HAMMERWORLD - Megjelent a májusi számunk!

Az ehavi magazin extra CD-melléklete a Nevergreen új albuma

2017. május 2. (kedd) 17:37 | utoljára módosítva: 2017. május 7. (vasárnap) 08:39

Már országszerte kapható a májusi HammerWorld magazin, borítóján a nemrég egy új albummal jelentkező Ossian zenekarból Paksi Endre énekes és Rubcsics Richárd gitáros.

A változatlan áron megjelenő magazin extra CD-melléklete a Nevergreen új albuma, a Monarchia.

Poszterek: RAMMSTEIN, MASTODON.


Részletes tartalom hamarosan!
 NEVERGREEN - Előzetes a 2017-es Monarchia albumhoz
 

Hozzászólások

[017330]
Korpusz
Még mindig semmi válasz az olvasók kérdéseire? Minek van egyáltalán ez az oldal?
[017309]
szofi
Kedves Hammer!
Remélem a következő számban pótoljátok a májusi lapból kimaradt 6 (hat!!!) darab sokkoló korong lemezkritikáját, mert az ilyen, ráadásul egyre gyakrabban előforduló bakik nagyon rontják az újság színvonalát és megitélését, bármennyire is örömteljes és optimista volt Cs. L. Havi Metál vezércikke. Köszönettel.
[017308]
TrollKiller
Az is visszatérő probléma, hogy a T. Szerkesztők ilyenkor lapulnak, mint nyuszi a fűben, bezzeg amikor egyesek túllőnek a célon (szerintük), akkor lelkesen hallatják a hangjukat. Na, igen, ezeket az állandó bakikat nehéz is kimagyarázni... ;)
[017307]
Amantia
Csatlakozom néhány előttem szólóhoz. Nagy csalódás, hogy sok kritika kimaradt, és nem ez az első alkalom. Mostanában viszont mintha gyakrabban megesne. Számomra szintén érthetetlen, hogy a Hangpróba kritikái 6 oldalon vannak, mig a Sokkoló Extra 12 oldalon át tart.
Ugyancsak érthetetlen, hogy sok-sok éve visszatérő probléma bizonyos ékezetes betűk hiánya a cikkekben. Nem minden cikkben, nem minden lapszámban, de elég gyakran előfordul.
[017305]
horvathfefe
Raul75 szívemből szóltál.Teljesen egyetértek veled.Úgy tűnik csak akkor válaszolnak,ha tudnak védekezni.De azért szeretjük őket és jó lenne,ha kijavítanák a hibákat.
[017304]
raul75
Ja,azt elfelejtettem,hogy a Mastodon még sosem volt borítón,ellentétben néhány gagyi bandával,akik kb. 3 havonta tűnnek fel az újság elején.
[017303]
raul75
Havonta vásárolom a német Hammert és a Rock Hardot is,de nem emlékszem olyanra,hogy ott akár egyetlen hangpróbás kritika is kimaradt volna.Mégcsak betűt sem ütnek el soha...És most ne jöjjünk azzal,hogy persze az Németország.Hónapról hónapra ugyanazok a durva szarvashibák ismétlődnek,nem hiszem el,hogy erre nem lehetne kicsit odafigyelni.Vártam erre a rohadt Avatarium kritikára,hát úgy tűnik,még várhatok egy ideig.Legalább szólalna meg valaki a szerkesztőségből,venné a fáradságot,hogy bocs,ezért vagy azért történt,legközelebb pótolunk mindent,de kussoltok hónapok óta.Maradok továbbra is újságvásárló,mert megvan '89óta az összes szám,de ez a kezdődő színvonaltalanság már kezd dühíteni.
[017301]
Melkor
Selkath akkor ott a Burning Sun! Az ott szereplő bandák közül biztos érdekel valamelyik! :D
[017295]
Selkath
Basszus, ilyen még nem fordult elő nálam a Hammerrel, hogy az újság alján felsorolt nevekből EGY SE érdekeljen! :( Pedig sajnos, ez van... Legalább a Nevergreen melléklet vigasztal.
Meg a Rammstein poszter. :)
[017289]
Korpusz
Egy korábbi hozzászóláshoz kapcsolódva én is csalódottan vettem tudomásul, hogy ezúttal is több, a Hangpróbában szereplő lemez kritikája kimaradt a lapból. Pont az élmezőnyben szereplő, legjobb albumok (pl. Ayreon, Avatarium, Night Demon). Semmilyen utalás nincs sem a lapban, sem a honlapon, hogy ezeknek a ismertetője maradt ki. Kaphatnánk erre legalább itt magyarázatot?
[017283]
TrollKiller
Melinda, vicces, hogy te még mindig azt hiszed, közöm van bármilyen Szilvihez. De felőlem... Setét vagy, na.
[017281]
gyufa333
Köszönöm Melkor az èrtelmes hozzászólást ès a sèrtèst. Igazán magas intelligenciád lehet. Am bocsi az elirást fèlre nèztem. Valszeg annyira èletbe vágó lehetett nekem, hogy pontosan irjam a neved. (Szarkazmus) Am ja valszeg a te vèlemènyed kőbe van vèsve annyira fontos lehet. Látot orvos, hogy ilyeneket írsz?
[017280]
Melkor
away köszi az ajánlást és meghallgatom ígérem, mert te jó zenéket szeretsz!

gyufasz000 te meg ha már a diszgráfiád miatt nem vagy képes leírni a nevemet rendesen akkor legközelebb Merkel ha kérhetem! XD

Trollszilvi hát bírtad sokáig nélkülem kicsim, dehát ki nem szar téged telibe! xd mert neked csak kis iksz dé jár te szarencsétlen lúzer!
[017279]
away
Melkor, nem gecizésből, csupán jószándékkal: ismered a Treponem Pal-t? Franciák, igazából bármelyik lemezük ajánlható, kiváltképp a 80-as évek végi, korai kilencvenes lemezeik jönnek be nekem, de ha nem akarsz kib@szni magaddal, akkor legalább az Excess & Overdrive-ot mindenképpen meghallgatod. :)
[017278]
horvathfefe
Falconer81 tökéletesen igazad van.A Firespawn is kimaradt áprilisban.Nekem még nincs meg a lap,de már unom,hogy mindig ilyeneket kell olvasnom.Ez megy már hónapok óta.Nincs hely?Tegyék akkor a sokkoló extrához!Ott egy csomó fosnak van hely?Voltak hibák régebben is,de ez már tűrhetetlen.
[017277]
TrollKiller
Falconer, ez komoly?! Atyám, minden hónapra jut valami ilyesmi, azért ez már tényleg nehezen védhető. Sőt, semennyire. De persze az Ossian ott virít a borítón... Még, jó, hogy csak 2-3 sör ára a magazin...
[017276]
falconer81
Az újság szuper meg minden...DE! Legalább annyit lehetne tájékoztatni, hogy terjedelmi okok miatt nem lesz közölve kritika pár albumról a Hangpróbánál. Jelenleg 19 db írás sikerült a 25-ből, olyan nevek maradtak ki, mint pl. az Avatarium, vagy az Ayreon. A múlt havi While She Sleeps-et már nem is említem, mert felesleges, utólag sem lett betéve. Gondolom pár embert ezek az írások is érdekeltek volna.
Végülis nincs ezzel semmi gond, ha lenne róla vmi, hogy pl. "elégedjetek meg a pontozással". Minden tisztelet mellett talán ennyi építő kritika belefér!!
[017275]
TrollKiller
Ja, Csöcskór eldönti, mi a jó zene, mi nem, muhaha! A franciák nem tudnak jó metalt. Hm. Te aztán nagy szakértő vagy, haver, de ezt eddig is tudtuk. Azért segítek, jó? Pl. Deathspell Omega, Alcest, Adagio... stb.

Mell-inda, van még mit tanulnod! :D
[017274]
gyufa333
Azt a Melker, hogy te milyen troll vagy! XD
[017273]
Melkor
Gojira? Az mi? Na ne röhögtess. Ez még viccnek is rossz. Egyébként elfelejtettem de csak vót idén két konci ami érdekelt vóna az egyik a Fleshgod Apocalypse csak kurva szar időpontban így bukó vót, a másik a Melechesh, de akkor meg éppen dögrováson voltam úgyhogy az is kimaradt, pedig már a jegyem is megvót. Az ilyen Gojiraféleségek nem érdekelnek, a franciák szerintem egyébként sem tudnak jó metalt csinálni.
[017272]
Capsule
07.05-én Gojira! Júliusi címlapon esetleg egy Gojira? Na? Nem? ok....
[017271]
Melkor
Ahogy elnézem a neveket ez nekem szól! Idén még egy olyan koncert sem volt, ami érdekelt volna, pedig olyan lemezek jöttek ki, mint az új Kreator, Overkill. Elég unalmas számomra az idei hazai koncertkínálat, tele "zs" kategóriás bandákkal. Valahogy az Arc Enemy sem érdekel már harmadszorra. A Carcass meg mintha nem is létezne. Tavaly jó kis koncertek voltak csupa "A" kategória, de idén beköszöntött a 7 szűk esztendő.
[017270]
Blackhead
xD
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
EPICA - Dalpremier az anime-dalos nyári EP-ről: If Inside These Walls Was A House
2018. június 22. (péntek) 18:39

Attack On Titan címmel július 20-án egy 8 tételes EP-vel jelentkezik az idei FeZen fesztiválon fellépő Epica A Simone Simons énekesnő vezette holland szimfo-metal csapat EP-je Japánban már tavaly decemberben megjelent, de most világszerte kapható lesz a sikeres anime-sorozat betétdalainak feldolgozását tartalmazó anyag. És máris megismerkedhetsz az If Inside These Walls Was A House tétellel is. Az Attack On Titan anime világszerte több mint 70 millió példányban kelt el, a betétdalokat pedig, amelyek hatással voltak az Epica zenéjére is, Revo írta, aki egy népszerű japán csapat, a Linked Horizon tagja. Coen Janssen billentyűs: "Remek volt azt látni, ahogyan napról napra, lépésről lépésre váltak Epica számokká ezek a japán anime dalok."   www.facebook.com/epica EPICA - If Inside These Walls Was A House (a 2018-as Attack On Titan EP-ről) EPICA - Crimson Bow And Arrow (a 2018-as Attack On Titan EP-hez)...

DESTINIA - A Rainbow énekese egy japán gitárossal, dalpremier: The End Of Love
DESTINIA - A Rainbow énekese egy japán gitárossal, dalpremier: The End Of Love

The End Of Love címmel már a harmadik előzetes dal is meghallgatható attól a Destinia nevű csapattól, amelyben egy japán metal gitáros, Nozomu Wakai és a Rainbow, Lords Of Black énekes,...

HALESTORM - Dalpremier a nyári albumról: Black Vultures
HALESTORM - Dalpremier a nyári albumról: Black Vultures

Vicious címmel július 27-én jelenik meg a Lzzy Hale énekesnő/gitáros vezette Halestorm negyedik stúdióalbuma, amelyről máris itt a második előzetes dal, a jó súlyos Black Vultures....

Z!ENEMi - Új klipes dal a miskolci rap-rock crossover csapattól: Világ:vége
Z!ENEMi - Új klipes dal a miskolci rap-rock crossover csapattól: Világ:vége

Világ:vége címmel egy új klipes nótával jelentkezett a korábban már bemutatott új rap/rock/hip-hop/metal szupergrupp, a Z!ENEMi - egyenesen Miskolcról. "Ahogy egyik dalunk kezdődik:...

METAL ALLEGIANCE - Ősszel új album, az első dal az Overkillből Blitz-cel: Mother Of Sin
METAL ALLEGIANCE - Ősszel új album, az első dal az Overkillből Blitz-cel: Mother Of Sin

Az idei Fezen fesztiválos fellépést sajnos lemondta a Metal Allegiance, a válogatott metal muzsikusokból álló formáció, viszont szeptember 7-én napvilágot lát a második albumuk, a...

THE OTHER - Gróf Balázs új videója a horror punk bandának: What It's Like To Be A Monster
THE OTHER - Gróf Balázs új videója a horror punk bandának: What It's Like To Be A Monster

Gróf Balázs nem sokat pihenhet, hiszen máris itt a legfrissebb animációs klipje, amit a 2002-ben alakult német homoor punk brigádnak, a The Othernek készített. A csapat nyolcadik albuma...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS