PHIL ANSELMO - Nem lesz idén Down turné, a balhé miatt lemondták a Hellfestet

"SZÖRNYŰ hibám megtépázta a hírnevemet, és joggal!"

2016. március 10. (csütörtök) 12:57 | utoljára módosítva: 2016. március 10. (csütörtök) 16:35

Annak dacára sem lesz Down koncert a francia Hellfesten, hogy a fesztivál még az önkormányzati támogatás elvesztése ellenére sem akarta lemondani a zenekar fellépését Phil Anselmo énekes januári náci karlendítős balhéja miatt.


Maga a Down zenekar mondta le a fellépését, helyettük a Puscifer (a Tool énekes másik csapata) játszik majd a Hellfesten, Phil Anselmo pedig levelet írt a Hellfest szervezőjének, Ben Barbaud-nak, amiből az is kiderül, hogy a balhé miatt át sem jönnek Európába ezen a nyáron.

 


"Még annél is kedvesebb Ben,

Itt Philip H. Anselmo, tesó...

Először is NEM LEHETSÉGES kellőképpen köszönetet mondanom azért, hogy derekasan küzdöttél értem és az ÖSSZES zenekaromért, különös tekintettel a Downra. Szeretetedet és a gerincességedet sosem fogom elfelejteni, és mostantól egészen a harcos életem végéig, mélységes hálával tartozom neked!

SZÖRNYŰ hibám megtépázta a hírnevemet, és joggal! Ugyanakkor ki kell emelnem, átkozottul jobban ISMERSZ ENGEM, mint ahogy ez a részeg incidens lefestett.

A Hellfest a szívem!!!

És irgalmatlanul szégyellem magam, mert csakis SZERETETET érzek az emberek iránt ezen a viaskodó Földön.

Szóval, tesóm, darabokra szaggatja a szívemet, hogy tudatnom kell veled: nem hinném, hogy idén BÁRMELYIK európai fesztivált el kellene vállalnom.

Szóval, KÖNYÖRGÖK NEKED, adj nekem időt ahhoz, hogy megtisztítsam az agyamat és hogy visszatérhessek (ha visszaengedsz) jövőre. Esdeklem ezért, tesó!

Továbbá, az utóbbi időben az életemet megkeserítő térdsérülésem is visszatért, tehát ezzel is törődnöm kell, pihentetnem kell és gyógytornára kell járnom.

Ismerve a személyiségemet, amikor ilyen rettenetes dolgokon kell jártatnom az agyamat, százszorosan jobb formában térek majd vissza, és EZ AZ, amit a hatalmas Hellfest meg is érdemel!

Szeretetemet küldöm neked és a Hellfestet csúcsfesztté tevő banda többi tagjának...

Sok szeretet & tisztelet,

Philip H. Anselmo (and the H. stands for HEALING)"

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
VARG - Újra felvették az első lemezüket, premier: Das alte Feuer
2019. április 19. (péntek) 11:56

Újra feljátszotta az eredetileg 2007 tavaszán még egy kis kiadónál napvilágot látott bemutatkozó albumát a pagan, death, black metalos német Varg. A Wolfszeit lemez új verziója a Wolfszeit II címet kapta, június 7-én lát majd napvilágot, és most már azt is meghallgathatod, hogy milyen lett a Das alte Feuer daluk friss verziója. Készül persze egy vadonatúj Varg album is, előbb azonban jelezni akarták, hogy visszatérnek a zenei gyökereikhez. Októbertől a Varg és az Ektomorf együtt turnézik majd Németországban.   www.facebook.com/VargOfficial     VARG - Das alte Feuer (szöveges videó a 2019-es Wolfszeit II albumhoz)  

CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze
CELLAR DARLING - Animációs klippel egy új dal az ex-Eluveitie zenészektől: Freeze

The Spell címmel nemrég jelent meg a második albuma annak a Cellar Darling névre hallgató progos folk rock csapatnak, amelyben a svájci Eluveitie-ből 2016-ban kivált Anna Murphy...

RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz
RAMMSTEIN - Borító és dallista a májusi albumhoz

A Rammstein klipes dalát, a Deutschlandot nyilván ismered, de most már a május 17-én érkező új stúdióalbum borítójával és a komplett dallistával is lehet ismerkedni. A hetedik...

ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch
ACCEPT - Egy vadonatúj dal: Life's A Bitch

Egy Life's A Bitch című vadonatúj és máris meghallgatható dallal jelentkezett a német-amerikai metal legenda Accept. Az új nótát kislemezen is kiadták, a B oldalán a Restless And Wild...

SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity
SYMMETRY OF THE VOID - A Wolfheart főnökével készült az új dal, klippremier: Divine Serenity

Még tavaly januárban jelent meg a dallamos death metalt nyomató budapesti Symmetry Of Void első nagylemeze, a folytatáson pedig nem mással dolgoznak, mint a finn Wolfheart főnökével,...

VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét
VÁMOS ZSOLT - Jubileumi koncert, számos vendéggel: 50 év Lélekjelenlét

Vámos Zsolt idén áprilisban tölti be az 50. életévét, valamint 30. éve, hogy koncerteken és lemezeken is egyaránt találkozhatunk gitárjátékával, szerzeményeivel. A kerek...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS