P. MOBIL - Karácsonyfadíszek Mobil-módra

December 10-én klubbuli a Crazy Mamában

2016. november 27. (vasárnap) 10:49

Számos kiadványt tehetnek a karácsonyfa alá a P. Mobil rajongók, december 10-én pedig újra klubest a Crazy Mamában, ahol a Dirty lesz a vendégük.

 P. Mobil a Facebookon


"Gesarol, 47 év rock and roll, szól a szlogen, amely tizenhét évvel korábban született és vélhetően elkíséri a zenekart egészen a bűvös ötvenesig… A 2016 karácsonyára megjelent kiadványok ismét komoly munícióval szolgálnak – nemcsak rockereknek.

Vérvörös borító, sarló és kalapács – ez utóbbi helyett gitárnyak. A bizarr külső korántsem ez utóbbi hangszerre átdolgozott mozgalmi indulókat takar, hanem – akkor már maradjunk a szocreál példánál! – a P. Mobil ötvenhét pillanatát a zenekar negyvenhét éves történetéből.

Élve, vagy halva - Öt óra hamisítatlan rockmuzsika dupla DVD-n, méghozzá a legjobb fajtából. A csomagolás sem hétköznapi: az összehajtós digipack tokban söralátétek, valamint a mobilosok, a rajongók levelei száztizenkét oldalon.

A nagy P. sorozat Vikidál-, illetve Tunyogi évek tripla hanghordozós lenyomata után itt a közelmúlt egyik érdekessége is, ugyancsak három CD-n, mutatós digipack csomagolásban: a Rudán-korszak legnagyobb dalai koncertfelvételeken.

Azok számára is van jó hírünk, akik a jelenlegi énekes Baranyi László hangját az élő koncertek után a CD-játszókból is hiányolnák: újra kapható a P. Mobil legutóbbi stúdióalbuma, a Farkasok völgye - Kárpát-medence kiadvány, a zenekar vadonatúj dalaival és bónuszokkal. Amelynek eddigi két kiadása rekordmennyiségben talált gazdára.

 Akik a hagyományos, papíralapú kiadványokat kedvelik, s kíváncsiak a P. Mobillal kapcsolatos hiteles történetekre, érdekességekre, két nyomdai termékben is örömüket lelhetik. A korábban megjelent Kaptafa, Schuster Lóránt életrajzi kötete (egy trilógia első része) mellett nemrég látott napvilágot egy másik irodalmi alkotás is, amely a P. Mobil dalainak górcső alá vételével, a hang- és mozgóképhordozókkal, illetve magával a zenekarral foglalkozik – nem a megszokott megközelítésben. A Mobilógia/A dal ugyanaz marad – két könyv egy kötetben – összenőtt, mert összetartozik.

S a végére egy igazán finom falat: megjelent a P. Mobil negyedik vinyl-albuma! A Munkácsy Mihály gyönyörű, látványos festményével, valamint a hátoldalán két, Magyarországot formáló gitárral díszített borító a Honfoglalás szimfonikus változatának 1996-os Kongresszusi Központbeli koncertfelvételét rejti az Állami Hangversenyzenekar, Sebestyén Márta, Tunyogi Bernadett és mások közreműködésével. Figyelem, igazi különlegesség! A kis példányszámú kiadvány nem hiányozhat a gyűjtők polcáról.

A P. Mobil karácsonyfája csillogó, festett üvegfüggők helyett értékes kiadványokkal díszítve áll a zenekar 'családi koncerttermében', amely minden zenekedvelőnek, vásárlónak rendelkezésére áll." - Hegedűs István.

 
 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
ARCHAIC - Ismerkedj meg a Kalapács feldolgozásukkal: Dühös nemzedék
2020. október 19. (hétfő) 17:44

Világvégre címmel november 6-án jön majd ki az új Kalapács stúdióalbum, de lesz mellé jó néhány nagyon érdekes meglepetés is, amelyekről kicsit bővebben is olvashatsz, ha lejjebb görgetsz. Ismerkedj meg a meglepetéshez kapcsolódó legfrissebb felvétellel, a thrasher Archaic zenekar Kalapács feldolgozásával, amelyben Köhler Ági (InSeason) a különleges vendég. A Dühös nemzedék című dal eredetileg a Kalapács zenekar 2010-ben kiadott Dühös nemzedék albumán jelent meg.   ARCHAIC feat. Köhler Ági - Dühös nemzedék (Kalapács feldolgozás - Kikalapált dalok album 2020) AZ ARCHAIC ZENEKAR ÜZENETE: Kikalapált dalok CD 2020. Hammer Records (HMR Music Kft.) Feldolgozás album a Kalapács zenekar 2020-as, 20 éves fennállása alkalmából. Világvégre (új Kalapács stúdióalbum) és Kikalapált dalok (Tribute lemez) előjegyzés: kalapacs.net   Kalapács...

CORONER - Hivatalos: keményen dolgoznak egy új anyagon!
CORONER - Hivatalos: keményen dolgoznak egy új anyagon!

A thrash metal progresszív ágát képviselő svájci Coroner még 1995-ben oszlott fel, de 2010 óta ismét aktív a csapat. Ron Royce basszer/énekes és Tommy T. Baron gitáros mellé Diego...

ARTILLERY - Dal született az egy éve elhunyt Morten Stützer gitáros emlékére: The Last Journey
ARTILLERY - Dal született az egy éve elhunyt Morten Stützer gitáros emlékére: The Last Journey

Tavaly októberben hunyt el a dán thrasher Artillery egyik alapítója, Morten Stützer gitáros, a Stützer gitárduó egyik fele, Michael Stützer testvére. Morten emlékére egy The Last...

EDDIE VAN HALEN - Az Olympique Marseille fantasztikus megemlékezése a legendás gitárosról
EDDIE VAN HALEN - Az Olympique Marseille fantasztikus megemlékezése a legendás gitárosról

Szombat este a marseille-i Orange Vélodrome-ban csapott össze az Olympique Marseille és a Bordeaux a Francia Bajnokság keretében, a pandémia miatt üres stadion lelátóján pedig egy...

AZARATH - Dalpremier a Behemoth dobosának blackes death csapatától: Sancta Dei Meretrix
AZARATH - Dalpremier a Behemoth dobosának blackes death csapatától: Sancta Dei Meretrix

Saint Desecration címmel november 27-én jelenik meg a Behemoth dobosaként ismert Inferno másik csapatának, a blackes death metalt nyomató lengyel Azarath új album. A 2017-es In Extremis...

ORDEN OGAN - A korona velük is kiszúrt, az új album csak márciusban jön majd ki
ORDEN OGAN - A korona velük is kiszúrt, az új album csak márciusban jön majd ki

Eredetileg úgy volt, hogy a power metalos német Orden Ogan szeptemberre tervezett új albuma a járvány miatt csak november 13-án lát majd napvilágot, most azonban egy még újabb kiadási...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS