HAMMERWORLD - Szeptembertől már 116 oldalon!

Több, több, még több!

2010. augusztus 10. (kedd) 09:48 | utoljára módosítva: 2011. szeptember 8. (csütörtök) 22:17

Magyarország egyetlen nyomtatott Hard Rock/Metal magazinja ÚJ ARCULATTAL és MÉG TÖBB OLDALLAL (116 OLDAL tömény zene!) tér vissza szeptemberben!

Megjelenés időpontja: szeptember 2, csütörtökSzerkesztőségünk egy brutálisan erős, minden szempontból megújuló Hammerworld magazinnal készül az őszre!

HIRDESS A HAMMERWORLD MAGAZINBAN ÉS A HONLAPUNKON!

Koncertszervezők, rockklubok, zenekarok, hangszerforgalmazók és bárki, aki szeretné fontos információit hatékonyan eljuttatni a rockrajongókhoz!

Amennyiben a zenei szakmában pörögsz - zenekarod van, fesztivált szervezel, hangszereket árulsz, klubot, boltot, tetkószalont, vagy bármilyen rockos vállalkozást üzemeltetsz stb. -, páratlanul kedvező árakon és rugalmas konstrukciókban hirdethetsz a Hammerworld magazin nyomtatott verziójában és itt, a Hammerworld.hu honlapon!

Oszd meg velünk az ötleteidet és kérj ajánlatot tőlünk a hirdetes@hammerworld.hu e-mail címen, vagy hívj minket a 215-6274-es telefonszámon! - A Hammer stáb.

FONTOS TUDNIVALÓK A SZEPTEMBERI HAMMERWORLD MAGAZINRÓL:
- Új design!!! Iron Maiden címlap és interjú az új albumhoz!
- Még több oldal!!!
- Ezentúl folyamatosan 116 oldalon!


A szeptemberi szám a nyári dupla Hammer után mindig várva várt információforrás!
Ne hagyd ki a lehetőséget!
A hirdetések megrendelése és leadása legkésőbb:
2010. augusztus 19. CSÜTÖRTÖK

Hozzászólások

[002559]
Tempest77
Tetszik a cimlap.
Nagyon varok mar egy EUROPE cimlapot is ... meg egy posztert !!!
[002550]
Dannyke
Hali!
Jelképes egy-két doboz sörért megválok a posztertől.
[002544]
renato666
Maximális tisztelet!!!
[002542]
Zeroid
Paul Gray poszter ? :D :O Erre vártam ;)!!!!!
[002512]
farkaslaci
szerintem wyndorf kommentjével le is zárhatjuk ezt a fonalat. persze csak jelképesen. GO GO HAMMERWORLD!!!
[002470]
MetalFest
Előfizetés ügyben: mivel a kétféle verzió helyett mostantól 1 féle lap lesz, ezért akinek drágább, mellékletes előfizetése van, azt időarányosan kompenzálni fogjuk, ahogy az korábban is mindig megtörtént a hasonló változások esetén.

[002464]
SOMa
Ha valakinek nem kell a poszter annak CSERÉT ajánlok!!!
Adok a poszterért másikat, akár többet is!!!
Ha érdekel, keress fel!!
Msn és e-mail: rockman9@vipmail.hu
[002448]
SOMa
Jó a poszter mindkét oldala.....NAGYON... és épp ez a baj!!
Nincs üveg a szoba közepén!!! Csak az egyiket fogom látni :(((((((((
[002425]
tjoko
Jól beszélsz Wyndorf,én is így gondolom. Metal veled tesó!
[002390]
wyndorf
Nem érdekel mennyi az ára én bármennyit hajlandó lennék kifizetni ,csak legyen minden hónapban én sem csalódtam még Lénárdékban ,úgy is kompenzálják az előfizetőket hogy mindenkinek jó legyen 1986-tól megvan minden kiadványuk soha nem válnék meg a HAMMEREKTŐL heavy metal forever!!!!!
[002362]
jrpi
Ne hülyéskedjünk már gyerekek! Egy fórumba csak szépet és jót lehet írni?? Akkor minek van egyáltalán? Egyébként írtam e-mail-t és válaszoltak hogy még nem tudják pontosan mi lesz az előfizetések sorsa de kárpótolva leszünk, a választ ezúton is köszönöm Lénárd Lacinak!
Úgy látom nem érzitek át a helyzet súlyát! Nehezen tudom elképzelni hogy a júliusi szám kiadása előtt még nem tudták ezt az árcsökkentést. Én is készítek pénzügyi terveket a munkahelyemen. Hasonló döntéseket nem 1 hét alatt szoktak cégvezetők meghozni... Ha mégis ez történt, akkor bocsi, de itt nyilván havi szinten is súlyos költség átcsoportosításokról (nyomda nyilván drágábban nyomja a 116 oldalas újságot), munkaszervezési kérdésekről (új design megalkotása nem pár perces feladat) és sokminden másról van szó. Magyarul ha tudni nem is de sejteni mindenképp lehetett már ezt az újítást, ezért abban a formában feladni az előfizetési akciót nem biztos hogy túl szerencsés húzás volt. Remélem olyan megoldás születik ami minden előfizetőnek kedvére való lesz! És remélem bejön ez a húzás a Hammeről!
Kedves Tibor! 2000-ről 1500-ra csökkenés még véletlen sem 50% és nyilván arra gondoltam hogy HOSSZÚ TÁVON még nem csökkent az újság ára, nem pedig egyszeri akcióban...
[002359]
gates
Ezaz lesz Korn , Suicidal Tendencies, és The Dillinger Escape plan interjú :) .
Kíváncsian várom az újságot ;) .
[002358]
Kardhordoz
Köszönöm a gyors választ! Egy elég vad gondolat a szeptemberi lapszámhoz: Annyira jön az új dizájn Maiden új album maiden borító:) Nehogy valami limitált Maiden cd-t kajunk...:P
[002354]
tzar
szia balak!
Az új dátum szept.2, köszi az észrevételt, javítjuk!

Kardhordoznak:
Technikai okok miatt a DVD sajnos kicsit csúszik.
[002353]
Kardhordoz
Sziasztok! Érdeklődnék a Junkies DVD-ről amit a szeptemberi mellékletnek hírdettek meg. Tud erről valaki valamit?
[002352]
balak
Valamit nem értek...a honlapon eddig az volt írva:

Következő számunk megjelenik:

2010. augusztus 26. (csütörtök), MOST MEG AZ VAN ÍRVA:

Megjelenés időpontja: szeptember 2, csütörtök

MOST MI VAN? MIKOR JELENIK MEG?:D:)
[002351]
shownomarcy
Jól hangzik! Bár nekem a mostani dizájn tetszett eddig a legjobban, úgyhogy remélem nem változik sokat.
Biztos sok cikk az utolsó pillanatban születik meg, viszont valakinek tényleg át kéne olvasni, mert gyakran vannak hibák... (átnyálazom szívesen XD) egyik számban pl mindig az "ű"-k hiányoztak, gondolom az valami formátumhiba lehetett.
De egyébként minden jó :) Milán Péter írjon továbbra is sok old school underground hatásokkot! :)
Esetleg talán indíthatnátok valami netes szavazást poszterre, mert a húgom mindig elégedetlenkedik :P (csak a Tcsapdát Ne indítsátok :D)
[002349]
Gorebacsov
Ráfér már valami ráncfelvarrás a pártlapra. A helyesírási meg tördelési hibák is eltűnnek remélem...
[002336]
vinylfanatic
Kedves barátaim mint lentebb már emlitettem várjuk már meg a végeredményt,és utána alkossunk véleményt.Addig felesleges ez a sok nyavajgás,problémázás.
[002335]
imi1979
20000 Ft volt 10 szám egy évre újságárusnál, előfizetéssel, 18000 ft és a hosszabbítási akcióban 16000 ft, vagyis 1600 ft egy lapszám. Én így hosszabítattam. Szóval jrpi nekem 6000 Ft a differencia, de megvárom a tájékoztatást.
[002333]
imi1979
Egy kis békéltetés :-) Igaza van jrpi-nek abban, hogy van egy előfizetési akció, amit kihasználunk, aztán pedig nagyon lecsökkentik az újság árát, tehát ebből a szempontból rosszul jártunk úgy tűnik. Viszont azzal nem értek egyet, hogy rögtön hozzászólásban kell reklamálni. Van a Hammernek telefonszáma, e-mail címe és meg lehet velük mindent beszélni. Ahogy más hozzászólónak is van pozitív tapasztalata, úgy nekem is. Ha gondom volt elég volt egy e-mailt írni és az Anita vagy Laci máris intézkedett. Sosem éreztem azt, hogy le akarnák húzni az embert pénzzel. Én pl. tavasszal egy évvel hosszabítattam az októberben lejáró előfizetésem és még csak most akarom kiszámolni hogy mi mennyi.
[002327]
tjoko
Tisztelt Jrpi! Egy sztori neked ha érdekel:nem tudom hogy mióta olvasod a lapot,ha elég régóta akkor talán emlékszel ,hogy volt egy időszak amikor kedvenc lapunk kiadói problémák miatt,nem jelent meg(Zoltán János időszak).Akkor nekem is mint előfizető bent ragadt nagyon sok lapszám.(Igaz nem kezdtem rögtön sipákolni)De amint újra indult a lap ,a két Laci jóvoltából ,ingyen megkaptam az összes újságot és egy csomó ajándékot kárpótlásul.Pedig nem az ő hibájuk volt!Ennyit a srácokról. Metálos üdvözlettel :jokó
[002325]
morningrise
Fúúú ,Kari nem kegyelmez senkinek . Csak pozitívan Forever ! Nó fika !!!
Vettem popcornt és Hammert is , de a popcorn finomabb :-)
Jajj , már megint nyavalyogtam , Bocs !
[002321]
Metalkari
T.Elöttem hozzászóló nyavalygó úrak!
Szánalmas amit Ti itt irogattok. Nektek semmi nem jó! Ha "ez" van az a baj, ha meg "az" van, akkor az a baj! Miért "ezt" irtátok és miért nem "azt! Stb...stb...stb...!!! Mindig csak a FIKÁZÁS! Menjetek és vegyetek inkább popcornt! Szevasztok! HAMMERWORLD IS FOREVER!!!
[002313]
horvathtibor
jrpi: kérlek, kijavítalak ha ezt szeretnéd, mert volt ilyen. Idén egyszer már a cd mellékletes 2000ről visszajött 1500re.
[002312]
jrpi
Kedves Tibor! Javíts ki ha tévednék, de szerintem a Hammer történetében még nem volt olyan hogy az újság ára hirtelen a felére csökkent volna! Ha drágul az alap hogy az előfizetőket nem érinti...
Júliusi számban Junkies DVD volt ígérve extra mellékletként, gondolom az most ugrik.
[002311]
farkaslaci
Én csupán megosztok veletek egy élményt, amin minden írástudatlan (tehát nem Hammer olvasó/rajongó) csak röhögött, de számomra ez egy szentségtörés. Görögországban töltök munka ügyben 5 hetet, és a legfontosabb olvasgatnivalóm egyértelműen a Hammer. Férfiasan bevallom azt is, hogy a toáletten is szeretem olvasgatni kedvenc szaklapunkat, ami nem sértés, sőt!!!! :) Tehát a fürdőszobában hagytam a "bibliát" a budi mellett, hogy legközelebb is örömmel kézbe vehessem. Mire megjövök a melóból, észlelem a szobaszervíz ténykedését, de egyben azt is, hogy A CSÖKKENT AGYÚ SZEMÉLYZET KIDOBTA A METAL HAMMERT A SZEMÉTTEL EGYÜTT!!!!!!!!!! Nem sok hiányzott, hogy milliós károkat okozzak a pitiáner hotel berendezésében. Hát nem vérforraló???!!! Bocs, de ezt meg kellett osztanom :) 1000% Metal mindenkinek!
[002310]
horvathtibor
jrpi ilyenkor az előfizetők mindig kárpótolva vannak valamilyen formában. Erről is természetesen kapni fogsz tájékoztatást (ahogy eddig is minden árváltoztatás és azzal kapcsolatos előfizetéssel kapcsolatban tájékoztatva voltak)

BTW. annyira jó az állandó méltatlankodást olvasni...
[002308]
jrpi
Kicsit (nagyon)átbaszva érzem magam! 1 hónapja megrendeltem a 4 számot ami idén kijön 6000 ft-ért akciósan, mert így 500 ft-ot spórolhatok minden újságon állt a reklámban! igaz is volt mivel akkor még 2000 ft-ra voltak tervezve az újságok! most meg a 4 szám újságárusnál is csak 4000 lesz! érdekes már írom is reklamációt...
[002307]
Attikorn
Én osztom Vinylfanatic véleményét, Synerella ötlete meg tök jó :D
[002306]
Synerella
Ez nagyon jo lesz!! Már alig várom.. és én még azt se bánom ha lesz több teljes oldalas reklám, ugyanis én azokat használom füzetboritonak xD
[002303]
tjoko
23 éve ezt olvasom és még soha nem csalódtam!Cselő,Lénárd Laci(és a többiek)KÖSZÖNJÜK!
[002302]
Bandi
Ez állat lesz, csak ne keljen csalódni!!
[002301]
bloodyroots
Biztos nem lesz 3D-s :D az már fel lenne tüntetve xD de lehet hogy meglepetés lesz :P
[002300]
heavy
Illetve nekem felmerúl 1 kérdés is: Vajon az Eddi itt is 3D lesz?
Mondjuk ha nem azse számít sokat a tartalom az elsődleges nállam...
[002299]
heavy
Igen-igen, várjuk meg a végeredményt.
Ami eddig biztos, hogy hamar megkell venni nehogy elfoggyon, mert a 990FT az igen csak csalogató ár.
Ha szerencsém lesz akkor 1db az "újság árusom" eltesz majd mint az előzőt, mert 1db volt neki akkor amikor megvettem de félre tette nekem :)
[002297]
vinylfanatic
Én véleményt csak akkor mondok, majd ha kezembe lesz új szám.Összehasonlitjuk majd a régivel és mérleget vonok. Addig ez csak a mézesmadzag kategória.
[002296]
bloodyroots
Srácok ez nagyon állat!! A régi se volt rossz, de ez viszi azt is!! csak így tovább
[002295]
uz75
Recesszió ide, recesszió oda ez már szükséges lépés volt. Remélem a plusz 16 oldal nem csupa hirdetést jelent. Csak így tovább. Hatalmas respect az áldozatos munkátokért. METALT MINDENKINEK!!!!!!!
[002294]
heavy
Királyul fog kinézni.
Azt eglehet előre tudni, hogy mi lesz az exkluzív CD melléklet, mert a képen pont nem látni :)
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
AMORITE - Öt év után új album jön a hazai death metal csapattól, az első dal: Metamorphosis
2020. november 24. (kedd) 07:48

Metamorphosis címmel már meghallgatható a death metalos Amorite kiadás előtt álló második albumának első dala. A hazai banda debütáló albuma még 2015-ben látott napvilágot Invisible Fire címmel, azóta egy EP-jük készült, a Final Entropy. Az új albumuk Archaic Faces Of Ecstasy címmel jön majd ki, a borítót Andkill készítette. "Közel a cél. 2017-ben úgy döntöttünk, hogy egy teljesen szabad felfogású lemezt készítünk. Rengeteg nehézség után hamarosan kezdetét veheti az ősi rituálé azoknak, akik átadják magukat az élménynek."   www.facebook.com/amoritehun   AMORITE - Metamorphosis (a 2020-as Archaic Faces Of Ecstasy album előzeteseként)        

FOO FIGHTERS - Dave Grohlék egy kisfilmben foglalták össze az eddigi 25 évüket
FOO FIGHTERS - Dave Grohlék egy kisfilmben foglalták össze az eddigi 25 évüket

Az új Foo Fighters album Medicine At Midnight címmel február 5-én lát majd napvilágot, a lemez felvezetéseként pedig egy 26 perces kisfilmben foglalták össze az eddigi pályájukat. Az...

GAMA BOMB - Decemberben jön az ír thrasherek új albuma, dal- és videópremier: Miami Supercops
GAMA BOMB - Decemberben jön az ír thrasherek új albuma, dal- és videópremier: Miami Supercops

Sea Savage címmel december 4-én jelenik meg az ír old school thrasher Gama Bomb hetedik albuma. A 2018-as Speed Between The Lines lemez utódjáról már a harmadik előzetessel, a szöveges...

KANSAS - Új videó a prog rock legendáktól: The Absence Of Presence
KANSAS - Új videó a prog rock legendáktól: The Absence Of Presence

The Absence Of Presence címmel még a nyáron jelent meg az új Kansas album, a legendás amerikai prog rockerek friss videója pedig a lemez címadó dalához készült el. A legutóbbi,...

ORIANTHI - Sajnálom
ORIANTHI - Sajnálom

Nemrég jelent meg az Alice Cooper csapatában is megfordult szőke ausztrál gitároslány, Orianthi negyedik szólólemeze, a legfrissebb klipje pedig a Sorry című dalhoz készült el. "Az...

JUDAS PRIEST - "Bárcsak úgy tudnám elénekelni a Painkillert, mint 1991-ben"
JUDAS PRIEST - "Bárcsak úgy tudnám elénekelni a Painkillert, mint 1991-ben"

A Let There Be Talk podcast vendégeként a Judas Priest frontembere, Rob Halford a hangjának változásáról is szót ejtett, valamint arról, hogy bármennyire is szeretné, a klasszikus...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS