JOCKEY JOKERS - Ismerkedj meg a HuRock-nyertes miskolci bandával!

Gratulálunk a Jockey Jokers-nek!

2016. június 20. (hétfő) 10:15

Ha kíváncsi vagy egy friss hazai bandára, amelyik egyszerre emlékeztet a klasszikus Sing Sing tökös, pörgős vonalára és a Zakk Wylde-vonalas svéd Hellfueledre, akkor a figyelmedbe ajánlanánk a tavaly tavasszal alakult miskolci Jocky Jokers ötöst, amelynek pár hónapja készült el a bemutatkozó EP-je. A 4 dalos anyagot azonnal végig is hallgathatod!


Jockey Jokers a Facebookon


Friss hír a csapat háza tájáról, hogy a hétvégén, egyhangú zsűrizés mellett - 11 zsűri tagból 11-től 5/5-ös értékeléssel - megnyerték a HuRock rádió (egy nonprofit online rádió) vetélkedőjét (A holnap sztárja) a csepeli Route66-ben.


Gratulálunk a Jockey Jokers-nek!A boon.hu-nak nyilatkozva - még a versenyt megelőzően - ezt mondták magukról a srácok:Béres Szabi: Mit lehet tudnunk a Jokers megalakulásáról?

Jockey Jokers (Simon Patrik gitáros): "Mondhatni friss a formáció, hiszen 2015. március 28-án debütáltunk Miskolcon a zenekarral. Az ismeretségünk Csabival (Horváth Csaba énekes) azonban már előtte is megvolt, mivel a KisBót nevezetű bandában is együtt játszottunk. Az lényegében egy paródia-zenekar volt, de szerettünk volna egy hangsúlyosabb történetet is elindítani. Igazi bulizós rock and roll, amit zenében képviselünk, de komolyabb és tartalmas szövegekkel."


B. Sz.: Zenei fronton mit lehet tudnunk az eddigi megjelenésekről?

Jockey Jokers (Csaba): "Az 1 éves születésnapunkon, idén márciusban jelent meg az első kislemezünk, amely négy nótát tartalmaz. Ezt különböző internetes portálokon meg lehet találni, valamint a zenekar Facebook oldalán is elérhető a link. Aki szereti az igazi - erős - rock and rollt, annak biztos, hogy a kedvére fogunk tenni, ha meghallgatja az anyagot."

 B. Sz.: Mit lehet tudnunk a HuRock által szervezett tehetségkutatóról, ahol szintén jeleskedtek?


Jockey Jokers (Patrik):
"Igen, Örömmel jelenthetjük be, hogy a zenekar bejutott a HuRock rádió (nemzetközi rádió) által szervezett – úgymond – online tehetségkutató döntőjébe! Így mi lettünk a mindössze 3 zenekar egyike, akik a Rout66 színpadán mérik majd össze tudásukat júniusban, egy-egy órás koncert alkalmával! Nagyon várjuk a megmérettetést és készülünk rá!"


B. Sz.: Tervek?


Jockey Jokers (Csaba): "A kislemez kijött, így ezt szeretnénk minél több helyen bemutatni, ahogy azt tettünk az idei MEN-en Miskolcon, júniusban pedig több rendezvényen, motoros találkozón (is) jelen leszünk, ahová várunk mindenkit szeretettel! Zenei terveink között egy éven belül egy komolyabb anyag elkészítése is szerepel, ami reményeink szerint legalább tíz számot fog tartalmazni, és amely már nagylemez formátumban lesz bemutatva."


JOCKEY JOKERS - Kösz, jól vagyok! (a 2016-os bemutatkozó EP) 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
NECROMANTIA - Elhunyt a görög black csapat egyik alapítója, Baron Blood
2019. november 20. (szerda) 15:19

Szívroham következtében hunyt el Baron Blood, a görög Necromantia egyik alapítója, aki 1989-től napjainkig 8-húros basszusgitárosa (és billentyűse) volt a zenekarnak. A Necromantia a görög black metal színtér egyik alapcsapata (a Rotting Christ és a Varathron mellett), különleges hangzásukat pedig az eredményezte, hogy ritmusgitárt nem használtak, a basszer/énekes The Magus mellett Baron Blood is basszusgitáron játszott. A hosszú ideje inaktív csapat legutóbbi albuma a 2007-ben kiadott The Sound Of Lucifer Storming Heaven volt.  

MAEOTIS - Pagan metal Debrecenből, új dal és klip: Élő zsarátnok
MAEOTIS - Pagan metal Debrecenből, új dal és klip: Élő zsarátnok

Élő zsarátnok címmel egy klipes új dallal jelentkezett az ősmagyar pagan metalt játszó Maeotis, ami egyben azt is jelzi, hogy készül az első nagylemez. "A debreceni Maeotis első...

TURILLI / LIONE RHAPSODY - Jövő tavasszal budapesti koncert
TURILLI / LIONE RHAPSODY - Jövő tavasszal budapesti koncert

Zero Gravity (Rebirth And Evolution) címmel a nyáron jelent meg a Luca Turilli gitáros és Fabio Lione énekes fémjelezte Turilli / Lione Rhapsody albuma. A lemezen a két meghatározó...

HELLDIVER - 10 éves jubileumi koncert: szombaton Szécsényben
HELLDIVER - 10 éves jubileumi koncert: szombaton Szécsényben

A klasszikus hard rock és heavy metal ötvözetét játszó Helldiver zenekar a fennállásának 10. évfordulóját ünnepli november 23-án Szécsényben, a Városi Művelődési Központban, a...

STORMWARRIOR - Öt év után új album jön, dal- és klippremier: Norsemen (We Are)
STORMWARRIOR - Öt év után új album jön, dal- és klippremier: Norsemen (We Are)

Norsemen címmel november 29-én jelenik meg az 1988-ban alakult, speed/power vonalas hamburgi Stormwarrior hatodik albuma, a 2014 elején kiadott Thunder & Steele lemez folytatása, amelyről...

CRO-MAGS - Új klip a Harley Flanagan vezette hardcore legendától: No One's Victim
CRO-MAGS - Új klip a Harley Flanagan vezette hardcore legendától: No One's Victim

A 30 éve kiadott második Cro-Mags album, a Best Wishes jubileuma alkalmából a múlt hónapban nálunk is koncertezett a Harley Flanagan vezette hardcore legenda, nemrég pedig a Terrorral a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS