JAG PANZER - Új dal a visszatérő albumról: Black List

A feloszlás szerencsére nem tartott sokáig

2017. szeptember 29. (péntek) 18:27

The Deviant Chord címmel a mai napon jelent meg a US power metal legenda Jag Panzer tizedik albuma, ami visszatérő lemeznek számít, hiszen a legutóbbi lemezt, a 2011-es The Scourge Of Light-ot követően Mark Briody alapító gitáros feloszlatta a bandát. 2014-ben azonban már Joey Tafolla szólógitárossal (7 év után ment vissza a bandába) léptek fel Európában. Tafolla az új albumon is játszik - először az 1997-es The Fourth Judgement lemez óta!

A 2014-es európai koncertek után új énekest kerestek Harry "The Tyrant" Conklin helyére, végül azonban a szintén alapító tag Conklin tért vissza a bandába 2015 márciusában. A lemezről négy dalt is meghallgathatsz.

 www.facebook.com/jagpanzerofficialJAG PANZER:
Harry “The Tyrant” Conklin - énekes
Mark Briody - gitáros
Joey Tafolla - gitáros
John Tetley - basszer
Rikard Stjernquist - dobos"Ez a banda olyan, mint egy család, már nagyon régóta ismerjük egymást - mondja Briody az elmúlt évek kapcsán. - Amikor két tag kiszállt, nem igazán hiányzott, hogy új arcokat találjunk és mindent újra kezdjünk. Kemény dolog lett volna új zenészeket illeszteni a rendszerbe, ezért döntöttünk a feloszlás mellett.

De a korai albumaink iránt nem szűnt meg az érdeklődés, és a társaim is észlelték, hogy az emberek még mindig hallgatják a Jag Panzer zenéjét, a közönségünk nem tűnt el. Egyre gyakrabban beszéltünk telefonon, majd jött néhány kiváló koncertes ajánlat, így aztán a visszatérés mellett döntöttünk."


JAG PANZER - Black List (a 2017-es The Deviant Chord albumról)
JAG PANZER - Fire Of Our Spirit (szöveges videó a 2017-es The Deviant Chord albumhoz)Mark Briody gitáros a Foggy Dew feldolgozásról:

"Ez egy olyan nóta, amellyel felnőttem, amit a papám is gyakran énekelt. De mesélt is az írországi húsvéti felkelésről, továbbadta nekem azokat a történeteket, amiket ő hallott az édesapjától. Kihívás volt felvenni egy ilyen klasszikus dalt, amit már számtalanszor feldolgoztak, de úgy érzem, hogy sikerült hozzátennünk egy sajátos ízt."


JAG PANZER - Foggy Dew (szöveges videó a 2017-es The Deviant Chord albumhoz)
JAG PANZER - Far Beyond All Fear (szöveges videó a 2017-es The Deviant Chord albumhoz)
 
Az új album borítóját egy szerb művész, Dusan Markovic készítette, magáról az anyagról pedig ezt mondja Briody:

"Ez volt az első alkalom, hogy röbbször is feldemóztuk a dalokat. Mindenki kivette a részét a munka minden egyes fázisából, együtt tapasztaltuk meg, ahogy fejlődnek, változnak a dalok. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre rászabadíthatjuk a világra a The Deviant Chord albumot!" 

 

JAG PANZER - Iron Eagle (Bang Your Head, 2005)


 
JAG PANZER - The Deviant Chord
(09/29 - Steamhammer/SPV)

01. Born Of The Flame
02. Far Beyond All Fear
03. The Deviant Chord
04. Blacklist
05. Foggy Dew
06. Divine Intervention
07. Long Awaited Kiss
08. Salacious Behavior
09. Fire Of Our Spirit
10. Dare

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
FATAL ERROR - Jön a Halandó album, videoklippel a címadó dal
2019. szeptember 22. (vasárnap) 15:43

Halandó címmel október 8-án jelenik meg a Fatal Error harmadik nagylemeze, a címadó dallal és a hozzá forgatott klippel pedig máris megismerkedhetsz. "Fogadjátok szeretettel az új lemezünk címadó dalát, valamint a hozzá készült klipet! Nagyon köszönjük a stábnak és a barátainknak, akik miatt létrejöhetett a dal/videó! Rendeld meg a Halandó CD-t, és hallgasd meg egy héttel a megjelenés előtt! A CD mellett elérhetőek pólók, valamint ha támogatni akarsz minket, választhatod a támogatói csomagot. Találkozunk a lemezbemutatónkon az Instantban nov. 15-én!"   www.facebook.com/fatalerrorzenekar   A lemezbemutató buli Facebook oldala   FATAL ERROR - Halandó (a 2019-es Halandó albumhoz)   Az előrendeléshez kattints ide!    

SKYBLOOD - Jön Mats Levén énekes első szólólemeze, dalpremier: The Voice
SKYBLOOD - Jön Mats Levén énekes első szólólemeze, dalpremier: The Voice

Skyblood névvel és címmel jelenik meg november 22-én a Mats Levén énekes (Malmsteen, Candlemass, Therion, Krux, At Vance stb.) első szólóalbuma, amelyről máris meghallgatható az első...

DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High
DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High

Pár nap múlva a Volbeat vendégeként indul Európa-turnéra a kanadai punk'n'roll mester Danko Jones, az áprilisban kiadott A Rock Supreme című album Fists Up High dalához pedig elkészült...

TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen
TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen

Új album kiadására készül a Turbo zenekar, mégpedig csupa magyar nyelvű dallal, melyek közül az elsőt egy videóval tette közzé a 2015 óta csupán szórványosan koncertezett. Lesz...

SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert
SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert

A brit metal legenda Saxon lemondani kényszerült minden további idei koncertjét, mert a frontembermek, Biff Byfordnak azonnali szívműtétre van szüksége. Az operáció utáni lábadozás...

PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It
PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It

A legendás Motörhead gitáros, Phil Campbell első szólóalbuma október 25-én lát majd napvilágot Old Lions Still Roars címmel, és most megérkezett a második előzetes nóta, a szöveges...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS