LEANDER KILLS - Exkluzív Túlélő Party az igazi rajongóknak

Március 18-án jön ki a Túlélő album - előrendelhető!

2016. március 11. (péntek) 18:07

Túlélő címmel március 18-án jelenik meg a Leander Rising feloszlása után megszületett Leander Kills zenekar bemutatkozó albuma, amely már elő is rendelhető. Aki az iTunes oldalán előrendeli a 10 dalos lemezt, az rögtön - vagyis jóval a hivatalos megjelenés előtt - hozzájut a címadó dalhoz! Március 18-ig akciós áron vehető meg az album!
(Fotó: Rosta A. Mark)


A Leander Kills soraiban Köteles Leander énekes/basszusgitáros/billentyűs mellett Czifra Miki és Bodor Máté (Alestorm, ex-Wisdom) gitározik, a dobos pedig Jankai Valentin.


Aki az elsők között akarja megszerezni és dedikáltatni a Leander Kills zenekar Túlélő CD-jét, az most bevezető áron rendelheti meg a popshop oldalán, és március 17-én - egy nappal a hivatalos megjelenés előtt! - átveheti a 18 órakor kezdődő LEANDER KILLS TÚLÉLŐ PARTY-n.

Helyszín: London Stone Music Pub (1073 Budapest, Kertész utca 3.)
Program:
18.00 - dedikálás
20.00 - 3 számos mini-koncert


Fontos információ, hogy az eseményre kizárólag azok a rajongók juthatnak be, akik vagy előrendelik a CD-t, vagy a helyszínen megvásárolják. Az előrendelési ár (1490 HUF) március 17-ig él, utána 1990 forintos áron lehet beszerezni a Túlélőt.

A lemez megjelenésének napján a Leander Kills azonnal turnéra is indul: az első állomás az esztergomi Sportalsó lesz március 18-án.

Azt már tudni lehetett, hogy az országos körút állandó vendége a Hot Beaver lesz, de a szervezők minden állomásnál szerettek volna lehetőséget adni egy környékbeli csapatnak is.

Az első négy helyszínnél lejártak a határidők, és a Facebook események oldalán színvonalas produkciók versengtek a nyitóbandák pozíciójáért. A befutók a következő zenekarok lettek: Esztergomban (03.18.) az Omega Diatribe, Szombathelyen (03.25.) a Nice One Babe, Zalaegerszegen (03.26.) a Lovecrose, Gödöllőn (04.01.) pedig a No Respect melegítheti be a közönséget.

A kazincbarcikai (04.08.) és kecskeméti (04.09.) bulik esetében ezekben a napokban jár le a jelentkezési határidő, de a turné további koncertjeire (Szolnok, Székesfehérvár, Budapest, Tatabánya, Debrecen, Sopron és Szeged) továbbra is pályázhatnak egy-egy YouTube videóval az együttesek az események oldalán. További információk:

www.facebook.com/leanderkillsLEANDER KILLS - A híd (a 2016-os Túlélő albumhoz)
LEANDER KILLS - Így készült a lemezborító
LEANDER KILLS feat. Kállai Ernő - Ketten egyedül (2016)

LEANDER KILLS 2016 TAVASZI TURNÉ
03/18 - Esztergom, Sportalsó
03/25 - Szombathely, Végállomás
03/26 - Zalaegerszeg, Atlantis
04/01 - Gödöllő, Trafó
04/08 - Kazincbarcika, Diamond
04/09 - Kecskemét, TEKA
04/15 - Szolnok, Váróterem
04/16 - Székesfehérvár, Fezen Klub
04/22 - Budapest, Barba Negra
04/29 - Tatabánya, Roxxy Music Klub
Jegyek már megvásárolhatóak online -
katt!
De a helyszíneken is!


LEANDER KILLS feat. Icarus - Valami folyjon (2016)
LEANDER KILLS - Te leszel a párom (szöveges videóval, 2015)
LEANDER KILLS - Szerelmetlen dal (2015)

Szóló: Czifra Miklós
Dob: Hámori Dávid
Elektronika: Somogyvári Dániel

 Részlet a HammerWorld tavalyi Köteles Leander interjújából:


Olvastam a neten, hogy Leander Kills néven folytatod. Ez a név azért igényel némi magyarázatot...

„Mivel már a Leander Rising név is azért született meg, mert valaki, azt hiszem, Németországban levédette korábban a Leander nevet, így most sem térhettem vissza a becsületes, civil nevemhez. Spontán ötletelésből jött ez az új név, a Leander Kills."


Egy ilyen névvel muszáj gyilkos zenét játszanod...


(nevet) „Súlyos is lesz, de azért gyilkolászni nem fogok! Vannak egyébként konkrétumok. Elsőként klippel együtt bemutatom a Leander Kills legelső nótáját, a Szerelmetlen dalt. A különlegessége az lesz, hogy egyedül szerepelek majd a klipben, ahogy magát a dalt is egyedül írtam és vettem fel. Tehát olyan lesz ez az egész, mint a Leander kezdete, a Csak Te és a Viharom, tavaszom dalok időszaka. Annyi a különbség, hogy a felvételeknél egy dobos is segítette a munkámat."


Zeneileg is "vissza a gyökerekhez" a jelszó?


„Egyfelől igen, másfelől nem. Hiszen azóta eltelt hat év, én is sokat változtam, értem, fejlődtem, sok friss hatás is ért, ugyanakkor a bőrömből nem tudok kibújni. Most már öt új dalnál tartok, demós formában persze, és úgy érzem, hogy átláthatóbb, egyszerűbb, slágeresebb lesz a zene, viszont iszonyatos 'sulykolással'! (nevet) De a rettenet kemény részekből épp csak annyi lesz a dalokban, amennyi kell. És a technikai bravúrokat is hanyagolni akarom.

Tavasszal már egy kész lemezzel szeretnék jelentkezni, magyarul alapvetően, de lesz angol verzió is. Előtte meg csöpögtetem kifelé a friss dalokat. Az még egy lényeges infó, hogy tiszta lappal kezdtem a dalírást. Tehát nem Leander Risingnak szánt számokról van szó, hanem csupa újról."


Koncertezni nem is akarsz? Mert az egyedül elég problémás...

„Dehogynem szeretnék! Idővel ki is fog alakulni egy komplett csapat, de egyelőre minden úgy indul el, mint annak idején. A jelen tervek szerint tavasszal már színpadra is áll a Leander Kills, és az egyben lemezbemutató buli is lesz, mégpedig a Barba Negrában. De erről most még nagyon korai lenne többet is mondanom..."

 

 LEANDER KILLS - Túlélő
(03/18 - Hear Hungary)

01. Túlélő
02. Szerelmetlen dal
03. Te leszel a párom
04. Madár
05. Ketten egyedül
06. Szeresd Bennem
07. A híd
08. Este van
09. Valami folyjon
10. Fényév távolság (Presser) 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
A.M.D. - 52 éves korában elhunyt Lörke, a klasszikus felállás gitárosa
2019. június 23. (vasárnap) 15:52

52 éves korában elhunyt Lőrincz Sándor, azaz Lörke, az A.M.D. klasszikus felállásának gitárosa, dalszerzője. Lörke 1990 nyarán lett a hazai hardcore színteret meghatározó A.M.D. állandó gitárosa, Füleki Sándor (Leukémia, Mood, Wall Of Sleep) utódja, 1990 végén pedig meg is jelent az első A.M.D. anyag, a Ne vonulj be! című kazetta, amit 1991 végén követett az első hivatalos lemez, A háború borzalmai, sőt még rosszabb. A hardcore csapat ebben az időszakban rengeteget játszott idehaza és külföldön is, többek között olyan csapatokkal, az Idiots, a Spermbirds, a Fugazi, a Body Count vagy a Carcass.     Az alapító frontember, Sotár 1993-ban szállt ki, 1994-ben kábítószer-túladagolás következtében hunyt el. Sotár halála után kihoztak még egy lemezt (Túlélők), de utána hosszú szünet következett, és a társaság csak 2005-ben jött össze újra. A Mindenen kívül című lemezül 2012-ben jelent...

MAJESTY - Klipes új dal a június végi Legends albumról: We Are Legends
MAJESTY - Klipes új dal a június végi Legends albumról: We Are Legends

Legends címmel június 28-án jelenik meg a Tarek Maghary énekes vezette német Majesty új albuma, amelynek már a harmadik előzetes dalával, a klippel kísért We Are Legends tétellel is...

PENNHURST - Ősszel jön ki a nu metal csapat első lemeze, dalpremier: Crime Of Passion
PENNHURST - Ősszel jön ki a nu metal csapat első lemeze, dalpremier: Crime Of Passion

Crime Of Passion címmel máris meghallgatható az első dal a nu metalos budapesti Pennhurst ősszel érkező első albumáról. "Ígéretünkhöz híven, most közzéteszünk egy vadiúj dalt,...

ENTOMBED A.D. - Nyár végén új album LG Petrovéktól, dal- és klippremier: Torment Remains
ENTOMBED A.D. - Nyár végén új album LG Petrovéktól, dal- és klippremier: Torment Remains

Bowels Of Earth címmel augusztus 30-án lát majd napvilágot az LG Petrov énekes vezette Entombed A.D. harmadik albuma, a 2016-os Dead Dawn lemez folytatása, amelyről máris itt egy...

SONATA ARCTICA - Ősszel jön az új album, dalpremier: A Little Less Understanding
SONATA ARCTICA - Ősszel jön az új album, dalpremier: A Little Less Understanding

Talviyö (Winter Nights) címmel szeptember 6-án jelenik meg a finn Sonata Arctica tizedik album, a 2016-os The Ninth Hour lemez 11 dalos folytatása, amelyről máris megismerkedhetsaz az első...

FREEDOM CALL - Videoklippel az első dal a nyárvégi M.E.T.A.L. albumról: 111
FREEDOM CALL - Videoklippel az első dal a nyárvégi M.E.T.A.L. albumról: 111

Azt már jó ideje tudni lehet, hogy a 20 éves jubileumát ünneplő Freedom Call őszi turnéjának lesz budapesti állomása, és hogy a Visions Of Atlantis jön majd velük hozzánk is, most...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS