HAMMERWORLD - Megjelent a májusi számunk!

Az ehavi magazin extra CD-melléklete a Nevergreen új albuma

2017. május 2. (kedd) 17:37 | utoljára módosítva: 2017. május 7. (vasárnap) 08:39

Már országszerte kapható a májusi HammerWorld magazin, borítóján a nemrég egy új albummal jelentkező Ossian zenekarból Paksi Endre énekes és Rubcsics Richárd gitáros.

A változatlan áron megjelenő magazin extra CD-melléklete a Nevergreen új albuma, a Monarchia.

Poszterek: RAMMSTEIN, MASTODON.


Részletes tartalom hamarosan!
 NEVERGREEN - Előzetes a 2017-es Monarchia albumhoz
 

Hozzászólások

[017330]
Korpusz
Még mindig semmi válasz az olvasók kérdéseire? Minek van egyáltalán ez az oldal?
[017309]
szofi
Kedves Hammer!
Remélem a következő számban pótoljátok a májusi lapból kimaradt 6 (hat!!!) darab sokkoló korong lemezkritikáját, mert az ilyen, ráadásul egyre gyakrabban előforduló bakik nagyon rontják az újság színvonalát és megitélését, bármennyire is örömteljes és optimista volt Cs. L. Havi Metál vezércikke. Köszönettel.
[017308]
TrollKiller
Az is visszatérő probléma, hogy a T. Szerkesztők ilyenkor lapulnak, mint nyuszi a fűben, bezzeg amikor egyesek túllőnek a célon (szerintük), akkor lelkesen hallatják a hangjukat. Na, igen, ezeket az állandó bakikat nehéz is kimagyarázni... ;)
[017307]
Amantia
Csatlakozom néhány előttem szólóhoz. Nagy csalódás, hogy sok kritika kimaradt, és nem ez az első alkalom. Mostanában viszont mintha gyakrabban megesne. Számomra szintén érthetetlen, hogy a Hangpróba kritikái 6 oldalon vannak, mig a Sokkoló Extra 12 oldalon át tart.
Ugyancsak érthetetlen, hogy sok-sok éve visszatérő probléma bizonyos ékezetes betűk hiánya a cikkekben. Nem minden cikkben, nem minden lapszámban, de elég gyakran előfordul.
[017305]
horvathfefe
Raul75 szívemből szóltál.Teljesen egyetértek veled.Úgy tűnik csak akkor válaszolnak,ha tudnak védekezni.De azért szeretjük őket és jó lenne,ha kijavítanák a hibákat.
[017304]
raul75
Ja,azt elfelejtettem,hogy a Mastodon még sosem volt borítón,ellentétben néhány gagyi bandával,akik kb. 3 havonta tűnnek fel az újság elején.
[017303]
raul75
Havonta vásárolom a német Hammert és a Rock Hardot is,de nem emlékszem olyanra,hogy ott akár egyetlen hangpróbás kritika is kimaradt volna.Mégcsak betűt sem ütnek el soha...És most ne jöjjünk azzal,hogy persze az Németország.Hónapról hónapra ugyanazok a durva szarvashibák ismétlődnek,nem hiszem el,hogy erre nem lehetne kicsit odafigyelni.Vártam erre a rohadt Avatarium kritikára,hát úgy tűnik,még várhatok egy ideig.Legalább szólalna meg valaki a szerkesztőségből,venné a fáradságot,hogy bocs,ezért vagy azért történt,legközelebb pótolunk mindent,de kussoltok hónapok óta.Maradok továbbra is újságvásárló,mert megvan '89óta az összes szám,de ez a kezdődő színvonaltalanság már kezd dühíteni.
[017301]
Melkor
Selkath akkor ott a Burning Sun! Az ott szereplő bandák közül biztos érdekel valamelyik! :D
[017295]
Selkath
Basszus, ilyen még nem fordult elő nálam a Hammerrel, hogy az újság alján felsorolt nevekből EGY SE érdekeljen! :( Pedig sajnos, ez van... Legalább a Nevergreen melléklet vigasztal.
Meg a Rammstein poszter. :)
[017289]
Korpusz
Egy korábbi hozzászóláshoz kapcsolódva én is csalódottan vettem tudomásul, hogy ezúttal is több, a Hangpróbában szereplő lemez kritikája kimaradt a lapból. Pont az élmezőnyben szereplő, legjobb albumok (pl. Ayreon, Avatarium, Night Demon). Semmilyen utalás nincs sem a lapban, sem a honlapon, hogy ezeknek a ismertetője maradt ki. Kaphatnánk erre legalább itt magyarázatot?
[017283]
TrollKiller
Melinda, vicces, hogy te még mindig azt hiszed, közöm van bármilyen Szilvihez. De felőlem... Setét vagy, na.
[017281]
gyufa333
Köszönöm Melkor az èrtelmes hozzászólást ès a sèrtèst. Igazán magas intelligenciád lehet. Am bocsi az elirást fèlre nèztem. Valszeg annyira èletbe vágó lehetett nekem, hogy pontosan irjam a neved. (Szarkazmus) Am ja valszeg a te vèlemènyed kőbe van vèsve annyira fontos lehet. Látot orvos, hogy ilyeneket írsz?
[017280]
Melkor
away köszi az ajánlást és meghallgatom ígérem, mert te jó zenéket szeretsz!

gyufasz000 te meg ha már a diszgráfiád miatt nem vagy képes leírni a nevemet rendesen akkor legközelebb Merkel ha kérhetem! XD

Trollszilvi hát bírtad sokáig nélkülem kicsim, dehát ki nem szar téged telibe! xd mert neked csak kis iksz dé jár te szarencsétlen lúzer!
[017279]
away
Melkor, nem gecizésből, csupán jószándékkal: ismered a Treponem Pal-t? Franciák, igazából bármelyik lemezük ajánlható, kiváltképp a 80-as évek végi, korai kilencvenes lemezeik jönnek be nekem, de ha nem akarsz kib@szni magaddal, akkor legalább az Excess & Overdrive-ot mindenképpen meghallgatod. :)
[017278]
horvathfefe
Falconer81 tökéletesen igazad van.A Firespawn is kimaradt áprilisban.Nekem még nincs meg a lap,de már unom,hogy mindig ilyeneket kell olvasnom.Ez megy már hónapok óta.Nincs hely?Tegyék akkor a sokkoló extrához!Ott egy csomó fosnak van hely?Voltak hibák régebben is,de ez már tűrhetetlen.
[017277]
TrollKiller
Falconer, ez komoly?! Atyám, minden hónapra jut valami ilyesmi, azért ez már tényleg nehezen védhető. Sőt, semennyire. De persze az Ossian ott virít a borítón... Még, jó, hogy csak 2-3 sör ára a magazin...
[017276]
falconer81
Az újság szuper meg minden...DE! Legalább annyit lehetne tájékoztatni, hogy terjedelmi okok miatt nem lesz közölve kritika pár albumról a Hangpróbánál. Jelenleg 19 db írás sikerült a 25-ből, olyan nevek maradtak ki, mint pl. az Avatarium, vagy az Ayreon. A múlt havi While She Sleeps-et már nem is említem, mert felesleges, utólag sem lett betéve. Gondolom pár embert ezek az írások is érdekeltek volna.
Végülis nincs ezzel semmi gond, ha lenne róla vmi, hogy pl. "elégedjetek meg a pontozással". Minden tisztelet mellett talán ennyi építő kritika belefér!!
[017275]
TrollKiller
Ja, Csöcskór eldönti, mi a jó zene, mi nem, muhaha! A franciák nem tudnak jó metalt. Hm. Te aztán nagy szakértő vagy, haver, de ezt eddig is tudtuk. Azért segítek, jó? Pl. Deathspell Omega, Alcest, Adagio... stb.

Mell-inda, van még mit tanulnod! :D
[017274]
gyufa333
Azt a Melker, hogy te milyen troll vagy! XD
[017273]
Melkor
Gojira? Az mi? Na ne röhögtess. Ez még viccnek is rossz. Egyébként elfelejtettem de csak vót idén két konci ami érdekelt vóna az egyik a Fleshgod Apocalypse csak kurva szar időpontban így bukó vót, a másik a Melechesh, de akkor meg éppen dögrováson voltam úgyhogy az is kimaradt, pedig már a jegyem is megvót. Az ilyen Gojiraféleségek nem érdekelnek, a franciák szerintem egyébként sem tudnak jó metalt csinálni.
[017272]
Capsule
07.05-én Gojira! Júliusi címlapon esetleg egy Gojira? Na? Nem? ok....
[017271]
Melkor
Ahogy elnézem a neveket ez nekem szól! Idén még egy olyan koncert sem volt, ami érdekelt volna, pedig olyan lemezek jöttek ki, mint az új Kreator, Overkill. Elég unalmas számomra az idei hazai koncertkínálat, tele "zs" kategóriás bandákkal. Valahogy az Arc Enemy sem érdekel már harmadszorra. A Carcass meg mintha nem is létezne. Tavaly jó kis koncertek voltak csupa "A" kategória, de idén beköszöntött a 7 szűk esztendő.
[017270]
Blackhead
xD
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
NINE INCH NAILS - Szerepeltek a Twin Peaks legutóbbi epizódjában
2017. június 26. (hétfő) 14:11

Azt nemrég jelentette be a Nine Inch Nails, hogy a nyár folyamán egy új EP-vel jelentkeznek, a felélesztett kultsorozat Twin Peaks legutóbbi epizódjában pedig fel is bukkantak Trent Reznorék. Nem új dallal szerepeltek azonban a Twin Peaks: The Return nyolcadik részében, hanem a She's Gone Away-jel a Not The Actual Events című, tavaly decemberi EP-ről. A Twin Peaks rendezője, David Lynch és Trent Reznor nem most dolgozott együtt először, a NIN-főnök írta a 2013-as The Lost Highway film zenéjét.   "Az új Twin Peaks csínján bánik a zenével, Angelo Badalamenti dallamai például teljesen hiányoznak (eddig talán csak Laura Palmer témája csendült fel a klasszikus sorozatból), de mindegyik részben mutatnak egy zenélő bandát, a Twin Peaks-i The Bang Bang Bar (Roadhouse) színpadán. Eddig 'fellépett' többek közt a Chromatics, az Au Revoir Simone, a Trouble (amelyben Lynch fia is zenél, és ez volt egyúttal a banda...

SATYRICON - Magyar gitárossal léptek fel tegnap a norvégok
SATYRICON - Magyar gitárossal léptek fel tegnap a norvégok

Azt már nagyjából egy hónapja tudjuk, hogy szeptember 22-én kijön a Napalm kiadóhoz szerződött norvég Satyricon új albuma, ahogy azt is, hogy a friss lemez mellé lesz egy őszi...

SORRONIA - Túl a nehéz időszakon, új dal: Tear You Down
SORRONIA - Túl a nehéz időszakon, új dal: Tear You Down

Tear You Down címmel egy pár hónapja rögzített dalt tett közzé a szimfo-metalos Sorronia, s mellé azt is jelezték, hogy noha egy súlyos időszakon vannak túl, hamarosan egy vadonatúj...

ABORTED - Dalpremier a belga death brigádtól: Fallacious Crescendo
ABORTED - Dalpremier a belga death brigádtól: Fallacious Crescendo

Az idei Rockmaraton zárónapján, július 15-én lép fel az Aborted zenekar, a belga death metal gépezetnek pedig kijön Bathos címmel egy új kislemeze július 7-én, amelyről a B oldalas...

QUEENS OF THE STONE AGE - Vadonatúj dalt nyomtak a bulin: The Evil Has Landed
QUEENS OF THE STONE AGE - Vadonatúj dalt nyomtak a bulin: The Evil Has Landed

Augusztus 25-én jelenik meg az egykori Kyuss vezéralak Josh Homme vezette Queens Of The Stone Age új albuma, a Villains, amelynek egyik producere az a brit sztárproducer, Mark Ronson (Adele,...

DYING FETUS - Végighallgatható az új album: Wrong One To Fuck With
DYING FETUS - Végighallgatható az új album: Wrong One To Fuck With

Tegnap jelent meg az amerikai death metal intézmény Dying Fetus új albuma, a Wrong One To Fuck With címmel, ősszel pedig lesz Európa-turné, magyar állomással. A marylandi brutál trió...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS