SEBASTIAN BACH - Szívesen elásná a csatabárdot a Skid Row tagjaival

Hivatalosan még nem tudni, hogy ki lesz a Skid Row frontembere

2016. január 10. (vasárnap) 06:35

Hivatalosan továbbra sem tudni, hogy ki lesz a Skid Row éléről december végén váratlanul távozott ex-TNT énekes Tony Harnell utódja, azaz továbbra is csak pletyka, hogy az egykori Dragonforce énekes ZP Theart lenne az új frontember, mindenesetre Sebastian Bach szívesen kibékülne régi társaival.


Az a találgatás, hogy Sebastian Bach visszatér régi csapata élére, már rögtön Tony Harnell távozása után megindult, de a Skid Row azonnal cáfolta, hogy újra összejönnének a régi énekesükkel, ahogy azt is, hogy szóba került volna a közös koncertezés az újjáalakuló Guns N' Roses-szal.


Sebastian Bach pár napja Twitter-üzenetekben fogalmazta meg, hogy szívesen játszana együtt a csapattal:


"Csakis úgy jöhetne létre egy Skid Row újjáalakulás, ha valamilyen módon megpróbálnánk elásni a 20 éves csatabárdot. Szeretném, ha lenne erre esély.

Hogy őszinte legyek, mondtam korábban néhány szuperszaros dolgot nekik és róluk. Szeretnék bocsánatot kérni, hogy elsütöttem a számat."


Sebastian Bach 1996-ban távozott a Skid Row éléről, és azóta mondott olyasmit is, hogy két újjáalakuló buliért félmillió dollárt ajánlottak fel nekik, de Rachel Bolanék nemet mondtak erre, és hogy "allergiásak a pénzre".


Egy tavalyi interjú során Bach így válaszolt egy, az újjáalakulás lehetőségeit firtató kérdésre:

"Amikor azt kérdezik tőlem, hogy összejöhet-e valamikor a Skid Row, értem a kérdés hátterét. De 1996 óta nem voltam egy légtérben Rachel Bolannel (Skid Row basszer). Ennek lassan 20 éve. Ha sikerülne újra egy színpadra állnunk... csaknem 20 évvel azután, hogy dühös lett rám, bármi is volt ennek az oka, én mindenesetre cseppet sem vagyok dühös. Az a tény, hogy a Guns N' Roses öt tagja még életben van, és hogy a Skid Row öt tagja még életben van, egy csoda. És az, hogy adott a lehetőség, hogy összehozz valami nagyszabásút, de mégsem teszed meg, nekem valahogy olyan önző dolog.

Számomra nagyon könnyű dolog felsétálni a színpadra és elénekelni azokat a dalokat, amiket amúgy is elénekelek minden este. Ebben semmi nehézség nincs, szóval nem értem, hogy mi az akadálya ennek. Ezt tőlük kéne megkérdezni."


A Skid Row gitárosa, Dave "Snake" Sabo egy tavalyi interjú során így fogalmazott:


"Számomra a boldogság a lelkem, és az fontosabb nekem, mint az, hogy dollárok sorakozzanak a brifkómban. Az emberek talán el sem hiszik ezt, és ez rendben is van. Aki viszont ismer engem, tudja, hogy ez igaz. Szerintem a boldogságnak nincs ára.

Az évek során rendre kapjuk a kérdést, hogy miért nem csinálunk egy újjáalakuló turnét, és tudod, mi az ábra? Az, hogy
megértem ezt a kérdést, tényleg értem, és ha kívülálló lennék, én is ugyanezt kérdezném. De ez az elképzelés egyikünknek sem fekszik."

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
MONASTERY - "Én mindig is death metalt akartam játszani"
2021. április 19. (hétfő) 09:16

A HammerWorld magazin áprilisi számának egyik extra CD-melléklete a zalaegerszegi Monastery zenekar Chimera című visszatérő EP-je. A death metal banda egy igen hosszú, 12 éves pihenő után ismét aktivizálta magát, hogy megmutassa, a magyar death/thrash korántsem halott. Kovács Billy Róbert, a banda alapító dobosa beszélt az új EP születéséről és a csapat terveiről.   A zalaegerszegi Monastery még a klasszikus hősidőkben, A 80-as évek végén, egészen konkrétan 1989-ben szabadította először a világra a durva, kompromisszummentes death/thrash muzsikáját. A következő évtizedben két nagylemezt is kiadtak, hogy aztán hosszabb szünet után a 2000-es esztendők közepén jelentkezzenek csak új anyaggal. A banda pályafutását tagcserék sora kísérte, így nem csoda, hogy 2008-ban úgy döntöttek, egy időre felfüggesztik a működést. Ebből a 12 esztendős tetszhalálból éledt most újjá a csapat, amelyben Kovács...

HAVÁRIA - Jön egy új EP, videóval a címadó dal: Degenerált faj
HAVÁRIA - Jön egy új EP, videóval a címadó dal: Degenerált faj

Degenerált faj címmel hamarosan egy új EP-vel jelentkezik a mindössze két tagból álló hardcore/metal vonalass Havária. Előzetesként a címadó dallal és a hozzá forgatott klippel lehet...

METALIUM - Tragikus repülőbaleset Mallorcán: elhunyt Lars Ratz
METALIUM - Tragikus repülőbaleset Mallorcán: elhunyt Lars Ratz

Vasárnap halálos balesetet szenvedett Mallorcán az egykori Metalium basszusgitáros, Lars Ratz (Lars Ranzenberger). Az 53 éves zenész 2006 óta Mallorcán élt, ahol egy Skycruiser típusú...

BILLOG - 11 év után ledobtak egy új albumot, és mellé egy friss klip is érkezett
BILLOG - 11 év után ledobtak egy új albumot, és mellé egy friss klip is érkezett

A Bitterweet Symphony címmel váratlanul egy új album érkezett a hardcore/metal vonalas Billog zenekartól - 11 év után. Az Ektomorfban 2018 óta basszusgitározó Zahorán Csaba eredeti...

BILLY GIBBONS - Új szólóalbum jön a ZZ Top főnökétől, dalpremier: Desert High
BILLY GIBBONS - Új szólóalbum jön a ZZ Top főnökétől, dalpremier: Desert High

Hardware címmel június 4-én jelenik meg Billy Gibbons harmadik szólóalbuma, első előzetesként pedig a Desert High dallal lehet barátkozni. A ZZ Top gitáros/énekese 2015-ben adta ki...

CANNIBAL CORPSE - Hallgasd meg az új albumot, itt a Violence Unimagined
CANNIBAL CORPSE - Hallgasd meg az új albumot, itt a Violence Unimagined

Megjelent és végig is hallgatható az új Cannibal Corpse lemez, a Violence Unimagined. A 2017-es Red Before Black lemez utódjának producere/hangmérnöke ezúttal is Erik Rutan volt (Hate...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS