HAMMERWORLD - A novemberi számunk részletes tartalma

124 oldalnyi tömény fém és szikla

2016. november 8. (kedd) 06:30 | utoljára módosítva: 2016. november 13. (vasárnap) 11:57

A HammerWorld magazin novemberi száma országszerte kapható az újságárusoknál, az idén bevezetett és nagy-nagy sikert aratott, megújult arculattal és + 8 oldallal, továbbá FIVE FINGER DEATH PUNCH és TESTAMENT poszterekkel.


Címlapunkon az IRON MAIDEN főnöke és basszusgitárosa, STEVE HARRIS, aki a British Lion nevű szólócsapatával november 20-án játszik Budapesten. Az exkluzív interjút Gyuricza Barbi készítette.


Novemberi számunk extra CD-melléklete a DYING WISH 11 év után elkészült új lemeze, a teljesen magyar nyelvű Tükörország.A lapban exkluzív infókat olvashatsz a hamarosan megjelenő METALLICA albumról, a november 16-án Budapesten játszó floridai death metal legenda OBITUARY-ról, a decemberben érkező CADAVERES nagylemezről, feltettünk pár kérdést a KÁRPÁTIA gitárosának, Szíbjártó Zsoltinak is, a DYING WISH tagjai bemutatják az új nagylemezük dalait, a PARKWAY DRIVE énekese, Winston pedig a kedvenc lemezeiről nyilatkozik.


Hangpróba táblánk ebben a hónapban is tele van friss anyagokkal, de azt, hogy az új VADER, az új IN FLAMES, az új CROWBAR, az új NOMAD, vagy netán a SUICIDAL TENDENCIES friss lemeze foglalta el végül az első helyet, már csak a lapból tudhatod meg.


Poszteren az új lemezes TESTAMENT és a FIVE FINGER DEATH PUNCH.
Interjúk az alábbi zenekarokkal, zenészekkel:

STEVE HARRIS - IRON MAIDEN, BRITISH LION

„Persze, amikor egy aréna vagy egy fesztivál színpadán játszom az Iron Maidennel egy óriási közönség előtt, az egy fantasztikus, semmihez sem fogható érzés. De ugyanúgy élvezem a kisebb színpadokat is, hiszen azoknak is megvan a maguk varázsa. Nyilván előfordult már, hogy a British Lionnal akkora színpadon léptünk fel, hogy egy lépést sem tudtam tenni. Képzelheted, milyen nehéz volt ez számomra, mondjuk egy Maiden-turné után! (nevet) De ezt az utat annak idején az Iron Maidennel is bejártuk. El sem tudnád képzelni, milyen kicsi helyeken játszottunk, néha még igazi színpad sem volt. Persze, azóta változtak az idők. Minden fellépést egy külön kihívásnak tekintek és a koncertek minden pillanatát imádom."
JAMES "MUNKY" SHAFFER - KORN

„A magánéletben meg mindenkinél vannak olyan pillanatok, amikor ép ésszel nehezen felfogható dolgokat csinál. Úgy értem, tényleg mindenkinél. Nyilván veled is történt már ilyen. Akár azért, mert nagyon jól érzed magad, vagy éppen azért, mert piszok szarul. De az is tény, hogy másképp vagyunk ma őrültek, mint mondjuk húsz évvel ezelőtt. Akkoriban tényleg elég vad dolgokat csináltunk, de azóta sok-sok év eltelt. Ma már mindannyian felnőttebbek, higgadtabbak vagyunk. Ez mondjuk annak is köszönhető, hogy egyikünk sem piál vagy drogozik. És megtanultuk azt is, hogy a frusztrációt hogyan tudjuk a zenén keresztül kiadni magunkból. Úgy is mondhatnám, hogy a zenénk őrültebb maradt, mint mi magunk..."
CHUCK BILLY - TESTAMENT

„Greg Christian 1996-ban szállt ki először a bandából, és az az ő döntése volt. Akkoriban baromi szar idők jártak, a metal színtér teljesen összetöpörödött, mi is félházak előtt játszottunk a klubokban. Az volt a nu metal fénykora, és akit nem tett taccsra korábban a grunge-hullám, az is vergődött. Óriási nehézségek árán tudtuk csak egyben tartani a bandát, Eric és én. Mi sosem adtuk fel. Jöttek és mentek a dobosok, a gitárosok. Mielőtt Greg is lelécelt, Chris Kontos volt a dobosunk, aki korábban a Machine Headben játszott. Ő egyenesen azt mondta, hogy a Testament név már nem cseng jól, a thrash már nem érdekli az embereket, legyünk inkább Dog Faced Dogs. Mi viszont nem akartunk nevet meg stílust váltani, és ekkortájt szállt ki Kontos, Greg meg James Murphy gitáros is. Ketten maradtunk Eric-kel. A legkeményebb időszakban sem adtuk fel. Mi tartottuk életben a bandát. Ezek után nekem senki se jöjjön azzal, hogy ugyanolyan tag akar lenni, mint Eric vagy én. Ez ilyen egyszerű."
OLOF MÖRCK - AMARANTHE

„Talán az a legfontosabb, hogy inspirálni akarjuk a hallgatókat. Vannak persze simán bulizós dalaink, de akadnak komolyabb témák is, például a környezetvédelemmel kapcsolatban, a szövegeinkben azonban mindig ott van egy bizonyos pozitív felhang. Merj cselekedni, tegyél meg mindent azért, hogy neked és a környezetedben élőknek jobb legyen. Ha szar passzban vagy, akkor se hagyd el magad! Rengeteg metal banda szövege szól arról, hogy mennyire szar a világ, hogy mindjárt itt az apokalipszis, mind meghalunk, és nincs is ezzel semmi gond. Én magam is kedvelek egy csomó súlyos, lehangoló zenét, de játszani olyat szeretek, ami más, ahol az üzenet ennél pozitívabb. És úgy látszik, hogy sokan mások is szeretik az ilyet. Néha az ember csak szimplán jól akarja érezni magát, ki akar kapcsolni. És ilyenkor mindig jól jön egy Amaranthe album!" (nevet)
KIRK WINDSTEIN - CROWBAR

„Óriási változás ez az előző évtizedhez képest, mert akkor 10 év alatt sem volt annyi bulink, mint mondjuk tavaly. De az is az igazság része, hogy ebből élek, a koncertezésből, a mörcsből. Manapság ezt csak így lehet csinálni, és amíg bírjuk, ez így is fog menni. Ebben a tekintetben Lemmy a példaképem. Egy óriási adomány az élettől, hogy a világ minden táján vannak Crowbar rajongók, akik 25 évvel az első album kiadása után is kíváncsiak ránk. És most már olyan helyekre is el tudunk jutni, ahová korábban nem. Például Romániába, Oroszországba, ahol olyan a hangulat, mint a 70-es évek koncertjein. Alig hiszik el a rajongók, hogy végre élőben láthatnak minket!"
VÖRÖS ATTILA (EX-LEANDER RISING, EX-NEVERMORE)

„Megkerestek a Facebookon, én meg azt sem tudtam, miről van szó. Nem is vettem komolyan, de ráálltam, hogy elmegyek egy beszélgetésre. Ebben az volt a szép, hogy éppen akkor bulizós napjaink voltak, többek között Csiharral (Mayhem, Tormentor stb.), így aztán mata részeg voltam, amikor bementem az RTL-be. De annyira, hogy még ott is bevertem valami gyümölcsös vodkát! (nevet) De így is beválogattak az Éjjel-Nappal Budapestbe, én pedig nem bántam meg. Akkor már voltak gondok a Risingban, és új impulzusokra vágytam. Óriási tapasztalatot szereztem ott, rengeteget tanultam, többek között önmagamról is. De szép volt, jó volt, elég volt. Nem nagyon fordult még elő, hogy bárki önszántából kiszállt volna a sorozatból, de én a Leander Rising leállása után mindenképpen tovább akartam zenélni, most is ez a célom, és ezt már nem lehetett volna egyeztetni a forgatásokkal. Nekem a zene, a gitározás az utam, ez csak amolyan érdekes kitérő volt."
MYLES KENNEDY - ALTER BRIDGE

„Igazság szerint nem lepett meg a Guns N' Roses összeállása. Én mindig bizakodtam abban, hogy ez egyszer be fog következni, ugyanis magam is óriási rajongója vagyok az Appetite For Destruction lemeznek. Azok a dalok rám is elmondhatatlan nagy hatással voltak. Slash már 2015 közepén megsúgta nekem, hogy a háttérben alakul valami, én meg alig bírtam ki, hogy ne ugráljam körbe az öltözőt örömömben! (nevet) És azt sem volt könnyű megállni, hogy ne mondjam el másoknak. Láttam is őket Las Vegasban, és nagyon kitettek magukért. Szinte végig libabőrös voltam! (nevet) Örülök, hogy félre tudták tenni a régi sérelmeiket."
MIKE MUIR - SUICIDAL TENDENCIES

„...rengeteget turnézunk szerte a világban, és éveken át éltem Ausztráliában is, szóval, nem csak az USA-ról van szó. Azt persze könnyű mondani, hogy Trump egy ostoba f..., Hillary meg egy hazug ribanc, és ezzel mindenki egyet is ért azonnal. De azon kéne elgondolkodni, hogy miért van így. Mármint, hogy miért éppen ez a két nyilvánvalóan alkalmatlan jelöltünk van? Mert ez a lényeg szerintem. Clinton hozza, amit a pártja és a támogatói elvárnak tőle, Trump meg eljátssza ezt a kívülálló szerepet, ami sokaknak bejön, mert totál elegük van az elitből. De vajon Trump nem az elit része? Az a baj, hogy az emberek többsége egyáltalán nem gondolkodik. Ha azt hallja, amit hallani akar, akkor az már neki elég. Még akkor is ha az nyilvánvaló hazugság. Csak kevesen teszik fel a 'miért?' kérdést, és még kevesebben gondolkodnak el a válaszon. Ez a legfőbb gond."
JÁNOSI "CICÓ" SZABOLCS - NOMAD

„Aki szereti a fanatikus zenehallgatást, annak szerintem ez a lemez kincs lesz. Talán lehet ilyet mondani, hogy ez megint egy új szín a zenei pályafutásomban. De talán jobban hasonlít a gyökerekre, mint a korábbi lemezek. Nekem azt a feelinget adja vissza. De lehet, hogy ez csak azért van, mert ugyanolyan intenzitással zajlott a dalszerzés, mint amikor az Inside Ash lemez készült a Bedlammel. Egy-két új területre is beeveztünk, vannak olyan dalok, amilyeneket még nem írtam. Lett például egy instrumentális dal, a Csak a szélre várok, amit egyébként nem is annak szántam, és lehet, hogy később megcsináljuk majd kislemeznek énekkel. De így, ének nélkül is annyira megtetszett mindenkinek, hogy azt mondták, nem is kell hozzá szöveg. Úgy született, hogy lementem a próbaterembe, és így, ahogy a lemezen hallani, felvettem. Később már nem is nyúltam hozzá. Bűn lett volna hozzányúlni, mert olyan hangulatot örökített meg, amit nem lehetett volna reprodukálni."
ANDERS FRIDÉN - IN FLAMES

„Tudjuk jól, hogy megosztottuk a táborunkat, és ha valaki egymás után meghallgatja mondjuk a Colony vagy a Whoracle lemezt meg az újat, nyilván hallja a differenciát. Vannak, akik haragszanak ránk a zenénk, a kinézetünk, meg tudom is én micsoda miatt, de beletörődtünk abba, hogy nem tudunk mindenki kedvére tenni. Ez az ára annak, hogy a szó legszorosabb értelmében hűek vagyunk önmagunkhoz. Azt a zenét játsszuk, amit játszani akarunk. Vannak sokan, akik velünk tartottak, mások meg útközben csatlakoztak hozzánk, és remélem, hogy az új dalokkal is szerzünk új híveket. Szerintem amit mi csinálunk, az nem pusztán a legőszintébb, hanem az egyetlen vállalható út."
TONY KAKKO - SONATA ARCTICA

„...És igen, jól emlékeztem. Jézus már kilenc órája volt a keresztre feszítve, amikor a Biblia szerint felkiáltott, hogy 'Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?'. Még ez is passzolt mindahhoz, amit a lemezen el akartam mondani a mai világról. Arról, hogy mindazért, amit tettünk a világgal, ezzel a bolygóval, hamarosan felelni fogunk. A legjobbat persze azzal tennénk a Földnek, ha eltűnnénk róla! (nevet) De valójában ez egy nagyon is komoly téma, a bolygónak segítségre van szüksége. Valamit tennünk kell, és talán az utolsó utáni pillanatokban vagyunk, különben tényleg egy élhetetlen Földet hagyunk az utódainkra, az unokáinkra. Az üzenet tehát, amit az új lemezünk hordoz, inkább a világról szól és nem a hitről vagy efféléről. Fontos ez a téma, még akkor is, ha vitákat generál."
MARTIN VAN DRUNEN - ASPHYX

„Metal rajongó voltam már kisgyerekkorom óta – 8 éves lehettem –, hard rockot és metalt hallgattam. Arra emlékszem, hogy találkoztam Patrick Mamelivel (Pestilence) egy kisebb helyi feldolgozásbandában. Néha nem jelent meg az énekes, mert talán részeg volt. A többiek erre hozzám fordultak, hogy 'Martin, te tudod a szövegeinket, fogd meg a mikrofont és próbáld ki a dolgot!'. Én pedig megtettem. Nem volt ebben semmi különös. Pár évvel később ismét találkoztam Patrickkal, ő pedig megkérdezte, hogy mit csinálok éppen. Nem is tudom, hogy miért, de azt válaszoltam, énekes vagyok és zenekart keresek. Erre közölte, hogy van egy csapata, és éppen énekest keresnek! (nevet) Máig nem tudom, mi az ördögért mondtam ezt. Mindenesetre így történt, és bekerültem a Pestilence-be."

FREEDOM CALL

"A rajongók minden alkalommal egy tipikus Freedom Call lemezt várnak tőlünk, s ezt én elismerésként értékelem, hiszen ez azt jelenti, hogy van egy jól behatárolható stílusunk, hangzásunk. Ugyanakkor többen mondták már, hogy megpróbálkozhatnék valami újdonsággal is, valami mással az új albumon, és nem mindig ezzel a tipikus happy metallal. Ezt a játékot azonban már nagyon sokszor lejátszottam magamban. Ha lenne változtatás, akár a zenét, a szöveget, vagy csupán a borítót illetően, talán tetszene pár embernek, de az szinte biztos, hogy a rajongóink többsége nem lenne elégedett. Az emberek azért hallgatják a lemezeinket, mert azt az érzést várják tőlük, amit csakis egy Freedom Call album adhat. Ha mást szeretnének, arra ott van több millió más zenekar, a választék bőséges. A Freedom Call tehát mindig Freedom Call marad."
HOT BEAVER

"A 'beaver' szó hódot jelent a­­­lapvetően, és én nagyon szeretem a hódokat. Egyesek szerint úgy is nézek ki, mint egy hód! (nevet) De én az alkatom miatt inkább a Sexy nevet szeretem, és ebben a Crowbarba idén visszatért basszusgitáros, Sexy T. iránti tiszteletem is benne van. De a 'beaver' szónak van egy másik jelentése is, amit inkább csak azok ismernek, akik gyakran látogatják a pornhub oldalt! (nevet) Puncit jelent, a nevünk tehát dögös puncinak fordítható le legjobban. És az valami leírhatatlan, amikor külföldön bemutatkozom, hogy 'Szia, Szexi vagyok a Dögös Punciból'! (nevet)
Egyébként John Garciának nagyon bejött ez a zenekarnév. Mondta is, hogy volt korábban egy női stoner banda, de nekik szimplán Beaver volt a nevük. Szóval, lehet, hogy itthon furán hangzik ez a név, de külföldön cseppet sincs így. És persze pólón sem mutat rosszul!" (nevet)

SHOWBARLANG BUDAPEST - KLUBRÓL-KLUBRA

„A nagy ötlet egyébként már akkor jött, amikor kibontottuk a régi klub hátsó falát, ami átvezetett az új részbe. 'Mi lenne, ha oda építenénk egy új színpadot?' - mutatott át a partnerem, Lajer 'Lézer' Laci az új helységbe. Úgy határoztunk, hogy megtartjuk a régi, kisebb színpadot és vele átellenben megépítünk egy nagyobbat is. Így lehetőséget teremtünk arra, hogy ha kisebb rendezvény van, akkor leválasztva a két részt, csak az egyiket használjuk, a nagyobb, több zenekaros eseményeknél pedig mindkét színpadot.

Gyorsabb átszerelést és több csapat felléptetését tesszük így lehetővé. Maga a klub is úgy alakult át, hogy a régi, alacsonyabb belmagasságú, kisebb színpados rész nagyon alkalmas maradt kis zenekarok felléptetésére, az új, designjában a régivel összeépített, de nagyobb belmagasságú, nagyobb színpaddal rendelkező rész pedig a már ismertebb bandák számára nyújt megfelelő körülményeket."

NEIGE - ALCEST

„Gyerekkorom óta vonzódom Japánhoz. Mindig is nagyon érdekeltek a japánok, mivel itt Franciaországban a tévében mennek japán animációs filmek, az én generációm ezeken nőtt fel. Ez jó bevezetést jelent az ottani kultúra megismeréséhez. Ez a világ nagyon erős hatást képes gyakorolni, mert szórakoztató és igazán sajátos is. Tehát komolyan érdeklődtem Japán iránt, már kétszer turnéztunk is ott, és ezek a túrák nagyon jól sikerültek. Tradicionális templomban is léptünk fel, sok mindent megnéztünk, találkoztunk, beszélgettünk az ottani emberekkel, finom ételeket kóstoltunk, sok nagyszerű élménnyel gazdagodtunk. Amikor visszatértünk, nagyon inspirálónak éreztem mindazt, amit átéltünk. Az új album egyfajta tiszteletadás. Japán neve van a lemeznek, és a borító is japán stílusú."
BE'LAKOR

„A szövegek egy történetet beszélnek el a különböző életformák összetartozásáról, valamint az energia eredetéről, amely fenntartja őket. A történet a Napban kialakuló fény leírásával kezdődik, majd a Föld felé utazásáról szól, ez a szál pedig elvezet az album konklúziójához, amely egy törzsi színhelyre irányítja a hallgatót. Ez a végjáték erősen kapcsolódik a lemezborítóhoz.
Egyértelműen hatással volt ránk az Opeth, az In Flames és a Dark Tranquillity, ezeket a zenéket sokat hallgattuk a Be'lakor megalakítása előtt, az utóbbi időben pedig olyanok is hatottak ránk, mint az Agalloch, a Deathspell Omega, az Emperor, az Animals As Leaders és az Alcest."

MENTES NORBERT - HUNGARICA

„Lengyelországban nagyon másképp viszonyulnak hozzánk, magyarok­hoz, a magyar történelemhez. Sokkal többet is tudnak a közös történelmünkről, mint a magyar átlagemberek. Nálunk ez valahogy nincs a köztudatban. Talán még Győr város vezetése sincs tisztában azzal, hogy mi is történt Poznanban 1956 júniusában. És ez szomorú. De az is érdekes, hogy az új albumunkra, erre a magyar és lengyel nyelvű dupla lemezre háromszor annyi előrendelés érkezett Lengyelországból, mint itthonról. És az új klipünket is sokkal többen nézik Lengyelországból, mint itthonról. A Youtube-kommentek túlnyomó többsége lengyel, de még a magyar nyelvű beírások egy jó része is lengyelektől származik... (nevet) És ott a lengyel állami tévé is leadta a klipet, egy októberi gdyniai filmfesztiválon is felléptünk, ott is többször bemutatták. Itthon viszont semmilyen tévében nem volt látható, pedig egy nagyon komoly alkotás lett. Megjegyzem, magát a dalt sem adta le egyik magyar rádió sem."
CASTLE

„Amikor az első lemez dalait írtam, még fogalmam sem volt, hogy é­nekesnővel fogok dolgozni. Olyan frontemberre gondoltam, mint Tom Araya a Slayerből, de aztán találkoztam Lizzel és ez 'csak úgy' megtörtént. Ezt az egész énekesnős okkult, retro rock dolgot leginkább a magazinok találták ki az olyan zenekarok kapcsán, mint a The Devil's Blood, a Blood Ceremony, a Jex Thoth és a töb­biek. Néhányukat nem is ismertük.­ Közben meg is kedveltem sokukat, de soha nem éreztem azt, hogy a ré­­­­szei lennénk ennek a mezőnynek. Va­­lószínűleg mi metalosabbak is vagyunk a legtöbb effajta zenekarnál, riff-ori­entáltabbak. Az egyetlen dolog, ami kö­­­zös, hogy nekünk is női énekesünk van, és a szövegeink is hasonlóak."
FENRIZ - DARKTHRONE

„Az utóbbi hét-nyolc Darkthrone album valóban nem volt homogén. Én ezt az újat talán úgy tudnám leírni, hogy egy komor, gonosz anyag a 80-as évek metal stílusában. Ted nem nagyon hallgat friss zenéket, de talán régebbieket sem. Azt szokta mondani, hogy ő a csendet tudja igazán értékelni! (nevet) Én viszont manapság is rengeteg új zenét, új lemezt hallgatok, és persze régieket is. Metal szempontból, legalábbis az én fajta metalomat illetően, mostanában nagyon jó a felhozatal. 2015-ben például annyi új LP-t vettem, mint már nagyon régen. Persze, annál sokkal-sokkal többet meghallgatok, mint amennyit meg is veszek, mert a Fenriz Radio miatt rengeteg promót kapok. De igazából csak azokat a metal zenéket tudom értékelni, amelyekben ott van valamelyik 80-as évekbeli stílus. Heavy, doom, thrash, death, black. A modernebb hibrid zenéket vagy ami nagyon elvont és kísérletezős, nem szeretem. A 90-es évek elején még voltak olyan avantgárdnak mondott metalok, amiket izgalmasnak találtam, ilyen volt például a Ved Buens Ende demója, de ma már nagyon ritkán tetszik meg bármi az ilyesmi vonalról. És amit még szeretek, azok a klasszikus brit heavy metal előtti proto-metal cuccok."
DODO - DOROTHY

„Lényegében akkor is éppen zenekar keresőben voltam, tudod, a meg­lévő kettő mellé szerettem volna egy harmadikat is! (nevet) Mindig is szerettem volna kipróbálni, hogy milyen lehet csajokkal zenélni. Klót és Brigit egy hangszerüzleten keresztül ismertem meg. Az eladósrácot kérdeztem meg, aki egyébként a Road zenekar roadja, hogy tudna-e valakit ajánlani. Ô mondta, hogy lenne két csaj. Összejöttünk, megnéztük egymást, s bár rögtön megállapítottuk, hogy mindenkinek más a stílusa, azért így is belevágtunk.

Most, a harmadik albumnál érzem azt, hogy teljesen összerázódtunk. Senki nincs rosszban a másikkal, mert akkor nyilván nem dolgoznánk együtt, de voltak dolgok, amikről teljesen másként gondolkodtunk, főleg az elején. Most már könnyebben megy, hiszen annyira ismerjük már egymást, hogy előre tudjuk, kinek mi lesz a véleménye. Próbálunk kompromisszumokat kötni, a középutat megtalálni. Klo például nagyon jól el tudja magyarázni, hogy mit és miért tart fontosnak, s rengeteg adminisztrációs munkát is végez, ő kezeli a netes felületet és a Facebook oldalunkat is. Brigi pedig olyan csaj, akivel könnyű kijönni, s aki adott esetben a tűz és a víz közé áll."
És ahogy mondani szoktuk, ez csak egy kis ízelítő mindabból, amit az októberi Hammerben találsz...


Az újság megrendeléséhez kattints ide!

Vagy mail: rendeles@hammerworld.hu

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
SEPULTURA - Rá sem ismersz a Sof Cell slágerére, friss feldolgozás: Tainted Love
2020. október 24. (szombat) 07:30

Quadra címmel még februárban jött ki a Sepultura új nagylemeze, a karanténhelyzet miatt pedig tavasszal SepulQuarta néven indítottak egy videósorozatot, különleges vendégekkel. Ezúttal azonban egy különleges feldolgozással jelentkeztek, a Tainted Love-val, amit eredetileg 1964-ben rögzítettek Gloria Jones-szal, igazán nagy slágerré azonban a new wave csúcsidőszakában vált, amikor 1981-ben  a brit szintipop-duó, a Soft Cell feldolgozta a nótát, és meg sem álltak vele a brit slágerlista első helyéig. 1981-ben a Tainted Love volt a legsikeresebb kislemez az Egyesült Királyságban, de az USA-ban is népszerű lett, 43 héten keresztül fent tanyázott a Billboard-listán. Sepultura: "Sepulnation, van egy meglepetésünk a számotokra! Felvettük a Tainted Love feldolgozását, mégpedig egy brazil tévéshow, a Desalma számára. A Tainted Love szerzője Ed Cobb volt, Gloria Jones előadásában került elsőként kiadásra, majd a Soft Cell...

ARMORED SAINT - Az új album mellé friss klip John Bushéktól: Missile To Gun
ARMORED SAINT - Az új album mellé friss klip John Bushéktól: Missile To Gun

Punching The Sky címmel tegnap jelent meg a legendás amerikai power metal banda, az Armored Saint új stúdióalbuma, a 2015-ös Win Hands Down lemez utódja, a Missile To Gun dalhoz pedig egy...

OZZY OSBOURNE - Amikor Eddie Van Halen részegen énekesnek hívta a Van Halenbe
OZZY OSBOURNE - Amikor Eddie Van Halen részegen énekesnek hívta a Van Halenbe

A Sirius XM-en futó Ozzy Speaks legfrissebb epizódjában Ozzy felidézte, hogy akár a Van Halenbe is beszállhatott volna énekesnek. Legalábbis felkérést kapott erre a kissé illuminált...

AC/DC - Hétfőn érkezik az új videoklip, előzetese már van
AC/DC - Hétfőn érkezik az új videoklip, előzetese már van

Előzetest tett közzé az AC/DC a Shot In The Dark daluk hétfőn bemutatásra kerülő videoklipjéhez. November 13-án jön ki az új lemezük, annak első hivatalosan bemutatott dala a Shot In...

HATEBREED - Hivatalos videóval az új daluk: Instinctive (Slaughterlust)
HATEBREED - Hivatalos videóval az új daluk: Instinctive (Slaughterlust)

A Hatebreed nyolcadik nagylemeze november 27-én jön majd ki Weight Of The False Self címmel, harmadik előzetesként pedig már itt is van a klip a reggel bemutatott Instinctive (Slaughterlust)...

HAMMERFALL - Itt az új koncertanyaguk, és mellé egy videópremier is: Any Means Necessary
HAMMERFALL - Itt az új koncertanyaguk, és mellé egy videópremier is: Any Means Necessary

Live! Against The World címmel a mai napon megjelent és végig is hallgatható a Hammerfall új koncertanyaga, és van egy friss videoklipjük is hozzá, mégpedig az Any Means Necessary dalhoz....

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS