FIVE FINGER DEATH PUNCH - Ivan közleménye: nem akar kilépni a bandából

A média félreértelmezte az énekes szavait

2017. április 22. (szombat) 06:44

Közleményt adott ki Ivan Moody énekes, miszerint nem szándékozik kilépni a Five Finger Death Punch-ból, a denveri rádiónak elmondott szavait félreértelmezték. Mindössze egy új projektről beszélt, továbbra is marad a Death Punch énekese.

 Ivan Moody közleménye:

"Nem titok, hogy kemény év van mögöttem és a Five Finger Death Punch-beli társaim mögött. Amikor mindent beleadsz a zenélésbe, színpadon és színpadon kívül egyaránt, nagyon frusztráló lehet, hogy a zene, amit olyan kemény melóval megírtál, mégsem kerülhet nyilvánosságra. Tudom, hogy ez ugyanígy frusztrálja a rajongókat is, akik várják tőlünk a friss zenéket - számunkra a rajongók jelentenek mindent.

Igaz, hogy a Five Finger Death Punch egy keresztúthoz érkezett - és ez mindannyiunkra érvényes: sosem fogjuk újra megengedni, hogy valaki vagy valami visszatartson minket attól, hogy zenélhessünk a rajongóinknak.

A Prospect Park kiadó által elindított per túszként fogva tartja az új lemezünket és ez rossz hatással van rám. Amikor a Prospect Park úgy döntött tavaly, hogy pert indít a banda ellen, rehabon voltam, és nagyon nehéz volt számomra, hogy ezeket a dolgokat egyszerre kellett kezelnem.

Tegnap tettem egy kijelentést, amit a média kiragadott a szövegösszefüggésből - a média mindig keresi a lehetőségét annak, hogy hangzatos főcímeket kreáljon annak érdekében, hogy az emberek oda klikkeljenek az adott cikkre.

Annyi az igazság, hogy egy mellékprojektet akarok beindítani, mint például Corey Taylor a Stone Sour-ral vagy Maynard az A Perfect Circle-vel, és ezt akkor akarom megtenni, amikor a Five Finger Death Punch-nak véget ér a szerződése a Prospect Parkkal, amikor már lezárul ez a mostani per.

 

EZ NEM JELENTI AZT, HOGY KILÉPNÉK A FIVE FINGER DEATH PUNCH-BÓL!

Ha manapság zenész vagy, abban az az óriási, hogy számos módon kiélheted a kreativitásodat, anélkül hogy kompromisszumokra kényszerülnél az elsődleges fókuszod tárgyát illetően. Ezt az olyan embereket látva tanultam meg, mint Corey és Maynard, és úgy gondolom, a rajongóik örülnek annak, hogy ők ketten még több zenét tudtak adni a világnak. Remélem, hogy a rajongóim is örülnek ennek.

Mindössze annyit mondtam, hogy a Five Finger Death Punch rajongók számíthatnak a Prospect Parknál megjelenő új albumra és hogy arra készülünk, hogy 2017-ben mindvégig turnézzunk. Hamarosan elindulunk Dél-Amerikába, majd Európába megyünk és vannak még bejelentésre váró további koncertjeink is.

A bandában mindannyian rettentő keményen dolgoztunk az utóbbi tíz évben, hogy felépítsük ezt a zenekart és ezt egyikünk sem akarja elengedni csupán azért, mert a kiadónk igyekszik szabotálni a munkánkat. Sajnálom, hogy a média távozási szándékként értelmezte a kijelentésemet, de biztosíthatlak benneteket, hogy erről nincs szó."

 
 


 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
BRIAN MAY - Szívrohama volt a Queen gitárosának
2020. május 25. (hétfő) 13:12

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a Queen gitárosa. "Sokkoló volt ezt megélni. Azt hittem, egészséges fickó vagyok. Negyven percen át éreztem nagy fájdalmat a mellkasomban, a karjaimban és erősen izzadtam. A csodálatos orvosom személyesen szállított be a kórházba" - idézte fel Brian May abban a videóban, amelyet hétfőn tett fel a közösségi oldalára.   Mint elmesélte, a szívroham előtt egy héten át komoly fájdalmai voltak gerince alsó részében, az ülőidegében, és MRI-vizsgálatot is végeztek rajta. Megjegyezte: olyan volt, mintha egy csavarhúzót szúrtak volna a hátába. Szörnyű, ijesztő fájdalmat érzett, ami sokkoló volt számára, és ez vezetett a szívrohamhoz. "A kórházban elvégeztek rajtam egy érrajzolatot, vagyis a vérereim röntgenvizsgálatát. Az orvosi stáb megállapította, hogy három artériám záródott el, ami miatt felvetődött egy nyitott szívműtét...

MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját
MAN ON MAN - A Youtube leszedte a Faith No More billentyűs meleg projektjének videóját

Pár nappal ezelőtt jelentette be új projektjét a Faith No More billentyűse, Roddy Bottum, és akkor be is mutatta a Man On Man első klipes dalát, a Daddy-t, amit azóta letiltott a Youtube....

ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják
ARCHAIC - Eldöntötték: nem keresnek új énekest, négyesben folytatják

Még május elején jelentette be Jósa Tamás énekes, hogy kiszáll a thrasher Archaic-ból, a csapat pedig némi tanakodást követően úgy döntött, hogy nem keresnek új énekest, Erdélyi...

JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai
JOURNEY - Újra teljes a felállás, megvannak a kirúgott tagok utódai

Az még márciusi hír volt, hogy a legendás arénarocker Journey megvált Steve Smith dobostól és Ross Valory basszusgitárostól - üzleti és jogi nézeteltérések miatt. Az 1973 óta...

STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here
STABBED - Groove-os, progos metal súly, új EP a budapesti csapattól: Never Here

Never Here címmel megjelent és végig is hallgatható a groove-os, progos, súlyos metalt nyomató Stabbed új EP-je, a 2017 tavaszán megjelent Long Way Down album folytatása. Az egyik dalhoz...

FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk
FLOOD IN THE DESERT - Lemezelőzetes új dal érkezett: Egy új nap virrad ránk

Egy új nap virrad ránk címmel egy szöveges videóval kísért friss dallal jelentkezett a budapesti Flood In The Desert. A 2008-ban alakult heavy metal banda 2015-ben adta ki az Árvíz a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS