CRADLE OF FILTH - Lemezborító és új dal!

Várjuk a kommenteket!

2010. augusztus 21. (szombat) 09:17 | utoljára módosítva: 2010. augusztus 27. (péntek) 13:58

A metszett gégéjű szimfonikus black metal brit mesterei november 1-jén adják ki kilencedik stúdiólemezüket Darkly, Darkly, Venis Aversa címmel.
A Cradle Of Filth zsebvámpírja, Dani Filth szerényen csak ennyit mondott az új anyagról: "kétségtelenül az eddigi leggyorsabb és legbrutálisabb albumunk Ahogy a banda egy ismerőse találóan megjegyezte, ez olyan, mint egy betépett Iron Maiden az angyalok temetőjében. Ez a leggonoszabb és legkomorabb tündérmese, Cradle módra..."
A COF mai felállása így néz ki: Dani Filth énekes, Paul Allender és James McIlroy gitárosok, David Pybus basszer, Martin Skaroupka dobos és Ashley Ellyllon billentyűs.
Egy új dalba máris belehallgathatsz! Akárcsak a Dimmu nótánál, itt is várjuk a kommenteket!


CRADLE OF FILTH - Lilith Immaculate (új dal, 2010)
 

Hozzászólások

[003047]
lamb79
Szerintem nem rossz ez a szám de nincs meg benne az a lendulet amiért a Vempire-t vagy a Dusk-ot annyian szeretik a mai napig. Az hiszem fogok egy esélyt adni az új lemeznek, a régi szép idok kedvéért.

Nekem rengeteget jelentett a COF 1996 táján, mind a Fekete Lyuk-beli koncert, mind a két fentebb említett lemez. Trendi volt vagy sem, akkoriban még volt valami rendkivul eredeti benne, az a vámpíros atmoszféra utánozhatatlan volt. A probléma szerintem ott kezdodott amikor a dal-és témastruktúrák leegyszerusodtek, kicsit monotonabbak lettek egyes részek dalokon belul. Ennek ellenére a Cruelty-t még a mai napig egy jó lemeznek tartom.
[002480]
PetiFilth
Hát dallamban meg fogósságban továbbra sincs itt hiány, a női éneket meg eddig is imádtam a zenéjükben, habár hogy miben brutálisabb mint az eddigiek az számomra is rejtély. Viszont hangulata az nagyon van. MocsokDani mesternek amúgy mintha kicsit kopottasabb lenne a hangja mint az eddigiekben (kárálás és sikolyok terén is...) habár lehet hogy direkt csinálja így... hátha jót is tesz majd a lemez hangulatának. Én mindenesetre nagyon várom.
[002471]
Gion
Szerintem hülyeség a Dimmu és a Cradle dal farok méregetése.Teljesen más...A Dimmu új száma lassan őrlős,mély,fogós dallamvilággal.Evvel szemben a Cradle új dala ránkzúdít egy géppuska sorozatot és Danit le sem lehet állítani csak ontja magából a szavakat "éneket" Csak néha adja át a helyet a refrénnél Lilith kisasszonynak :)
[002466]
Alkonyat
Nagyon jó, meg minden!
De annyira nem fog meg elsőre, sőt tizedszerre sem tudott...
Ellenben az új Dimmuval.
Igaza van =Machine= komának: azok a jellegzetes gitár és szinti dallamok nagyon-nagyon hiányoznak.
Azt viszont nem bánom, hogy azt mondta Dani, hogy "kétségtelenül az eddigi leggyorsabb és legbrutálisabb albumunk..." Bár valószínűsítem, hogy ő már csak az utóbbi albumokhoz hasonlította...
Na de, biztosan jó album lesz, majd jól meghallgatjuk!
De csak a Dimmu után!
:P
[002462]
Kowi
Az előző album számainál mindenképpen kredülösebb.
[002458]
synsi
jó ez jó ez, csak nem COF
[002446]
jrpi
korrekt iparos munka, nem vagyok rajongó, de ez az izgalmasabb oldalát mutatja a zkr-nak
[002437]
Zeroid
Osztom cerebral véleményét :D
[002433]
Sabaton
Gyors, pörgős, harmónikus és izgalmas nóta lett, ezek alapján jó kis lemezre lehet számítani.
[002423]
cerebral
Szigorúnak szigorú, félelmetesnek félelmetes, de egy dal alapján az új Dimmu izgalmasabbnak tűnik...
[002422]
=Machine=
Amúgy számomra a Midian volt a csúcspont, ami sokaknak már túl 'slágeres' meg kommersz volt, de szerintem az egy nagyon kerek lemez volt (dalok + hangulat szempontból). Szóval modernkedést én sem várok, inkább csak olyasmi Maidenes harmóniákat és izgalmas billentyűtémákat amik azt színessé tették.
[002415]
Gion
Üdv!

Mint szinte az összes C.O.F. dal ez sem egy könnyen emészthető,könnyed nyári dúdolászós kis dalocska.Szerintem fantasztikus!!! :)) Dani hangja erős,végig gyilkol a tempó és a lány hangja is nagyon rendben van.Kellően gonoszkás az éneke.Valahogy a "Ház a kisértethegyen" címü film jut a női énekről eszembe. :)) Várom az új albumot!!!
Ja,és remélem a turnéjukal eljönnek (ismét) Magyarországra!! ;)
[002410]
yeti74
A korai dolgaikhoz képest ez egy "gyereklemez" lesz. A túl sok billentyű elveszi a brutalitását a dalnak. A kevesebb itt több lenne. Remélem a többi dalban azért lesznek gitárok is.
[002402]
vinylfanatic
Nekem tetszik a dal.Úgy van ahogy Machine mondja,tipikus COF zene ez.Én örülök hogy nem próbálnak modernkedni.
[002400]
=Machine=
Hát nem tudom, szerintem tipikus CoF, még csak nem is különösebben gonosz, vagy brutális. A női ének olyan Therion feeling. So-so.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK - "Sírva vigadunk József Attilával...", új klip született: Dúdoló
2020. november 30. (hétfő) 07:36

Csókol Attila címmel jelent meg a hónap elején a Hétköznapi Csalódások új albuma - József Attila versek megzenésítésével. A friss klipjük a Dúdoló dalhoz született meg. "Itt az első klip az új lemezhez! Sírva vigadunk József Attilával és minden olyan emberrel, aki a társadalom perifériájára szorult és esélye sincs onnan feljebb kapaszkodni. Nézd és dúdold velünk a Dúdolót, a nyomorgók dalát!" Az idén éppen 30 éves punk rockerek a 2006-os Én, József Attila itt vagyok folytatásaképp újból egy teljes albumot szenteltek József Attila versek megzenésítésének. A friss anyagon több vendég is hallgató, énekel Kálmán Kata (Perfect Symmetry) és Tamás Éva (Tamás Éva Játéktára), brácsán játszik Martos G. Csongor (Hangerdő Társulat, Boja), nagybőgőn Kerekes Kornél (Kacaj, Boja), illetve hegedűn Katona Bálint (Kacaj, Four Keys).   www.facebook.com/hetkoznapicsalodasok "József Attila...

CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól
CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól

Új szöveges videóval jelentkezett az 1988-ban alakult norvég death metal brigád Cadaver. Az alapító/gitáros Neddo (Anders Odden) mellé még 2014-ben sorakozott fel Dirk Verbeuren dobos...

HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is
HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is

Megjelent és végig is hallgatható a Hatebreed nyolcadik nagylemeze, a Weight Of The False Self. Eredetileg májusban jött volna ki az új lemez, amit Chris Zeuss Harris producerrel (Rob...

SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom
SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom

Phil Anselmo blackes, extrém metalos projektje, a Scour tegnap adta ki a három részből álló EP-sorozatának harmadik darabját, a Blacket. A 6 tételes EP-t végig is hallgathatod, a Doom...

VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction
VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction

Már dolgozik a 2018-as The Wake album folytatásának dalain a kanadai Voivod, a mai napon viszont egy koncertlemezzel jelentkeztek. A Lost Machine - Live című anyagot máris...

VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones
VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones

Rewind, Replay, Rebound: Live In Deutschland címmel egy koncertanyaggal jelentkezett a Volbeat, nézd meg a legfrissebb élő videójukat, a Sorry Sack Of Bones felvételét - Stuttgartból....

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS