KÁOSZ TOUR-A 2016 - Az ingyenes turné április 1-jén indul Tatabányán

Alcohol és Psychogang, két állandó vendég: Rozsda, Patriots Rock Band

2016. március 24. (csütörtök) 16:03

Április elsején a tatabányai Roxxy Music Caféban startol az Alcohol és a Psychogang (+ Rozsda és Patriots Rock Band) ingyenes tavaszi turnéja, a Káosz Tour-a 2016.


"Az év elején a Psychogang zenekar révén már felröppent a közös tavaszi turné híre, majd az Alcohol legutóbbi, A káosz birodalma című dalához forgatott klipjének január végi debütálását követően pedig a koncertsorozat fő részletei is kiderültek.

Az április elsején induló turné egyre több helyszínére kialakult a végleges program, több ízben helyei zenekarok is színesítik a programot, ami viszont a kezdetektől fogva nem változott: a belépés mind a 15 bulin INGYENES lesz!

A Káosz Tour-a első állomása a tatabányai Roxxy Music Café, ahol az Alcohol és a Psychogang mellett az eseménysorozat két állandó vendége, a főként hardcore, thrash alapokból építkező rétsági Rozsda és a kizárólag magyar nyelvű hard rockot játszó budapesti Patriots Rock Band is színre lép, illetve a stílusban hasonló tatai Jet-Lag erősíti a programot. A pontos kezdésből eredően az este 7 órakor kezdődő rendezvényre érdemes időben érkezni, ha nem akarsz semmiről lemaradni!

A belépés – a korábbi híreszteléseknek megfelelően – díjtalan, a koncertről való kilépés, buli utáni hazajutás fakultatív program."

A HammerWorld és A Rock On! Fest bemutatja:
Káosz Tour-a 2016
Roxxy Music Café (Tatabánya, Győri út 1/a)
2016. április 1. 19:00
Fellépők: Alcohol, Psychogang, Patriots Rock Band, Rozsda, Jet-Lag
A belépés díjtalan!
Esemény -
katt!

 Januárban debütált az Alcohol zenekar harmadik nagylemezének előfutára, A káosz birodalma című dalhoz forgatott klipje (és ezzel egy időben a felvétel is elérhetővé vált a digitális terjesztőknél).


Az új klip kapcsán Csövi, a zenekar basszusgitáros/énekese a következőket árulta el:

"A káosz birodalma a készülő lemez egyik legsúlyosabb dala, mind zeneileg, mind szövegileg. Harapós gitárriff, dallamos refrén és egy kis zúzda is van a dalban. Szövegileg talán a Semmilyen rendszer dalunkra hajaz kicsit, de teljesen más köntösben.

A mindennapok, az ország a világ helyzete a saját szemszögünkből, amit szerintem jó néhányan magukénak fognak érezni. Aki többre kíváncsi, nézze és hallgassa meg! A klipet a dal mondanivalójára, hangulatára formáltuk, tehát elég 'erőszakos' lett, na de pont ilyen napokat élünk."


www.facebook.com/Alcoholzenekar


ALCOHOL - A káosz birodalma (2016)

A két hónapon át tartó országos koncertkörút április elsején indul, bár így tréfának tűnhet, a hír mégis igaz: végig INGYENES lesz!"


Káosz’ Tour-a 2016 Tavasz

2016.04.01. Tatabánya - Roxxy Music Café
2016.04.08. Révkomárom - Rock Club 25
2016.04.09. Esztergom - Sportalsó (Phoenix RT)
2016.04.15. Érd - Borgödör
2016.04.22. Székesfehérvár - Nyolcas Műhely
2016.04.23. Veszprém - Metró (Phoenix RT)
2016.04.29. Nyíregyháza - Romkert
2016.04.30. Debrecen - Kaptár Klub
2016.05.07. Győr - Subway ToRock Pub (Phoenix RT)
2016.05.13. Dunaújváros - Kaptár Music Pub (Phoenix RT)
2016.05.14. Gyöngyös - Start Műhely (Phoenix RT)
2016.05.20. Sopron - Hangár Music Garden (Phoenix RT)
2016.05.21. Szombathely - Végállomás
2016.05.27. Miskolc - Helynekem (Phoenix RT)
2016.05.28. Kazincbarcika - Diamond Rock Club (Phoenix RT)

 


 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
VARG - Újra felvették az első lemezüket, premier: Das alte Feuer
2019. április 19. (péntek) 11:56

Újra feljátszotta az eredetileg 2007 tavaszán még egy kis kiadónál napvilágot látott bemutatkozó albumát a pagan, death, black metalos német Varg. A Wolfszeit lemez új verziója a Wolfszeit II címet kapta, június 7-én lát majd napvilágot, és most már azt is meghallgathatod, hogy milyen lett a Das alte Feuer daluk friss verziója. Készül persze egy vadonatúj Varg album is, előbb azonban jelezni akarták, hogy visszatérnek a zenei gyökereikhez. Októbertől a Varg és az Ektomorf együtt turnézik majd Németországban.   www.facebook.com/VargOfficial     VARG - Das alte Feuer (szöveges videó a 2019-es Wolfszeit II albumhoz)  

CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze
CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze

The Spell címmel nemrég jelent meg a második albuma annak a Cellar Darling névre hallgató progos folk rock csapatnak, amelyben a svájci Eluveitie-ből 2016-ban kivált Anna Murphy...

RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz
RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz

A Rammstein klipes dalát, a Deutschlandot nyilván ismered, de most már a május 17-én érkező új stúdióalbum borítójával és a komplett dallistával is lehet ismerkedni. A hetedik...

ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch
ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch

Egy Life's A Bitch című vadonatúj és máris meghallgatható dallal jelentkezett a német-amerikai metal legenda Accept. Az új nótát kislemezen is kiadták, a B oldalán a Restless And Wild...

SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity
SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity

Még tavaly januárban jelent meg a dallamos death metalt nyomató budapesti Symmetry Of Void első nagylemeze, a folytatáson pedig nem mással dolgoznak, mint a finn Wolfheart főnökével,...

VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét
VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét

Vámos Zsolt idén áprilisban tölti be az 50. életévét, valamint 30. éve, hogy koncerteken és lemezeken is egyaránt találkozhatunk gitárjátékával, szerzeményeivel. A kerek...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS