KOROKNAI ÁRPÁD - Itt az új Loki-himnusz, máris meghallgathatod!

Az Omen január 28-án a Dürer Kertben játszik a Nevergreen, a Power és az Invader társaságában.

2017. január 13. (péntek) 06:38

Decemberben mi is beszámoltunk arról, hogy az Omen énekese, a P. Box frontembere, Koroknai Árpád, valamint Kozma Norbert elkészítette a DVSC számára az új Loki-himnuszt. Most már meg is hallgatható a klipes dal.

Az Omen január 28-án a Dürer Kertben játszik a Nevergreen, a Power és az Invader társaságában. Lesz metal!

"Egy korábbi, P. Box-nótának indult szerzeményből született meg a Loki-induló - nyilatkozta decemberben a Naplónak Kori.
(Fotó: Molnár Péter)Január 13-án, azaz a mai napon a Hódosban rendezendő DVSC-TVP–FTC Rail Cargo Hungária NB I-es női kézilabda-mérkőzésen már lehet is majd hallani az új indulót, amelyhez klip is készült.


LOKI INDULÓ


 


A klip forgatása a Nagyerdei Stadion Loki Klubjában zajlott a DVSC-TVP kézilabdázó hölgyeivel és a Loki futballistáival, de a sportolókhoz trénerek és vezetők is csatlakoztak, valamint az utánpótlás néhány tehetsége.


"Nagyon élveztük mindannyian azt a pár órát, két-három meghallgatás után már énekelték a sportolók a dalt. Nyilván én elfogult vagyok, de véleményem szerint hamar beleragad a fülbe az induló dallama. Természetesen rockzenéről beszélünk, ugyanis belőlünk csak ez jön. Bízom benne, hogy a nagyközönség is hamar megszereti a dalunkat és együtt énekli majd velünk a mérkőzéseken."

 "Az ultrák részéről érkezett a megkeresés, ők tették föl a kérdést nekem, hogy miért nem vesszük föl a korábbi, Tankcsapda-himnusz előtti indulót, amelyet Cserháti Pityi barátommal írtunk anno - nyilatkozta Kori a Naplónak. - Mondtam, hogy az egy húsz évvel ezelőtti dal, jobb lenne helyette egy vadonatúj.

Norbival volt egy ötletünk, amely nem illett bele a P. Box repertoárjába, viszont indulónak kiválónak tűnt, a maga középtempójával. A szövegébe több rigmust is beleírtam, miután egyeztettünk a fanatikusokkal, illetve a kézisek és futballisták vezetőivel, mit szeretnének hallani a dalban.

A szerzeményt az MMP Studio falai között rögzítettük, a gitárt és a basszusgitárt Kozma Norbi kezelte, szintetizátoron Mosquito játszott, a dobokat pedig Szilágyi Pisti püfölte. Az ultrák közül néhányan bejöttek a stúdióba és az ő hangjuk is hallatszik a felvételen."

(Forrás: haon.hu)Sajtótájékoztató keretében mutatták be az új Loki-indulót.

A Loki Klub sörözőben mutatták be a DVSC futball-, és kézilabdacsapatának új indulóját. A rendezvényen jelen volt Koroknai Árpád, az új Loki-induló szerzője, dr. Róka Géza a DVSC cégvezetője, illetve Ábrók Zsolt, a DVSC-TVP ügyvezetője.  

A szervezők a Loki ultráival egyeztettek a szöveggel kapcsolatban, egy tízfős csapat elment a stúdióba, és felénekelte a refrént Korival, így a szurkolókkal közösen született meg a dal. Az énekes bízik benne, hogy ezzel a kezdeményezéssel is jobban összekovácsolódik a két klub.

"Nagyon köszönjük az odaadó munkát a szervezőknek – kezdte dr. Róka Géza. - Azt gondolom, egy klub sem működhet induló nélkül, szükség volt rá. Bízunk benne, hogy szeretni fogják a szurkolók. A legfontosabb viszont az, hogy ez a dal közösen készült a drukkerekkel, a focicsapattal és kézilabdacsapattal együtt. Remélem, hosszú időre megtaláltuk a DVSC új indulóját."

A sajtótájékoztató végén dr. Róka Géza egy Dombi Tibor-mezzel ajándékozta meg Koroknai Árpádot.

Forrás: dvsc.hu

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
PRIMORDIAL - Március végén új album, dal- és klippremier: Stolen Years
2018. január 18. (csütörtök) 20:21

A Heathen Crusade elnevezésű különleges turnéval érkezik Budapestre 2018. április 23-án a Nemtheanga vezette ír Primordial, ráadásul egy vadonatúj stúdióalbummal a tarsolyban. A pagan metal csapat friss albuma Exile Amongst The Ruins címmel jön majd ki március végén, viszont máris itt az első előzetes dal, a videoklippel kísért Stolen Years A Primordial mellett a finn Moonsorrow és az atmoszférikus blacker Der Weg Einer Freiheit vesz részt a nagyszabású turnén, amelynek hazai állomása a Barba Negrában lesz.   www.facebook.com/primordialofficial A koncert Facebook oldala A Hammer Concerts bemutatja: Heathen Crusade 2018 PRIMORDIAL MOONSORROW DER WEG EINER FREIHEIT 2018. április 23. Budapest, Barba Negra Music Club   Jegyek: Early Bird: 4999 Ft - limitált Elővételben: 5999 Ft A koncert napján és a helyszínen: 6999 Ft Jegylink PRIMORDIAL - Stolen Years (a 2018-as Exile...

PALMETTA - Dal- és klippremier: Szép holdvilág...
PALMETTA - Dal- és klippremier: Szép holdvilág...

A "hagyományőrző népi metalt" játszó Palmetta idén ünnepli fennállásának 10 éves jubileumát, ennek alkalmából pedig májusban egy friss nagylemezzel jelentkeznek, amelyről máris...

SZÜKSÉGÁLLAPOT - Új klip az egri bandától: Egy kép még a fejemben
SZÜKSÉGÁLLAPOT - Új klip az egri bandától: Egy kép még a fejemben

Tavaly tavasszal jelent meg az egri Szükségállapot lemeze, a legfrissebb videoklipjük pedig most készült el az Egy kép még a fejemben című dalhoz. "Készítettünk egy újabb videót...

SZÜKSÉGÁLLAPOT - Friss klip az egri bandától: Egy kép még a fejemben
SZÜKSÉGÁLLAPOT - Friss klip az egri bandától: Egy kép még a fejemben

Tavaly tavasszal jelent meg az egri Szükségállapot lemeze, a legfrissebb videoklipjük pedig most készült el az Egy kép még a fejemben című dalhoz. "Készítettünk egy újabb videót...

SZÜKSÉGÁLLAPOT - Friss klip az egri bandától: Egy kép még a fejemben
SZÜKSÉGÁLLAPOT - Friss klip az egri bandától: Egy kép még a fejemben

Tavasszal jelent meg az egri Szükségállapot lemeze, a friss videoklipjük Az egymás háborúja című dalhoz készült. "Készítettünk egy újabb videót az új lemezhez, és ezúttal egy...

BETH HART & JOE BONAMASSA - Új dal a január végi Black Coffee albumróll: Give It Everything You Got
BETH HART & JOE BONAMASSA - Új dal a január végi Black Coffee albumróll: Give It Everything You Got

Black Coffee címmel január 26-án jelenik meg Beth Hart énekesnő és Joe Bonamassa gitáros (Black Country Communion) harmadik közös albuma, a 2013-as Seesaw folytatása, amelyre ezúttal is...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS