WRONG SIDE OF THE BITCH - Ingyen letölthető EP-k jönnek!

És persze farsangi buli is melléjük

2011. február 9. (szerda) 05:00

A Wrong Side Of The Wall és a Plastic Bitch is új kislemezt tesz letölthetővé február 11-én - ingyenesen. Sőt, aznap a Dürer Kertben játszik mindkét banda a Middle Finger Carnival elnevezésű bulin a Stiff Bastard, a My Small Community, valamint az Apey And The Pea társaságában.
Az ex-Insane frontember Knapp Oszi vezette Wrong Side Of The Wall 4 tételes új anyaga a Dinner At Your Place címet viseli, és a zenei kísérletezéstől sem mentes EP egy vadonatúj dalt is rejt majd, egyfajta előfutárát a második nagylemeznek.
A Plastic Bitch új EP-je, az Octopussy pedig azt a zenei változást, szigorodást hivatott jelezni, amely egyenes következménye annak, hogy ma már két gitárossal dolgozik a csapat. A Varga "Pici" Zoltán irányítása mellett rögzített Octopussy is négy dalt tartalmaz, amelyek közül kettő már a bulikról is ismerős lehet.
A két EP-t az alábbi honlapokról lehet majd letölteni:
www.wsotw.com  www.plasticbitch.com
Kattints a részletekhez!


Sajtóközlemény:

"Kislemez megjelenésre készül a Wrong Side Of The Wall és a Plastic Bitch.
Február 11-től mindkét zenekar ingyenesen letölthetővé teszi legújabb anyagát honlapján.A WSOTW Dinner At Your Place kislemezén négy szám található, ebből kettő a jól megszokott változatos, mégis könnyen emészthető, dallamközpontú világot hozza, annyi különbséggel, hogy minden eddiginél fogósabb refrénekkel és hangsúlyozottabb vokálmegoldásokkal állt elő a zenekar.

Az EP célja, hogy egy teljesen új oldalát is megmutassa a csapatnak, így a dalírás, stúdiózás során minden eddiginél nagyobb teret kapott a kísérletezés. Így született meg a nagylemez egyik dalának, az Amputationnek a western/hardcore/techno verziója vagy egy hasonlóan a stílusok között lavírozós vadiúj szám, ami már előfutára a következő nagylemez egyik dalának. Utóbbi bizonyíték arra, hogy a zenekar már készül a második stúdióalbumra, és folyamatosan születnek az új nóták, számkezdemények.


A Plastic Bitchnek ezzel a kislemezzel sikerült azt elérnie, amit csak kevés zenekarnak; a debütalbum után egyből több szinttel feljebb lépni. Az Octopussy érett és magával ragadó anyag lett. A csapat mindenképpen egy intenzívebb zenei irányba szeretett volna elmenni, ami egyben egyenes következménye a 2 gitáros felállásnak.

Az EP súlyosabb a bemutatkozó anyaghoz képest, az első nagylemez és az Octopussy közti különbség legfőbb oka pedig az, hogy dalok a felvétel előtt közel másfél évig érlelődtek. A zene mellett a szövegek szempontjából is egy újabb arcát mutatja a csapat, jóval sztorizósabbak a dalszövegek és a konkrétumok helyett inkább képek dominálnak. Az anyag 2010. májusa és augusztusa között készült a Bakery Stúdióban Varga Zoltán irányítása mellett, és a négy dal közül kettő már a koncertekről is ismerős lehet.
A megjelenés napján, 2011 február 11-én a két zenekar három másik csapattal (Stiff Bastard, My Small Community, Apey And The Pea) a Middle Finger Carnivalon élőben is bemutatja az új számokat a Dürer Kertben.

www.wsotw.com
www.plasticbitch.com

Middle Finger Carnival
2011. február 11. 20.00
Dürer Kert

Wrong Side Of The Wall
Stiff Bastard
Plastic Bitch
My Small Community
Apey And The Pea

Itt kerül sor a The Middle Finger Anthem videóklipjének forgatására is.

És ha már farsang, az első 50, aki Wrong Side Of The Wall jelmezben érkezik (fehér ing, nyakkendő), megkapja a zenekar debütalbumát."

Hammer TV

 
P. MOBIL - A Fábry-show vendégei voltak, nézd meg a videót!
2021. december 4. (szombat) 09:32

Csütörtökön a Fábry-show vendége volt a P. Mobil, ahol a készülő nagylemezről, a Nyugodjál meg-ről a második előzetes dalt - Nagyon nagy a baj - élőben is előadták. Előtte pedig Schuster Lórival beszélgetett Fábry Sándor. És már az indítás remek volt... Fábry Sándor: "...A zacskós tejet már beadtuk, mint hungarikumot. Szeretnénk téged is beadni, mert úgy vagy rock-ikon, zenekarvezető, hogy se nem énekelsz, se nem zenélsz. És mégis... Ez a világon egyedülálló." Lóri: "...Annak idején, az Országos Rendező Iroda és más egyéb cégek azt mondták, hogy szervező csak az lehet, aki a zenekar tagja. Mert a szervező vagy a menedzser, az egy rohadt kapitalista ármány. Az kizsákmányolja a zenészeket... Így aztán levizsgáztam kongából..." A P. Mobil ma este Gyöngyösön játszik, az idei év utolsó Mobil-koncertje pedig a klubjukban lesz, az Analogban december 11-én. És még egy hír, már vinylverzióban is...

COMEBACK KID - Új dal és klip a Gojira frontemberével: Crossed
COMEBACK KID - Új dal és klip a Gojira frontemberével: Crossed

Heavy Steps címmel január 21-én jelenik meg a melodikus hardcore vonalas kanadai Comeback Kid hetedik albuma, a 2017-es Outsider lemez utódja, harmadik előzetesként pedig azzal a klippel...

TONY MARTIN - Az ex-Sabbath énekes első új dala: As The World Burns
TONY MARTIN - Az ex-Sabbath énekes első új dala: As The World Burns

Thorns címmel január 14-én jelenik meg az ex-Black Sabbath énekes, Tony Martin új albuma, első előzetesként pedig a szöveges videóval kísért As The World Burns dallal lehet ismerkedni....

ESKIMO CALLBOY - Pumpálj velük keményen! Új dal és videoklip: Pump It
ESKIMO CALLBOY - Pumpálj velük keményen! Új dal és videoklip: Pump It

A We Got The Moves című nyári bulihimnuszt - és persze a felejthetetlen Hypa Hypát - most egy új klipes dallal igyekszik megfejelni a Ruhr-vidéki electrocore sikerzenekar, az Eskimo Callboy....

DYNAZTY - Itt a második dal a svédek tavasszal érkező új albumáról: Power Of Will
DYNAZTY - Itt a második dal a svédek tavasszal érkező új albumáról: Power Of Will

2022 április 8-án jelenik meg a modern melodikus metalt játszó svéd Dynazty nyolcadik albuma, a tavalyi The Dark Delight lemez utódja, második előzetesként pedig már itt is van...

SCYTHICON - Az új hazai death metal banda második dala: Whitehell
SCYTHICON - Az új hazai death metal banda második dala: Whitehell

Az még nyári hír volt, hogy befejezte első lemezének munkálatait a Scythicon zenekar, és be is mutattuk a Casus Belli lemez első előzetes dalát, a The Future Tomorrowt, most pedig itt a...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS