KOROKNAI ÁRPÁD - Itt az új Loki-himnusz, máris meghallgathatod!

Az Omen január 28-án a Dürer Kertben játszik a Nevergreen, a Power és az Invader társaságában.

2017. január 13. (péntek) 06:38

Decemberben mi is beszámoltunk arról, hogy az Omen énekese, a P. Box frontembere, Koroknai Árpád, valamint Kozma Norbert elkészítette a DVSC számára az új Loki-himnuszt. Most már meg is hallgatható a klipes dal.

Az Omen január 28-án a Dürer Kertben játszik a Nevergreen, a Power és az Invader társaságában. Lesz metal!

"Egy korábbi, P. Box-nótának indult szerzeményből született meg a Loki-induló - nyilatkozta decemberben a Naplónak Kori.
(Fotó: Molnár Péter)Január 13-án, azaz a mai napon a Hódosban rendezendő DVSC-TVP–FTC Rail Cargo Hungária NB I-es női kézilabda-mérkőzésen már lehet is majd hallani az új indulót, amelyhez klip is készült.


LOKI INDULÓ


 


A klip forgatása a Nagyerdei Stadion Loki Klubjában zajlott a DVSC-TVP kézilabdázó hölgyeivel és a Loki futballistáival, de a sportolókhoz trénerek és vezetők is csatlakoztak, valamint az utánpótlás néhány tehetsége.


"Nagyon élveztük mindannyian azt a pár órát, két-három meghallgatás után már énekelték a sportolók a dalt. Nyilván én elfogult vagyok, de véleményem szerint hamar beleragad a fülbe az induló dallama. Természetesen rockzenéről beszélünk, ugyanis belőlünk csak ez jön. Bízom benne, hogy a nagyközönség is hamar megszereti a dalunkat és együtt énekli majd velünk a mérkőzéseken."

 "Az ultrák részéről érkezett a megkeresés, ők tették föl a kérdést nekem, hogy miért nem vesszük föl a korábbi, Tankcsapda-himnusz előtti indulót, amelyet Cserháti Pityi barátommal írtunk anno - nyilatkozta Kori a Naplónak. - Mondtam, hogy az egy húsz évvel ezelőtti dal, jobb lenne helyette egy vadonatúj.

Norbival volt egy ötletünk, amely nem illett bele a P. Box repertoárjába, viszont indulónak kiválónak tűnt, a maga középtempójával. A szövegébe több rigmust is beleírtam, miután egyeztettünk a fanatikusokkal, illetve a kézisek és futballisták vezetőivel, mit szeretnének hallani a dalban.

A szerzeményt az MMP Studio falai között rögzítettük, a gitárt és a basszusgitárt Kozma Norbi kezelte, szintetizátoron Mosquito játszott, a dobokat pedig Szilágyi Pisti püfölte. Az ultrák közül néhányan bejöttek a stúdióba és az ő hangjuk is hallatszik a felvételen."

(Forrás: haon.hu)Sajtótájékoztató keretében mutatták be az új Loki-indulót.

A Loki Klub sörözőben mutatták be a DVSC futball-, és kézilabdacsapatának új indulóját. A rendezvényen jelen volt Koroknai Árpád, az új Loki-induló szerzője, dr. Róka Géza a DVSC cégvezetője, illetve Ábrók Zsolt, a DVSC-TVP ügyvezetője.  

A szervezők a Loki ultráival egyeztettek a szöveggel kapcsolatban, egy tízfős csapat elment a stúdióba, és felénekelte a refrént Korival, így a szurkolókkal közösen született meg a dal. Az énekes bízik benne, hogy ezzel a kezdeményezéssel is jobban összekovácsolódik a két klub.

"Nagyon köszönjük az odaadó munkát a szervezőknek – kezdte dr. Róka Géza. - Azt gondolom, egy klub sem működhet induló nélkül, szükség volt rá. Bízunk benne, hogy szeretni fogják a szurkolók. A legfontosabb viszont az, hogy ez a dal közösen készült a drukkerekkel, a focicsapattal és kézilabdacsapattal együtt. Remélem, hosszú időre megtaláltuk a DVSC új indulóját."

A sajtótájékoztató végén dr. Róka Géza egy Dombi Tibor-mezzel ajándékozta meg Koroknai Árpádot.

Forrás: dvsc.hu

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
SANTA CRUZ - Turné közben szálltak ki Archie Cruz mellől a zenésztársak
2018. március 19. (hétfő) 06:36

Kurtán-furcsán ért véget a sleaze/glam vonalas finn Santa Cruz amerikai turnéja, mi több, a banda jövője is bizonytalanná vált, ugyanis Johnny Parkkonen gitáros, Middy Toivonen basszer és Tan Fagerstorm dobos leszállította a turnébuszról a frontembert, Archie Cruzt, egyúttal azt is közölve, hogy mindhárman kilépnek a zenekarból. A Santa Cruz harmadik albuma Bad Blood Rising címmel jelent meg novemberben. Johnny Parkkonen az Intagramján így magyarázta el a történteket: "Nagy sajnálattal tudatom veletek, hogy kiszállok a Santa Cruzból, akárcsak Middy és Taz. Olyan problémákkal szembesültünk, amelyek megoldahatatlanok, noha mindent megtettünk azért, hogy ez a turné és ez a banda működjön. Képtelen vagyok egy olyan helyzetben tovább maradni, ahol attól kell félnem, hogy valaki helyrehozhatatlan károkat okoz önmagának vagy valaki másnak. Ezért lépek ki. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen helyzetbe kerülök, de nincs más...

JUDAS PRIEST - A Billboard-listán még sosem szerepeltek olyan jól, mint az új albummal
JUDAS PRIEST - A Billboard-listán még sosem szerepeltek olyan jól, mint az új albummal

A Judas Priest új albuma, a Firepower a Billboard-lista 5. helyén indított, ami a brit metal legenda pályafutásának eddigi legjobb eredménye. A Redeemer Of Souls lemez 2014-ben a 6. helyen...

NECROPHAGIA - 48 éves korában váratlanul elhunyt a kult banda frontembere, Killjoy
NECROPHAGIA - 48 éves korában váratlanul elhunyt a kult banda frontembere, Killjoy

48 éves korában elhunyt a kultikus horror/death metal csapat Necrophagia frontembere Killjoy, azaz Frank Pucci. Az ohiói banda még 1983-ban alakult, a legutóbbi albumuk a 2014-es WhiteWorm...

BEATRICE - Öt lemez, ami megváltoztatta Nagy Hunor Attila dobos életét
BEATRICE - Öt lemez, ami megváltoztatta Nagy Hunor Attila dobos életét

Nagy Hunor Attila 1989 decemberében született, és ellentétben a bátyjával, Botonddal, Nagy Feró nagyobbik fiával, őt már gyerekkorában elkapta a dobolás. Már kissrácként is beült a...

BEEERZEBUB - Rap/metal fúzió Mosonmagyaróvárról, új videó: Kínképző
BEEERZEBUB - Rap/metal fúzió Mosonmagyaróvárról, új videó: Kínképző

Pár napja bemutattuk a mosonmagyaróvári Beerzebub bemutatkozó EP-jét, most pedig egy friss szöveges videójukkal lehet ismerkedni. "Groove metal / HC rap fúzió a '90-esek vonalán!" -...

CROSS BORNS - A londoni rém album dalait a "saját szavaival" mutatja be Somlói Ferenc
CROSS BORNS - A londoni rém album dalait a "saját szavaival" mutatja be Somlói Ferenc

A múlt hónapban jelent meg a 20 éves Cross Borns tizedik stúdióalbuma, A londoni rém, amelynek anyagát két éven át érlelte a tatabányai zenekar. A konceptlemez dalait most Somlói...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS