MOTÖRHEAD - Lemmy a terroristákról: "Seggfejek. Gyávák."

"És engem nem fognak lenyomni."

2015. november 23. (hétfő) 19:45 | utoljára módosítva: 2015. november 29. (vasárnap) 11:53

A párizsi terrortámadásokról is beszélt a Motörhead főnöke, a német ZDF csatorna Aspekte műsorában, és Lemmy a maga stílusában egyszerűen seggfejeknek és gyáváknak nevezte a terroristákat.


"Néztük a tévében, ahogy zajlottak az események. Vették az egészet, a lövéseket is lehetett hallani. Ez annyira ostoba dolog. Ezek az emberek annyira ostobák. Miért csinálták? Szerintük heroikus dolog lesz, hogy ártatlan embereket öltek meg? Seggfejek. Gyávák."


Arról, hogy átfutott-e az agyán, hogy ez megtörténhetett volna egy Motörhead koncerten is:


"Igen, persze, természetesen. Úgy értem, hogy mi is sokszor játszottunk a Bataclanban, már vagy tíz alkalommal. Rendszeresen ott léptünk fel Párizsban. De szerencsére nálunk nem történt semmi."


Arról, hogy azonnal tudta-e, hogy a támadást követően nem tudnak majd fellépni Franciaországban:


"Nos, nem gondoltam, hogy engednek minket játszani. Úgy értem, hogy másnap lett volna a koncertünk."


Arról, hogy a Bataclanban történtek után változott-e bármilyen szempontból a hozzállása a színpadi előadáshoz:

"Nem. Én felléptem volna már másnap is. Ha a terroristák megállítanak, akkor ők győztek. És engem nem fognak lenyomni. Úgy értem, hogy teszem, amit tennem kell. Ha a rendőrség lemondja a koncertünket, akkor nem tehetek semmit. De nem mi mondtuk le."


Arról, hogy szerinte a Párizsban történtek miatt sebezhetőbbé, gyengébbekké váltak-e az emberek.

"Mindig is sebezhetők voltunk. Amikor kilépsz a házadból, azonnal sebezhető vagy. Bármikor elüthet egy busz, vagy fejbe vághatnak a pénzedért. Semmi sem biztonságos. Mintha mindenki megszállottja lenne a biztonságnak. Nos, semmi sem biztonságos, rendben? Semmi! Élvezd ki az egészet, amíg most még biztonságban vagy. Holnap már nem leszel, talán."


Arról, hogy a párizsi támadások után a francia elnök háborút hirdetett az Iszlám Állam szélsőségeseivel szemben:

"Nos, látnod kell az értelmét ennek. Úgy értem, hogy a fővárosában Pearl Harbor történt. Mármint ők (a terroristák) hirdettek háborút ellene, nem ő ellenük." 


Arról, hogy a jelenlegi helyzetet ő háborúnak minősítené-e:

"Nos, nehéz másképp leírni ezt. Egy csomó fickó automata fegyverekkel rohangál a fővárosban. Megöltek 137 embert. Minek neveznéd ezt?"


Az interjú a ZDF oldalán - katt!LEMMY - ZDF interjú (11/20)


 

Hozzászólások

[016344]
Blackhead
away mégis mikor irtam olyat h csak az angolok a britek? Látom szereted az emberek szavát kiforgatni. Ne zavarjon h te hoztad fel a briteket és nem én. Amúgy Sabatonno, álnévből elég nehéz tutdni h ki kicsoda és amúgy nem a cikket kritizáltam h milyen szar sok értelmiségnek ez esett le hanem századjára is elmondom h a véleményemet irtam le a faszról és ennyi nem kell mást beképzelni. Gondolom ezmiatt a félreértés miatt alakult meg az igazság ligája. Ja és ha annyira rohadtul unod amit irok akkor mi a fasznak olvasod el te seggcsászár?! Még jó h azért van ott a hozzászólok gomb h bárki irhasson és ne csak az ilyen begyökösödött savanyú kis farkak. Nem mindenkinek az tetszik ami neked és én megirom a véleményemet ha jó ha rossz már hozzászokhattál volna. Na te nyomornegyed tudtam h ide fogsz böfögni egy adagot mert nem birsz a picsádon megmaradni úgyhogy most sem hazudtoltad meg magad. Egyfolytában picsát csinálsz a szádból és ezért is biztos voltam benne h úgyis hozzáfogsz szólni azzal a boobskor fejeddel te senkiházi ingyenélő kis pózer rocker. Inkább csüngjél anyád csöcsein. Nem látsz már a kibaszott nagy egódtól és bele vagy buzulva magadba. Borzalmasan szánalmas a folytonos erőltetett okoskodásod.
[016343]
Melkor
Trollszilvia bazdmeg először életedben beszéltél emberhez méltó hangon a 016338-as hozzászólásodnál, de úgy látom valamilyen szer hatása alatt álhattál, mert utána már jöttél a szokásos baromságaiddal. Méghogy neked van stílusod? És mi lenne az? A több felhasználónéven való trollkodás (aki még nem tudná, nevezett szarencsétlennek van itt egy másik felhasználóneve: Pandeamonium), vagy az előszeretettel való kurva anyázás? Na ha ez neked a stílus, akkor húúúúúúúúúz vissza oda ahonnan jöttél, mert az utóbbi időben nagyon elhúztál a francba szerencsére, de már megint itt esz a fene te csúfság! Mivan hazajöttünk a karácsonyra Svájcból? Hiába ha már a tetoválás nem megy az ősi foglalkozás még mindíg nyerő!:XD Azért ha Lemmy rád fanyalodna, ne mond hogy nem adnád neki magad oda örömmel, csak arra vigyázz, hogy mielőtt kijózanodna húzzál el, mert még kárt teszel az önbecsülésében, hogy egy ilyen ocsmánysággal kavart mint te.
[016341]
Janirock
Sziasztok!Általában nem szoktam hozzászólogatni,de ami sok az sok!Látom jó magyar szokás szerint fikázzátok egymást mindenféle álneveken!Szép! Ja és Lemmyről: Ő nem csak egy rock n roll sztár és egy 40 éves aktívan és elnyomhatatlan zenekar frontembere, hanem egy egész életet a rock n rollnak szentelő és műfajalkotó Ikon!Munkásságára mindig a kitartás és a jellemző!Az ő hatására számos ismert rock banda alakult!Ennek ismeretében lehet róla véleményeket írni!
[016340]
TrollKiller
Az árnyalatnyi difi mindössze annyi, hogy míg nekem van stílusom, addig Mell-kórnak csak az aluliskolázott böszmeség jutott osztályrészül. Jó, és hát Blackie sem egy Kazinczy, ez is igaz. :D
[016339]
Sabatonno1
Trollkiller, tzar már elég sokszor odaírta egy-egy hozzászólása után, hogy L.L., tehát ennek is észre kellett volna már vennie/látnia kellett-lehetett...hacsak nem gyengeelméjű a gyöngyöm. Úgyhogy ez nem jött be. Amúgy meg nem gondolom, hogy meg kell védeni ezt a majmot, tud ő is reagálni a hozzá intézettekre (vagyis én sem szóltam hozzád, mégis reagáltál valamit..akkor meg minek is rovod ezt fel Melkornak?), és majd megteszi, ha úgy gondolja.
[016338]
TrollKiller
Melkor haver, kérlek, mutass már rá a kommentemben arra, ami szúrja a szemed. Ha nem megy, ne személyeskedj, bár nem is tudom, mit várjak egy ilyen egybites trolltól, mint te?! Amúgy sem szóltam hozzád, de nyilván annyira ráérsz otthon, anyuci mellett...
[016337]
Melkor
Na már csak te hiànyoztál ide trollszilvi, tele van már a tököm veled is! Van egy javaslatom, menj feleségül brekihez, úgyis mindìg a seggét nyalod. Ő amilyen ostoba te olyan gyönyörű vagy, úgyhogy szép pár lennétek, az idióta és a szörnyeteg.:XD
[016335]
TrollKiller
Sabatonno: Blackheadnek miért kéne tudnia, hogy Tzar = LL? Ez azért nem olyan egyértelmű a nem bennfentesek számára. Igaz, a stílusa bicskanyitogató valóban, de azért Lemmy-t se kezeljük már érinthetetlennek, csak mert ő a Nagy Whiskynyakaló Lemmy A 'Headből. Én mondjuk ki nem állhatom a zenéjüket, fikázni viszont akkor sem fogom, pedig nem egy agysebész az ürge, ez egyértelmű. Aranyos, egyszerű kis bácsi bibircsókkal. :)
[016334]
Melkor
Húúúúúúúúúúú breki bazdmeg...... Nem akartam már hozzád szólni baszki, de ez... na ez már aztán botrány!!!!!! Ez a szarevő alak akkora ész, hogy az eddigi hozzászarásai alapján, mert azokat nem nevezném másnak, minimum az MTA doktora lehetsz! És akkor ez az agyhalott ugat olyan blőőőőőőőőőőődségeket, hogy Lemmy ilyen meg olyan buta, meg marhaságokat beszél. Most őszintén breki nem sül le a pofádról a bőr? Te maga vagy a két lábon járó szégyen bazdmeg! Idióta!
[016333]
away
Nemcsak az angolok a britek, te kis buta, teee... Majd nézz utána.
[016332]
Sabatonno1
Blackhead, már nem először írom, hogy baromira unalmas vagy már. Te is azt képzeled, hogy te vagy itt az atyaúristen, pedig valójában csak egy semmirekellő, örök elégedetlen kis faszpörgettyű vagy, semmi más. És van pofád olyan dolgokat leírni, ami egész egyszerűen felháborító, közben meg egy tudatlan kis pöcskenőcs vagy csak oszt kész. És még ahhoz is van merszed, hogy Lénárd Lászlót lehülyézd, ha én lennék az oldal szerkesztője, egy ilyen után már repülnél is az oldalról, úgy vágnálak ki, mint macskát szarni. Mégis mit képzelsz, ki vagy te??? Az ilyeneket, mint te a Hammeres koncertekre sem kéne beengedni. Azért álljon már meg a menet...Ugyanolyan tapló majom vagy mint Beavis volt, illetve mint a HRM-en is egy-két igazi troll faszkalap.
[016331]
Halaszpetra
Arthur vagyok a Brittek királya!
Kié az a vár?
Kinek a királya?
A britteké....
KIK AZOK A BRITTEK?
https://www.youtube.com/watch?v=EgY49RCnz-4
[016330]
Blackhead
Még jó h rohadtul nem ez volt a lényeg h a csávó milyen származású hanem h mennyire nem tudott érdemben a témáról beszélni és saját állításait megcáfolja a válaszában.De látom a 2hülye csak ennyit tudott hozzászólni h angol az ürge.tzar nem tudom milyen állapotban voltál amikor még1x leirtad ugyanazt amit az előtted lévő írt.Away te meg akkora lángelme vagy h tudod h a britek masneven angolok egyszerűen zseniális.
[016328]
hanaura
Szerencséje van az Öregnek, hogy azért szeretik és fizetik, hogy bután viselkedjen. ;)
[016326]
Blackhead
Tök mind1 ki egy kretén fasznál nem több... Akinek ilyen idióta gondolkodása van a világról az egy segg...
[016324]
tzar
Lemmy nem amerikai. Szakértő úr. ;-)
[016323]
away
Lemmy brit, Blackhead (értsd: angol)
[016322]
Blackhead
A lehető legértelmesebb embert interjúvolták meg akit a drog már teljesen felemésztett.Nem tudom sírjak e vagy nevessek ennek a cikknek a láttán.Pearl Harbort ide példaként felhozni iszonyú szánalmas és nevetséges látszik csak erről a háborúról hallott ez a mumifikálódott amcsi.Inkább ne tette volna nevetségessé magát a világ előtt.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
SKYBLOOD - Jön Mats Levén énekes első szólólemeze, dalpremier: The Voice
2019. szeptember 21. (szombat) 07:59

Skyblood névvel és címmel jelenik meg november 22-én a Mats Levén énekes (Malmsteen, Candlemass, Therion, Krux, At Vance stb.) első szólóalbuma, amelyről máris meghallgatható az első dal, a The Voice. Mats Levén: "Skyblood - ez vagyok én. A Skyblood egyenlő a büszkeséggel, az empátiával és a haraggal. A The Voice dal magasra emeli ezt a zászlót. Harc az igazság ügyéért."   www.facebook.com/SkybloodM   SKYBLOOD - The Voice (szöveges videó a 2019-es Skyblood albumhoz)  

DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High
DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High

Pár nap múlva a Volbeat vendégeként indul Európa-turnéra a kanadai punk'n'roll mester Danko Jones, az áprilisban kiadott A Rock Supreme című album Fists Up High dalához pedig elkészült...

TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen
TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen

Új album kiadására készül a Turbo zenekar, mégpedig csupa magyar nyelvű dallal, melyek közül az elsőt egy videóval tette közzé a 2015 óta csupán szórványosan koncertezett. Lesz...

SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert
SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert

A brit metal legenda Saxon lemondani kényszerült minden további idei koncertjét, mert a frontembermek, Biff Byfordnak azonnali szívműtétre van szüksége. Az operáció utáni lábadozás...

PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It
PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It

A legendás Motörhead gitáros, Phil Campbell első szólóalbuma október 25-én lát majd napvilágot Old Lions Still Roars címmel, és most megérkezett a második előzetes nóta, a szöveges...

EDENBRIDGE - Dal- és klippremier a szimfo-metal csapattól: On The Other Side
EDENBRIDGE - Dal- és klippremier a szimfo-metal csapattól: On The Other Side

Dynamind címmel jelenik meg október 25-én a Sabine Edelsbacher énekesnő és Lanvall gitáros/billentyűs vezette Edenbridge tizedik albuma. A linzi szimfo-metal csapattól máris itt a...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS