HELLOWEEN - Pumpkins United turné Michael Kiskével és Kai Hansennel

Robbant a metal bomba!

2016. november 14. (hétfő) 09:43 | utoljára módosítva: 2016. november 14. (hétfő) 10:05

Ha olvastad a múlt havi HammerWorld magazinban az interjúnkat Kai Hansennel, akkor hatalmas meglepetést nem jelent a hír, de azért nagyot fog robbanni: a Helloween 2017-es és 2018-as turnéjára visszatér a csapatba Michael Kiske énekes és Kai Hansen gitáros!

A Pumpkins United turnén hét zenész vesz majd részt, azaz a mostani Helloween felállásból is ott lesz Andi Deris énekes és Sascha Gerstner gitáros. A program pedig a Helloween teljes - több mint 3 évtizedes pályafutását felöli majd.

 A turné első, már biztos állomása 2017 október 28-án lesz Sao Paulo-ban, majd jön Latin-Amerika, Európa, Ázsia és az USA.


Egy csaknem 3 órás programot ígérnek a Helloween mai és egykori zenészei.

"Már a Hellish Rock part 1 & 2 turnékon is fantasztikusan éreztük magunkat, de ezúttal kétségtelen, hogy dupla olyan jó lesz minden!" - Kai Hansen.

"Biztosan lesznek olyan dalok, amiket már nagyon régóta nem játszottunk, vagy esetleg még egyáltalán nem." - Markus Grosskopf.

"Annyira várom már, hogy Michi és az én dalaimat együtt adhassuk elő a színpadon. Maximálisan kivételes lesz az egész!" - Andi Deris.

Ez egy speciális világturné lesz, tehát nem egy tartós újjáalakulás, és minden bizonnyal nem is lesz több ilyen.


A Pumpkins United turnén az alábbi zenészek vesznek részt:

Michael Kiske - énekes
Kai Hansen - gitáros
Michael Weikath – gitáros
Markus Grosskopf - basszusgitáros
Andi Deris - énekes
Sascha Gerstner - gitáros
Daniel Löble - dobos

 pumpkins-united.helloween.org

 

HELLOWEEN - Jön a Pumpkins United turné Kai Hansennel és Michael Kiskével

  

Hozzászólások

[017026]
Sabatonno1
wrom: Hogy jön képbe a Sabaton ahhoz kapcsolódóan, hogy én (meg még szerintem rengetegen) szeretnék, ha például ez a turné elérje Magyarországot is??? Ja, hogy a nicknevem miatt egyből beléjük is lehet kötni, fikázni őket, stb.? Szánalmas.
Az meg, hogy mit írok és hova, már "Blackhead" kolléga is leírta, hogy ki mondja meg neki, téged is elküldene a halál büdös faszára az ő "szofisztikált" stílusában, ha neki is beszólnál, de érdekesmód neki sosem szólsz be...?
Én basszam meg? Ez már választ sem érdemel...
Ennyit telt tőled a hozzászólásomra való érdemi reagálásra? Ez nem valami sok...
Amúgy meg elárulom, hogy a HRM-en Sabaton néven írok, de azért a kettőt szerintem nem olyan hű, de nehéz összekötni...szóval, még mielőtt azt hinnéd, hogy más vagyok, hát nem igazán. Itt is Sabaton néven akartam regelni, csak már foglalt volt...
[017025]
wrom
Én nagyon is elismerem a Sabaton teljesítményét, ha nem is művészi értelemben.
Attól még nem kell mindenhová beirkálni, hogy legyen már itthoni koncert, főleg akkor, ha a saját bevallásod szerint sem tudsz elmenni mindegyikre!
Emiatt meg nem sajnállak, ha annyira el akarsz menni, akkor megoldod!
B@xd meg! Ennyi.
[017016]
Sabatonno1
Én meg pontosan ilyen "válaszra" számítottam ezek után...ebből is látszik, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban vagy ahogy mondani szokták, "más kávéház", így elég is volt ennyi, mert egy értelmes mondatot, észérvet/érvet nem vagy képes leírni/írni. Az ilyenekkel meg aztán teljesen felesleges még beszélgetni is.
[017015]
Csabika
Írj nyugodtan ha ennyire ráérsz, élvezettel csapkodom a térdem a röhögéstől az irományaidon!
[017014]
Sabatonno1
Igen, látom, mennyire leszarod a Sabatont, mégis velük foglalkozol, hogy ilyen vicc meg olyan vicc, a rajongóikról mér nem is beszélve...szép kis öngól:)
Az utolsó mondatod pedig bár csak le sem írtad volna, mivel abból bőven kiderül, hogy közöd nincs ezekhez a bandákhoz...ja, hogy alig ismersz belőlük valamit? Az meg már megint nem az én problémám...
De azért az egy kicsit erős, hogy mondjuk egy King Diamond, Gormathon vagy éppen Legion of the Damned "egykaptafa, unlamas" zenekarok lennének...ilyenkor szokták azt mondani, hogy a továbbiakban szót sem érdemelnél, de valószínűleg nem fogom tudni megállni, hogy a további idehordott faszságaidhoz kapcsolódóan ne írjak majd...pedig jobb lenne, mert teljesen értelmetlen ilyenekkel vitatkozni, mint te, aki szökőévente idekeveredik, szinte semmihez sem szól hozzá, aztán meg elkezd kötekedni a maga alja módján...
[017013]
Csabika
Én leszarom hol tart a te Joakim cimborád, baszok rá egy nagyot, mert egy vicc, a rajongóikkal együtt! Külföldi fossián! Te nagyon sokügyű észkasza, az egykaptafa unalmas zenekaraiddal!
[017012]
Sabatonno1
Jaja...te meg csak egy újabb irigy rosszindulatú faszkalap vagy, aki mind a mai napig nem tudja megemészteni, hogy Joakimék ott tartanak most, ahol. De mintha ezt már elég sokszor leírtam volna itt is, meg máshol is...deja vu érzésem van...
Na mindegy, inkább ahhoz szóljál hozzá, hogy a Sabaton mellett milyen más bandákat szeretek...azok is mind viccbandák??? Együgyű barom.
[017011]
Csabika
A Sabaton a vicc, meg akik imádják, ők a legnagyobb vicc :D
[017010]
Sabatonno1
Na, egy újabb velős, érdemben a hozzászólásomhoz vagy a cikkhez szóló vélemény...vicc az egész. Szánalom.
[017009]
Csabika
Az Ossian-t kifelejtetted :D
[017007]
Sabatonno1
Én úgy gondolom, normális hangnemben leírtam, hogy ezek az igenis RITKASÁG számba menő speciális turnék milyen jó lenne, ha elérnék Magyarországot is, legalább egy budapesti koncert erejéig. Mert ez, valamint a Rhapsody is véleményem szerint ilyen, ez egy egyszeri esemény, igazán nem olyan koncertekhez írtam, amiket évente meg lehet nézni itthon is...

Azt nem tudom, hogy a Sabatont miért is kell MEGINT idekeverni??? Ja, hogy még MINDIG ott tartunk, hogy mennyien nem tudják megemészteni, hogy ők ott tartanak, ahol, valamint, hogy a jövő évi turnén az Accept lesz a speciális vendégzenekaruk? Egyébként, tessék, itt van, mit mondott Joakim az Acceptes turnéval kapcsolatban:
"Pár éve, az első amerikai turnénkon mi voltunk az Accept előzenekara, és azóta beszéltünk arról, hogy jó lenne megint valamit közösen csinálni. Az Accept számomra minden idők egyik legjobb zenekara, ugyanakkor rá kellett döbbennünk, hogy a Sabaton Európában már nagyobb közönséget vonz. Bár ezt a magam részéről szörnyűnek találom, de emiatt csakis így játszhatunk újra együtt. Ez a turné óriási lehetőség arra, hogy minden nap egy nagyszerű zenekarral lépjünk fel, de ami még fontosabb: talán tudunk segíteni abban, hogy a mi fiatalabb rajongóink is megismerkedjenek az Accept zenéjével."
Ehhez úgy gondolom nem kell különösebben sokat hozzátenni, csak az a baj, hogy rengetegen kurvára nem ismerik a Sabatont, csak ráfogják, hogy egy szar gagyi, meg hogy jaj, mi lesz, ha a "nagy öregek" majd befejezik...
Megnyugodhatsz, ott leszek március 5-én az immáron 17. Sabaton koncertemen és semmi kétségem sincs afelől, hogy bitang jó buli lesz, mivel mindhárom bandát szeretem, az Acceptet még nem láttam sajnos koncerten, de épp itt az ideje. Tudod, innen Debrecenből nem engedheti meg mindennap az ember, hogy felmenjen Budapestre koncertekre, pedig elhiheted, hogy mennyi minden érdekelne...
Azzal is lehetne foglalkozni, hogy a HRM miért is nem írt az új Sabaton albumról SEM kritikát, mikor eddig mindegyikről olvastam ott is. Még válaszra sem méltattak, amikor ezt megkérdeztem...bezzeg az Overkillről (szó se róla, én is láttam már élőben őket és baromi jók, szeretem őket) már szinte a koncert másnapján ott volt a beszámoló, jött is egyből a Sabaton fikázás, szépen annak rendje és módja szerint...az Overkill koncertbeszámoló alatt:)))

Azt is be lehetne már látni, hogy aki szereti a Sabatont, simán hallgathat mellette még rengeteg más jó bandát is és nem a Sabaton a zene alfája és omegája számára. Az, hogy Joakimék az egyik kedvenc bandám, semmit nem von le abból, hogy például egy másik kedvenc meg a King Diamond, egy harmadik pedig a Grave Digger. És igen, ismerem/szeretem/rendszeresen hallgatom/CD-ket vásárolok az alábbi bandákat/bandáktól, csak hogy néhány példát említsek: Helloween, Gamma Ray, Primal Fear, Rhapsody, Brainstorm, Crystal Viper, Hardcore Superstar, Mägo De Oz, Pretty Maids, Wuthering Heights, Dream Evil, Entombed, Gormathon, Iron Fire, stb., stb. Most például a Serious Black második lemeze megy a lejátszóban, a Mirrorworld címadó valami elképesztő.
De írhatok én akárhány bandát, a HRM-en sem reagált rá senki...

Azt meg majd én eldöntöm, hogy melyik külföldi koncertet engedhetem meg magamnak, majd biztos azokat jobban meg tudom, mikor még a legtöbb pesti bulira is alig jutok el. A pénz itt most másodlagos tényező, mert egyszerűen a munkahely az, ahonnan nem lehet csak úgy szabadságot kivenni és menni akkor koncertre, amikor én akarok. De minek is magyarázkodom...
Na mindegy, remélem, kielégítő választ írtam...
[017001]
wrom
Minden-minden jó lenne, haaa?! Menjél majd a Sabatonra!!! Vagy a kinti eseményekre, majd írhatsz beszámolót!
[016995]
Sabatonno1
Jó lenne, ha ez a turné elérné legalább Budapestet is, mert nagyon szívesen megnézném ezt a felállást koncerten! Remélhetőleg már szervezés alatt van egy magyar dátum...
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
SEPULTURA - Rá sem ismersz a Sof Cell slágerére, friss feldolgozás: Tainted Love
2020. október 24. (szombat) 07:30

Quadra címmel még februárban jött ki a Sepultura új nagylemeze, a karanténhelyzet miatt pedig tavasszal SepulQuarta néven indítottak egy videósorozatot, különleges vendégekkel. Ezúttal azonban egy különleges feldolgozással jelentkeztek, a Tainted Love-val, amit eredetileg 1964-ben rögzítettek Gloria Jones-szal, igazán nagy slágerré azonban a new wave csúcsidőszakában vált, amikor 1981-ben  a brit szintipop-duó, a Soft Cell feldolgozta a nótát, és meg sem álltak vele a brit slágerlista első helyéig. 1981-ben a Tainted Love volt a legsikeresebb kislemez az Egyesült Királyságban, de az USA-ban is népszerű lett, 43 héten keresztül fent tanyázott a Billboard-listán. Sepultura: "Sepulnation, van egy meglepetésünk a számotokra! Felvettük a Tainted Love feldolgozását, mégpedig egy brazil tévéshow, a Desalma számára. A Tainted Love szerzője Ed Cobb volt, Gloria Jones előadásában került elsőként kiadásra, majd a Soft Cell...

ARMORED SAINT - Az új album mellé friss klip John Bushéktól: Missile To Gun
ARMORED SAINT - Az új album mellé friss klip John Bushéktól: Missile To Gun

Punching The Sky címmel tegnap jelent meg a legendás amerikai power metal banda, az Armored Saint új stúdióalbuma, a 2015-ös Win Hands Down lemez utódja, a Missile To Gun dalhoz pedig egy...

OZZY OSBOURNE - Amikor Eddie Van Halen részegen énekesnek hívta a Van Halenbe
OZZY OSBOURNE - Amikor Eddie Van Halen részegen énekesnek hívta a Van Halenbe

A Sirius XM-en futó Ozzy Speaks legfrissebb epizódjában Ozzy felidézte, hogy akár a Van Halenbe is beszállhatott volna énekesnek. Legalábbis felkérést kapott erre a kissé illuminált...

AC/DC - Hétfőn érkezik az új videoklip, előzetese már van
AC/DC - Hétfőn érkezik az új videoklip, előzetese már van

Előzetest tett közzé az AC/DC a Shot In The Dark daluk hétfőn bemutatásra kerülő videoklipjéhez. November 13-án jön ki az új lemezük, annak első hivatalosan bemutatott dala a Shot In...

HATEBREED - Hivatalos videóval az új daluk: Instinctive (Slaughterlust)
HATEBREED - Hivatalos videóval az új daluk: Instinctive (Slaughterlust)

A Hatebreed nyolcadik nagylemeze november 27-én jön majd ki Weight Of The False Self címmel, harmadik előzetesként pedig már itt is van a klip a reggel bemutatott Instinctive (Slaughterlust)...

HAMMERFALL - Itt az új koncertanyaguk, és mellé egy videópremier is: Any Means Necessary
HAMMERFALL - Itt az új koncertanyaguk, és mellé egy videópremier is: Any Means Necessary

Live! Against The World címmel a mai napon megjelent és végig is hallgatható a Hammerfall új koncertanyaga, és van egy friss videoklipjük is hozzá, mégpedig az Any Means Necessary dalhoz....

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS