arkhē - Dal- és klippremier a Sear Bliss főnök Nagy András új zenekarától

Március 24-én jelenik meg az első nagylemez

2016. március 10. (csütörtök) 17:58 | utoljára módosítva: 2016. március 10. (csütörtök) 18:03

Arról már 2014 végén beszámoltunk, hogy a Sear Bliss főnöke, Nagy András egy új projektet indított el Arkhē néven, mostanra pedig elkészült a bemutatkozó album, amely március 24-én jelenik meg Λ címmel.


A projekt mára igazi zenekarrá érett, van tehát koncertes felállás is, és az első dallal, a klipes Fergeteg havával máris megismerkedhetsz. A klip mellé András infókat is küldött, valamint Sear Bliss híreket is.


www.facebook.com/arkhehungary


"Március 24-én jelenik meg az Arkhē bemutatkozó nagylemeze Λ címmel - egy hosszú és komoly stúdiómunka eredményeként. A digipack CD kivitelű lemez a Nail Records gondozásában jelenik meg itthon, a nemzetközi terjesztést pedig az angol Plastic Head végzi.
 
Eredetileg szólólemezként készült az album, azonban a felvételek után egy teljes banda alakult ki. A Fergeteg hava című dalhoz készült videóklipben már a csapat látható, de a lemezen is hallhatók vendégek.

Arkhē:
Nagy András Nagy - gitárok/ének
Scheer Viktor Scheer - gitárok
Scheer Milán Scheer- basszus, szintetizátor
Ziskó Olivér Ziskó - dobokAz Λ albumra 8 dal saját dal került fel, plusz a Napalm Death Scum című örökzöldjének feldolgozása.

Fontos megjegyezni, hogy mindegyik szám teljesen más zenei stílust képvisel. A lemezanyag megszületésének oka is az volt, hogy a Sear Bliss határain jócskán túllépve, különféle zenei stílusok felhasználásával készítsem el első saját lemezemet, az adott hangulathoz megfelelő zenei eszközök segítségével. Ezért a klip senkit ne tévesszen meg, ez csak az egyik dal a 9 közül!" (nevet)Arkhē - Fergeteg hava (a 2016-os Λ albumhoz)  


SEAR BLISS hírek:


"Friss hír a Sear Bliss háza tájáról, hogy a banda ismét aktív koncertezés terén.

Húsvét táján egy holland-német miniturnén megünnepeljük az első nagylemez, a Phantoms 20 éves jubileumát - teljes egészében elő is adjuk a lemezt.

Hazai pályán is megtekinthető lesz a különleges előadás, mégpedig Budapesten a Marduk előtt április végén, illetve a körmendi Total War fesztiválon, de lesznek egyéb fesztivál és klub fellépések itthon és külföldön egyaránt.


A jubileummal kapcsolatos hír, hogy a holland Cosmic Key Creations megjelenteti a Phantoms lemezt bakeliten, 500 példányban, remaszterelt hanggal. Továbbá az Eternal Recurrence című utolsó nagylemezünk is kijön bakeliten. Mindkét lemez még húsvét előtt forgalomba kerül."


www.facebook.com/searblissband
 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
SAINT VITUS - Hét év után új album a doom legendától, dalpremier: Useless
2019. április 18. (csütörtök) 16:56

Szimplán Saint Vitus címmel jelenik meg május 17-én az amerikai doom legenda Saint Vitus kilencedik albuma, a 2012-es visszatérő album, a Lillie: F-65 folytatása. A 2012-es lemez Scott "Wino" Weinrich énekes/gitárossal (The Obsessed, Spirit Caravan stb.) készült, aki korábban három Vitus-albumon is énekelt, 2015-ben azonban visszatért az 1981-es alapítású csapat eredeti énekese, Scott Reagers, 2016 óta pedig Pat Bruders (Down, ex-Crowbar) a basszusgitáros. A 2019-as album harmadik előzeteseként máris meghallgatható a Useless című dal.   www.facebook.com/saintvitusofficial   SAINT VITUS - Useless (a 2019-es Saint Vitus albumról) SAINT VITUS - Bloodshed (a 2019-es Saint Vitus albumról) SAINT VITUS - 12 Years In The Tomb (a 2019-es Saint Vitus albumról)  

MEMORIAM - Az első dal a júniusi albumról: Shell Shock
MEMORIAM - Az első dal a júniusi albumról: Shell Shock

Requiem For Mankind címmel június 21-én jelenik meg a Martin "Kiddie" Kearns dobos 2015-ös halála miatt leállított brit death metal legenda Bolt Thrower egyfajta folytatásának tekinthető...

RAMMSTEIN - Május közepén új album, már 8 dalból villantottak meg részleteket
RAMMSTEIN - Május közepén új album, már 8 dalból villantottak meg részleteket

A Rammstein klipes dalát, a Deutschlandot nyilván ismered, de a május 17-én érkező új stúdióalbumról most már 8 másik dalból is közzétettek rövid ízelítőket. Az új album címe...

INVADER - Dal- és klippremier: Adj Uram!
INVADER - Dal- és klippremier: Adj Uram!

Nemrég egy szöveges videóval kísért új dallal jelentkezett a budapesti Invader, az Amennyit az Isten után pedig itt a klippel kísért második előzetes dal a Valóságelvonó címmel...

MOTIONLESS IN WHITE - Júniusban új album jön, két dal már meghallgatható
MOTIONLESS IN WHITE - Júniusban új album jön, két dal már meghallgatható

A gótos, indusztriális modern metalt játszó Motionless In White ötödik albuma Disguise címmel a Roadrunner gondozásában jelenik meg június 7-én, és a 2017-es Graveyard Shift kemez...

PARAGON - Klipes új dal a power/speed csapat április végi albumáról: Mean Machine
PARAGON - Klipes új dal a power/speed csapat április végi albumáról: Mean Machine

Controlled Demolition címmel április 26-án jelenik meg a power/speed vonalas hamburgi Paragon új albuma, a 2016-os Hell Beyond Hell lemez folytatása, amelyről máris megismerkedhetsz a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS