OWLS ARE WATCHING - A baglyok éjjel vadásznak

Októberben Budapesten és Salgótarjánban

2016. október 4. (kedd) 14:43

A tavalyi év végén jelentkezett egy új EP-vel a 2012-ben alakult, alt.rock/punk vonalas Owls Are Watching zenekar, most pedig két októberi koncertjükről küldtek infókat.

 www.facebook.com/OwlsAreWatching


"A baglyok éjjel vadásznak, így az Owls Are Watching októberben két este is hivatalos portyára indul, amelynek első helyszíne a budapesti Polgári Mulató lesz (az Astoriánál), a másik pedig a salgótarjáni Ady Pince. A társzenekar mindkét bulin a Bridge In The Soul River.

Az első buli a főváros szívében kerül megrendezésre, az Astoriánál található régi Living Roomban. Itt egy debütáló zenekar, a klasszikus rock/hard rockot játszó We Speak Fluent Rock és a punk rockos Alternatív Gyógymód után lépnek színpadra a baglyok. Zárásképpen pedig zenél egy óriásit a szintén tarjáni gyökerekkel rendelkező Bridge In The Soul River."

 

"A másik hepaj október 15-én kerül megrendezésre, méghozzá Salgótarjánban. Érdekesség, hogy mint említettük, a Bridge In The Soul River itt is jelen lesz, mivel ők is tarjániak voltak.

'A bandánk fele régen salgótarjáni volt, de eddig csak egy koncertünk volt ebben a formában Salgótarjánban egy magánbulin, a korábbi formációban pedig (Never Die) a Bolyai Rockesteken léptünk csak fel, amit 3 éven keresztül én is szerveztem. - Géczy Gábor. - Mégis sok év után újra először lesz nagy punk rock buli otthon, ahol a baglyok is felléphetnek egy underground koncertekre alkalmas klubban.

Ezen a bulin a punk rock mellett a pop punk és a hard rock is szerepet kap. Régen, amikor gimis voltam, akkor otthon hetente voltak nagy koncertek, sok helyi zenekar és Budapestről a BPRnR szervezte bulik külföldi bandákkal. Ma már a klubbok nagyrésze bezárt, ahol lehetett játszani, és így a zenekarok is eltűntek, sajnos a fiatalok, pedig nem mernek már zenekaralapításba fogni úgy, mint régen.

Nagyon várjuk már a koncertet otthon, mert ritka Salgótarjánban már a régi értelmében vett underground/punk koncert, pedig a város olyan zenekaroknak adott otthont és állandó fellépési lehetőséget, mint a Macskanadrág, a Reflected vagy az All Rights Reserved zenekar, csak hogy párat említsek...'OWLS ARE WATCHING - New World Order (2015)
OWLS ARE WATCHING - Gasman (a 2015-ös New World Order EP-hez)
OWLS ARE WATCHING - Solitude (2014) 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
SKYBLOOD - Jön Mats Levén énekes első szólólemeze, dalpremier: The Voice
2019. szeptember 21. (szombat) 07:59

Skyblood névvel és címmel jelenik meg november 22-én a Mats Levén énekes (Malmsteen, Candlemass, Therion, Krux, At Vance stb.) első szólóalbuma, amelyről máris meghallgatható az első dal, a The Voice. Mats Levén: "Skyblood - ez vagyok én. A Skyblood egyenlő a büszkeséggel, az empátiával és a haraggal. A The Voice dal magasra emeli ezt a zászlót. Harc az igazság ügyéért."   www.facebook.com/SkybloodM   SKYBLOOD - The Voice (szöveges videó a 2019-es Skyblood albumhoz)  

DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High
DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High

Pár nap múlva a Volbeat vendégeként indul Európa-turnéra a kanadai punk'n'roll mester Danko Jones, az áprilisban kiadott A Rock Supreme című album Fists Up High dalához pedig elkészült...

TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen
TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen

Új album kiadására készül a Turbo zenekar, mégpedig csupa magyar nyelvű dallal, melyek közül az elsőt egy videóval tette közzé a 2015 óta csupán szórványosan koncertezett. Lesz...

SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert
SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert

A brit metal legenda Saxon lemondani kényszerült minden további idei koncertjét, mert a frontembermek, Biff Byfordnak azonnali szívműtétre van szüksége. Az operáció utáni lábadozás...

PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It
PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It

A legendás Motörhead gitáros, Phil Campbell első szólóalbuma október 25-én lát majd napvilágot Old Lions Still Roars címmel, és most megérkezett a második előzetes nóta, a szöveges...

EDENBRIDGE - Dal- és klippremier a szimfo-metal csapattól: On The Other Side
EDENBRIDGE - Dal- és klippremier a szimfo-metal csapattól: On The Other Side

Dynamind címmel jelenik meg október 25-én a Sabine Edelsbacher énekesnő és Lanvall gitáros/billentyűs vezette Edenbridge tizedik albuma. A linzi szimfo-metal csapattól máris itt a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS