KOROKNAI ÁRPÁD - Itt az új Loki-himnusz, máris meghallgathatod!

Az Omen január 28-án a Dürer Kertben játszik a Nevergreen, a Power és az Invader társaságában.

2017. január 13. (péntek) 06:38

Decemberben mi is beszámoltunk arról, hogy az Omen énekese, a P. Box frontembere, Koroknai Árpád, valamint Kozma Norbert elkészítette a DVSC számára az új Loki-himnuszt. Most már meg is hallgatható a klipes dal.

Az Omen január 28-án a Dürer Kertben játszik a Nevergreen, a Power és az Invader társaságában. Lesz metal!

"Egy korábbi, P. Box-nótának indult szerzeményből született meg a Loki-induló - nyilatkozta decemberben a Naplónak Kori.
(Fotó: Molnár Péter)Január 13-án, azaz a mai napon a Hódosban rendezendő DVSC-TVP–FTC Rail Cargo Hungária NB I-es női kézilabda-mérkőzésen már lehet is majd hallani az új indulót, amelyhez klip is készült.


LOKI INDULÓ


 


A klip forgatása a Nagyerdei Stadion Loki Klubjában zajlott a DVSC-TVP kézilabdázó hölgyeivel és a Loki futballistáival, de a sportolókhoz trénerek és vezetők is csatlakoztak, valamint az utánpótlás néhány tehetsége.


"Nagyon élveztük mindannyian azt a pár órát, két-három meghallgatás után már énekelték a sportolók a dalt. Nyilván én elfogult vagyok, de véleményem szerint hamar beleragad a fülbe az induló dallama. Természetesen rockzenéről beszélünk, ugyanis belőlünk csak ez jön. Bízom benne, hogy a nagyközönség is hamar megszereti a dalunkat és együtt énekli majd velünk a mérkőzéseken."

 "Az ultrák részéről érkezett a megkeresés, ők tették föl a kérdést nekem, hogy miért nem vesszük föl a korábbi, Tankcsapda-himnusz előtti indulót, amelyet Cserháti Pityi barátommal írtunk anno - nyilatkozta Kori a Naplónak. - Mondtam, hogy az egy húsz évvel ezelőtti dal, jobb lenne helyette egy vadonatúj.

Norbival volt egy ötletünk, amely nem illett bele a P. Box repertoárjába, viszont indulónak kiválónak tűnt, a maga középtempójával. A szövegébe több rigmust is beleírtam, miután egyeztettünk a fanatikusokkal, illetve a kézisek és futballisták vezetőivel, mit szeretnének hallani a dalban.

A szerzeményt az MMP Studio falai között rögzítettük, a gitárt és a basszusgitárt Kozma Norbi kezelte, szintetizátoron Mosquito játszott, a dobokat pedig Szilágyi Pisti püfölte. Az ultrák közül néhányan bejöttek a stúdióba és az ő hangjuk is hallatszik a felvételen."

(Forrás: haon.hu)Sajtótájékoztató keretében mutatták be az új Loki-indulót.

A Loki Klub sörözőben mutatták be a DVSC futball-, és kézilabdacsapatának új indulóját. A rendezvényen jelen volt Koroknai Árpád, az új Loki-induló szerzője, dr. Róka Géza a DVSC cégvezetője, illetve Ábrók Zsolt, a DVSC-TVP ügyvezetője.  

A szervezők a Loki ultráival egyeztettek a szöveggel kapcsolatban, egy tízfős csapat elment a stúdióba, és felénekelte a refrént Korival, így a szurkolókkal közösen született meg a dal. Az énekes bízik benne, hogy ezzel a kezdeményezéssel is jobban összekovácsolódik a két klub.

"Nagyon köszönjük az odaadó munkát a szervezőknek – kezdte dr. Róka Géza. - Azt gondolom, egy klub sem működhet induló nélkül, szükség volt rá. Bízunk benne, hogy szeretni fogják a szurkolók. A legfontosabb viszont az, hogy ez a dal közösen készült a drukkerekkel, a focicsapattal és kézilabdacsapattal együtt. Remélem, hosszú időre megtaláltuk a DVSC új indulóját."

A sajtótájékoztató végén dr. Róka Géza egy Dombi Tibor-mezzel ajándékozta meg Koroknai Árpádot.

Forrás: dvsc.hu

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
GRASPOP 2018 - Teljes koncertek a fesztiválról: Avenged Sevenfold, Killswitch Engage, Avatar, Asking Alexandria...
2018. június 24. (vasárnap) 11:46

Még jelenleg is tart Belgiumban a Graspop fesztivál, de néhány teljes koncertet, illetve koncertrészletet máris megnézhetsz. Például Avenged Sevenfold, Skillet, Rise Against, Avatar, Killswitch Engage, Shinedown, Black Stone Cherry, Vixen, Asking Alexandria...   AVENGED SEVENFOLD - Graspop 2018 AVATAR - Graspop 2018 HOLLYWOOD UNDEAD - Graspop 2018 KILLSWITCH ENGAGE - Graspop 2018 SHINEDOWN - Graspop 2018 RISE AGAINST - Graspop 2018 BLACK STONE CHERRY - Graspop 2018 SKILLET - Graspop 2018 DIABLO BLVD - Graspop 2018 THE PINK SLIPS - Graspop 2018 VIXEN - Graspop 2018 ASKING ALEXANDRIA - Graspop 2018

KHEMMIS - Albumpremier a denveri doom bandától: Desolation
KHEMMIS - Albumpremier a denveri doom bandától: Desolation

Desolation címmel pár napja jelent meg a tradicionális doom metalt jó súlyosan nyomató denveri Khemmis harmadik albuma, a kiválóan sikerült 2016-os Hunted lemez folytatása. Az albumot...

MOONSPELL - A klasszikus Alma Mater dal a masszív koncertanyag előzeteseként
MOONSPELL - A klasszikus Alma Mater dal a masszív koncertanyag előzeteseként

Lisboa Under The Spell címmel egy masszív koncertanyaggal jelentkezik augusztus 17-én a portugál Mooonspell. A DVD, Blu-ray, 3CD-s anyagra annak a különleges lisszaboni koncertnek a...

ISKALD - 4 év után új album a norvég melodikus black csapattól, a címadó dal
ISKALD - 4 év után új album a norvég melodikus black csapattól, a címadó dal

Innhøstinga (aratás, betakarítás) címmel augusztus 31-én jelenik a négy év szünet után visszatért norvég melodikus blacker Iskald ötödik nagylemeze, amelyről máris megismerkedhetsz...

ISKALD - Négy év után új album a norvég melodikus black csapattól, itt a címadó dal
ISKALD - Négy év után új album a norvég melodikus black csapattól, itt a címadó dal

Innhøstinga (aratás, betakarítás) címmel augusztus 31-én jelenik a négy év szünet után visszatért norvég melodikus blacker Iskald ötödik nagylemeze, amelyről máris megismerkedhetsz...

BULLET FOR MY VALENTINE - Werkfilmek a pénteken érkező Gravity albumhoz
BULLET FOR MY VALENTINE - Werkfilmek a pénteken érkező Gravity albumhoz

Gravity címmel pénteken jelenik meg a Matt Tuck vezette Bullet For My Valentine hatodik albuma, amelyről már három előzetes dallal is megismerkedhettél, most pedig két videót is...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS