LEANDER - Szombaton Dürer, ma Debrecen!

Vörös Attiláék DVD-t is rögzítenek majd a szombati bulin

2011. február 11. (péntek) 09:44

A tavalyi, Dürer Kertes thrash bulin zajos sikerrel debütált az a Köteles Leander énekes-basszer-dalszerző-stb. köré szerveződött projekt, amely azóta valódi zenekarrá változott.
A Köteles Leander énekes/basszer, Vörös Attila gitáros (Nevermore), Takács Jozzy gitáros (Wendigo, Phoenix Files) és Maczák Márk dobos (Keeper Of Dreams) összeállítású csapat, vagyis a Leander, szombaton újra a Dürer Kertben játszik, de ezúttal már a nagyteremben.
A szombati bál egy tegnap, Szegeden elindult miniturné egyik állomása lesz, ma este például Debrecenben lépnek fel, vasárnap pedig Pécsen.
A turné külön érdekessége, hogy nemcsak a Leander zenekar lép színpadra, hanem két tribute banda is. Az egyik a Metallica dalokat nyomató Scary Guyz (itt játszott régebben Vörös Attila), a másik pedig egy szintén hozzá köthető formáció, a Vulgar Display Of Cover, ami - ahogy az a névből is könnyen megfejthető - Pantera klasszikusokat nyomat. Utóbbi csapatban Vörös Attila mellé Mári Péter énekes, Guoth Zalán basszer (Nuke, Scary Guyz), valamint Budai Béla dobos (Get No) sorakozott fel.
A Dürer Kertben, szombaton, pontban este 7-kor elinduló koncertsorozatot Mári Péter énekes csapata, a Room Of The Mad Robots indítja majd.
Kattints a folytatáshoz!


A Scary Guyz különleges programmal készül a szombati bulira, a komplett Fekete Albumot elnyomják majd Hetfieldéktől, de a Vulgar Display Of Cover sem egy hétköznapi Pantera műsorral áll majd ki, ők az 1992-es Pantera albumot, a Vulgar Display Of Powert fogják egy az egyben elnyomni, kiegészítve néhány Cowboys From Hell lemezes alapművel.

Ami a Leander zenekar programját illeti, ott az eddig publikussá vált saját dalok (Csak Te, Viharom Tavaszom, Az ördög naplója, SzívIdomár) mellett friss nóták is debütálnak majd, és persze nem maradnak el a feldolgozások sem: Szomorú vasárnap, Bad Romance (Lady Gaga), és Only Girl (Rihanna).

"A közeljövőben meg akarjuk jelentetni a Leander zenekar első EP-jét, amelyre nemcsak a magyar, hanem angol nyelvű dalokat, új szerzeményeket is felteszünk - mondta Attila a Fémforgácsnak. - A klipkészítést is folytatjuk, és a tervek szerint egy-két hónapon belül minimum két, de akár három új számmal is elő fogunk rukkolni. Az egyik ezek közül egy komoly, több százezres költségvetésű darab lesz, amit egy fiatal TV2-es stáb készít majd el, egyfajta promóciós célzattal. Ehhez gyakorlatilag már meg is szerezték a teljes támogatást, úgyhogy már nagyon várjuk!"

Attiláék szerettek volna már ezen a héten egy új videóklippel és egy friss dallal előhozakodni, de nem várt akadályok miatt erre még egy kicsit várnunk kell.
A Dürer Kertes koncert egyben DVD felvétel is lesz.

Belépő: 800 Ft.

Tavalyi interjúnk Leanderrel

Leander: letölthető dalok, klipek itt!
Leander:
Offical FacebookLEANDER - Viharom tavaszomLEANDER - Az ördög naplójaLEANDER - SzívIdomárLEANDER - Csak TeLEANDER - Bad Romance (Lady Gaga)LEANDER - Szomorú vasárnapLEANDER - Only Girl (Rihanna)

 

Hammer TV

 
P. MOBIL - A Fábry-show vendégei voltak, nézd meg a videót!
2021. december 4. (szombat) 09:32

Csütörtökön a Fábry-show vendége volt a P. Mobil, ahol a készülő nagylemezről, a Nyugodjál meg-ről a második előzetes dalt - Nagyon nagy a baj - élőben is előadták. Előtte pedig Schuster Lórival beszélgetett Fábry Sándor. És már az indítás remek volt... Fábry Sándor: "...A zacskós tejet már beadtuk, mint hungarikumot. Szeretnénk téged is beadni, mert úgy vagy rock-ikon, zenekarvezető, hogy se nem énekelsz, se nem zenélsz. És mégis... Ez a világon egyedülálló." Lóri: "...Annak idején, az Országos Rendező Iroda és más egyéb cégek azt mondták, hogy szervező csak az lehet, aki a zenekar tagja. Mert a szervező vagy a menedzser, az egy rohadt kapitalista ármány. Az kizsákmányolja a zenészeket... Így aztán levizsgáztam kongából..." A P. Mobil ma este Gyöngyösön játszik, az idei év utolsó Mobil-koncertje pedig a klubjukban lesz, az Analogban december 11-én. És még egy hír, már vinylverzióban is...

COMEBACK KID - Új dal és klip a Gojira frontemberével: Crossed
COMEBACK KID - Új dal és klip a Gojira frontemberével: Crossed

Heavy Steps címmel január 21-én jelenik meg a melodikus hardcore vonalas kanadai Comeback Kid hetedik albuma, a 2017-es Outsider lemez utódja, harmadik előzetesként pedig azzal a klippel...

TONY MARTIN - Az ex-Sabbath énekes első új dala: As The World Burns
TONY MARTIN - Az ex-Sabbath énekes első új dala: As The World Burns

Thorns címmel január 14-én jelenik meg az ex-Black Sabbath énekes, Tony Martin új albuma, első előzetesként pedig a szöveges videóval kísért As The World Burns dallal lehet ismerkedni....

ESKIMO CALLBOY - Pumpálj velük keményen! Új dal és videoklip: Pump It
ESKIMO CALLBOY - Pumpálj velük keményen! Új dal és videoklip: Pump It

A We Got The Moves című nyári bulihimnuszt - és persze a felejthetetlen Hypa Hypát - most egy új klipes dallal igyekszik megfejelni a Ruhr-vidéki electrocore sikerzenekar, az Eskimo Callboy....

DYNAZTY - Itt a második dal a svédek tavasszal érkező új albumáról: Power Of Will
DYNAZTY - Itt a második dal a svédek tavasszal érkező új albumáról: Power Of Will

2022 április 8-án jelenik meg a modern melodikus metalt játszó svéd Dynazty nyolcadik albuma, a tavalyi The Dark Delight lemez utódja, második előzetesként pedig már itt is van...

SCYTHICON - Az új hazai death metal banda második dala: Whitehell
SCYTHICON - Az új hazai death metal banda második dala: Whitehell

Az még nyári hír volt, hogy befejezte első lemezének munkálatait a Scythicon zenekar, és be is mutattuk a Casus Belli lemez első előzetes dalát, a The Future Tomorrowt, most pedig itt a...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS