BARBA NEGRA TRACK - Huligánok, dzsunkák és a thrash-kreátor

"Tavaszból nyárba vetjük magunkat a Barba Negra Trackben"

2016. május 27. (péntek) 15:55

Ma este a Hooligans játszik a Barba Negra Trackben, vendég a Dorothy, de a következő időszakban is lesz még jó néhány nagy buli a budai szabadtéri helyszínen, június 4-én például a Kreator, a Moby Dick és az Ektomorf csap majd oda rendesen.

 www.facebook.com/barbanegratrack


"Tavaszból nyárba vetjük magunkat a Barba Negra Trackben.

Végre a hőmérő higanyszála is nyarat jelez, nemsokára a naptárunkat is átfordíthatjuk a következő hónapra, és ezzel a lendülettel belevethetjük magunkat a Track-szezon kellős közepébe! Szabad ég alatti fesztiválérzés, jubileumok a javából, hosszú nappalokat követő áttáncolt éjszakák egész sora vár ránk.

A Barba Negra Trackben a Hooligans, a Bikini, a Junkies, Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint a Kreator gondoskodik a nyár méltó köszöntéséről. Az idén 5 éves Barba Negra számos feledhetetlen pillanatot és meglepetést tartogat, ünneplésre felkészülni!

 Jubileumi pezsgés a Hooligans zenekarral a Barba Negra Trackben


Húsz éve játszanak nekünk Hooligansként, de a tagok zeneszeretete és első koncertjeik is egészen régre, az iskolapadot koptatós időkig nyúlnak vissza. Tartalmas és lendületes két évtizedet tudhatnak maguk mögött a fiúk, pop-rock stílust képviselő dalaikkal gyakran meg sem álltak a slágerlisták éléig, és nem egyszer tripla platinalemezzel jutalmazta őket a közönség. Mindennek megkoronázására, a rajongó Királylányok és királyfik legnagyobb örömére a Barba Negra Trackben ajándékoznak meg minket május 27-én a jubileumi 'Viszlát Budapest', az Aréna koncert előtti utolsó budapesti koncerttel, beleadva apait-anyait, hiszen novemberig már nem bukkan fel a fővárosban a zenekar.

A napokban megjelent Apám című érzelmes dalukat júniusban új album is követi majd, így hát bőven lesz mit várni a Hooligans háza táján. Ünnepeljetek velünk a kerek évfordulós szabadtéri bulin, és kiáltsuk együtt az éjszakába, hogy 'az összes dolog az életemben, minden jó és szép, tartson örökké'!

HOOLIGANS
május 27.

Barba Negra Track - Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Kapunyitás: 18.00, vendég: Dorothy
Jegyárak: 2 499 Ft elővételben, a helyszínen 2 999 Ft
Jegyvásárlás

 Indul a Bikini- és fagyi-szezon a Barba Negra Trackben

Erre a bikini-szezonra elég lesz csak a hangotokkal és a táncoslábakkal edzeni! Nem kell aggódni azokon a kérdéseken sem, hogy ki ad helyet maga mellett, és ki visz majd haza, hiszen a május 28-i koncerten minden magától értetődik majd, és a rajongótábor egyként örülhet a nosztalgiát ébresztő daloknak. Az előző két alkalommal a Barba Negra Music Clubban tombolhatott a közönség a Bikini együttes slágereire, az idei harmadik bulit pedig már szabadtéren tartjuk, és a Barba Negra Trackben ragad minket magával az utánozhatatlan hangulat.

Egy este, ahol több generáció gyűlik össze a közönség sorai között, de összekötik őket az ismerős dallamok és a felhőtlen szórakozás élménye. Ha kimaradtatok a farsangi és áprilisi mulatságból, vagy ha a duplázók, netán triplázók közé tartoztok, egyaránt ott a helyetek a szombati Trackes éjszakában!

BIKINI
május 28.

Barba Negra Track - Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Kapunyitás: 18.00
Jegyárak: 2 499 Ft
Jegyvásárlás

 Vár ránk a mámor a Junkies zenekarral a Barba Negra Trackben

A mámoros este apropója nem más, mint a Junkies SX7 albumának 15 éves jubileuma. A zenekar ötödik stúdióalbuma nagy áttörést jelentett akkoriban, az SX7 lemezt 2002-ben Arany Zsiráf díjra (későbbi Fonogram-díj) jelölték. Június 2-án a Barba Negra Trackben teljes egészében elhangzik az album, de természetesen ezenkívül is hallhatunk majd dalokat, ráadásul közönségszavazatok alapján!

Az este különleges vendége lesz az Alice In Chains Tribute zenekaraként ismert, grunge stílust képviselő Men In The Box zenekar, de további vendégfellépők is érkeznek a hangulat fokozására. Egy május elején elcsípett nyilatkozat szerint 'velünk lesz Ganxsta Zolee, gondolom nem találjátok ki, mit nyomunk közösen. Tarján Zsófi, a Honeybeast üdvöskéje szuper számot választott, egyelőre maradjon titok. Oravecz Kristófnak, a Paddy and the Rats énekesének is határozott elképzelése van arról, hogy mit szeretne velünk közösen előadni, nem akadályozzuk meg benne. Szendrey Zsolt Károlynak, még nem szóltunk, de innen is üzenjük, hogy jó lenne, ha jönne. Legvégül, de nem utolsó sorban velünk lesz az egész koncert ideje alatt hangzást vastagítani Takács Vilkó, a zenekar tiszteletbeli tagja'.


A 15 éve megjelent album méltó jubileumára számíthatnak tehát a rajongók a punk-rocktól visszhangzó csütörtöki – de korántsem hétköznapi - Trackes éjszakán.

JUNKIES
június 2.

Barba Negra Track - Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Kapunyitás: 18.00, különleges vendég: Men In The Box
Jegyárak: 1 499 Ft / 1 999 Ft elővételben a készlet erejéig, utána 2 499 Ft
Jegyvásárlás

Ganxsta-rappel szurkolunk a Barba Negra Trackben

Ganxsta Zolee és a Kartel sport iránti rajongását senkinek sem kell bemutatni, így aztán nem meglepő, hogy a 2016-os Labdarúgó Európa-Bajnokság is megihlette őket. A június 3-i koncertet követően már csak egy hét lesz hátra a kezdőrúgásig, ennek apropóján a Barba Negra Trackes koncerten hallhatják a rajongók először élőben a Lotfi Begivel készített, A franciák felé című számot.

Június első pénteki bulija számos meglepetést tartogat. Az este folyamán fellépő vendégek listája folyamatosan bővül, de biztosan köztük tudhatjuk már Szekeres Andrást a Junkies-ból, Kovács Krisztiánt a Fish! zenekarból, és Lofti Begit is.Aggodalomra semmi ok, ha a kedvenc zenekarod koncertje és a foci EB kihagyhatatlan meccse egybeesik. Június 10. és július 10. között nem kell dilemmába esned, hiszen a Barba Negra Trackben megteheted, hogy élvezd a zenét, koncert közben a pult mellől szurkolj, és egyszerre hódolhass mindkét szenvedélyednek! Zene és sport, rajongók és szurkolók. A Barba Negra Trackben 2in1 élményben részesülhetsz!GANXSTA ZOLEE ÉS A KARTEL
június 3.

Barba Negra Track - Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Kapunyitás: 18.00
Jegyárak: 1 999 Ft elővételben a készlet erejéig, utána 2 499 Ft
Jegyvásárlás

  Metalest a Barba Negra Trackben


Exkluzív koncerttel érkezik június 4-én a Barba Negra Trackbe a német thrash metal banda, a Kreator, akiknek fellépése elé két színpadon zajló mini-fesztivál szerveződött. Rajtuk kívül ugyanis hat zenekar gondoskodik majd a maratoni zúzásról, és hozza hangulatba a közönséget.

Az ózdi székhelyű Remorse, az amerikai turnéjáról nemrég visszatért Ektomorf és az idén 35 éves jubileumot ünneplő Moby Dick a nagyszínpad deszkáit rezegteti a Kreator műsora előtt.

A kisszínpadnál a komáromi thrasher Vesztegzár, a sludge metalos német Mantar, valamint a szimfonikus black/death metalt játszó Christian Epidemic koncertjére tombolhatnak a rajongók. Készüljetek, mert nem mindennapi hétzárásra számíthatunk!


KREATOR - EKTOMORF - MOBY DICK...
június 4.

Barba Negra Track - Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Kapunyitás: 16:00

Nagyszínpad
16:00-16:30 Remorse
17:00-18:00 Ektomorf
18:40-19:50 Moby Dick
20:30-22:00 Kreator

Kisszínpad
16:30-17:00 Vesztegzár
18:00-18:40 Christian Epidemic
19:50-20:30 Mantar

Jegyárak: 4 999 Ft elővételben május 31-ig, utána 5 999 Ft

Jegyvásárlás 


 

Hammer TV

 
ARCH ENEMY - Négy év után az első dal, és itt a hivatalos klipje is: Deceiver, Deceiver
2021. október 21. (csütörtök) 17:58

2017-ben jelent meg a legutóbbi Arch Enemy album, a Will To Power, azóta csak egy feldolgozáslemezt hoztak ki (Covered In Blood, 2019), most azonban itt egy klippel kísért vadonatúj dal, a Deceiver, Deceiver, a következő lemezük első előzetese.     www.facebook.com/archenemyofficial     ARCH ENEMY - Deceiver, Deceiver (2021) Secrets whispered through a veil of lies When did I become this person you despise? Open my eyes You've been in disguise The door is closing You're on the outside now It's curtain call After everything I did for you This is what you choose to put me through? What happened to the concept of loyalty? I guess there really is no more honesty! Open my eyes You've been in disguise The door is closing You're on the outside now It's curtain It's curtain call Deceiver, deceiver My head still spinning from your Judas kiss Deceiver, deceiver Not one thing about you I will miss You...

NECROFIER - Dallamos black Texasból, albumpremier: Prophecies Of Eternal Darkness
NECROFIER - Dallamos black Texasból, albumpremier: Prophecies Of Eternal Darkness

Prophecies Of Eternal Darkness címmel holnap jelenik meg, de már végig is hallgatható a melodikus black metalt nyomató texasi Necrofier négyes első nagylemeze. Dobber Beverly dobost és...

1914 - Dalpremier az első világháború-mániás bandától: FN .380 ACP#19074
1914 - Dalpremier az első világháború-mániás bandától: FN .380 ACP#19074

Where Fear And Weapons Meet címmel holnap jelenik meg az első világháborút death/black stílusban megéneklő ukrán 1914 harmadik albuma, a 2018-as The Blind Leading The Blind lemez utódja,...

SO HIDEOUS - Post-metal New Yorkból, klippel az első dal az új albumról: The Emerald Pearl
SO HIDEOUS - Post-metal New Yorkból, klippel az első dal az új albumról: The Emerald Pearl

None But a Pure Heart Can Sing címmel december 3-án jelenik meg a post-metalos New York-i So Hideous új albuma. A 2015-ös Larestine lemezük utódjának keverését és maszterelését Kevin...

FUNERAL - Közel 10 év után új album a norvég funeral doom csapattól, dalpremier: Materie
FUNERAL - Közel 10 év után új album a norvég funeral doom csapattól, dalpremier: Materie

Csaknem tíz év után egy új albummal jelentkezik a funeral doom vonal norvég mestere, a Funeral. Az 1991-ben alakult csapat 2012-es Oratorium lemezének utódja december 10-én jelenik meg...

SWALLOW THE SUN - Új dal és videó a novemberi albumról: Enemy
SWALLOW THE SUN - Új dal és videó a novemberi albumról: Enemy

Moonflower címmel egy új albummal jelentkezik november 19-én a melankolikus doom/death vonal egyik finn mestere, a Swallow The Sun. A csapat legutóbbi, hetedik lemeze a 2019-es When a Shadow...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS