RÓMEÓ VÉRZIK - Dalpremier szöveges videóval: Ébresztő

Még 2016 nyara előtt várható az új nagylemez

2015. december 16. (szerda) 09:12

A 2015-ös év zárásaként egy vadonatúj dallal jelentkezett a Rómeó Vérzik. A szöveges videóval bemutatott, Ébresztő című nóta mellé a csapat frontembere, Kovács Koppány a 2016-os zenekari tervekről is elárult ezt-azt a Hammernek.


December 19-én a dunaszerdahelyi Soul Hunter klubban játszik a Rómeó Vérzik, de lesz egy budapesti szilveszteri bulijuk is a Club 202-ben, ahol vendégként az Atomic Playboyz fog rock'n'rollkodni.www.facebook.com/romeoverzik"Egy nagyon tuti évet tudunk magunk mögött. Idén átünnepeltük az egész évet, hiszen sikerült ezt a 20 évet megéltünk. Mivel rengeteg koncertet adtunk a jubileumi évben, nem tudtunk kijönni egy komplett új albummal, de szerettük volna megmutatni, hogy nem alszunk sőt, talán most pörget minket a legjobban az a bizonyos rock'n'roll!"

 

RÓMEÓ VÉRZIK - Ébresztő (2015-ös dal, szöveges videóval)

 Ezzel az új dallal visszatértetek a sikeres Engedd belém és a Rock'n'roll az élet albumok pruduceréhez, Sheer "Max" Viktorhoz.


"Igen ez egy tudatos választás volt, hiszen az évek folyamán rájöttünk, hogy azért ami jó az jó, márpedig az Engedd belém album hangzásilag is a mai napig ott van a topon nálunk és a közönségünknél is. Max tud valami olyan pluszt hozzátenni a zenénkhez, amit mi már nem igazán értünk.. (nevet) A végén meg valami olyan dolog kerekedik ki az egészből, ami megfoghatatlan számunkra is és el sem hisszük, hogy azt a dalt mi írtuk. Nem tudom, érthető-e amit mondok.

De tényleg, ez a lényege a producerkedésnek, mármint az, hogy kihozza a zenekarból a maximumot. Max tökéletesen érti a Rómeó Vérzik lényegét, ismer engem is jól, tudja, mit tudok elénekelni, és azt is, hogy mit szeretnénk közvetíteni, vagy mi az, amit Sanchóból vagy Ríkóból lehetséges kihozni."

 Ébresztő az új dal címe. Kit akartok felébreszteni?


"Az utóbbi időben a turnék folyamán sok emberrel találkoztunk, rengeteg emberrel beszélgettünk, és elég elszomorító, hogy sokan az életnek inkább az árnyékos oldalát látják. Nem azt hirdetjük, hogy minden rohadt jó, meg rózsaszínben kell mindent látni, de a siránkozással soha nem ment még senki semmire.

Rengeteg példát tudunk felmutatni, hogy ha valamit el akar érni az ember, akkor szinte bármire képes. Nézzük akár a mi példánkat! Kitartó munkával akár egy felvidéki zenekar is lehet sikeres, csinálhat évi két országos turnét és játszhat a magyarországi fesztiválok nagyszínpadain.

De lehetsz sikeres orvos vagy egyszerű munkás, aki kurvára meg van elégedve az életével, mert van egy szép családja és leszarja, hogy a szomszéd fűje sokkal zöldebb.

Ami meg a videót illeti, a budapesti Bad Moon Filmet bíztuk meg a szöveges klip elkészítésével. Szabad kezet kaptak, nem akartunk beleszólni a munkájukba. Egy-két apró javításon kívül nem is kellett sokat tökölnünk vele. Nagyon jó munkát végeztek!"


Adja magát a kérdés: új album mikorra várható?


"Januártól kezdünk neki az ötletek kidolgozásának, a dalszerkezetek dallá alakításának. Szeretnénk még nyár előtt kijönni egy új Rómeó Vérzik albummal!"


RÓMEÓ VÉRZIK SZILVESZTER
BUDAPEST - CLUB 202


20.00 - kapunyitás
21.30 - ATOMIC PLAYBOYZ
22.30 - RÓMEÓ VÉRZIK

A koncertek után rockbulival folytatjuk hajnalig!
Jegyár: elővételben: 3000 Ft, a helyszínen a koncert napján: 3500 Ft
A belépő mellé ajándék welcome drink és virsli! 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
FATAL ERROR - Klippel az első angol nyelvű daluk: Comin' Around
2020. június 3. (szerda) 14:40

Comin' Around címmel elkészült a Fatal Error első angol nyelvű dala, és az is különleges, hogy az új nótát Balázs Mihály billentyűs énekli. A Dal 2020-ból is ismert banda klipet is forgatott a nótához, mégpedig a veresegyházi főhadiszállásukon, ahol a dalt is rögzítették. A klip operatőre Bikali Sándor volt, a vágást pedig maga Balázs Mihály végezte. "A Comin' Around a mondanivalóját és az atmoszféráját tekintve is agresszívebb a megszokottnál; kitörés, kiugrás a komfortzónából. Az embert néha, a sok átgondolt koncepció közepette elkapja az érzés, hogy 'azt csinálok, amit akarok', és ezt ösztönös formában ki kell adnia magából, akár az árral szemben is úszva."   www.facebook.com/fatalerrorzenekar   FATAL ERROR - Comin' Around (2020)  

WARKINGS - Klippel a maszkos power metalosok első új dala: Warriors
WARKINGS - Klippel a maszkos power metalosok első új dala: Warriors

Revenge címmel jelenik meg július 31-én az epikus power metalt játszó Warkings második albuma. A 2018-as Reborn lemez folytatásának első előzetes dala a Warriors címet viseli, és máris...

WARKINGS - Jön a maszkos power metalosok új albuma, dalpremier: Warriors
WARKINGS - Jön a maszkos power metalosok új albuma, dalpremier: Warriors

Revenge címmel jelenik meg július 31-én az epikus power metalt játszó Warkings második albuma. A 2018-as Reborn lemez folytatásának első előzetes dala a Warriors címet viseli, és máris...

MORDRED - Új dallal jelentkezett a thrash/funk kult csapat: Not For You
MORDRED - Új dallal jelentkezett a thrash/funk kult csapat: Not For You

Legutoljára 2015-ben lehetett hallani a San Francisco-i Mordredről, akkor egy The Baroness című új dalt tettek közzé, amely szintén felkerül majd a június 18-án megjelenő Volition...

CANNIBAL CORPSE - Már a stúdióban vannak, készül az új album
CANNIBAL CORPSE - Már a stúdióban vannak, készül az új album

Azt már az idei év legelején bejelentette a Cannibal Corpse, hogy készülnek egy új lemez felvételére, George "Corpsegrinder" Fisher énekes legfrissebb posztjából pedig az derült ki,...

ANTHRAX - Így nyomják a Skid Row gitárosával a Transylvania dalt az Iron Maidentől
ANTHRAX - Így nyomják a Skid Row gitárosával a Transylvania dalt az Iron Maidentől

Miközben az Anthrax a 40 éves jubileumát egy új stúdióalbummal készül megünnepelni, és már 6-7 nótát meg is írtak a lemezhez, Charlie Benante dobos fáradhatatlanul készíti az...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS