POKOLGÉP 35 - Jubileumi Aréna-koncert, a jegyek mától kaphatók

A klasszikus felállás és a mai Pokolgép, különleges vendégekkel

2018. január 4. (csütörtök) 05:36

Négy évvel az azóta már bezárt Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán adott jubileumi koncertje után újra monstre Pokolgép buli lesz, de ezúttal már a Budapest Arénában. A június 8-án megrendezésre kerülő Pokolgép 35 koncertre mától kaphatók a jegyek.

"Június 8-án igazi metal ünnep lesz az Aréna színpadán, ahol a magyar rockélet leghíresebb metal zenekara a fennállásának 35. évfordulóját ünnepli majd. A nagyszabású, több mint 3 órás koncert a Pokolgép egész eddigi pályafutását átöleli, a koncerten a banda összes formációja fellép."
(Fotó: sther.hu)
 


www.facebook.com/pokolgepband


A koncert Facebook oldala


POKOLGÉP 35
2018. június 8. - Budapest Aréna

Menetrend:
18:00 - Kapunyitás
19:00 - Omen
19:35 - Pokolgép
21:20 - Régi Pokolgép (1983-1989)

Vendégek: Nagy Feró, Paksi Endre, Rudán Joe
"A fergetegesnek ígérkező koncerten válogatást hallhatunk az elmúlt 35 év legsikeresebb Pokolgép dalaiból. Nagyszerű hang- és látványtechnikára, és 12 nagy teljesítményű lézer bemutatójára számíthatnak a nézők az Arénában. A videoanimációt egy Európa-szerte elismert magyar VJ és mapping művész készíti majd.


A színpadon a legendás formáció:

Kalapács József – ének
Kukovecz Gábor – gitár/ének
Nagyfi László – gitár
Pazdera György – basszusgitár
Tarca László – dobok


Valamint az új Pokolgép:

Tóth Attila – ének
Kukovecz Gábor – gitár
Pintér Csaba – basszusgitár
Z. Kiss Zalán – gitár
Kleineisel Márk – dobok

Vendégek:
Nagy Feró – ének
Paksi Endre – ének
Rudán Joe – ének

A koncertet az Omen nyitja majd.
POKOLGÉP - A jel (2014, Petőfi Csarnok)


 

"A Pokolgépet a '80-as évek elején alapította Kukovecz Gábor, Paksi Endre és Varga 'Pepe' Tibor. Az 1983-as Ki mit tud?-on a zsűri mindig kiszavazta őket, de közönségszavazatokkal végül a döntőig jutottak, ahol a Jel előadásával a második helyezést érték el.

 Rövidesen Pazdera György érkezett Paksi Endre helyére, majd 1984-ben Nagyfi László lett a másik gitáros Kukovecz Gábor mellett. Többször léptek fel az Omega, a P. Mobil és a P. Box koncertjein, 1984 őszén pedig a Motörhead előzenekaraként játszottak, s ez a koncert végképp meghozta számukra az elismertséget.

1986-ban Totális metal címmel kiadták az első magyar heavy metal albumot, amelyből több mint 80.000 példány fogyott, a következőből, a Pokoli színjátékból pedig 90.000 kelt el. 1985-ben Tarca László érkezésével kialakult a klasszikus felállás, amely 1989-ig működött.

 


 1989-ben egy telt házas Olimpiai Csarnokbeli koncert után változások kezdődtek: érkezett Rudán Joe, Kun Péter, Jung Norbert, végül az 1995. szeptemberi nagy koncertjükkel búcsúztak a közönségüktől.

1999. május 8-án a Metal Fesztiválon tért vissza a zenekar, a későbbiekben Pintér 'Pinyő' Csaba, Láris 'Csiga' László, Nagy Dávid, Tóth Attila, Veress Márton, Z. Kiss Zalán, Kleineisel Márk lettek a tagok. A Pokolgép mindvégig megőrizte előkelő helyét a magyar metal zene élmezőnyében.

 


 2003. október 4.-én, majd 2014. június 7-én egy-egy koncertre összeállt a klasszikus régi banda is, 2018. június 8-án pedig újra együtt lesz az egykori legendás csapat. A több mint 3 órás koncerten fellép a régi banda, játszik minden zenész, aki megfordult a csapatban az elmúlt évtizedekben, és a mai Pokolgép is, hogy közösen ünnepeljék a 35. évfordulót.


Jegyárak: 5.990 - 7.990 - 9.990 - 11.990 - 13.990 - 15.990 Ft.

Jegyek válthatók január 4-től a jegy.hu weboldalon, valamint az összes ismert jegyirodában.


 


 


Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
OZZY - Négy hét alatt elkészült egy új album
2019. szeptember 17. (kedd) 17:24

A The Sunnak adott friss interjújában Ozzy beszámolt arról, hogy elkészített egy 9 dalos új albumot, mindössze négy hét alatt. Mégpedig azután, hogy a rapper Post Malone friss lemezének egyik dalában, a Take What You Want-ban szerepelt. Post Malone lemezének producere egyébként nem más, mint Andrew Watt gitáros, dalszerző, aki 2013-ban még Glenn Hughes és Jason Bonham oldalán bukkant fel a California Breed zenekarban, majd szólókarrierbe kezdett, de igazából a produceri tevékenysége révén vált ismertté, idén Grammy-díjat is kapott Cardi B lemezén végzett munkájáért. Ozzy: "Készítettem egy új lemezt és az segített, hogy visszatérjek a helyes vágányra. Hónapokon át csak fetrengtem és sajnáltam magam. Ez a legjobb album, amit valaha készítettem.   Post Malone kapcsán: "Soha nem is hallottam korábban erről a srácról. Azt akarta, hogy énekeljek az egyik dalában, a Take What You Want-ban, úgyhogy ezt meg...

PHIL ANSELMO - Egy Pantera tribute turnéról Zakk Wylde-dal: "Miért ne?"
PHIL ANSELMO - Egy Pantera tribute turnéról Zakk Wylde-dal: "Miért ne?"

Phil Anselmo nemrég az egyik chilei Illegals buli előtt adott interjú során azt mondta, hogy ha minden körülmény adott, ő benne lenne a korábban is többször emlegetett Pantera tribute...

ALVIN ÉS MÓKUSOK - Klippel egy vadonatúj dal: Világvége
ALVIN ÉS MÓKUSOK - Klippel egy vadonatúj dal: Világvége

Szombaton, szeptember 21-én a Barba Negra Trackben zárja a szezont az Alvin és a Mókusok, a koncert különleges vendége pedig az Aurora lesz. Egy új kislemezt is kihoztak Alvinék, ismerkedj...

SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: The Unworthy
SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: The Unworthy

Még tavaly januárban jelent meg a dallamos death metalt nyomató budapesti Symmetry Of Void első nagylemeze, a folytatáson pedig nem mással dolgoznak, mint a finn Wolfheart főnökével,...

PAUL GILBERT - Októberben új albumával tér vissza Budapestre
PAUL GILBERT - Októberben új albumával tér vissza Budapestre

A Behold Electric Guitar című, májusban kiadott lemezével tér vissza Budapestre Paul Gilbert, a koncert október 4-én lesz az Analog Music Hall-ban. "Bár a Mr. Big, a G3 és a Racer X...

TŰZMADÁR - 20 év szárnyalás, jubileumi koncert a hónap végén
TŰZMADÁR - 20 év szárnyalás, jubileumi koncert a hónap végén

Egyetlen koncert erejéig újra színpadra lép a 2018-ban feloszlott Tűzmadár zenekar. A jubileumi buli az Analogban lesz, szeptember 27-én. "Bár mint tudjuk, a Tűzmadár zenekar...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS