SLAYER - "Kerry King nem Mick Mars vagy Slash"

Szombaton adta legutolsó koncertjét a legendás banda

2019. december 3. (kedd) 08:32

Szombaton adta legutolsó koncertjét a Slayer a Los Angeles-i Forumban, Kerry King felesége pedig az Instagramon válaszolgatott a kétkedő rajongók bejegyzései. Ayesha King elég konkrétan kitart amellett, hogy bármit is gondolnak egyes rajongók, a szombati valóban az utolsó Slayer koncert volt.

Arra a rajongói felvetésre, hogy 2022-ben már vissza is tér majd a Slayer, Ayesha így válaszolt: "Pokolira nincs erre esély".

Egy másik rajongó azt jelezte, hogy a Mötley Crüe gitárosa, Mick Mars is mondott már hasonló dolgokat a turnézás végéről, a Mötley pedig visszatér, továbbá Slash is fogalmazott korábban úgy, hogy nem megy vissza a Guns-ba, de Ayesha nem késlekedett a válasszal: "Kerry King nem Mick Mars vagy Slash", valamivel később pedig hozzátette: "Talán egy kicsit több infóval rendelkezem erről az egészről, mint ti."

Amikor aztán egy új Slayer album lehetőségét vetette fel, Ayesha replikája ez volt: "Ne tartsd vissza addig a lélegzeted". Annak a rajongónak pedig, aki szintén kétkedve írt az utolsó buliról, ez volt a válasza: "Pedig lefogadhatod". 

 

 


A Los Angeles Times-nak korábban a Slayer menedzsere nyilatkozott arról, hogy nem látja jeleit annak, hogy a banda változtatna eredeti elképzelésén.


"Ilyesmit egyáltalán nem érzékelek. Tegyünk pontot a turnézás végére. Van néhány ötletem (jövőbeni projektekre vonatkozóan), de döntés még nem született. Jelenleg a befejezéssel vannak elfoglalva és el tudom képzelni, ez mennyire emocionális lehet. Számomra is az.

Olyan régóta csinálják már. Egyszerűen azt mondták: 'Ok, most már elég'. Adja magát a párhuzam Jerry Seinfelddel (amerikai komikus, az egyik legsikeresebb stand-upos), akinek talán a legnagyobb tv-show-ja volt, amikor a csúcson befejezte. Tisztelem a bandát a döntéséért. Ha meg akarod ezt tenni, akkor így kell csinálni."


 

Az utolsó Slayer koncert programja

01. South Of Heaven
02. Repentless
03. Postmortem
04. World Painted Blood
05. Hate Worldwide
06. War Ensemble
07. Stain Of Mind
08. Disciple
09. When The Stillness Comes
10. Born Of Fire
11. Payback
12. Seasons In The Abyss
13. Jesus Saves
14. Chemical Warfare
15. Hell Awaits
16. Dead Skin Mask
17. Show No Mercy
18. Raining Blood
19. Mandatory Suicide
20. Angel Of Death


A Slayer utolsó turnéja 2018 májusában indult, hét szakaszból állt, plusz egy fesztiválos körből, a Final Tour során több mint 140 koncertet nyomtak le 30 országban.


Rick Sales nemrég a MassLive.com-nak is beszélt arról, hogy mi is várható a turné után:


"Teljesen megértem, hogy döntést hoztak a turnézás befejezéséről. Ez nem jelenti a banda végét. Csak a turnézás végét. Mindig is így gondoltam erre: 'A csúcson szállsz ki. Ők hozták meg ezt a döntést. Ez nem kamu. Ebből a nézőpontból megértem a dolgot és helyesen döntöttek.


A menedzsmentnek dolgozó Kristen Mulderig a Pollstarnak nyilatkozott arról, hogy a turnézás vége után is lesznek a Slayerhez kötődő tevékenységek.

"Jön az örökség-gondozás, ami egy csomó mindent jelent, még akkor is, ha nem fognak új lemezeket készíteni, sem turnézni. Továbbra is megvannak a hivatalos támogatóik, lesznek még merch-termékek, a branddel kapcsolatos tevékenységek, licenszelés, ilyesmi és ki tudja még mi. Talán jön majd valami Slayerre alapozott rendezvény-szerűség. Ezek mind olyan dolgok, amelyekről agyalunk, beszélünk. A Slayer tovább él, feltétlenül."
 

 


 

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
AWS - Előrendelhető a Park koncert CD és DVD, videópremier: Fuss
2019. december 11. (szerda) 16:50

Park címmel jelenik meg az AWS új koncert CD-je, DVD-je, amelynek anyagát még májusban rögzítették a Budapest Parkban. Máris megnézheted a Fuss dal felvételét a DVD-ről, amelyben Bodor Máté (Alestorm, All But One) a vendég. A CD és a DVD különféle támogatói csomagok formájában már előrendelhető az AWS honlapján: www.awszenekar.hu/shop www.facebook.com/awszenekar   AWS feat. Bodor Máté - Fuss (a 2019-es Park DVD-ről) AWS - Park CD+DVD (12/13 - Edge) CD 01. Lakatlan ember 02. X/0 03. Te is félsz 04. Budapest 05. Hol voltál 06. Éjjeli tánc 07. Sorsforgató 08. Lelket vennék 09. Köddé válsz 10. Fuss 11. Szívhang 12. Vigyázz rám 13. Fekete részem 14. Temetetlen halott 15. Mindent a semmiért 16. Viszlát nyár DVD 01. Lakatlan ember 02. X/0 03. Te is félsz 04. Budapest 05. Hol voltál 06. Éjjeli tánc 07. Takard el 08. Sorsforgató 09. Lelket vennék...

SAQQARA - Új szöveges videó született: Fáraó átka
SAQQARA - Új szöveges videó született: Fáraó átka

A HammerWorld magazin novemberi számának extra CD-mellékleteként jelent meg a Rebel és a Crossholder zenekarok éléről is ismert Szaládi "Devil" Károly énekes vezette Saqqara zenekar...

SERIOUS BLACK - Január végén új album, klippel az első dal: When The Stars Are Right
SERIOUS BLACK - Január végén új album, klippel az első dal: When The Stars Are Right

Suite 226 címmel január 31-én jelenik meg az Urban Breed énekes vezette power metalos Serious Black ötödik albuma, amelynek első előzetese a videoklippel kísért When The Stars Are Right...

BRING ME THE HORIZON - Hivatalos koncertvideó az új dalhoz: Ludens
BRING ME THE HORIZON - Hivatalos koncertvideó az új dalhoz: Ludens

Ludens címmel egy hónapja egy új dallal jelentkezett az Oli Sykes vezette Bring Me The Horizon, amelyhez hivatalos klip is született, most pedig itt a dal hivatalos koncertklipje, amit...

CONTINOOM - Klippremier: Scream My Name
CONTINOOM - Klippremier: Scream My Name

Scream My Name címmel egy új videoklippel jelentkezett a Schrott Péter vezette Continoom zenekar. Természetesen ez a nóta is elhangzik majd december 14-én a Robotban, ahol a divideD-dal lesz...

GOST - Februárban már headlinerként érkezik Budapestre
GOST - Februárban már headlinerként érkezik Budapestre

Jelenleg a Mayhemmel turnézik, februárban pedig harmadik alkalommal, ezúttal headlinerként érkezik Budapestre az A38 Hajó szervezésében GosT. A Baalberith karakterét megtestesítő dark...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS