ASPHALT HORSEMEN - Hallgasd végig a Brotherhood albumukat!

Pénteken, november 4-én lemezbemutató koncert a Dürerben

2016. november 3. (csütörtök) 12:47 | utoljára módosítva: 2017. január 18. (szerda) 14:08

Teljes egészében végighallgatható a southern rocker Asphalt Horsemen Brotherhood című második albuma, a 2014-es bemutatkozó lemez folytatása. A 12 dalos új anyagot pénteken, november 4-én mutatják be a Dürer Kertben, ahol a CD is megvásárolható lesz. A lemezbemutatón fellép egy finn banda is, a Graydance.

"Nem bíztunk semmit a véletlenre, a lemezt Hidasi Barnabással vettük fel, aki nem egy hazai és külföldi produkcióban vett már részt, pl. Tankcsapda, Magma Rise, Turbo, Depresszió stb." - Lőrincz Károly énekes.
  

www.facebook.com/asphalthorsemen


A lemezbemutató a Dürer Kertben lesz november 4-én. Az Asphalt Horsemen vendége a finn Graydance lesz.

"A finn csapat érzelmes, kemény, intenzív dalokaz játszik, néhol balladákat, melyek progresszív elemeket is tartalmaznak, amolyan északi stílusban. Muzsikájuk nem áll messze a Stone Temple Pilots, az Alice In Chains, a Radiohead és a Life Of Agony világától. Történetük 1997 táján kezdődött, azóta aktívan muzsikálnak, több EP-t és nagylemezt illetve videót készítettek. Hazájukon kívül többször játszottak Németországban. Magyarországon első alkalommal szerepelnek az Asphalt Horsemen vendégeként a Dürer Kertben november 4-én, másnap pedig Gödöllőn, a Tűztorony kávézóban ingyenes akusztikus koncertet adnak egy hatalmas finn vodka-akció keretében."


A buli Facebook oldalaASPHALT HORSEMEN - Brotherhood (a 2016-os album)
ASPHALT HORSEMEN - Seize The Day (szöveges videó a 2016-os Brotherhood albumhoz)

 

"12 vadonatúj dal szerepel az új anyagon, amit a Grund Records gondoz. A dalcímek mindenféle sorrend nélkül: Down In The Dirt, Thank You, Seize The Day, The Sacrifice, Old Town, Wicked Woman, Lies, Mill Of Grief, Brotherhood, Doctor Tease, December, Connected.

Ami a zenei világot illeti, haladunk az első lemezünk által kitaposott ösvényen, azaz tökös, hamisítatlan rockmuzsika ez, enyhe southern-ízzel... azaz ASPHALT-osan szól a cucc!

A munkálatok még tavaszal kezdődtek  a törökbálinti SuperSize stúdióban, ahol a dob- és basszusfelvételek zajlottak egy igazi veterán, Lakatos Gábor vezényletével, majd Hatvanban folytatódott a munka a gitár és az ének felvételekkel, Szolnoki Bertold stúdiójában.

 

GRAYDANCE - Dusk Of Paradise


 


 

Az utóbbi fázisban nagyon sok segítséget kaptunk Szőke 'Szösző' Gábortól (The Joystix), aki keményen részt vett a stúdiómelóban, s több dalszöveg is az ő nevéhez fűződik. Sőt, még a lemezen is játszik! (Amíg mi pöcsöltünk egy csomó időt az anyaggal, a The Joystix felvett egy komplett lemezt, és meg is jelentette... Na, ez a különbség a punk rock és a southern rock között... Az idősík...)

Vendégeink most is voltak, igaz, nem olyan nagy számban, mint az első korongon. A vokálok terén a csajok segítettek nekünk, azaz Pocsai Kriszta és Varga Lilla, továbbá egy régi gödöllői cimbora, Végh Miklós szájharmonikázott pár dalban.


Most pedig kemény próbák zajlanak a lemezbemutató koncertre, ami a Dürer Kertben lesz november 4-én, és ahová sikerült elhívnunk finn cimboráinkat, a Graydance zenekart. Mindenkit szeretettel várunk! Lesz dedikálás, póló... Ott is és mindenütt!"

 
A Cseh Tamás Program és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.


Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
SCOUR - Jön Phil Anselmo extrém, blackes projektjének Black EP-je, videós beharangozó
2020. október 24. (szombat) 07:56

Phil Anselmo blackes, extrém metalos projektje, a Scour november 27-én hozza ki a három részből álló EP-sorozatának harmadik darabját, a Blacket, amelyhez már egy beharangozó is érkezett. A Scour első EP-je Grey címmel jött ki 2016-ban, a Red EP 2017-ben jelent meg, tavaly pedig egy Bathory feldolgozással - Massacre - jelentkeztek. A Scour soraiban Phil Anselmo mellett megtalálni Derek Engemann gitárost (Philip H. Anselmo & The Illegals, ex-Cattle Decapitation), John Jarvis basszert (Agoraphobic Nosebleed, ex-Pig Destroyer stb.),  Mark Kloeppel gitárost (Misery Index), valamint Adam Jarvis dobost (Pig Destroyer, Misery Index). www.facebook.com/scourband   SCOUR - Beharangozó a 2020-as Black EP-hez SCOUR - Massacre (Bathory feldolgozás, 2019)

SEPULTURA - Rá sem ismersz a Sof Cell slágerére, friss feldolgozás: Tainted Love
SEPULTURA - Rá sem ismersz a Sof Cell slágerére, friss feldolgozás: Tainted Love

Quadra címmel még februárban jött ki a Sepultura új nagylemeze, a karanténhelyzet miatt pedig tavasszal SepulQuarta néven indítottak egy videósorozatot, különleges vendégekkel....

ARMORED SAINT - Az új album mellé friss klip John Bushéktól: Missile To Gun
ARMORED SAINT - Az új album mellé friss klip John Bushéktól: Missile To Gun

Punching The Sky címmel tegnap jelent meg a legendás amerikai power metal banda, az Armored Saint új stúdióalbuma, a 2015-ös Win Hands Down lemez utódja, a Missile To Gun dalhoz pedig egy...

OZZY OSBOURNE - Amikor Eddie Van Halen részegen énekesnek hívta a Van Halenbe
OZZY OSBOURNE - Amikor Eddie Van Halen részegen énekesnek hívta a Van Halenbe

A Sirius XM-en futó Ozzy Speaks legfrissebb epizódjában Ozzy felidézte, hogy akár a Van Halenbe is beszállhatott volna énekesnek. Legalábbis felkérést kapott erre a kissé illuminált...

AC/DC - Hétfőn érkezik az új videoklip, előzetese már van
AC/DC - Hétfőn érkezik az új videoklip, előzetese már van

Előzetest tett közzé az AC/DC a Shot In The Dark daluk hétfőn bemutatásra kerülő videoklipjéhez. November 13-án jön ki az új lemezük, annak első hivatalosan bemutatott dala a Shot In...

HATEBREED - Hivatalos videóval az új daluk: Instinctive (Slaughterlust)
HATEBREED - Hivatalos videóval az új daluk: Instinctive (Slaughterlust)

A Hatebreed nyolcadik nagylemeze november 27-én jön majd ki Weight Of The False Self címmel, harmadik előzetesként pedig már itt is van a klip a reggel bemutatott Instinctive (Slaughterlust)...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS