SLAYER - "Kerry King nem Mick Mars vagy Slash"

Szombaton adta legutolsó koncertjét a legendás banda

2019. december 3. (kedd) 08:32

Szombaton adta legutolsó koncertjét a Slayer a Los Angeles-i Forumban, Kerry King felesége pedig az Instagramon válaszolgatott a kétkedő rajongók bejegyzései. Ayesha King elég konkrétan kitart amellett, hogy bármit is gondolnak egyes rajongók, a szombati valóban az utolsó Slayer koncert volt.

Arra a rajongói felvetésre, hogy 2022-ben már vissza is tér majd a Slayer, Ayesha így válaszolt: "Pokolira nincs erre esély".

Egy másik rajongó azt jelezte, hogy a Mötley Crüe gitárosa, Mick Mars is mondott már hasonló dolgokat a turnézás végéről, a Mötley pedig visszatér, továbbá Slash is fogalmazott korábban úgy, hogy nem megy vissza a Guns-ba, de Ayesha nem késlekedett a válasszal: "Kerry King nem Mick Mars vagy Slash", valamivel később pedig hozzátette: "Talán egy kicsit több infóval rendelkezem erről az egészről, mint ti."

Amikor aztán egy új Slayer album lehetőségét vetette fel, Ayesha replikája ez volt: "Ne tartsd vissza addig a lélegzeted". Annak a rajongónak pedig, aki szintén kétkedve írt az utolsó buliról, ez volt a válasza: "Pedig lefogadhatod". 

 

 


A Los Angeles Times-nak korábban a Slayer menedzsere nyilatkozott arról, hogy nem látja jeleit annak, hogy a banda változtatna eredeti elképzelésén.


"Ilyesmit egyáltalán nem érzékelek. Tegyünk pontot a turnézás végére. Van néhány ötletem (jövőbeni projektekre vonatkozóan), de döntés még nem született. Jelenleg a befejezéssel vannak elfoglalva és el tudom képzelni, ez mennyire emocionális lehet. Számomra is az.

Olyan régóta csinálják már. Egyszerűen azt mondták: 'Ok, most már elég'. Adja magát a párhuzam Jerry Seinfelddel (amerikai komikus, az egyik legsikeresebb stand-upos), akinek talán a legnagyobb tv-show-ja volt, amikor a csúcson befejezte. Tisztelem a bandát a döntéséért. Ha meg akarod ezt tenni, akkor így kell csinálni."


 

Az utolsó Slayer koncert programja

01. South Of Heaven
02. Repentless
03. Postmortem
04. World Painted Blood
05. Hate Worldwide
06. War Ensemble
07. Stain Of Mind
08. Disciple
09. When The Stillness Comes
10. Born Of Fire
11. Payback
12. Seasons In The Abyss
13. Jesus Saves
14. Chemical Warfare
15. Hell Awaits
16. Dead Skin Mask
17. Show No Mercy
18. Raining Blood
19. Mandatory Suicide
20. Angel Of Death


A Slayer utolsó turnéja 2018 májusában indult, hét szakaszból állt, plusz egy fesztiválos körből, a Final Tour során több mint 140 koncertet nyomtak le 30 országban.


Rick Sales nemrég a MassLive.com-nak is beszélt arról, hogy mi is várható a turné után:


"Teljesen megértem, hogy döntést hoztak a turnézás befejezéséről. Ez nem jelenti a banda végét. Csak a turnézás végét. Mindig is így gondoltam erre: 'A csúcson szállsz ki. Ők hozták meg ezt a döntést. Ez nem kamu. Ebből a nézőpontból megértem a dolgot és helyesen döntöttek.


A menedzsmentnek dolgozó Kristen Mulderig a Pollstarnak nyilatkozott arról, hogy a turnézás vége után is lesznek a Slayerhez kötődő tevékenységek.

"Jön az örökség-gondozás, ami egy csomó mindent jelent, még akkor is, ha nem fognak új lemezeket készíteni, sem turnézni. Továbbra is megvannak a hivatalos támogatóik, lesznek még merch-termékek, a branddel kapcsolatos tevékenységek, licenszelés, ilyesmi és ki tudja még mi. Talán jön majd valami Slayerre alapozott rendezvény-szerűség. Ezek mind olyan dolgok, amelyekről agyalunk, beszélünk. A Slayer tovább él, feltétlenül."
 

 


 

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
BRIAN MAY - Szívrohama volt a Queen gitárosának
2020. május 25. (hétfő) 13:12

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a Queen gitárosa. "Sokkoló volt ezt megélni. Azt hittem, egészséges fickó vagyok. Negyven percen át éreztem nagy fájdalmat a mellkasomban, a karjaimban és erősen izzadtam. A csodálatos orvosom személyesen szállított be a kórházba" - idézte fel Brian May abban a videóban, amelyet hétfőn tett fel a közösségi oldalára.   Mint elmesélte, a szívroham előtt egy héten át komoly fájdalmai voltak gerince alsó részében, az ülőidegében, és MRI-vizsgálatot is végeztek rajta. Megjegyezte: olyan volt, mintha egy csavarhúzót szúrtak volna a hátába. Szörnyű, ijesztő fájdalmat érzett, ami sokkoló volt számára, és ez vezetett a szívrohamhoz. "A kórházban elvégeztek rajtam egy érrajzolatot, vagyis a vérereim röntgenvizsgálatát. Az orvosi stáb megállapította, hogy három artériám záródott el, ami miatt felvetődött egy nyitott szívműtét...

MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját
MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját

Pár nappal ezelőtt jelentette be új projektjét a Faith No More billentyűse, Roddy Bottum, és akkor be is mutatta a Man On Man első klipes dalát, a Daddy-t, amit azóta letiltott a Youtube....

ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják
ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják

Még május elején jelentette be Jósa Tamás énekes, hogy kiszáll a thrasher Archaic-ból, a csapat pedig némi tanakodást követően úgy döntött, hogy nem keresnek új énekest, Erdélyi...

JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai
JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai

Az még márciusi hír volt, hogy a legendás arénarocker Journey megvált Steve Smith dobostól és Ross Valory basszusgitárostól - üzleti és jogi nézeteltérések miatt. Az 1973 óta...

STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here
STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here

Never Here címmel megjelent és végig is hallgatható a groove-os, progos, súlyos metalt nyomató Stabbed új EP-je, a 2017 tavaszán megjelent Long Way Down album folytatása. Az egyik dalhoz...

FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk
FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk

Egy új nap virrad ránk címmel egy szöveges videóval kísért friss dallal jelentkezett a budapesti Flood In The Desert. A 2008-ban alakult heavy metal banda 2015-ben adta ki az Árvíz a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS