KOROKNAI ÁRPÁD - Itt az új Loki-himnusz, máris meghallgathatod!

Az Omen január 28-án a Dürer Kertben játszik a Nevergreen, a Power és az Invader társaságában.

2017. január 13. (péntek) 06:38

Decemberben mi is beszámoltunk arról, hogy az Omen énekese, a P. Box frontembere, Koroknai Árpád, valamint Kozma Norbert elkészítette a DVSC számára az új Loki-himnuszt. Most már meg is hallgatható a klipes dal.

Az Omen január 28-án a Dürer Kertben játszik a Nevergreen, a Power és az Invader társaságában. Lesz metal!

"Egy korábbi, P. Box-nótának indult szerzeményből született meg a Loki-induló - nyilatkozta decemberben a Naplónak Kori.
(Fotó: Molnár Péter)Január 13-án, azaz a mai napon a Hódosban rendezendő DVSC-TVP–FTC Rail Cargo Hungária NB I-es női kézilabda-mérkőzésen már lehet is majd hallani az új indulót, amelyhez klip is készült.


LOKI INDULÓ


 


A klip forgatása a Nagyerdei Stadion Loki Klubjában zajlott a DVSC-TVP kézilabdázó hölgyeivel és a Loki futballistáival, de a sportolókhoz trénerek és vezetők is csatlakoztak, valamint az utánpótlás néhány tehetsége.


"Nagyon élveztük mindannyian azt a pár órát, két-három meghallgatás után már énekelték a sportolók a dalt. Nyilván én elfogult vagyok, de véleményem szerint hamar beleragad a fülbe az induló dallama. Természetesen rockzenéről beszélünk, ugyanis belőlünk csak ez jön. Bízom benne, hogy a nagyközönség is hamar megszereti a dalunkat és együtt énekli majd velünk a mérkőzéseken."

 "Az ultrák részéről érkezett a megkeresés, ők tették föl a kérdést nekem, hogy miért nem vesszük föl a korábbi, Tankcsapda-himnusz előtti indulót, amelyet Cserháti Pityi barátommal írtunk anno - nyilatkozta Kori a Naplónak. - Mondtam, hogy az egy húsz évvel ezelőtti dal, jobb lenne helyette egy vadonatúj.

Norbival volt egy ötletünk, amely nem illett bele a P. Box repertoárjába, viszont indulónak kiválónak tűnt, a maga középtempójával. A szövegébe több rigmust is beleírtam, miután egyeztettünk a fanatikusokkal, illetve a kézisek és futballisták vezetőivel, mit szeretnének hallani a dalban.

A szerzeményt az MMP Studio falai között rögzítettük, a gitárt és a basszusgitárt Kozma Norbi kezelte, szintetizátoron Mosquito játszott, a dobokat pedig Szilágyi Pisti püfölte. Az ultrák közül néhányan bejöttek a stúdióba és az ő hangjuk is hallatszik a felvételen."

(Forrás: haon.hu)Sajtótájékoztató keretében mutatták be az új Loki-indulót.

A Loki Klub sörözőben mutatták be a DVSC futball-, és kézilabdacsapatának új indulóját. A rendezvényen jelen volt Koroknai Árpád, az új Loki-induló szerzője, dr. Róka Géza a DVSC cégvezetője, illetve Ábrók Zsolt, a DVSC-TVP ügyvezetője.  

A szervezők a Loki ultráival egyeztettek a szöveggel kapcsolatban, egy tízfős csapat elment a stúdióba, és felénekelte a refrént Korival, így a szurkolókkal közösen született meg a dal. Az énekes bízik benne, hogy ezzel a kezdeményezéssel is jobban összekovácsolódik a két klub.

"Nagyon köszönjük az odaadó munkát a szervezőknek – kezdte dr. Róka Géza. - Azt gondolom, egy klub sem működhet induló nélkül, szükség volt rá. Bízunk benne, hogy szeretni fogják a szurkolók. A legfontosabb viszont az, hogy ez a dal közösen készült a drukkerekkel, a focicsapattal és kézilabdacsapattal együtt. Remélem, hosszú időre megtaláltuk a DVSC új indulóját."

A sajtótájékoztató végén dr. Róka Géza egy Dombi Tibor-mezzel ajándékozta meg Koroknai Árpádot.

Forrás: dvsc.hu

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
TERROR - Dal-és klippremier Scott Vogeléktől: This World Never Wanted Me
2018. szeptember 25. (kedd) 16:15

Total Retaliation címmel szeptember 28-án jelenik meg a Los Angeles-i hardcore brigád Terror hetedik albuma, amelyről máris itt a harmadik előzetes dal, a klipes This World Never Wanted Me, mellé pedig friss két előzetes is. A lemez producere Will Putney (Thy Art Is Murder, Body Count stb.) volt, akárcsak a tavalyi The Walls Will Fall Ep esetében. Scott Vogel énekes: "Igazán büszke vagyok erre az albumra. Örülök annak, hogy még 16 év után is bennünk van az agresszió, a nyomatékosság, a fiatalos szellemiség. A szövegektől a riffeken át az átható energiáig minden rendben van ezen az anyagon. Akik már hallották a lemezt, azt mondták nekem, hogy ez az a Terror lemez, amit akartak, és hogy jó ideje ez a legjobb albumunk."   www.facebook.com/terrorhardcore     TERROR - This World Never Wanted Me (a 2018-as Total Retaliation albumhoz) TERROR - Spirit Of Sacrifice (a 2018-as Total Retaliation albumhoz)...

THE THREE TREMORS - Új dal a három gigatorokkal: When The Last Scream Fades
THE THREE TREMORS - Új dal a három gigatorokkal: When The Last Scream Fades

Október 26-án jelenik meg a debütáló albuma annak az új power metal formációnak, a The Three Tremors-nak, amelyben a metal színtér három legendás énekese egyesítette erőit. Tim...

SLASH Ft. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS - Friss videoklip: Driving Rain
SLASH Ft. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS - Friss videoklip: Driving Rain

Living The Dream címmel múlt pénteken jelent meg a Slash Ft. Myles Kennedy & The Conspirators harmadik albuma, amelynek Driving Rain dalához egy bábos, animációs klip született. Máris...

DOROTHY - Szöveges videóval a második lemezelőzetes szám: Legalább
DOROTHY - Szöveges videóval a második lemezelőzetes szám: Legalább

Tessék! címmel szeptember 28-án jelenik meg a negyedik Dorothy album, amelyről máris itt a második előzetes dal, a szövegtes videóval kísért Legalább. Az albumra felkerül a szeptemberi...

METALLICA - Ritkaság videó a Justice remaszter Boxból: a The Shortest Straw 1992-ből
METALLICA - Ritkaság videó a Justice remaszter Boxból: a The Shortest Straw 1992-ből

A Metallica 1988-as ...And Justice For All albumának jubileumi, remaszterizált változata november 2-án lát majd napvilágot, spéci díszdobozban, számtalan extrával kiegészítve. A Dyers...

WITHIN TEMPTATION - Hivatalos klip a decemberi album első dalához, vendég: a Papa Roach frontembere
WITHIN TEMPTATION - Hivatalos klip a decemberi album első dalához, vendég: a Papa Roach frontembere

2018 decemberében már egy új albummal érkezik Budapestre a Within Temptation masszív, 18 országot érintő következő turnéja. A holland szimfo-metal csapat koncertje a Tüskecsarnokban...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS