arkhē - Dal- és klippremier a Sear Bliss főnök Nagy András új zenekarától

Március 24-én jelenik meg az első nagylemez

2016. március 10. (csütörtök) 17:58 | utoljára módosítva: 2016. március 10. (csütörtök) 18:03

Arról már 2014 végén beszámoltunk, hogy a Sear Bliss főnöke, Nagy András egy új projektet indított el Arkhē néven, mostanra pedig elkészült a bemutatkozó album, amely március 24-én jelenik meg Λ címmel.


A projekt mára igazi zenekarrá érett, van tehát koncertes felállás is, és az első dallal, a klipes Fergeteg havával máris megismerkedhetsz. A klip mellé András infókat is küldött, valamint Sear Bliss híreket is.


www.facebook.com/arkhehungary


"Március 24-én jelenik meg az Arkhē bemutatkozó nagylemeze Λ címmel - egy hosszú és komoly stúdiómunka eredményeként. A digipack CD kivitelű lemez a Nail Records gondozásában jelenik meg itthon, a nemzetközi terjesztést pedig az angol Plastic Head végzi.
 
Eredetileg szólólemezként készült az album, azonban a felvételek után egy teljes banda alakult ki. A Fergeteg hava című dalhoz készült videóklipben már a csapat látható, de a lemezen is hallhatók vendégek.

Arkhē:
Nagy András Nagy - gitárok/ének
Scheer Viktor Scheer - gitárok
Scheer Milán Scheer- basszus, szintetizátor
Ziskó Olivér Ziskó - dobokAz Λ albumra 8 dal saját dal került fel, plusz a Napalm Death Scum című örökzöldjének feldolgozása.

Fontos megjegyezni, hogy mindegyik szám teljesen más zenei stílust képvisel. A lemezanyag megszületésének oka is az volt, hogy a Sear Bliss határain jócskán túllépve, különféle zenei stílusok felhasználásával készítsem el első saját lemezemet, az adott hangulathoz megfelelő zenei eszközök segítségével. Ezért a klip senkit ne tévesszen meg, ez csak az egyik dal a 9 közül!" (nevet)Arkhē - Fergeteg hava (a 2016-os Λ albumhoz)  


SEAR BLISS hírek:


"Friss hír a Sear Bliss háza tájáról, hogy a banda ismét aktív koncertezés terén.

Húsvét táján egy holland-német miniturnén megünnepeljük az első nagylemez, a Phantoms 20 éves jubileumát - teljes egészében elő is adjuk a lemezt.

Hazai pályán is megtekinthető lesz a különleges előadás, mégpedig Budapesten a Marduk előtt április végén, illetve a körmendi Total War fesztiválon, de lesznek egyéb fesztivál és klub fellépések itthon és külföldön egyaránt.


A jubileummal kapcsolatos hír, hogy a holland Cosmic Key Creations megjelenteti a Phantoms lemezt bakeliten, 500 példányban, remaszterelt hanggal. Továbbá az Eternal Recurrence című utolsó nagylemezünk is kijön bakeliten. Mindkét lemez még húsvét előtt forgalomba kerül."


www.facebook.com/searblissband
 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
CANDLEMASS - Dalpremier a svéd doom legendától: Splendor Demon Majesty
2019. február 16. (szombat) 09:51

The Door To Doom címmel február 22-én jelenik meg a svéd doom metal legenda Candlemass új albuma, amelyet a csakis a legelső lemezükön, az 1986-os Epicus Doomicus Metallicus-on (vendégként) szereplő énekessel, Johan Langquisttel készítettek el. Az évek során Johan alkalmanként fel-fellépett a csapattal, az pedig tavaly szeptemberi hír volt, hogy átvette Mats Levén helyét. A csapat szerint elkészült "az új Epicus", a korábban már bemutatott Astorolus - The Great Octopus dalban pedig nem más, mint a Black Sabbath gitárosa, Tony Iommi a vendég. Harmadik lemezelőzetesként most az album nyitódalával ismerkedhetsz meg, a címe: Splendor Demon Majesty.   www.facebook.com/candlemass CANDLEMASS - Splendor Demon Majesty (a 2019-es The Door To Doom albumról) The Door To Doom by CANDLEMASS Tony Iommi: "A Candlemass a skandináv heavy rock színtér egyik meghatározó csapata, és mindig is hirdették, hogy mekkora...

IN FLAMES - Új előzetes a márciusi albumhoz
IN FLAMES - Új előzetes a márciusi albumhoz

Az új In Flames album I, The Mask címmel jön majd ki március 1-jén, a négy előzetes dal után pedig most egy friss beharangozó videót nézhetsz meg. A csapat pár napja Észak-Amerikában...

KILL THE LIGHTS - Dalpremier az ex-Bullet For My Valentine dobos csapatától: Watch You Fall
KILL THE LIGHTS - Dalpremier az ex-Bullet For My Valentine dobos csapatától: Watch You Fall

Kill The Lights névre hallgat az az új banda, amelyben a Bullet For My Valentine alapító dobosa, a zenekarból hivatalosan 2017 decemberében távozó Moose, azaz Michael Thomas egyesítette...

NOMAD - Hivatalos klip született A Dalban szereplő számukhoz: A remény hídjai
NOMAD - Hivatalos klip született A Dalban szereplő számukhoz: A remény hídjai

Januárban A Dal 2019 első élő előválogatóján a Nomad zenekar is továbbjutott A remény hídjai című számmal, amelyhez most egy hivatalos klip is született. Holnap (szombaton) ismét...

FALLUJAH - A második dal az új énekessel: Dopamine
FALLUJAH - A második dal az új énekessel: Dopamine

Undying Light címmel március 15-én jelenik meg a technikás, progos extrém metalt nyomató kaliforniai Fallujah negyedik albuma, a 2016-os Dreamless lemez folytatása, amelynek második...

VOLUMEFEEDER - Albumpremier a hódmezővásárhelyi triótól: The Element Of Fire
VOLUMEFEEDER - Albumpremier a hódmezővásárhelyi triótól: The Element Of Fire

The Element Of Fire címmel megjelent és meghallgatható, de le is tölthető a hódmezővásárhelyi VolumeFeeder trió első albuma. "Hölgyek és Urak! Megjelent az új albumunk!...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS