bret Michaels március közepétől már újra szólókoncertezik, a Mötley énekese, Vince Neil pedig februárban újabb ittas vezetés miatt töltött 10 napot a rács mögött, 15 napos házi őrizete a napokban ér véget.

A '70-es évek kultikus New York-i glam/punk bandája, a New York Dolls március közepén adja ki új albumát Dancing Bacwards In High Heels címmel. A csapatban két ős-tag játszik, David Johansen énekes és Sylvain Sylvain gitáros, akik mellé Brian Delaney dobos, valamint két tavaly érkezett zenész, Frank Infante gitáros és Jason Hill basszer sorakozott fel az új albumon.
 

Hozzászólások

[006521]
farkaslaci
Nekem is elég büdös ez a sztori. A Mötley Crüe az tényleg egy tökös banda volt, őket még mi is, vérkemény agykőmetalosok is alapbandának tartottuk a 80-as években, a tupír és egyéb körítések ellenére is. Igazi vadság és vér volt bennük. A Poison már ehhez képest a lefolyt hajlakkra hasonlított. Elbulizgattunk ugyan a Talk dirty to me és a Your mama don't dance... slágerekre, de tudtuk, hogy ez csak pacsuli. Tehát ezért a turnéért nem fogom összekarmolni magam.
[006514]
vinylfanatic
Ha a pénz közbeszól és átveszi az irányítást akkor nincs lehetetlen.Ezen a szinten a pénz diktál.Elmegy SIXX a picsába.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK - "Sírva vigadunk József Attilával...", új klip született: Dúdoló
2020. november 30. (hétfő) 07:36

Csókol Attila címmel jelent meg a hónap elején a Hétköznapi Csalódások új albuma - József Attila versek megzenésítésével. A friss klipjük a Dúdoló dalhoz született meg. "Itt az első klip az új lemezhez! Sírva vigadunk József Attilával és minden olyan emberrel, aki a társadalom perifériájára szorult és esélye sincs onnan feljebb kapaszkodni. Nézd és dúdold velünk a Dúdolót, a nyomorgók dalát!" Az idén éppen 30 éves punk rockerek a 2006-os Én, József Attila itt vagyok folytatásaképp újból egy teljes albumot szenteltek József Attila versek megzenésítésének. A friss anyagon több vendég is hallgató, énekel Kálmán Kata (Perfect Symmetry) és Tamás Éva (Tamás Éva Játéktára), brácsán játszik Martos G. Csongor (Hangerdő Társulat, Boja), nagybőgőn Kerekes Kornél (Kacaj, Boja), illetve hegedűn Katona Bálint (Kacaj, Four Keys).   www.facebook.com/hetkoznapicsalodasok "József Attila...

CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól
CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól

Új szöveges videóval jelentkezett az 1988-ban alakult norvég death metal brigád Cadaver. Az alapító/gitáros Neddo (Anders Odden) mellé még 2014-ben sorakozott fel Dirk Verbeuren dobos...

HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is
HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is

Megjelent és végig is hallgatható a Hatebreed nyolcadik nagylemeze, a Weight Of The False Self. Eredetileg májusban jött volna ki az új lemez, amit Chris Zeuss Harris producerrel (Rob...

SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom
SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom

Phil Anselmo blackes, extrém metalos projektje, a Scour tegnap adta ki a három részből álló EP-sorozatának harmadik darabját, a Blacket. A 6 tételes EP-t végig is hallgathatod, a Doom...

VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction
VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction

Már dolgozik a 2018-as The Wake album folytatásának dalain a kanadai Voivod, a mai napon viszont egy koncertlemezzel jelentkeztek. A Lost Machine - Live című anyagot máris...

VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones
VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones

Rewind, Replay, Rebound: Live In Deutschland címmel egy koncertanyaggal jelentkezett a Volbeat, nézd meg a legfrissebb élő videójukat, a Sorry Sack Of Bones felvételét - Stuttgartból....

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS