LEECHER - Klipes új dal a csellometal zenekartól: Messenger Of Fear

Hamarosan elindulnak a második lemez felvételei

2018. november 22. (csütörtök) 15:03 | utoljára módosítva: 2019. január 7. (hétfő) 11:19

Októberben az olasz Blodiga Sklad társaságában turnézott Európában a két éve megjelent Sightless albumával az Apocalyptica, Therion és Nightwish által kitaposott ösvényt járó csellómetalos Leecher, most pedig itt az első lemezelőzetes daluk, az egyelőre cím nélküli következő album első hírmondója. A Messengers Of Fear című dal videójában megörökítették az októberi turné, a stúdiózás és a dal élő előadásainak legjobb pillanatait is.
(fotó: Jolen Brothers - metal-and-more.piwigo.com)

A felvételek Strasser György jóvoltából a törökbálinti B-Monitor Stúdióban zajlottak, a hangzásért pedig Frank Pitters (Silverlinemusic) producer és hangmérnök felelt. A dalban hallható Axuruk Kaleniuk is, a Blodiga Skald hörgőse. A FemMe fesztivál videóit Hendrik Schroeder, a bolgár koncert videóit pedig Kiril Gruev készítette.

 


www.facebook.com/leechermusic


Szeretnénk megköszönni a munkát és a segítséget mindazoknak, akik nélkül nem jöhetett volna létre a felvétel, és természetesen NEKTEK: a közönségünknek, a rajongóinknak és a támogatóinknak, akik nélkül nem lehetnénk most itt! Nagyon örülünk, hogy eddig is ennyien segítettetek.

Csodálatos időszakot élünk most át, rengeteg dolog történik velünk... és még nincs vége!!! Ha szeretnétek részt vállalni a második lemezünk elkészülésében, még november 22-ig megtehetitek. Maradjatok velünk! Osszátok, kommenteljetek! És köszönjük!


 

LEECHER - Messengers Of Fear (az új album előzeteseként)


A Leecher október elején egy felhívást és kérést tett közzé rajongóik felé, második albumuk felvételeit ugyanis a közönség támogatásával szeretnék elkezdeni, emiatt pedig egy Indiegogo kampányt indítottak, amelynek keretében támogatni lehet a zenekart.


"Sziasztok!

Az elmúlt hetekben már célozgattunk rá, hogy egy új akcióval jelentkezünk, íme! Hamarosan hozzákezdünk a második lemezünk felvételeihez, amiből szeretnénk a lehető legtöbbet kihozni!

A munkálatokat egy profi stúdióban, egy tapasztalt producer mellett tennénk meg, aki a fülével és a tudásával segítene minket abban, hogy a lehető legjobb minőséget tehessük le nektek az asztalra. Ehhez most a ti segítségeteket szeretnénk kérni! Ha szeretitek a munkásságunkat, szívesen követitek figyelemmel az utunkat és támogatnátok is minket abban, hogy szintet léphessünk, akkor most meg tudjátok ezt tenni egy kampány keretében.

Exkluzív ajándékokkal is készültünk nektek,mint például limitált kiadású pólókkal és egyedi társasjátékkal. Katt az alábbi linkre, itt minden infót megtaláltok! :D Ezer köszönet nektek minden segítségért és a folyamatos támogatásért, amit évek óta kapunk tőletek!
"
 


Link a közösségi támogatáshoz:

www.indiegogo.com/projects/leecher-a-symphonic-cello-metal-album A Hangfoglaló Program és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.


 

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
BRIAN MAY - Szívrohama volt a Queen gitárosának
2020. május 25. (hétfő) 13:12

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a Queen gitárosa. "Sokkoló volt ezt megélni. Azt hittem, egészséges fickó vagyok. Negyven percen át éreztem nagy fájdalmat a mellkasomban, a karjaimban és erősen izzadtam. A csodálatos orvosom személyesen szállított be a kórházba" - idézte fel Brian May abban a videóban, amelyet hétfőn tett fel a közösségi oldalára.   Mint elmesélte, a szívroham előtt egy héten át komoly fájdalmai voltak gerince alsó részében, az ülőidegében, és MRI-vizsgálatot is végeztek rajta. Megjegyezte: olyan volt, mintha egy csavarhúzót szúrtak volna a hátába. Szörnyű, ijesztő fájdalmat érzett, ami sokkoló volt számára, és ez vezetett a szívrohamhoz. "A kórházban elvégeztek rajtam egy érrajzolatot, vagyis a vérereim röntgenvizsgálatát. Az orvosi stáb megállapította, hogy három artériám záródott el, ami miatt felvetődött egy nyitott szívműtét...

MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját
MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját

Pár nappal ezelőtt jelentette be új projektjét a Faith No More billentyűse, Roddy Bottum, és akkor be is mutatta a Man On Man első klipes dalát, a Daddy-t, amit azóta letiltott a Youtube....

ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják
ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják

Még május elején jelentette be Jósa Tamás énekes, hogy kiszáll a thrasher Archaic-ból, a csapat pedig némi tanakodást követően úgy döntött, hogy nem keresnek új énekest, Erdélyi...

JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai
JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai

Az még márciusi hír volt, hogy a legendás arénarocker Journey megvált Steve Smith dobostól és Ross Valory basszusgitárostól - üzleti és jogi nézeteltérések miatt. Az 1973 óta...

STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here
STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here

Never Here címmel megjelent és végig is hallgatható a groove-os, progos, súlyos metalt nyomató Stabbed új EP-je, a 2017 tavaszán megjelent Long Way Down album folytatása. Az egyik dalhoz...

FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk
FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk

Egy új nap virrad ránk címmel egy szöveges videóval kísért friss dallal jelentkezett a budapesti Flood In The Desert. A 2008-ban alakult heavy metal banda 2015-ben adta ki az Árvíz a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS