SLAYER - "Kerry King nem Mick Mars vagy Slash"

Szombaton adta legutolsó koncertjét a legendás banda

2019. december 3. (kedd) 08:32

Szombaton adta legutolsó koncertjét a Slayer a Los Angeles-i Forumban, Kerry King felesége pedig az Instagramon válaszolgatott a kétkedő rajongók bejegyzései. Ayesha King elég konkrétan kitart amellett, hogy bármit is gondolnak egyes rajongók, a szombati valóban az utolsó Slayer koncert volt.

Arra a rajongói felvetésre, hogy 2022-ben már vissza is tér majd a Slayer, Ayesha így válaszolt: "Pokolira nincs erre esély".

Egy másik rajongó azt jelezte, hogy a Mötley Crüe gitárosa, Mick Mars is mondott már hasonló dolgokat a turnézás végéről, a Mötley pedig visszatér, továbbá Slash is fogalmazott korábban úgy, hogy nem megy vissza a Guns-ba, de Ayesha nem késlekedett a válasszal: "Kerry King nem Mick Mars vagy Slash", valamivel később pedig hozzátette: "Talán egy kicsit több infóval rendelkezem erről az egészről, mint ti."

Amikor aztán egy új Slayer album lehetőségét vetette fel, Ayesha replikája ez volt: "Ne tartsd vissza addig a lélegzeted". Annak a rajongónak pedig, aki szintén kétkedve írt az utolsó buliról, ez volt a válasza: "Pedig lefogadhatod". 

 

 


A Los Angeles Times-nak korábban a Slayer menedzsere nyilatkozott arról, hogy nem látja jeleit annak, hogy a banda változtatna eredeti elképzelésén.


"Ilyesmit egyáltalán nem érzékelek. Tegyünk pontot a turnézás végére. Van néhány ötletem (jövőbeni projektekre vonatkozóan), de döntés még nem született. Jelenleg a befejezéssel vannak elfoglalva és el tudom képzelni, ez mennyire emocionális lehet. Számomra is az.

Olyan régóta csinálják már. Egyszerűen azt mondták: 'Ok, most már elég'. Adja magát a párhuzam Jerry Seinfelddel (amerikai komikus, az egyik legsikeresebb stand-upos), akinek talán a legnagyobb tv-show-ja volt, amikor a csúcson befejezte. Tisztelem a bandát a döntéséért. Ha meg akarod ezt tenni, akkor így kell csinálni."


 

Az utolsó Slayer koncert programja

01. South Of Heaven
02. Repentless
03. Postmortem
04. World Painted Blood
05. Hate Worldwide
06. War Ensemble
07. Stain Of Mind
08. Disciple
09. When The Stillness Comes
10. Born Of Fire
11. Payback
12. Seasons In The Abyss
13. Jesus Saves
14. Chemical Warfare
15. Hell Awaits
16. Dead Skin Mask
17. Show No Mercy
18. Raining Blood
19. Mandatory Suicide
20. Angel Of Death


A Slayer utolsó turnéja 2018 májusában indult, hét szakaszból állt, plusz egy fesztiválos körből, a Final Tour során több mint 140 koncertet nyomtak le 30 országban.


Rick Sales nemrég a MassLive.com-nak is beszélt arról, hogy mi is várható a turné után:


"Teljesen megértem, hogy döntést hoztak a turnézás befejezéséről. Ez nem jelenti a banda végét. Csak a turnézás végét. Mindig is így gondoltam erre: 'A csúcson szállsz ki. Ők hozták meg ezt a döntést. Ez nem kamu. Ebből a nézőpontból megértem a dolgot és helyesen döntöttek.


A menedzsmentnek dolgozó Kristen Mulderig a Pollstarnak nyilatkozott arról, hogy a turnézás vége után is lesznek a Slayerhez kötődő tevékenységek.

"Jön az örökség-gondozás, ami egy csomó mindent jelent, még akkor is, ha nem fognak új lemezeket készíteni, sem turnézni. Továbbra is megvannak a hivatalos támogatóik, lesznek még merch-termékek, a branddel kapcsolatos tevékenységek, licenszelés, ilyesmi és ki tudja még mi. Talán jön majd valami Slayerre alapozott rendezvény-szerűség. Ezek mind olyan dolgok, amelyekről agyalunk, beszélünk. A Slayer tovább él, feltétlenül."
 

 


 

 

Hammer TV

 
K.K. DOWNING - "Ez az én örökségem is, ebből engem nem lehet kizárni"
2021. október 27. (szerda) 17:52

Sermons Of The Sinner címmel a hónap elején jelent meg a debütáló albuma annak az új metal bandának, a K.K.'s Priestnek, amit az ex-Judas Priest gitáros, K.K. Downing az utóbbi években hozott össze Tim "Ripper" Owens énekessel, aki 1996 és 2003 között állt a Judas Priest frontján. Részlet az októberi HammerWorld magazinban megtalálható Downing-interjúból.   www.facebook.com/KKsPriest ...2019-ben tértél vissza a színpadra a Bloodstock fesztiválon, most pedig itt a saját zenekarod első lemeze, a Sermons Of The Sinner. Hogyan született meg ez a K.K.’s Priest nevű banda? "Az életem egy jó részét azzal töltöttem, hogy a Judas Priestet felépítsem, hogy minél nagyobb banda legyen belőle, aztán sajnos ennek vége szakadt. Természetesen utána sem töltöttem tétlenül az időmet, többek között producerként segítettem fiatal metal bandáknak. Sokáig abban bíztam, hogy egy nap majd visszatérek a csapatba,...

AEPHANEMER - Szimfonikus melo-death, klippel a novemberi album második dala: Antigone
AEPHANEMER - Szimfonikus melo-death, klippel a novemberi album második dala: Antigone

A Dream Of Wilderness címmel november 19-én jelenik meg a szimfonikus, melodikus death metalt játszó francia Aephanemer harmadik albuma, a 2019-es Prokopton lemezük (kritika itt) utódja,...

THULCANDRA - Hat év után új album jön, itt a harmadik dal: Scarred Grandeur
THULCANDRA - Hat év után új album jön, itt a harmadik dal: Scarred Grandeur

A Dying Wish címmel pénteken jelenik meg a melodikus black/death vonalas Thulcandra negyedik nagylemeze, a 2015 elején kiadott Ascension Lost album utódja, harmadik előzetesként pedig már...

STAR ONE - Tony Martin és Roy Khan énekel a februárban érkező album első epikus dalában
STAR ONE - Tony Martin és Roy Khan énekel a februárban érkező album első epikus dalában

Arjen Lucassen (Ayreon) prog metal projektje, Star One egy új albummal jelentkezik február 18-án, a Revel In Time lemez első előzeteseként pedig már itt is van a Lost Children Of The...

RIVERSIDE - Új klipes dallal jelentkezett a lengyel prog rock csapat: Story Of My Dream
RIVERSIDE - Új klipes dallal jelentkezett a lengyel prog rock csapat: Story Of My Dream

Story Of My Dreams címmel egy klippel kísért új dallal jelentkezett a a lengyel prog rock mester Riverside, mégpedig a zenekar húsz éves jubileuma alkalmából. A születésnapra két...

CIRCUS OF POWER - Új dal Danko Jones-szal és a Junkyard énekesével: Working Class Superstar
CIRCUS OF POWER - Új dal Danko Jones-szal és a Junkyard énekesével: Working Class Superstar

Working Class Superstar címmel egy új dallal jelentkezett a legendás New York-i dirty, motoros rocker Circus Of Power. Az új nótában vemdégeik is vannak: Danko Jones és David Roach, a...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS