DOKKEN - "Mert az az idióta Merkel, a kancellár, azt mondta..."

Don Dokken októberben Európában járt a bandájával

2015. december 22. (kedd) 14:19 | utoljára módosítva: 2015. december 22. (kedd) 14:25

Don Dokken a The Classic Metal Show-nak nyilatkozott az októberi európai koncertekről és a migrációval kapcsolatos személyes élményeiről.


Ami a zenei kérdéseket illeti, Don Dokken nem tervez új Dokken albumot, inkább klipes dalokkal akar jelentkezni 2016 folyamán. 


"Nem akarok politizálni, de ahogy megérkeztünk Münchenbe, a pályaudvarra, ott volt egy csomó ember... százezrével érkeztek az emberek Németországba, mert ez az idióta Merkel, a kancellár, azt mondta, hogy 'ó, gyertek csak, gyertek Németországba, mi majd gondoskodunk rólatok'. És ahogy leszálltunk a vonatról, ezrével és ezrével voltak ott a muzulmán emberek, akik a pályaudvaron ruhákat kaptak, pénzt, élelmiszert...

De elhiszem-e azt, hogy egy egész ország elkezd menekülni a terrorizmus elől? Nem. De úgy hiszem, és ezt gondoltam akkor is, egy hónappal ezelőtt, hogy ez egy óriási lehetőség az ISIS számára, hogy átlépjék a határokat és terjesszék az őrült, beteg mentalitásukat. Nem ismerek egyetlen vallást sem a világon, buddhizmus, judaizmus, muzulmán, keresztény, katolikus, sem olyan istent, amelyik azt mondja, hogy menjetek és öljetek meg ártatlan embereket, nőket, gyermekeket.

Nincs egyetlen olyan vallás sem, amelyik azt mondja, hogy rendben van az ártatlan emberek legyilkolása a hit nevében, szóval ezek az Allah akbart kiabáló gazemberek... ez söpredék, ezek szar emberek, vesztesek.

Sokkolva láttam Németországban, ahogy ezrek és ezrek érkeztek a pályaudvarra. Nem vagyok rasszista, de ha rajtam múlna, ha én irányítanék egy országot, akkor lezárnám a határokat."


Még jó, hogy nem akartál politizálni... (nevet)


"Te be akarnád engedni őket? Elmesélek egy történetet. Van egy kis falu Kelet-Németországban, mindössze 1010 lakossal. Egyezertíz... És azt találták ki nekik, hogy fogadjanak be ezer menekültet. Ezer menekült és ezertíz német. Mi fog ott történni? Hamburgban meg 7 ezer németet lakoltattak ki, hogy a menekülteket legyen hol elszállásolni. Ok, ez klassz, ez nagyon humanitárius, ez nagyon csodás, ez nagyon spirituális. De mi lesz a németekkel? A németekkel, akik egész életükben fizették az adót, ők hol fognak lakni? Erre a kérdésre válaszolj nekem!"Arról, hogy a párizsi merényletek után aggódik-e az európai koncertezés miatt:

"Nem élhetünk félelemben. Sosem tudhatod, hogy mi fog történni. Ott volt az az orosz járat, amit azok a szemetek felrobbantottak. Az emberek elmentek vakációzni Észak-Afrikába, ahogy éveken át tették, a gyerekeikkel együtt, aztán elindultak haza, és valami szemétláda felrakott egy bombát a gépre, és felrobbantotta őket. Azt akarják, hogy félelemben éljünk. És mi ezt nem hagyhatjuk, nem engedhetjük meg.

Tudni akarod, hogy mit tennék az USA elnökének helyében? Hohó... Összeszednék minden átkozott repülőgépet, mindent, ami csak rendelkezésre áll, és szétbombáznám az ISIS összes elátkozott bázisát.

Ezek nem muzulmánok, ne hogy már! Ezek nem azok. Sokan nem tudják, de a muzulmán vallás a legfiatalabb ezen a világon. A kereszténység 2 ezer éves, a buddhizmus még régebbi, a muzulmán vallás meg jóval fiatalabb. Ez szimplán egy új vallás. Amikor jött Mohamed és elindította ezt az egészet, már hosszú évszázadok óta királyok uralkodtak Angliában."Sokan mondják, hogy kedvességgel, megértéssel kéne fogadni őket, és akkor nem lenne ellenségeskedés.


"Ez értelmetlenség. Mindannyian szeretjük a Beatles üzenetét a spirituális megvilágosodásról, a jóságról, és a világon milliószámra élnek olyan muzulmánok, akik rendes, nagyszerű emberek. De ezek az allah akbarozó gyilkosok... Ezek nem is nézik, hogy kiket gyilkolnak. Tudjuk, hogy hány ártatlan muzulmánt gyilkoltak meg? Azt is valószínűnek tartom, hogy a párizsi koncertteremben is voltak muzulmán áldozatok. Ezek a jogaidtól akarnak megfosztani. A húszas éveikben járnak, úgy érzik nincs jövőjük... Teljes őrület, hogy bármilyen ország beengedi őket, azokat, akik nem beszélik a nyelvet, nem értik a nyugati civilizációt.

Én jártam Afganisztánban, jártam Pakisztánban, jártam mindenütt a húszas éveimben. Bírtam azokat az országokat. Örülnek neked, kedvesek, de nem értik a nyugati civilizációt. Ezek törzsi társadalmak, törzsi vezetőkkel, akik máshogy intézik a dolgaikat, a saját felfogásuk szerint. És mit csinálsz milliónyi menekülttel, aki nem beszél nyelveket, nincs képesítése? Semmi mást nem tesznek majd, csak kiszívják az adott ország erejét. Ingyen lakás, ingyen kaja, minden ingyen... Ki fog fizetni ezért? Én? Te? Kicsoda? Ez baromság.

Sajnálom. Én nem vagyok jobbos, és nem vagyok rasszista. De van egy rakás ország a Közel-Keleten, miért nem oda mennek? És ez is egy érdekes kérdés, ha már itt tartunk. Amikor Svédországban jártunk, és ott nem húztak még fel kerítést, mint Magyarországon, a határon ott álltak százával a vadonatúj biciklik. Hatalmas bicikli-piramisok... Azokkal jönnek át a határon. Ha Szíriában élsz és keresel egy évben 3 ezer dollárt, akkor miből tudod finanszírozni az utazásodat Görögországba, a hajóutat, ami fejenként 1500 dollár, meg minden mást, és miből veszel biciklit, amit aztán a határon eldobálsz? Honnan szerzik a pénzt? Valaki finanszírozza ezeket az embereket, hogy hagyják el Szíriát? De kicsoda?"

 

DOKKEN - Burning Like A Flame

 

Hozzászólások

[016380]
MrEddieKrueger
Rossi93: A katolikus egyház 1096 és 1272 között indított, összesen 8 darab keresztes háborúról már a milliomodik bőrt is lehúzták. Több száz évig vezekeltek érte, már az 1700-as évektől sokadjára kértek elnézést, és sokadjára fizettek érte kártérítést, ahogy a bűnbocsátó cédulákkal, vagy más dolgokkal is ugyanez a helyzet. Ezen felül a protestánsokat is összemossák ezzel a dologgal, ami megint csak nem fair. Hányszor akarjátok a vizes lepedőt ráhúzni a keresztényekre?

Winternight: Hivatalos adat, hogy a keresztények száma kb 2 milliárd fő (az összes irányzatot belevéve, kivéve a szektákat, amiket a keresztény világ nem ismer el), ezután jön a muzulmán vallás 1,5 milliárd főt számlál (minden irányzatot beleszámolva), utána jönnek a hinduk 841 millióval, az ateisták kb 774 millió főt számlálnak, és így tovább. Tehát jelentős a keresztények száma. A muszlimokkal kapcsolatban (miszerint veszélyt jelentenek a kultúránkra) egyetértek.
[016379]
Winternight
Ne keverd össze a vallást és az egyházat.
Egyébként is a keresztes háborúk, az inkvizíció és a többi sok-sok évszázaddal ezelőtt történtek meg. Ma már nincs súlya a keresztény egyházaknak.
A muszlimok viszont jelenleg is valós veszélyt jelentenek Európára. Don Dokken minden szavával egyetértek. Jól látja a problémát.
[016378]
Rossi93
"Nem ismerek egyetlen vallást sem a világon, buddhizmus, judaizmus, muzulmán, keresztény, katolikus, sem olyan istent, amelyik azt mondja, hogy menjetek és öljetek meg ártatlan embereket, nőket, gyermekeket." Hogy csak az európai emberhez legközelebb álló vallást említsem: keresztes háborúk?!
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
TALES OF EVENING - Ismerkedj meg a Kalapács feldolgozásukkal: Vérszerződés
2020. október 26. (hétfő) 16:04

Világvégre címmel november 6-án jön majd ki az új Kalapács stúdióalbum, de lesz mellé jó néhány nagyon érdekes meglepetés is, amelyekről kicsit bővebben is olvashatsz, ha lejjebb görgetsz. Ismerkedj meg a meglepetéshez kapcsolódó legfrissebb felvétellel, a Tales Of Evening zenekar Kalapács feldolgozásával! A Vérszerződés című dal eredetileg a Kalapács zenekar 2008-ban kiadott Mítosz albumán jelent meg.   TALES OF EVENING - Vérszerződés (Kalapács feldolgozás - Kikalapált dalok album 2020) A TALES OF EVENING ZENEKAR ÜZENETE: Kikalapált dalok CD 2020. Hammer Records (HMR Music Kft.) Feldolgozás album a Kalapács zenekar 2020-as, 20 éves fennállása alkalmából. Világvégre (új Kalapács stúdióalbum) és Kikalapált dalok (Tribute lemez) előjegyzés: kalapacs.net   Kalapács zenekar: "Sok-sok fontos információ egy helyen - kérjük, olvassátok végig,...

AC/DC - Premier! Itt a hivatalos videoklip a novemberi album első dalához: Shot In The Dark
AC/DC - Premier! Itt a hivatalos videoklip a novemberi album első dalához: Shot In The Dark

Az előzetesek után végre itt az AC/DC jivatalos klipje az új album első előzetes dalához, a Shot In The Darkhoz. November 13-án jön ki a Power Up című új lemezük. Az új AC/DC...

LEANDER KILLS - Dalpremier a pénteken érkező új albumról: A karma mit akar ma?
LEANDER KILLS - Dalpremier a pénteken érkező új albumról: A karma mit akar ma?

Október 30-án, pénteken jelenik meg a negyedik Leander Kills album, amelynek legfrissebb előzetes dala 'A karma mit akar ma?' címet viseli. Ismerkedj meg vele! "Leander Kills IV! Október...

KILLER SURPRISE - Klippremier: Megemészthetetlen
KILLER SURPRISE - Klippremier: Megemészthetetlen

Az októberi HammerWorld magazin egyik extra CD-mellékleteként jelent meg a Killer Surprise zenekar új albuma, a Vagyok, aki vagyok című lemez Megemészthetetlen dalához pedig most egy klip...

KALAPÁCS - Dalpremier, itt a novemberi album címadója: Világvégre
KALAPÁCS - Dalpremier, itt a novemberi album címadója: Világvégre

Világvégre címmel november 6-án jelenik meg az új Kalapács stúdióalbum, harmadik előzetes dalként pedig már itt is van a címadó nóta. A 12 dalos friss lemez előrendelhető a zenekar...

BAD HABIT - Klippremier a debreceni zenekartól: Élet a kurvám
BAD HABIT - Klippremier a debreceni zenekartól: Élet a kurvám

Forog a kocka címmel jelent meg szeptember végén a debreceni Bad Habit zenekar új albuma, az Élet a kurvám című dalhoz pedig most egy friss klip született. "Az első magyar nyelvű...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS