ROAD - Új dal, szöveges videóval: Egy család vagyunk (Veletek)

Gétfőn reggel 8-ig még előrendelheted a M.A.T.T. albumot

2015. november 13. (péntek) 18:00

Az új Road album novemberben 20-án érkezik M.A.T.T. címmel, és fontos infó, hogy november 16-áig, egészen pontosan hétfő reggel 8-ig még előrendelhető.


A Kettő bennem az én című klipes dalt már bizonyára hallottad, és most itt egy újabb dal a lemezről, előzetes gyanánt, szöveges videóval, amit ezúttal is Nagy Viktor készített.

Az Egy család vagyunk (Veletek) című nótáról ezt mondják a srácok:


"Az album legvégére hagytuk az igazi jóságot, a valódi hazait! Itt aztán nincs mellébeszélés, nincs művészkedés, nincs megfejtés. Minden egyes hang, minden egyes szó épp csak hogy a szemedet nem nyomja ki, annyira egyértelmű, annyira kézenfekvő! És annyira igazi! Veletek egy nyelvet beszélünk és egyet éneklünk :)

Imi: "Nekem nagyon közel áll a szívemhez. A dalszerkezet és a dallamvilág tekintetében sem a legbonyolultabb tétel, de a zenei egyszerűsége mellett mégis izgalmas az utolsó pillanatig és az egyik legütősebb dal a lemezen. Az egyik kedvencem a többi 9 mellett!"

Erik: "Őszinte, tiszta és egyszerű! Nálam alapmű már most, igazi koncertnóta"!

Varga Zoli (producer): "Lényegretörő, két és fél hangos HC költemény himnikus refrénnel, amit mindenki egyként fog énekelni, méltó lezárása a lemeznek."

Goya: "Egy család vagyunk Veletek! Együtt mindenkivel! Csak a folyamatos fejrázás végtelen végig és egy kicsikét még tovább..."

'Erőt adunk
Mindent magunk mögött hagyunk
Csak gyere utánunk amerre járunk
Egy az út a cél mi összetartozunk...'

"Mondhatni ez egy adok-kapok dal, Road himnuszosra véve! Mert tizenegy éve már annak, hogy adhatunk nektek és Ti adtok nekünk! És tizenegy éve mindennyian kapunk mindenfélét, bár valahogy mindig csak a szépet és jót vesszük észre! Köszönjük Nektek! Ez a dal Ti vagytok és mi vagyunk egyben! Nyersen, egyszerűen, szívből!"


ROAD - Egy család vagyunk (Veletek) (szöveges videó a 2015-ös M.A.T.T. albumhoz)
Album előrendelés: www.road.hu

"M.A.T.T. négy lépésben… avagy hogyan lehet a tiéd az új album meg a többi újdonság?
1. Szépen figyelmesen átolvasod miről is van szó
2. Kiválasztod azt a csomagot, ami neked kell
3. Megrendeled / elutalod / kifizeted
4. November 20-tól megkaphatod

 Házhoz szállítjuk neked futárcég segítségével, november 20-tól! A szállítási költség, a csomag méretétől és a megrendelés mennyiségétől függetlenül, belföldön, egységesen 999.- Forint!
Avagy átveheted személyesen is november 20-án, Budapesten a Barba Negra Music Clubban ahol aznap este tartjuk a hivatalos lemezbemutatót.
Valamint átveheted november 21-én Kiskunfélegyházán a Rocktár klubban, ha úgy szeretnéd.
Illetve november 20-tól Budapesten a Hammer zenebarlangban is átvehető, igény szerint."

www.road.hu

 

ROAD - Így készült a Kettő bennem az én klip

www.facebook.com/roadzenekar

 


ROAD - Kettő bennem az én (a 2015-ös M.A.T.T. albumhoz)

 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
DEMONS & WIZARDS - 15 év után új album az Iced Earth és a Blind Guardian frontembereitől, végighallgatható!
2020. február 21. (péntek) 08:25

15 év után a mai napon egy új albummal jelentkezett a Blind Guardian és az Iced Earth frontembereinek közös projektje, a Demons & Wizards. Jon Schaffer és Hansi Kürsch első közös lemeze 2000-ben jelent meg (Demons & Wizards), 2005-ben jött ki a Touched By The Crimson King, a szimplán a III címet viselő friss lemezt pedig máris végighallgathatod. Jon Schaffer, az Iced Earth főnöke: "Az az érzésem, hogy valami igazán különleges anyagot sikerült összeraknunk, és persze alig várom, hogy kiderüljön, mit gondolnak róla a rajongók. Én rendkívül büszke vagyok erre a lemezre. Nem kétséges, hogy ez egy epikus méretű utazás." Hansi Kürsch, a Blind Guardian frontembere: "Egészen bizonyos, hogy ez a harmadik album a pályafutásunk csúcsa. Jól jegyezzétek meg a szavaimat... Ti is imádni fogjátok!"   www.facebook.com/demonsandwizardsofficial DEMONS & WIZARDS - III (a 2020-as album) DEMONS &...

OZZY OSBOURNE - Megjelent és végighallgatható az új album: Ordinary Man
OZZY OSBOURNE - Megjelent és végighallgatható az új album: Ordinary Man

Ordinary Man címmel megjelent és végig is hallgatható az új Ozzy Osbourne album. A 11 dalt tartalmazó új album felvételei Los Angelesben zajlottak, a dalokban Andrew Watt producer...

LUCIFER - Klipes új dal az okkult retro-rockerek márciusi lemezéről: Midnight Phantom
LUCIFER - Klipes új dal az okkult retro-rockerek márciusi lemezéről: Midnight Phantom

Lucifer III címmel március 20-án jelenik meg a Johanna Sadonis énekesnő (ex-The Oath) vezette Lucifer zenekar harmadik albuma, amelynek második előzeteseként máris itt a klippel kísért...

OZZY OSBOURNE - Holnap kijön az új album, friss dal Post Malone-nal: It's A Raid
OZZY OSBOURNE - Holnap kijön az új album, friss dal Post Malone-nal: It's A Raid

Ordinary Man címmel holnap jelenik meg az új Ozzy Osbourne album, a 11 nótás lemezről pedig itt az It's A Raid dal, amelyben Post Malone a vendég. Az új Ozzy album felvételei Los...

CIRITH UNGOL - CSaknem 30 év után új album a kaliforniai metal úttörőktől, az első dal: Legions Arise
CIRITH UNGOL - CSaknem 30 év után új album a kaliforniai metal úttörőktől, az első dal: Legions Arise

Forever Black címmel április 24-én jelenik meg az epikus, doomos heavy metalt játszó, eredetileg még a 70-es évek első felében elindított kaliforniai Cirith Ungol ötödik albuma. Ez lesz...

DEATHSTARS - Már egy új albummal jönnek újra Budapestre
DEATHSTARS - Már egy új albummal jönnek újra Budapestre

Eredetileg tavasszal indult volna egy új turnéra az indusztriális gót/glam vonalas svéd Deathstars, de az ötödik lemezük munkálatai miatt csak ősszel kezdik a koncertezést, viszont...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS