ASKING ALEXANDRIA - Az ukrán énekesnek annyi, Danny Worsnop visszatért

Október 25-én már startol is az amerikai turné

2016. október 23. (vasárnap) 08:17 | utoljára módosítva: 2016. október 23. (vasárnap) 08:24

Az utóbbi egy-két hétben csak pletykákat és híreszteléseket lehetett hallani arról, hogy az Asking Alexandria megvált a 2015 elején csatasorba állított ukrán énekesétől, Denis Stofftól, és hogy visszatért az eredeti énekesük, Danny Worsnop, ez azonban most már tény.

Mivel Danny új bandája, a We Are Harlot nem robbantott nagyot a lemezével, és a nélküle készített Asking Alexandria album, az idén márciusban kiadott The Black sem lett igazán méltó folytatása a 2013-as lemeznek, ez valahol várható volt. Már a bűnbak is megvan: Denis Stoff.

 Ben Bruce gitáros szerint az ukrán énekes megszakította a kapcsolatot a csapattal a legutóbbi turné óta (amelyen egyébként Bruce nem vett részt a kislánya születése miatt). A gitáros azt mondja, hogy Stoffnak az USA-ba kellett volna repülnie egy videóforgatásra, de inkább Ukrajnában maradt, és csak egy rövid üzenetet küldött: "Addig nem létezik az Asking Alexandria, amíg nem kapom meg, ami jár nekem."


Denis Stoff egyelőre nem kommentálta a történteket, az azonban biztos, hogy amióta az egymást korábban előszeretettel gyalázó Danny Worsnop és Ben Bruce kibékült, sokan arra tippeltek, hogy már nem lehet annyira nagyon távoli a Stoffnál jóval karizmatikusabb, bár a színpadon hangilag gyengébb Worsnop visszatérése.

Az új amerikai turné október 25-én startol, így a bejelentés időzítése is érthető. 


Jövő márciusban tehát az igazi Asking Alexandriát nézhetjük meg
a Dürer Kertben - Danny Worsnoppal a banda élén. (Hacsak nem történik megint valami...)


A We Are Harlot állítólag továbbra is létezik, Danny szerint lesz második album is, előbb azonban a country rock vonalas szólóalbumát fogja kiadni, a The Long Road Home című lemez 2017 februárjában lát majd napvilágot, az első kislemezdal, a Mexico pedig november elsején jelenik meg.


Ben Bruce gitáros Danny visszatéréséről:


"Mind ismeritek az összes pletykát és őrült találgatást a netről és a közösségi médiából - és hogy egyenesen a lényegre térjek: megváltunk Denistől.

Számos oka van ennek, és a legtöbbjéről most nem fogok szót ejteni részletesen.

Nem rúgtuk ki Denist a bandából, ő egyszerűen nem állt többé szóba velünk. A Send Me Home dalhoz megpróbáltunk egy videóforgatást összehozni. Úgy tűnt, hogy minden rendben is van, de Denis nem válaszolt nekünk többé. Egy csomó sms-t küldtem neki, egy rakás emailt is, de semmi válasz. Eléggé össze is zavart minket ezzel.

Egy üzenetet azonban kaptam tőle, ami valahogy így szólt: 'Addig nem létezik az Asking Alexandria, amíg nem kapom meg, ami jár nekem'. Itt elvesztettem a fonalat. Mondhatni, eléggé cserben hagyott minket.

Elsődlegesen azért kezdtük el ezt a bandát, mert öten a legjobb barátok voltunk, akik szerettek együtt lenni. Ez volt az oka a csapat beindításának és ezért folytatjuk ezt a bandát.

Az utóbbi néhány hónapban helyrehoztuk a kapcsolatunkat Dannyvel. Szívás volt, ami a múltban lezajlott, fájt nekünk. Én is mondtam dolgokat, Danny is, végeredményben azonban egy évtizeden át a legjobb barátok voltunk. Éppen ezért ez a mostani döntés a helyes. A kör bezárult, ott vagyunk, ahonnan elindultunk.

Amint lehet, közöljük veletek az összes részletet, amikor mindenki velem lehet, és mind elmondhatják, hogy mit is éreznek.

Amikor Denis csatlakozott a zenekarhoz, a szakmából és a rajongók közül is voltak olyanok, akik elmondtak nekünk bizonyos dolgokat Denis múltjáról, sok figyelmeztetést kaptunk. És bizony nem zörög a haraszt... mi ezt a magunk kárán tanultuk meg."Már Danny Worsnop is kiadott egy közleményt a visszatéréséről:

"...Két héttel ezelőtt kaptam egy kérdést, ami arról szólt, hogy hajlandó lennék-e turnézni a korábbi bandámmal, az Asking Alexandriával. A hamarosan induló 10 Years In The Black turnéról volt szó. Ne feledjük, hogy az alkalmi 'Hé haver, hogy vagy mostanság?' sms-eken túl, Ben Bruce és jómagam nem beszéltünk a kiválásom óta. De a banda többi tagjával sem beszéltem, egyáltalán nem.

Egy hosszú héten át latolgattam a döntést, próbáltam kitalálni, hogy mi lenne a helyes. A The Long Road Home albumom kiadás előtt ll, és természetesen nálam az van most fókuszban, de dolgozom az új We Are Harlot lemezen is, közben pedig próbálok annyi színészi munkát felhajtani, amennyi csak lehetséges.

Végül eljött a döntés ideje. Az utóbbi egy évben nem koncerteztem, nem turnéztam, hogy megtalálja önmagam (megjátszósan fogalmazva) és hogy átértékeljem az életemet (egy klisé), ami sikerült is. Szóval, most, csaknem két év után, újra turnézni fogok az Asking Alexandriával..."
 


Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
CADAVER - Újdonság a Megadeth dobosával feltámadt norvég death brigádtól
2020. november 28. (szombat) 09:16

Új szöveges videóval jelentkezett az 1988-ban alakult norvég death metal brigád Cadaver. Az alapító/gitáros Neddo (Anders Odden) mellé még 2014-ben sorakozott fel Dirk Verbeuren dobos (Megadeth, ex-Soilwork), 16 év után pedig megjelent a negyedik nagylemezük is. A 2004-es Necrosis lemez utódja Edder & Bile címmel jött ki, és végig is hallgatható. Az albumon két vendég is hallható: Jeff Becerra, a legendás Possessed főnöke, valamint Kam Lee, a floridai Massacre énekese, aki az egészen korai Death-ben is dobolt és hörgött.   www.facebook.com/cadavertheband Neddo: "Dirkkel még 2014-ben találkoztam, amikor a 70000 Tons Of Metal fesztiválon a Satyriconban helyettesítette Frostot. Gyorsan kiderült, hogy hatalmas rajongója a Cadavernek, én pedig akkoriban már dolgoztam pár új dalon, amelyeket egy esetleges szólóalbumra szántam. De aztán jött az ötlet, hogy Dirkkel összehozhatnánk a Cadaver harmadik...

HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is
HATEBREED - Itt az új album, és mellé egy friss videó is

Megjelent és végig is hallgatható a Hatebreed nyolcadik nagylemeze, a Weight Of The False Self. Eredetileg májusban jött volna ki az új lemez, amit Chris Zeuss Harris producerrel (Rob...

SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom
SCOUR - Hivatalos videoklip Phil Anselmo extrém, blackes projektjétől: Doom

Phil Anselmo blackes, extrém metalos projektje, a Scour tegnap adta ki a három részből álló EP-sorozatának harmadik darabját, a Blacket. A 6 tételes EP-t végig is hallgathatod, a Doom...

VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction
VOIVOD - Itt az új koncertlemez, videópremier: Overreaction

Már dolgozik a 2018-as The Wake album folytatásának dalain a kanadai Voivod, a mai napon viszont egy koncertlemezzel jelentkeztek. A Lost Machine - Live című anyagot máris...

VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones
VOLBEAT - Megjelent az új koncertlemez, videópremier: Sorry Sack Of Bones

Rewind, Replay, Rebound: Live In Deutschland címmel egy koncertanyaggal jelentkezett a Volbeat, nézd meg a legfrissebb élő videójukat, a Sorry Sack Of Bones felvételét - Stuttgartból....

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Új klipes dal az elfojtott, de felszínre törő érzelmekről: Paper Moon
THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA - Új klipes dal az elfojtott, de felszínre törő érzelmekről: Paper Moon

Aeromantic címmel még február végén jelentkezett egy új albummal a Soilwork énekes Björn "Speed" Strid és az Arch Enemy basszer Sharlee D'Angelo (ld. Spiritual Beggars)...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS