AVENGED SEVENFOLD - Közlemény Portnoy kapcsán

Egyelőre nem akarnak állandó tagot, keresik az igazit

2010. december 18. (szombat) 05:59 | utoljára módosítva: 2011. január 4. (kedd) 10:24

A pletykák és félreértések elkerülése végett az Avenged Sevenfold egy közleményt adott ki annak kapcsán, hogy 2011-ben már nem Mike Portnoy dobol velük a Nightmare album turnéjának folytatásán.
"Az utóbbi hónapokban áldásként ért minket Mike Portnoy tehetsége és emberiessége. Amikor Mike beleegyezett abba, hogy velünk jöjjön a turnéra, mindez csak 2010. végéig szólt. Mindig is tudtuk, hogy 2011-re, és azt követő időszakra egy másfajta megoldást kell találnunk. És most eljött az ideje annak, hogy megtegyük a következő lépést.
Tudjuk, hogy nem vagyunk készek arra, hogy egy új, állandó tagot vegyünk be a zenekarba. Még azt sem tudjuk, hogy valaha is készek leszünk-e erre. De ha igen, csakis egy olyan ember jöhet szóba, aki nemcsak brilliáns dobos, de akit jó alaposan megismertünk a turnén és azon túl is, és akit ti, a rajongók is megismerhettetek és remélhetőleg elfogadtatok. Másképpen fogalmazva, ebben a családban közösen tesszük meg ezeket a lépéseket, a zenekar és a kiterjesztett rajongói család..."
Kattints a folytatáshoz!"...Szerencsések vagyunk, hogy megannyi barát vesz körül bennünket, akik közül sokan személyesen is nagyon jól ismerték Jimmyt ('The Rev' Sullivan, az A7X tavaly decemberben elhunyt dobosa), akárcsak a bandánkat, valamint Jimmy tehetségét és dobolási stílusát. Ezek a barátok jó néhány csodálatos dobossal hoztak össze bennünket. Közülük választottunk ki valakit, akit elviszünk erre a januárban induló turnéra. Nem lesz az Avenged Sevenfold tagja, együtt fogjuk megismerni, ti és mi. Talán ő lesz az a dobos, aki passzol hozzánk. De talán nem. Egy dolog biztos, idővel ráakadunk valakire, aki segíteni fog bennünket abban, hogy továbbra is olyan zenéket írjunk, amiket szeretünk, a rajongóknak, akiket szintén szeretünk.

Mike és a csapat is egyetértett abban, hogy ez a személy nem lehet ő. Miért nem? Még jóval azelőtt, hogy az Avenged Sevenfold létrejött volna, voltak olyan mai tagok, akik felnéztek Mike-ra, ráadásul Jimmy sokat is tanult abból, hogy figyelt Mike dobjátékára. Brilliáns dalszerző, producer és természetesen dobosként is brilliáns. Épp emiatt, a világ is mindig úgy látná, akárcsak mi, hogy ez így az Avenged Sevenfold zenekar Mike Portnoy-jal.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az Avenged Sevenfold, mint zenekar, összességében többet jelent bármelyik tagjánál. Ez az egész a zenéról szól, a rajongókról és a barátokról meg a családról, de arról is, hogy folytassuk, amit legjobb barátunk örökül hagyott ránk.

Kérünk titeket, hogy bárkit is próbálunk ki, szeressétek, támogassátok őt... persze helyet hagyva a kétkedésnek is. Nem lesz olyan, mint Jimmy volt. Ki is lehetne olyan? De önmaga lesz, a saját különleges tehetségével és kreativitásával. És ennél többre nem is számíthatunk.

Szívünk mélyéből újra köszönetet mondunk a szeretért és a támogatásért, és azért is, hogy segítettetek nekünk újra talpra állni."


Az Avenged Sevenfold január második felétől már Amerikában turnézik a Stone Sour és a Hollywood Undead társaságában, a körút elnevezése Nightmare After Christmas.

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
GAMA BOMB - Decemberben jön az ír thrasherek új albuma, dal- és videópremier: Miami Supercops
2020. november 23. (hétfő) 19:08

Sea Savage címmel december 4-én jelenik meg az ír old school thrasher Gama Bomb hetedik albuma. A 2018-as Speed Between The Lines lemez utódjáról már a harmadik előzetessel, a szöveges videóval kísért Miami Supercops dallal is lehet barátkozni. A Sea Savage borítóját Graham Humphrey készítette, az anyag producere Domo Dixon volt, a keverés és a maszter pedig Zack Ohren munkája.     www.facebook.com/gamabomb     GAMA BOMB - Miami Supercops (a 2020-as Sea Savage albumhoz) GAMA BOMB - Sheer Khan (a 2020-as Sea Savage albumhoz) GAMA BOMB - Sea Savage (a 2020-as Sea Savage albumhoz) GAMA BOMB - Sea Savage (12/04 - Prosthetic Records) 01. Judo Killer 02. Sea Savage 03. Miami Supercops 04. She’s Not My Mother, Todd 05. Ironblood 06. Lords Of The Hellfire Club 07. Sheer Khan 08. Rusty Jaw 09. Monsterizer 10. Ready, Steady, Goat! 11. Electric Pentacle 12. Gone Haywire...

KANSAS - Új videó a prog rock legendáktól: The Absence Of Presence
KANSAS - Új videó a prog rock legendáktól: The Absence Of Presence

The Absence Of Presence címmel még a nyáron jelent meg az új Kansas album, a legendás amerikai prog rockerek friss videója pedig a lemez címadó dalához készült el. A legutóbbi,...

ORIANTHI - Sajnálom
ORIANTHI - Sajnálom

Nemrég jelent meg az Alice Cooper csapatában is megfordult szőke ausztrál gitároslány, Orianthi negyedik szólólemeze, a legfrissebb klipje pedig a Sorry című dalhoz készült el. "Az...

JUDAS PRIEST - "Bárcsak úgy tudnám elénekelni a Painkillert, mint 1991-ben"
JUDAS PRIEST - "Bárcsak úgy tudnám elénekelni a Painkillert, mint 1991-ben"

A Let There Be Talk podcast vendégeként a Judas Priest frontembere, Rob Halford a hangjának változásáról is szót ejtett, valamint arról, hogy bármennyire is szeretné, a klasszikus...

SLOWMESH - Videoklippel a decemberi album első dala, a címadó szám: Isolate
SLOWMESH - Videoklippel a decemberi album első dala, a címadó szám: Isolate

Isolate címmel egy klippel kísért új dal érkezett a Slowmesh zenekartól. A budapesti csapat második albuma Isolate címmel jelenik meg december 15-én, elsőként a decemberi-januári...

BLACKMORE'S NIGHT - Már két dal is meghallgatható Ritchie Blackmore-ék karácsonyi EP-jéről
BLACKMORE'S NIGHT - Már két dal is meghallgatható Ritchie Blackmore-ék karácsonyi EP-jéről

Here We Come A-Caroling címmel egy karácsonyi EP-t ad ki Ritchie Blackmore (Rainbow, ex-Deep Purple) és Candice Night közös zenekara, a Blackmore's Night. A 4 dalos EP-ről már két...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS