FEZEN 2016 - Bejelentették az első neveket

Augusztus 3.-6., Székesfehérvár

2015. november 12. (csütörtök) 07:26 | utoljára módosítva: 2015. november 12. (csütörtök) 07:31

2016-ban augusztus 3. és 6. között kerül megrendezésre a székesfehérvári FeZen fesztivál. Az első fellépőket már be is jelentették a szervezők.


"Még 268 napunk van a 2016-os FeZenig, de már most elkezdjük a névsorolást, azaz jöjjenek az első fecskék:


Within Temptation - a szimfonikus metal/rock holland elitalakulata jövőre már a 20. születésnapját ünnepli, így Székesfehérvárra is biztosan ünnepi hangulatban érkezik a csapat.

Sharon den Adel és zenekara a FeZen pénteki napján lép majd színpadra.


Powerwolf – „Azért készítünk lemezeket, mert jó zenét akarunk csinálni, és nem azért, hogy kib...ott rekordokat döntögessünk.” - nyilatkozta a zenekar alapító gitárosa, Matthew Greywolf amikor albumukkal a német eladási lista élén nyitottak. A FeZenre pedig azért jönnek, hogy egy kib...ott jó koncertet adjanak.

Jó pár bandával készülünk még nektek, folyamatosan érkezünk majd a jobbnál-jobb nevekkel, hogy 2016-ban is mindenki megtalálja a számítását a FEZEN-en. Díjazzuk a merészséget, azaz minél korábban, kevesebb fellépő ismeretében veszitek meg a bérletet, annál nagyobb kedvezményt adunk. Érdemes sietni!

Jegyeket országszerte tudtok venni a Ticketportal partnerirodákban, vagy online, a világ bármely pontjáról."


www.facebook.com/FEZENFesztival
  

Hozzászólások

[016288]
Rockazelet
Teljes mértékben egyetértek veled Winter. Évek óta böki már nekem is a csőröm ez, hogy jegyeket már árulnak, de a fesztivál előtt néhány héttel még mindig nincs tisztázva néhány fellépő kiléte..
[016283]
Winternight
A felvetett probléma tekintetében teljesen lényegtelen a francia és a magyar fizetések és jegyárak egymáshoz viszonyított aránya. Annak sincs jelentősége, hogy én fizetek-e a belépőjegyekért.
Tudod, mindenkinek van munkahelye, ahol a kollégákkal jó előre egyeztetni kellene, hogy ki, mikor menjen nyári szabadságra, és van családunk is, ahol szintén nem húzhatjuk nyár elejéig a nyaralások megszervezését. Jó lenne tehát időben tudni a nyári fesztiválok programját, hogy időben el lehessen dönteni, hova akarunk elmenni.
A "díjazzuk a merészséget, azaz minél korábban, kevesebb fellépő ismeretében veszitek meg a bérletet, annál nagyobb kedvezményt adunk." megjegyzés meg az igényes (tehát a fellépő zenekarok alapján fesztivált választó) fesztivállátogatók pofánköpése.
Az pedig elég nagy baj, hogy örülnünk kell annak, hogy kapunk olyan fesztiválokat, ahol egy egész hétvégén feleannyi külföldi zenekar lép fel, mint más országokban egyetlan nap egyetlen színpadán. Ha nem lenne ez a sok multikulti szar, akkor életben maradt volna a Metalfest, az egyetlen normális többnapos magyarországi fesztivál. Éppen ezért én idén kifejezetten örültem, amikor multikulti fesztiválok becsődöléséről olvastam. Nem kell minden hétre fesztivál. Legyen inkább csak kettő, de az igényes és normálisan megszervezett, közönségbarát programmal.
[016279]
Melkor
Winternight nincs veled semmi bajom, sőt, de lenne egy objektív, személyeskedéstől mentes pusztán a rideg tényeken alapuló kérdésem feléd! Te a fesztiválokra ingyenjeggyel szoktál bemenni, vagy mint az átlag, mint például én, fizetsz is érte?

rockberbi, jól mondod a franciáktól példát vehetnénk a munkabérek tekintetében is, és ha az átlagfizetés 500 e Ft lenne, akkor egy akár 100 e-es fesztiváljegy meg sem kottyanna.
[016278]
rockberbi
A franciákról is példát vehetnének.
http://www.hellfest.fr/artistes/
Sajnos nekünk ennyinek is örülnünk kell, mert az rosszabb lenne, ha ezek a fesztiválok se lennének.
[016271]
Winternight
Kedves Fezen szervezők!
Ez itt egy jövő évi szlovéniai fesztivál plakátja.
https://www.facebook.com/events/1692550980982554/
Jól látjátok, nagyjából itt a fellépők teljes sora. Annyi jó zenekarral, amennyi az összes hazai szar multikulti fesztiválon együttvéve sincs.
Ti meg bejelentetek novemberben két nevet és pofátlanul közlitek, csak azoknak jár csak a kedvezményes elővételi lehetőség, akik vállalják a zsákbamacska programot. Aztán legfeljebb eladják később a jegyet.
Szégyellhetitek magatokat a többi hazai fesztiválszervezővel együtt, de nagyon. És lehetne példát venni külföldi fesztiválokról.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
OCEANS OF SLUMBER - Új felállásban érkeznek majd a Fekete Zajra
2019. július 23. (kedd) 14:16

Új felállásal érkezik az idei Fekete Zaj fesztiválra a prog metalos texasi Oceans Of Slumber. A Cammie Gilbert énekesnővel még 2015-ben megerősített banda rendesen megváltozott a 2018-as The Banished Heart album óta. Mat V. Aleman személyében már 2018-ban lett egy új billentyűsük, és Mat, valamint Cammie meg az alapító dobos/zongorista, Dobber Beverly mellé három új tag is érkezett idén: Semir Özerkan basszer/énekes, Jessie Santos gitáros, valamint Alexander Lucian gitáros/énekes. Az új felállás első koncertje szombaton zajlott le, hazai pályán, Houstonban, a nyári Európa-turné pedig a cseh Brutal Assault fesztiválon veszi majd kezdezét. Dobber Beverly: "Nyilvánvalóan sokkal több időt kell Európában töltenünk, mint az USA-ban, mégpedig a zeneipar eltérő jellege miatt. Texas-stílusú extrém metal arcok vagyunk, akik atmoszférikus, megindító, érzelemgazdag zenét játszunk - egy énekesnővel. Nem feltétlenül könnyű...

EREB ALTOR - Dal- és klippremier a svéd viking metalosoktól: With Fire In My Heart
EREB ALTOR - Dal- és klippremier a svéd viking metalosoktól: With Fire In My Heart

Järtecken címmel szeptember 23-án jelenik meg a viking metalos svéd Ereb Altor új albuma, a 2017-es lemez folytatása, amelyről máris megismerkedhetsz az első előzetes dallal, a klippel...

ROCKMARATON - Látogatói rekordot döntött az idei fesztivál
ROCKMARATON - Látogatói rekordot döntött az idei fesztivál

Már ismert a 2020-as Rockmaraton időpontja, a jövőre már a 30. születésnapját ünneplő fesztivál július 6. és 12. között kerül megrendezésre - természetesen Dunaújvárosban, a...

SKALTRAX - Új klip a kazincbarcikai melodikus death csapattól: Sands Of Time
SKALTRAX - Új klip a kazincbarcikai melodikus death csapattól: Sands Of Time

Sands Of Time címmel méág februárban jelent meg a melodikus death metalt játszó kazincbarcikai Skaltrax első albuma, amit Simivel rögzítettek a No Silence-ben, a borítót pedig Kassai...

WILLIAM DUVALL - Szólóalbum jön az Alice In Chains frontemberétől, klippel az első dal
WILLIAM DUVALL - Szólóalbum jön az Alice In Chains frontemberétől, klippel az első dal

One Alone címmel október 4-én lát napvilágot az Alice In Chains frontemberének első szólóalbuma, Willain Duvalltól máris itt az első előzetes dal, a klippel kísért 'Til The Light...

VESZTEGZÁR - Klippremier: Sarokba szorítva
VESZTEGZÁR - Klippremier: Sarokba szorítva

A tavaly júniusi HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként jelent meg a komáromi Vesztegzár harmadik nagylemeze, a Kárhozat / Damnation, a lemez Sarokba szorítva dalához most elkészült...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS