KOROKNAI ÁRPÁD - Itt az új Loki-himnusz, máris meghallgathatod!

Az Omen január 28-án a Dürer Kertben játszik a Nevergreen, a Power és az Invader társaságában.

2017. január 13. (péntek) 06:38

Decemberben mi is beszámoltunk arról, hogy az Omen énekese, a P. Box frontembere, Koroknai Árpád, valamint Kozma Norbert elkészítette a DVSC számára az új Loki-himnuszt. Most már meg is hallgatható a klipes dal.

Az Omen január 28-án a Dürer Kertben játszik a Nevergreen, a Power és az Invader társaságában. Lesz metal!

"Egy korábbi, P. Box-nótának indult szerzeményből született meg a Loki-induló - nyilatkozta decemberben a Naplónak Kori.
(Fotó: Molnár Péter)



Január 13-án, azaz a mai napon a Hódosban rendezendő DVSC-TVP–FTC Rail Cargo Hungária NB I-es női kézilabda-mérkőzésen már lehet is majd hallani az új indulót, amelyhez klip is készült.


LOKI INDULÓ


 


A klip forgatása a Nagyerdei Stadion Loki Klubjában zajlott a DVSC-TVP kézilabdázó hölgyeivel és a Loki futballistáival, de a sportolókhoz trénerek és vezetők is csatlakoztak, valamint az utánpótlás néhány tehetsége.


"Nagyon élveztük mindannyian azt a pár órát, két-három meghallgatás után már énekelték a sportolók a dalt. Nyilván én elfogult vagyok, de véleményem szerint hamar beleragad a fülbe az induló dallama. Természetesen rockzenéről beszélünk, ugyanis belőlünk csak ez jön. Bízom benne, hogy a nagyközönség is hamar megszereti a dalunkat és együtt énekli majd velünk a mérkőzéseken."

 



"Az ultrák részéről érkezett a megkeresés, ők tették föl a kérdést nekem, hogy miért nem vesszük föl a korábbi, Tankcsapda-himnusz előtti indulót, amelyet Cserháti Pityi barátommal írtunk anno - nyilatkozta Kori a Naplónak. - Mondtam, hogy az egy húsz évvel ezelőtti dal, jobb lenne helyette egy vadonatúj.

Norbival volt egy ötletünk, amely nem illett bele a P. Box repertoárjába, viszont indulónak kiválónak tűnt, a maga középtempójával. A szövegébe több rigmust is beleírtam, miután egyeztettünk a fanatikusokkal, illetve a kézisek és futballisták vezetőivel, mit szeretnének hallani a dalban.

A szerzeményt az MMP Studio falai között rögzítettük, a gitárt és a basszusgitárt Kozma Norbi kezelte, szintetizátoron Mosquito játszott, a dobokat pedig Szilágyi Pisti püfölte. Az ultrák közül néhányan bejöttek a stúdióba és az ő hangjuk is hallatszik a felvételen."

(Forrás: haon.hu)



Sajtótájékoztató keretében mutatták be az új Loki-indulót.

A Loki Klub sörözőben mutatták be a DVSC futball-, és kézilabdacsapatának új indulóját. A rendezvényen jelen volt Koroknai Árpád, az új Loki-induló szerzője, dr. Róka Géza a DVSC cégvezetője, illetve Ábrók Zsolt, a DVSC-TVP ügyvezetője.  

A szervezők a Loki ultráival egyeztettek a szöveggel kapcsolatban, egy tízfős csapat elment a stúdióba, és felénekelte a refrént Korival, így a szurkolókkal közösen született meg a dal. Az énekes bízik benne, hogy ezzel a kezdeményezéssel is jobban összekovácsolódik a két klub.

"Nagyon köszönjük az odaadó munkát a szervezőknek – kezdte dr. Róka Géza. - Azt gondolom, egy klub sem működhet induló nélkül, szükség volt rá. Bízunk benne, hogy szeretni fogják a szurkolók. A legfontosabb viszont az, hogy ez a dal közösen készült a drukkerekkel, a focicsapattal és kézilabdacsapattal együtt. Remélem, hosszú időre megtaláltuk a DVSC új indulóját."

A sajtótájékoztató végén dr. Róka Géza egy Dombi Tibor-mezzel ajándékozta meg Koroknai Árpádot.

Forrás: dvsc.hu

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
RIVAL SONS - Már három dal meghallgatható a január végi új albumról
2018. december 17. (hétfő) 06:58

Feral Roots címmel január 25-én jelenik meg a kaliforniai blues/hard rocker Rival Sons hatodik albuma, a 2016-os Hollow Bones lemez folytatása, és most már a harmadik előzetes dal, a címadó tétel is megérkezett a Jay Buchanan énekes/harmonikás vezette csapattól. A Black Sabbath vendégeként Budapesten is bemutatkozott Rival Sons új albuma is Dave Cobb Grammy-díjas producerrel készült. Jay Buchanan: "A címadó dal az egyik kedvencem az összes dal közül, amit valaha is együtt írtunk Scott Holiday gitárossal. A verzék, az akkordváltások és a szövegek tőlem jöttek, aztán megmutattam ezeket Scottnak, aki nagyon is jól tudja, hogy mennyire szeretem a bluegrass zenék komorabb oldalát, az Appalache-hegység környéki dallamokat, szóval azonnal vette is az adást. Valamikor később fel is hívtam azzal, hogy talán túlságosan is Appalache-jellegű lett a zenei világ, és hogy szerintem kéne bele egy kis fuzz, egy kis zenekari hangulat. És ezt...

MUDFIELD - Új dal és klip a szeghalmi csapattól: Féreg
MUDFIELD - Új dal és klip a szeghalmi csapattól: Féreg

Február elejére várható a szeghalmi Mudfield bemutatkozó albuma, amelynek friss előzeteseként a klippel kísért Féreg dalt tette közzé a csapat. A Mudfieldet idén még kétszer...

VÉNEN - Black & Doom, előzetes a januárban érkező új lemezhez
VÉNEN - Black & Doom, előzetes a januárban érkező új lemezhez

Patrimonium Philosophicum címmel januárban jelenik meg a black/doom vonalas kerepesi Vénen második lemeze, az év elején kiadott Az elmúlás világa lemez folytatása, amelyen CSG mellé már...

BULLDÓZER - Megjelent és végighallgatható az új album: Időn és álmokon túl
BULLDÓZER - Megjelent és végighallgatható az új album: Időn és álmokon túl

Időn és álmokon túl címmel megjelent és végig is hallgatható a Demeter György énekes (ex-XL Siszers) vezette Bulldózer zenekar új albuma. "A Bulldózer 1994 óta van jelen a...

HAMMER RECORDS - "Szó szerint egy underground, 'hálószoba'-kiadóként kezdtük"
HAMMER RECORDS - "Szó szerint egy underground, 'hálószoba'-kiadóként kezdtük"

A Hammer Records idén ünnepli fennállásának és működésének 20. évfordulóját. Ebből az alkalomból a most megjelent évvégi HammerWorld magazin extra CD-melléklete egy dupla...

BLOODY ROOTS - Nézd végig az idei Rockmaraton koncertjüket!
BLOODY ROOTS - Nézd végig az idei Rockmaraton koncertjüket!

Az idei Rockmaratonról természetesen nem hiányozhatott a Moby Dick frontember Smici másik csapata, a Bloody Roots sem, a fesztivál hivatalos YT-csatornájukra pedig felkerült a teljes koncert...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS