STEVEN ADLER - Axl, Isten és a GN'R újjáalakulás lehetősége...

Önéletrajzzal jelentkezett az ex-Guns dobos

2010. augusztus 2. (hétfő) 08:27 | utoljára módosítva: 2010. augusztus 10. (kedd) 08:38

Az eredeti Guns N'Roses dobosa, Steven Adler egy alapos önéletrajzot adott ki My Appetite for Destruction: Sex and Drugs and Guns N'Roses címmel, és a visszaemlékezések mellé az utóbbi hetekben számos zaftos interjút is adott. Adler 1985 és 1989 között volt a Guns dobosa, majd drogproblémái miatt kitették a szűrét, utódja Matt Sorum lett. 1993-ban egy peren kívüli egyezség révén a GN'R 2,3 millió dollárt fizetett ki neki. A 2003 óta Adler's Appetite nevű saját csapatával koncertező (nálunk is felléptek pár éve) dobos jelenleg Los Angelesben él a feleségével, Carolina Adlerrel.
A három öngyilkossági kísérletet, néhány letartóztatást, 28 (!) drogtúladagolást, két szívrohamot, valamint egy maradandó károkozással járó szélütést is túlélt Adler legjobb mondatai következnek:
Matt Sorum dobtémáiról a Use Your Illusion albumokon: "Csak gyengén összetákolt verziók. Semmi személyes gondom nincs a fickóval, de olyan, mint egy átkozott dobgép. Nincs szíve, sem lelke, nincs a játékában érzés. És ahogy az élet meg az eltelt évek mutatják, nyilvánvalóan nem én vagyok az a dobos, akit a legkönnyebb pótolni. Csak annyit tudok, hogy a Use Your Illusion nagyobb lehetett volna az Appetite-nál is."
Kattints a folytatáshoz!A drogos évekről: "Elegem lett abból, hogy kórházakba kell járnom, meg hogy azzal ébresztenek, hogy meztelenül fekszem az utca közepén. Szerencsém volt, hogy csak szélütést kaptam. Így legalább még dobolni tudok."

A kirúgása után indított perről: "Azért pereltem be őket, mert 2 ezer dollárral akartak kihajítani az utcára, mintha sosem léteztem volna. A könyvelőm szerzett is egy ügyvédet, és borzalmas volt, hogy minden egyes nap oda kellett mennem a kib...ott bíróságra és az arcukba kellett néznem. Minden nap..."

A kirúgásáról: "Azon a napon, a bandán belüli kölcsönhatások teljesen megváltoztak. És nem a jó irányba. Az Iron Maidennek például jót tett, amikor a régi énekes helyére bevették Bruce Dickinsont, de ritka az ilyesmi."

A korai Guns próbáiról: "Duffal mindig a többiek előtt egy-két órával elkezdtünk játszani. Azt meg egy kezemen meg tudnám számolni, hogy az Appetite-ot megelőző két év során Axl hány próbára jött el."

Az eredeti Guns újjáalakulásának lehetőségéről: "Mindennél szívesebben fogadnám, de ez Axl ügye, tőle függ az egész. Hadd fogalmazzak így: a világ legostobább dolga lenne, ha nem hoznánk össze. Ha van csapat, amelyiket a rockrajongók turnén akarnak látni, akkor az a GN'R. A szarba is, még én is jegyet vennék a saját bulinkra!"

"Ez az egész nem Slashtől, Dufftól vagy Izzytől függ, akik nem a pénzért csinálnák, hanem a rajongókért. Ez mind Axl dolga. Neki kéne okét mondania. De nem akarok Istenhez imádkozni, hogy beszéljen Axllel, mert még őt is megvárakoztatná. Nem akarom ezzel zavarni őt, mert aztán azzal jönne vissza, hogy 'Steven, rávettél, hogy beszéljek vele, ő meg egész nap odakint várakoztatott...'"

Hozzászólások

[002231]
vinylfanatic
Hogy a Guns újra alakuljon Axl-nek le kellene szállnia a földre.Azonban én erre jelenleg nem látok esélyt.Nagyon el van szállva a srác magától!!!!!!!!
[002230]
farkaslaci
Nagy ász ez az Adler gyerek! Csíptem a laza dobolását annak idején. Matt Sorummal nekem sincs bajom, de egyetértek a stílusát illetően. Semmi izgalmasat nem nyújtott a játékával, egy kaptafára húzta az összes Guns dalt. A Guns újjáalakulás pedig az évszázad szenzációja lenne, de a fenébe is......én örülnék neki!
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
SCOUR - Új EP Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől, hat dallal itt a Black EP
2020. november 27. (péntek) 09:03

Phil Anselmo blackes, extrém metalos projektje, a Scour a mai napon jelentette meg a három részből álló EP-sorozatának harmadik darabját, a Blacket. A 6 tételes EP-t máris végighallgathatod. Az elsőként bemutatott Doom dalban A Trónok harcából és az Aquamanből is jól ismert Jason Momoa színész is hozza a blackes death metal vokált Fülöp mester mellett. A közismerten nagy metal rajongó Momoa a Slayer utolsó buliján együtt nyomta el Anselmo-val a Pantera This Love klasszikusát, a baráti kapcsolatuk tehát már korábbi. A dalban egyébként van egy másik vendég is Erik Rutan (Hate Eternal) szólózik. A Scour első EP-je Grey címmel jött ki 2016-ban, a Red EP 2017-ben jelent meg, tavaly pedig egy Bathory feldolgozással - Massacre - jelentkeztek. A Scour soraiban Phil Anselmo mellett megtalálni Derek Engemann gitárost (Philip H. Anselmo & The Illegals, ex-Cattle Decapitation), John Jarvis basszert (Agoraphobic Nosebleed, ex-Pig...

EPICA - Február végén érkezik az Omega album, dalpremier: Freedom - The Wolves Within
EPICA - Február végén érkezik az Omega album, dalpremier: Freedom - The Wolves Within

A Simone Simons énekesnő vezette holland Epica új albuma Omega címmel jön majd ki február 26-án, második előzetesként pedig a Freedom - The Wolves Within dallal lehet ismerkedni. Az...

SODOM - Végighallgatható az új album, itt a Genesis XIX
SODOM - Végighallgatható az új album, itt a Genesis XIX

Megjelent és végig is hallgatható a Sodom új stúdióalbuma, a 12 nótás Genesis XIX. Az új Sodom lemez borítóját Joe Petagno (Motörhead, Led Zeppelin, Nazareth stb.) készítette, a...

PSYCROPTIC - Videóval az új EP címadó dala: The Watcher Of All
PSYCROPTIC - Videóval az új EP címadó dala: The Watcher Of All

The Watcher Of All címmel egy új EP-vel jelentkezik holnap a technikás death metalt játszó tasmániai Psycroptic, és a két számos anyagról most már a klippel kísért címadó dallal is...

SICK OF IT ALL - Egy kis karantén-zúzda: Deep State
SICK OF IT ALL - Egy kis karantén-zúzda: Deep State

Megérkezett a Sick Of It All karanténos videósorozatának hatodik és egyelőre utolsó darabja, a Deep State dal előadása. Ez a nóta a legutóbbi, Wake The Sleeping Dragon! című...

AZARATH - Dal- és klippremier a Behemoth dobosának blackes death csapatától: Beyond The Gates Of Burning Ghats
AZARATH - Dal- és klippremier a Behemoth dobosának blackes death csapatától: Beyond The Gates Of Burning Ghats

Saint Desecration címmel november 27-én, azaz holnap jelenik meg a Behemoth dobosaként ismert Inferno másik csapatának, a blackes death metalt nyomató lengyel Azarath új album. A 2017-es...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS