HORDA - Énekes és dobos nélkül Pavelka Gyuszi csapata!

Az egykori Akela gitáros új tagokat keres

2010. augusztus 3. (kedd) 08:38 | utoljára módosítva: 2010. augusztus 13. (péntek) 08:03

Az egyébként sem hiperaktív Horda zenekarról elég régen lehetett hallani, és most sem szolgálhatunk jó hírrel. A csapat alapítója, az egykori Akela gitáros Pavelka Gyuszi az alábbi sorokat jelentette meg a banda honlapján:
"Üdv Rocktestvérek! Sajnos, rossz hírünk van: énekes és dobos poszton tagcserére kényszerített minket a Mindenható! A honlap elhanyagolása is ennek tudható be, ami nem mentség, de nézzétek el nekünk! Most már eleget nyalogattuk a sebeinket, így hát teljes agresszivitással vetjük rá magunkat a nem kis gond kivégzésére. Vannak jelöltek, tervek, de emellett minden segítő infóért örök hála! Minden fontos és érdemleges eseményről azonnal tájékoztatunk benneteket. Bármi gondolatod támad ezzel a helyzettel, szívesen vennénk, ha megosztanád ezeket velünk és a többi zeneimádóval a fórumunkon! Bízhattok benne, hogy a Horda, mint eddig is, most is rendezi sorait és idővel kíméletlenül hadba áll!
Addig is: AHOL A HORDA, OTT TÖRIK A BORDA!"
A www.concertphotos.hu oldalon júniusban megjelent interjúban Gyuszi már érintette a tagcserés dolgokat is. Kattints a folytatáshoz!
Fotó: Juhász Gavrant Tamás


Nem akarok nagyon turkálni, de csicseregték a madarak, hogy ismét tagcsere lesz a zenekarban,  mégpedig az ének és a dobok terén.

"Látod, sosem dőlhet hátra az emberfia, Murphy mindig kitalál valamit, amivel szivathat minket. Hogy kapná be... A tagcseréről nem jövő-, hanem jelenidőben beszélhetünk, ugyanis az énekesünk - elmondása szerint - megunta a metalt, és 'blúzolni' támadt kedve. Lelke legyen rajta! Plusz a zeneipar hátországában zajló adok-kapok is lenullázta a srácot. Nagyon sajnáljuk, hogy így alakult. Jó viszonyban váltunk meg egymástól.

A dobosunk esetében viszont hozzáállásbeli gondok adódtak, melyek az utolsó turné alkalmával végérvényesen ki is kristályosodtak. Szerintem Te is egyetértesz abban, hogy nem az a járható út, hogy 20 koncertből 10-et le kell mondania a zenekarnak azért, mert a tag nem tudja, vagy nem akarja magát szabaddá tenni (a végkifejletet tekintve mindkettő ugyanaz), vagy hetekig nem nyúl a hangszeréhez. Amatőr vagy hobbizenekarnál belefér ez is, de ott is csak talán! Így mielőtt elmérgesedne a viszony, közös megegyezésel megváltunk egymástól. Őt is sajnáljuk, mert alapjában jófej fazon, csak lusta, mint az állat!"


Nem lesz nehéz ismét teljesen új arcokkal nekilátni a koncertezésnek? Hogy néznek ki a Horda távlati tervei?

"De igen! Persze hogy nem lesz sétagalopp, de hát semmi nem pottyan az ölünkbe. Ezelőtt is mért már ránk a Mindenható ilyen fricskát, de ez sem tudja megállítani a Hordát. Jelenleg szépen tologatjuk a koncertmeghívásokat későbbi időpontokra. Mi négyen összetartunk és hiszünk abban, hogy gyorsan találunk megfelelő srácokat magunk közé! Jelöltek, elképzelések vannak, de ha valaki tud vagy ismer ilyet ne legyen rest, értesítsen minket. Elérhetőségeink a www.hordamusic.com oldalunkon meglelhetők!

A szerencsés megtalálót hálából leitatjuk, sőt ,ha akarja még guminőt is szerzünk neki! (nevet) Ahogy kiegészültün, irány a stúdió, a „szülőszoba”, hogy világra hozzuk második gyermekünket, hadl legyen zajosabb kis hazánk szűzies zenei világa.

Végezetül engedd meg nekem kedves Csiga - aki a társaidal együtt mindig odaadó figyelemmel kísérted a bandát -, hogy Akelás múltam jegyében, a jó öreg Akela szülőatyja, Kipling szavaival válaszoljak a terveinkre feltett kérdésedre:
„...ám egyszer másként lesz,mint volt: a holdvilágos éjszakát a meggyötört lélek üvöltése hasítja ketté és új törvényt hirdet a régi helyett...”

Csiga teljes interjúja itt olvasható el!

A Horda bemutatkozó albuma, a Tíz élet 2008-ban jelent meg.

 

Hozzászólások

[002240]
man954
kár h a horda ilyen helyzetben van. Én láttam őket kétszer is játszani a depresszió előtt és elég jók voltak. Főleg az énekes akinek nem tudom a nevét mivel azért nem ismerem őket annyira, de zeneileg azért ott volt a banda.
remélem azért lesz új dobos, meg énekes.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK - "Sírva vigadunk József Attilával...", új klip született: Dúdoló
2020. november 30. (hétfő) 07:36

Csókol Attila címmel jelent meg a hónap elején a Hétköznapi Csalódások új albuma - József Attila versek megzenésítésével. A friss klipjük a Dúdoló dalhoz született meg. "Itt az első klip az új lemezhez! Sírva vigadunk József Attilával és minden olyan emberrel, aki a társadalom perifériájára szorult és esélye sincs onnan feljebb kapaszkodni. Nézd és dúdold velünk a Dúdolót, a nyomorgók dalát!" Az idén éppen 30 éves punk rockerek a 2006-os Én, József Attila itt vagyok folytatásaképp újból egy teljes albumot szenteltek József Attila versek megzenésítésének. A friss anyagon több vendég is hallgató, énekel Kálmán Kata (Perfect Symmetry) és Tamás Éva (Tamás Éva Játéktára), brácsán játszik Martos G. Csongor (Hangerdő Társulat, Boja), nagybőgőn Kerekes Kornél (Kacaj, Boja), illetve hegedűn Katona Bálint (Kacaj, Four Keys).   www.facebook.com/hetkoznapicsalodasok "József Attila...

CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól
CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól

Új szöveges videóval jelentkezett az 1988-ban alakult norvég death metal brigád Cadaver. Az alapító/gitáros Neddo (Anders Odden) mellé még 2014-ben sorakozott fel Dirk Verbeuren dobos...

HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is
HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is

Megjelent és végig is hallgatható a Hatebreed nyolcadik nagylemeze, a Weight Of The False Self. Eredetileg májusban jött volna ki az új lemez, amit Chris Zeuss Harris producerrel (Rob...

SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom
SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom

Phil Anselmo blackes, extrém metalos projektje, a Scour tegnap adta ki a három részből álló EP-sorozatának harmadik darabját, a Blacket. A 6 tételes EP-t végig is hallgathatod, a Doom...

VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction
VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction

Már dolgozik a 2018-as The Wake album folytatásának dalain a kanadai Voivod, a mai napon viszont egy koncertlemezzel jelentkeztek. A Lost Machine - Live című anyagot máris...

VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones
VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones

Rewind, Replay, Rebound: Live In Deutschland címmel egy koncertanyaggal jelentkezett a Volbeat, nézd meg a legfrissebb élő videójukat, a Sorry Sack Of Bones felvételét - Stuttgartból....

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS