BARBA NEGRA TRACK - Szombaton Depresszió, ma PUF, és a további májusi programok

Szombaton a Track Terrace-on Circle II Circle koncert!

2016. május 13. (péntek) 11:55 | utoljára módosítva: 2017. január 18. (szerda) 14:33

Májusi programok a Barba Negra Trackben.


"A májusi eső aranyat ér, hát még egy jó buli a fővárosi éjszakában, a Barba Negra Trackben, ahol a szabad ég alatt élvezhetjük a rock, punk fenegyerekek koncertjeit. Az őrületes Track-nyitó koncertsorozat után eljött az idő, hogy teljes mellbedobással beindítsuk a nyarat, felforrósítsuk az éjszakákat és átadjuk magunkat a zenei eufóriának.

Ebben segítségünkre lesz a Pál Utcai Fiúk, a Depresszió, a Subscribe és az Alvin és a Mókusok, és ez még csak a kezdet. Az 5 éves Barba Negra a Track koncertjeivel hozza el nekünk idén is a nyarat!


www.facebook.com/barbanegratrack

 Péntek 13., Pál Utcai Fiúk, Track – Mi lesz itt?


Ha meghalljuk a Pál Utcai Fiúk nevet nemcsak az iskolai kötelező olvasmány jut eszünkbe, hanem kis hazánk másik, bár nem irodalmi, hanem könnyűzenei vonatkozásban kiemelkedő zenekara is egyből beugrik. Hogy kik ők? Honnan indultak és hová érkeznek?  - úgy véljük a 30 éves pályafutásuk alatt a nagyközönségnek már sikerrel bemutatkoztak, nem véletlen tudhatják magukénak 'Magyarország egyik legnépszerűbb underground zenekara' címet, de aki mégsem ismerné a szigetszentmiklósi bandát, azoknak üzenjük, hogy itt az ideje, hogy eltöltsenek egy estét a srácokkal.

És ha már lúd, akkor legyen kövér, vessük bele magunkat a budapesti éjszakába, szabadtéren, a csillagos ég alatt szólnak majd a kedvenc PUF dalok, de ez még nem minden, hiszen a koncert dátum, a péntek 13-a is sejteti, hogy különleges estében lesz részünk.

Találkozzunk a grundon, azaz a Track-ben, május 13-án és indulhat az éjszakát betöltő rock and roll buli. Készüljetek!

 Pál Utcai Fiúk
2016. május 13. péntek
Barba Negra Track - Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Menetrend:
18.00 Kapunyitás
19.00 Twentees
20.30 Pál Utcai Fiúk


Jegyárak: 2 499 Ft
Jegyvásárlás - katt!
Facebook eseményDepresszió söpör végig a Barba Negra Track deszkáin

Öthónapnyi kihagyás után játssza első fővárosi koncertjét a Depresszió zenekar, akik december 19-én a 15 éves jubileumi koncerttel búcsúztak egy rövid időre a budapesti közönségtől. Persze a kisebb pihenő alatt sem lustálkodtak a fiúk, sőt, nagyon is nagy munkába voltak, koncert DVD-jüket készítették, de ahogyan az lenni szokott, most kiszabadulnak a négy fal közül, hogy újra bevegyék az országot.

Hogy mennyire tele vannak energiával, amit a közönségnek szánnak, az kiderül május 14-én a Barba Negra Trackben, ahol őrületes 'depressziós hullám' fog végigsöpörni a rajongók legnagyobb örömére. Az estét pedig kettő, igen csak jól hangoskodó banda nyitja majd. Először a Nova Prospect fog játszani, majd a Strong Deformity fogja felforrósítani a hangulatot.

Szóval, pesti fenegyerekek, lehet készülni, mert most hétvégén lecsapnak Halász Feriék, és az biztos, hogy amíg érezzük a nyakunkat, vagy egy kis energiát magunkban, nem hagynak nyugton minket.

 DEPRESSZIÓ
2016. május 14.
Barba Negra Track - Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Menetrend:
18.00 Kapunyitás
18:40 Nova Prospect
19:30 Strong Deformity
20.30 Depresszió


Jegyárak: 2 500 Ft
Jegyvásárlás - katt!
Facebook eseményRATM buli a Subscribe-bal a Barba Negra Trackben

Mi kell egy ütős rock koncerthez? Vegyünk 5 zeneszerető srácot, akiknél a közös nevező, a RATM, azaz a Rage Against The Machine, és akik bírják szuflával, hogy őrületes bulikat csapjanak, akik beleadnak apait-anyait, mert szenvedélyük a zenélés. Igen, ők a Subscribe, akik szigetes fellépésükkel energiabombaként robbantak a köztudatba és koncertjeikkel rajongók ezreit hódították meg.

A srácok május 20-án a Barba Negra Track színpadára érkeznek, hogy energiájukkal és legendás gitárszólóikkal szétzúzzák a Track deszkáit. Vad, nyárindító bulira felkészülni, vigyázz, kész!

 Rage Against The Machine Tribute by Subscribe
2016. május 20.
Barba Negra Track - Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Menetrend:
18.00 Kapunyitás


Jegyárak: 2 000 Ft – a készlet erejéig, utána 2 500 Ft
Jegyvásárlás - katt!
Facebook esemény
Alvin és a Mókusok klippremier élőben a Trackben

Május 21-én nem akármilyen bulira készül az Alvin és a Mókusok zenekar, a Barba Negra Track színpadán élőben adják majd elő az Erdőtől a fát című dalukhoz készült új klipjüket. A megszokott punk őrület és a hajnalig tartó tombolás garantált, a banda már nagyban készül erre a különleges estre, így már csak rajtunk a sor, hogy táncos lábainkat és hangszálainkat bemelegítsük.

'Eseményteli év volt eddig az idei! Klipeket forgattunk, elkezdtük a tavaszi turnét, melynek dublini és londoni állomási is volt a magyar helyszínek mellett és még most fog elkezdődni a nyári fesztivál turné. Új dalokkal stúdiózunk, amiket ősszel hallhattok és láthattok majd!

Nagyon készülünk a budapesti koncertre! Frissítjük a programot és élőben mutatjuk be többek között az Erdőtől a fát című új klipünket! Vendégünk a Szükségállapot zenekar lesz, akik 19.25-kor kezdenek, gyertek időben!' – rockerek, punkok és mindenki, aki szereti Alvinékat tessék eleget tenni a fenti kérésnek, hiszen ez lesz az az este, amiről tuti, hogy nem akarunk majd lemaradni.

 ALVIN ÉS A MÓKUSOK
2016. május 21.
Barba Negra Track - Budapest XI. kerület Neumann János utca 2.

Menetrend:
19.25 - Szükségállapot
20.20 - Alvin és a Mókusok


Jegyárak: 2 000 Ft elővételben, a helyszínen 2 500 Ft
Jegyvásárlás - katt!
Facebook esemény

 A Cseh Tamás Program és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával. 

Hammer TV

 
ARCH ENEMY - Négy év után az első dal, és itt a hivatalos klipje is: Deceiver, Deceiver
2021. október 21. (csütörtök) 17:58

2017-ben jelent meg a legutóbbi Arch Enemy album, a Will To Power, azóta csak egy feldolgozáslemezt hoztak ki (Covered In Blood, 2019), most azonban itt egy klippel kísért vadonatúj dal, a Deceiver, Deceiver, a következő lemezük első előzetese.     www.facebook.com/archenemyofficial     ARCH ENEMY - Deceiver, Deceiver (2021) Secrets whispered through a veil of lies When did I become this person you despise? Open my eyes You've been in disguise The door is closing You're on the outside now It's curtain call After everything I did for you This is what you choose to put me through? What happened to the concept of loyalty? I guess there really is no more honesty! Open my eyes You've been in disguise The door is closing You're on the outside now It's curtain It's curtain call Deceiver, deceiver My head still spinning from your Judas kiss Deceiver, deceiver Not one thing about you I will miss You...

NECROFIER - Dallamos black Texasból, albumpremier: Prophecies Of Eternal Darkness
NECROFIER - Dallamos black Texasból, albumpremier: Prophecies Of Eternal Darkness

Prophecies Of Eternal Darkness címmel holnap jelenik meg, de már végig is hallgatható a melodikus black metalt nyomató texasi Necrofier négyes első nagylemeze. Dobber Beverly dobost és...

1914 - Dalpremier az első világháború-mániás bandától: FN .380 ACP#19074
1914 - Dalpremier az első világháború-mániás bandától: FN .380 ACP#19074

Where Fear And Weapons Meet címmel holnap jelenik meg az első világháborút death/black stílusban megéneklő ukrán 1914 harmadik albuma, a 2018-as The Blind Leading The Blind lemez utódja,...

SO HIDEOUS - Post-metal New Yorkból, klippel az első dal az új albumról: The Emerald Pearl
SO HIDEOUS - Post-metal New Yorkból, klippel az első dal az új albumról: The Emerald Pearl

None But a Pure Heart Can Sing címmel december 3-án jelenik meg a post-metalos New York-i So Hideous új albuma. A 2015-ös Larestine lemezük utódjának keverését és maszterelését Kevin...

FUNERAL - Közel 10 év után új album a norvég funeral doom csapattól, dalpremier: Materie
FUNERAL - Közel 10 év után új album a norvég funeral doom csapattól, dalpremier: Materie

Csaknem tíz év után egy új albummal jelentkezik a funeral doom vonal norvég mestere, a Funeral. Az 1991-ben alakult csapat 2012-es Oratorium lemezének utódja december 10-én jelenik meg...

SWALLOW THE SUN - Új dal és videó a novemberi albumról: Enemy
SWALLOW THE SUN - Új dal és videó a novemberi albumról: Enemy

Moonflower címmel egy új albummal jelentkezik november 19-én a melankolikus doom/death vonal egyik finn mestere, a Swallow The Sun. A csapat legutóbbi, hetedik lemeze a 2019-es When a Shadow...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS