ROAD - Új dal, szöveges videóval: Egy család vagyunk (Veletek)

Gétfőn reggel 8-ig még előrendelheted a M.A.T.T. albumot

2015. november 13. (péntek) 18:00

Az új Road album novemberben 20-án érkezik M.A.T.T. címmel, és fontos infó, hogy november 16-áig, egészen pontosan hétfő reggel 8-ig még előrendelhető.


A Kettő bennem az én című klipes dalt már bizonyára hallottad, és most itt egy újabb dal a lemezről, előzetes gyanánt, szöveges videóval, amit ezúttal is Nagy Viktor készített.

Az Egy család vagyunk (Veletek) című nótáról ezt mondják a srácok:


"Az album legvégére hagytuk az igazi jóságot, a valódi hazait! Itt aztán nincs mellébeszélés, nincs művészkedés, nincs megfejtés. Minden egyes hang, minden egyes szó épp csak hogy a szemedet nem nyomja ki, annyira egyértelmű, annyira kézenfekvő! És annyira igazi! Veletek egy nyelvet beszélünk és egyet éneklünk :)

Imi: "Nekem nagyon közel áll a szívemhez. A dalszerkezet és a dallamvilág tekintetében sem a legbonyolultabb tétel, de a zenei egyszerűsége mellett mégis izgalmas az utolsó pillanatig és az egyik legütősebb dal a lemezen. Az egyik kedvencem a többi 9 mellett!"

Erik: "Őszinte, tiszta és egyszerű! Nálam alapmű már most, igazi koncertnóta"!

Varga Zoli (producer): "Lényegretörő, két és fél hangos HC költemény himnikus refrénnel, amit mindenki egyként fog énekelni, méltó lezárása a lemeznek."

Goya: "Egy család vagyunk Veletek! Együtt mindenkivel! Csak a folyamatos fejrázás végtelen végig és egy kicsikét még tovább..."

'Erőt adunk
Mindent magunk mögött hagyunk
Csak gyere utánunk amerre járunk
Egy az út a cél mi összetartozunk...'

"Mondhatni ez egy adok-kapok dal, Road himnuszosra véve! Mert tizenegy éve már annak, hogy adhatunk nektek és Ti adtok nekünk! És tizenegy éve mindennyian kapunk mindenfélét, bár valahogy mindig csak a szépet és jót vesszük észre! Köszönjük Nektek! Ez a dal Ti vagytok és mi vagyunk egyben! Nyersen, egyszerűen, szívből!"


ROAD - Egy család vagyunk (Veletek) (szöveges videó a 2015-ös M.A.T.T. albumhoz)
Album előrendelés: www.road.hu

"M.A.T.T. négy lépésben… avagy hogyan lehet a tiéd az új album meg a többi újdonság?
1. Szépen figyelmesen átolvasod miről is van szó
2. Kiválasztod azt a csomagot, ami neked kell
3. Megrendeled / elutalod / kifizeted
4. November 20-tól megkaphatod

 Házhoz szállítjuk neked futárcég segítségével, november 20-tól! A szállítási költség, a csomag méretétől és a megrendelés mennyiségétől függetlenül, belföldön, egységesen 999.- Forint!
Avagy átveheted személyesen is november 20-án, Budapesten a Barba Negra Music Clubban ahol aznap este tartjuk a hivatalos lemezbemutatót.
Valamint átveheted november 21-én Kiskunfélegyházán a Rocktár klubban, ha úgy szeretnéd.
Illetve november 20-tól Budapesten a Hammer zenebarlangban is átvehető, igény szerint."

www.road.hu

 

ROAD - Így készült a Kettő bennem az én klip

www.facebook.com/roadzenekar

 


ROAD - Kettő bennem az én (a 2015-ös M.A.T.T. albumhoz)

 

Hammer TV

 
DARKMESS - EP-premier a budapesti groove metal brigádtól: Ark
2021. október 17. (vasárnap) 11:07

Ark címmel megjelent és végig is hallgatható a groove metalos budapesti Darkmess ötdalos EP-je. A 2019-ben feloszlott Vendetta Inc. két tagja, József Mátyás énekes és Nemes Nimród basszusgitáros alkotta eredetileg a csapatot, tavaly azonban már kialakult a négyes felállásuk. "Az utóbbi két évben folyamatosan csepegtetett dalaikat most egy csokorban, impozáns borítóval (Lowlife Prod.) ellátva tette közzé a budapesti Darkmess zenekar. Az így immáron keretbe foglalt 5 számos kislemez egy közel 30 perces utazásra invitál. Az egyes tételek különböző alapvető kérdéseket dolgoznak fel, általában komor hangvételben. A 4 angol nyelvű dal között 'kakukktojásként' egy magyar nyelvű szerzemény is fellelhető, az Agancstúlsúly, amelynek szövegét Varga Balázs írta...   www.facebook.com/darkmessband   ...A kislemez meghallgatható, és borítóval, szövegekkel együtt ingyenesen vagy támogatás mellett...

MÖTLEY CRÜE - Vince Neil leesett a színpadról, bordatörést szenvedett
MÖTLEY CRÜE - Vince Neil leesett a színpadról, bordatörést szenvedett

Súlyos sérülést szenvedett Vince Neil, a Mötley Crüe énekese, amikor péntek este a Tennessee állambeli Monsters On The Mountain fesztiválon a szólózenekarának koncertje közben leesett...

BUTCHERS - 30 év után megszólalnak a régi dalok, itt az új EP: Félelmek közt élni
BUTCHERS - 30 év után megszólalnak a régi dalok, itt az új EP: Félelmek közt élni

2020 végén Füst, tűzvész, romok... címmel egy 3 tételes EP-t adott ki a Butchers, egy 1988 és 1995 között aktív barcsi thrash csapat. Az 1987-ben alakult zenekart két eredeti tag...

EMIGRATE - Till Lindemann és Richard Z Kruspe együtt: Always On My Mind
EMIGRATE - Till Lindemann és Richard Z Kruspe együtt: Always On My Mind

The Persistence Of Memory címmel november 5-én érkezik az új lemez a Rammstein gitárosának Emigrate projektjétől. Richard Z. Kruspe másik bandájának legutóbbi albuma a 2018-as A Million...

EMPEROR - Samoth volt felesége az íjjal elkövetett norvégiai támadás egyik áldozata
EMPEROR - Samoth volt felesége az íjjal elkövetett norvégiai támadás egyik áldozata

A szerdai norvégiai gyilkosságsorozat egyik áldozata az északi folk vonalas Hagalaz' Runedance, valamint a dark ambient világú Aghast német születésű volt énekesnője, az 52 éves Andrea...

FLESHCRAWL - Budapesten találta meg új énekesét a német death metal horda
FLESHCRAWL - Budapesten találta meg új énekesét a német death metal horda

44 évesen hunyt el júniusban a death metal veterán Fleshcrawl frontembere, Sven "Svenson" Gross; a 80-as évek vége óta aktív német death metal banda Budapesten találta meg a rákban...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS