arkhē - Dal- és klippremier a Sear Bliss főnök Nagy András új zenekarától

Március 24-én jelenik meg az első nagylemez

2016. március 10. (csütörtök) 17:58 | utoljára módosítva: 2016. március 10. (csütörtök) 18:03

Arról már 2014 végén beszámoltunk, hogy a Sear Bliss főnöke, Nagy András egy új projektet indított el Arkhē néven, mostanra pedig elkészült a bemutatkozó album, amely március 24-én jelenik meg Λ címmel.


A projekt mára igazi zenekarrá érett, van tehát koncertes felállás is, és az első dallal, a klipes Fergeteg havával máris megismerkedhetsz. A klip mellé András infókat is küldött, valamint Sear Bliss híreket is.


www.facebook.com/arkhehungary


"Március 24-én jelenik meg az Arkhē bemutatkozó nagylemeze Λ címmel - egy hosszú és komoly stúdiómunka eredményeként. A digipack CD kivitelű lemez a Nail Records gondozásában jelenik meg itthon, a nemzetközi terjesztést pedig az angol Plastic Head végzi.
 
Eredetileg szólólemezként készült az album, azonban a felvételek után egy teljes banda alakult ki. A Fergeteg hava című dalhoz készült videóklipben már a csapat látható, de a lemezen is hallhatók vendégek.

Arkhē:
Nagy András Nagy - gitárok/ének
Scheer Viktor Scheer - gitárok
Scheer Milán Scheer- basszus, szintetizátor
Ziskó Olivér Ziskó - dobokAz Λ albumra 8 dal saját dal került fel, plusz a Napalm Death Scum című örökzöldjének feldolgozása.

Fontos megjegyezni, hogy mindegyik szám teljesen más zenei stílust képvisel. A lemezanyag megszületésének oka is az volt, hogy a Sear Bliss határain jócskán túllépve, különféle zenei stílusok felhasználásával készítsem el első saját lemezemet, az adott hangulathoz megfelelő zenei eszközök segítségével. Ezért a klip senkit ne tévesszen meg, ez csak az egyik dal a 9 közül!" (nevet)Arkhē - Fergeteg hava (a 2016-os Λ albumhoz)  


SEAR BLISS hírek:


"Friss hír a Sear Bliss háza tájáról, hogy a banda ismét aktív koncertezés terén.

Húsvét táján egy holland-német miniturnén megünnepeljük az első nagylemez, a Phantoms 20 éves jubileumát - teljes egészében elő is adjuk a lemezt.

Hazai pályán is megtekinthető lesz a különleges előadás, mégpedig Budapesten a Marduk előtt április végén, illetve a körmendi Total War fesztiválon, de lesznek egyéb fesztivál és klub fellépések itthon és külföldön egyaránt.


A jubileummal kapcsolatos hír, hogy a holland Cosmic Key Creations megjelenteti a Phantoms lemezt bakeliten, 500 példányban, remaszterelt hanggal. Továbbá az Eternal Recurrence című utolsó nagylemezünk is kijön bakeliten. Mindkét lemez még húsvét előtt forgalomba kerül."


www.facebook.com/searblissband
 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
A.M.D. - 52 éves korában elhunyt Lörke, a klasszikus felállás gitárosa
2019. június 23. (vasárnap) 15:52

52 éves korában elhunyt Lőrincz Sándor, azaz Lörke, az A.M.D. klasszikus felállásának gitárosa, dalszerzője. Lörke 1990 nyarán lett a hazai hardcore színteret meghatározó A.M.D. állandó gitárosa, Füleki Sándor (Leukémia, Mood, Wall Of Sleep) utódja, 1990 végén pedig meg is jelent az első A.M.D. anyag, a Ne vonulj be! című kazetta, amit 1991 végén követett az első hivatalos lemez, A háború borzalmai, sőt még rosszabb. A hardcore csapat ebben az időszakban rengeteget játszott idehaza és külföldön is, többek között olyan csapatokkal, az Idiots, a Spermbirds, a Fugazi, a Body Count vagy a Carcass.     Az alapító frontember, Sotár 1993-ban szállt ki, 1994-ben kábítószer-túladagolás következtében hunyt el. Sotár halála után kihoztak még egy lemezt (Túlélők), de utána hosszú szünet következett, és a társaság csak 2005-ben jött össze újra. A Mindenen kívül című lemezül 2012-ben jelent...

MAJESTY - Klipes új dal a június végi Legends albumról: We Are Legends
MAJESTY - Klipes új dal a június végi Legends albumról: We Are Legends

Legends címmel június 28-án jelenik meg a Tarek Maghary énekes vezette német Majesty új albuma, amelynek már a harmadik előzetes dalával, a klippel kísért We Are Legends tétellel is...

PENNHURST - Ősszel jön ki a nu metal csapat első lemeze, dalpremier: Crime Of Passion
PENNHURST - Ősszel jön ki a nu metal csapat első lemeze, dalpremier: Crime Of Passion

Crime Of Passion címmel máris meghallgatható az első dal a nu metalos budapesti Pennhurst ősszel érkező első albumáról. "Ígéretünkhöz híven, most közzéteszünk egy vadiúj dalt,...

ENTOMBED A.D. - Nyár végén új album LG Petrovéktól, dal- és klippremier: Torment Remains
ENTOMBED A.D. - Nyár végén új album LG Petrovéktól, dal- és klippremier: Torment Remains

Bowels Of Earth címmel augusztus 30-án lát majd napvilágot az LG Petrov énekes vezette Entombed A.D. harmadik albuma, a 2016-os Dead Dawn lemez folytatása, amelyről máris itt egy...

SONATA ARCTICA - Ősszel jön az új album, dalpremier: A Little Less Understanding
SONATA ARCTICA - Ősszel jön az új album, dalpremier: A Little Less Understanding

Talviyö (Winter Nights) címmel szeptember 6-án jelenik meg a finn Sonata Arctica tizedik album, a 2016-os The Ninth Hour lemez 11 dalos folytatása, amelyről máris megismerkedhetsaz az első...

FREEDOM CALL - Videoklippel az első dal a nyárvégi M.E.T.A.L. albumról: 111
FREEDOM CALL - Videoklippel az első dal a nyárvégi M.E.T.A.L. albumról: 111

Azt már jó ideje tudni lehet, hogy a 20 éves jubileumát ünneplő Freedom Call őszi turnéjának lesz budapesti állomása, és hogy a Visions Of Atlantis jön majd velük hozzánk is, most...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS