SYMPHONIC DESTINY - A vajdasági szimfo-metalosok dalpremierje, szöveges videóval

Szeptemberben adták ki a bemutatkozó lemezüket

2015. november 4. (szerda) 11:42

Új szöveges videóval jelentkezett a frontlányos szimfonikus metalt játszó vajdasági (Temerin) Symphonic Destiny, amelynek bemutatkozó albuma szeptemberben jelent meg The Fountain Of Eternal Life címmel.


Az egyelőre digitális formátumban kiadott, de várhatóan CD-n is megjelenő lemezről bővebben is olvashatsz az októberi HammerWorld magazinban.www.facebook.com/symphonicdestinymusic

 
SYMPHONIC DESTINY - Light In The Darkness (szöveges videó a 2015-ös albumhoz)

SYMPHONIC DESTINY - Albumelőzetes a 2015-ös lemezhez
Hozzászólások

[016270]
Winternight
Björn, az ilyen gyökértelen szarmagyarozó köcsögöket, mint te, persze, hogy nem érdeklik a magyar történelemmel kapcsolatos dolgok. Jól tetted, hogy eltakarodtál ebből az országból. De még jobb lenne, ha elfelejtenéd, hogy valaha is ebben az országban élnél és nem járnál magyar oldalakra szarmagyarozni. Mert az igazság az, hogy minden egyes hozzád hasonló hazátlan köcsög távozásával jobb lesz ebben az országban élni.
[016268]
björn
Bazmeg ezt nem hiszem el ami itt ment Delvidek meg Vajdasag kapcsan. Most komolyan ki a faszt erdekel ez? A zenekar magyar szarmazasat kiemelendo volt a cikkben Vajdasag, mert amugy Szerbiai a zenekar a mai terkep szerint...ennyi.
Par eve kulfoldon elek, es innen nezve kurvara latszik mi a baj otthon: nagyhituseg (a kishituseg ellentete), a pofazas, a 15 millio ezermester szakerto es a tettek hianya.
Magyarorszagot valami vilagosszeskuves hatalmas aldozatanak latjak/lattatjak sokan. Elmondom, hogy gecire senkit nem erdekel kulfoldon hogy mi az meg minek kellene lennie Magyarorszagnak. Kb semmit nem tudnak rola. Es ez nem az o butasaguk, hanem ennyire jelentektelen az egesz. Csak otthon mennek egymas torkanak ilyenek miatt az emberek es ez baromi szomoru.
[016265]
szasza666
Nem nosztalgia, hanem a magyar elnevezése egy ősi magyar földnek, a kelták/rómaiak/stb. kihaltak vagy beolvadtak, az oszmánok hazamentek, a szerbek meg csak max. 600 éve települtek be (a többségük később).

Az egy dolog, hogy mi hivatalos, volt már az a szocializmus is, mégsem értett vele egyet mindenki.

Az előző hozzászólásomban leírt utcás hasonlat okán úgy gondolom van értelme „fennakadnom” az elnevezésen, akárhány éves is.
[016264]
Blackhead
a cikkhez egybe írandó. Tessék hozzászóltam a cikkhez :3 Ennyit rólad csöcskór.
[016263]
Melkor
Én nem tudom, hogy kiről és miről beszélsz, de csak ismételni tudom magamat a cikkhez szóljál hozzá, érted amit leírok?
Na még egyszer a hozzád hasonló gyengébbek kedvéért: a c i k k - h e z s z ó l j á l h o z z á! Komolyan mondom és már régen írtam le, de ez Közröhej! :XD
[016261]
Blackhead
Na te egyetemes diplomata csöcskór seggfej.. neked aztán megint mindenbe bele kell pofáznod.. nem értem miért nem tudod elhúzni innen a beledet ahelyett h mennél napi 18órát dolgozni és akkor nem lenne erőd beleütni mindenbe azt a buzi fejedet.
[016260]
Melkor
Mi van? Ki vesz el mit? szasza666 ennek már megint mi köze a metal zenéhez, na mindegy felőlem tarts kiselőadást engem nem zavar, még lehet hogy tanulok is valami újat.
[016259]
Winternight
A történelemben az évszázadok, évezredek alatt sok minden változott, országok jöttek létre és szűntek meg, tájegységek, városok kaptak új neveket. Gondoljunk csak arra, hogy a Kárpát medence korábban volt már a római és az oszmán birodalom része is. Lehet igazságtalannak nevezni a Habsburg-korszakot és a trianoni döntést, és kell is. Nosztalgiából lehet a régi neveket használni, lehet Délvidéknek hívni Észak-Szerbiát, de attól még a hivatalos magyar elnevezése a területnek Vajdaság. Magyarként Kolozsvárt nyilván nem hívjuk Cluj-Napocának és Pozsonyt se Bratislavának, de a Vajdaságot az ott élő magyarok többsége is így nevezi (a szerbek meg Vojvodinának). Szerintem kár fennakadni egy több mint 150 éve használatos elnevezésen.
Hogy a zenéről is legyen szó. Saját stílusában nem kiemelkedő, de azért kellemes hallgatnivaló. Ebben a stílusban gyakran a hamiskás énekesnőn csúsznak el a csapatok, itt szerencsére nincs ilyen gond. Kíváncsi vagyok a teljes albumra.
[016258]
szasza666
Ha valaki átnevezné az utcádat, miközben nyíltan el akarja venni a ti házatokat is, valószínűleg te sem hívnád az ő új nevén azt a bizonyos utcát, nemde? Na, erről van szó, kedves önjelölt illemtanár.
[016257]
Rockazelet
Figyeljétek a dobost a klippben, az a tekintet, most vagy nagyon unja az egészet, és játszana valami keményebbet, vagy egyáltalán nem tudja, mit keres a dob mögött.
[016256]
Melkor
Már megbocsáss szasza666, de ennek mi köze a metal zenéhez, vagy a fenti zenekarhoz? Természetesen a zenekar zenéjéről egy szó sem esik, csak egy önjelölt történelemtanár frusztrációit olvasom, de minek?
[016252]
szasza666
Akkor kiemelném ezt a mondatot az előző hozzászólásodból: "1920 előtt pedig még a Bánságnak a mai Romániában fekvő keleti részét is beleértették." -> Ma már a Délvidék a Szerbiához került részt jelenti, ugyanúgy, ahogy korábban a Felvidék is mást jelentett, mint most.
[016251]
tzar
Temerin (szerbül Темерин / Temerin, németül Temeri) város és község Szerbiában, a Vajdaságban, a Dél-bácskai körzetben.
[016250]
tzar
Ha már wikipédia ;-)

"A magyarországi használatban azonban a Délvidék elnevezés történelmi és politikai szempontból a mai Vajdaságnál tágabb földrajzi egységre, a volt Magyar Királyság egész déli részére, így Horvátország egyes területeire is vonatkozik. (1920 előtt pedig még a Bánságnak a mai Romániában fekvő keleti részét is beleértették.)"

https://hu.wikipedia.org/wiki/Vajdas%C3%A1g_Auton%C3%B3m_Tartom%C3%A1ny
[016248]
szasza666
A Délvidék elnevezés barátságosabb lenne, a Vajdaságot a szerbek találták ki 1848-ban, majd a Habsburgok átvették 1849-ben, amikor a vármegyéket eltörölve felosztották Magyarországot 8 részre, ebből ráadásul 3, a Szerb Vajdaság és Temesi bánság, Erdély, és a Határőrvidék nem is tartozott hozzánk, hanem a birodalom tartományai lettek.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerb_vajdaság
https://hu.wikipedia.org/wiki/Bach-korszak#K.C3.B6zigazgat.C3.A1s
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
FATAL ERROR - Jön a Halandó album, videoklippel a címadó dal
2019. szeptember 22. (vasárnap) 15:43

Halandó címmel október 8-án jelenik meg a Fatal Error harmadik nagylemeze, a címadó dallal és a hozzá forgatott klippel pedig máris megismerkedhetsz. "Fogadjátok szeretettel az új lemezünk címadó dalát, valamint a hozzá készült klipet! Nagyon köszönjük a stábnak és a barátainknak, akik miatt létrejöhetett a dal/videó! Rendeld meg a Halandó CD-t, és hallgasd meg egy héttel a megjelenés előtt! A CD mellett elérhetőek pólók, valamint ha támogatni akarsz minket, választhatod a támogatói csomagot. Találkozunk a lemezbemutatónkon az Instantban nov. 15-én!"   www.facebook.com/fatalerrorzenekar   A lemezbemutató buli Facebook oldala   FATAL ERROR - Halandó (a 2019-es Halandó albumhoz)   Az előrendeléshez kattints ide!    

SKYBLOOD - Jön Mats Levén énekes első szólólemeze, dalpremier: The Voice
SKYBLOOD - Jön Mats Levén énekes első szólólemeze, dalpremier: The Voice

Skyblood névvel és címmel jelenik meg november 22-én a Mats Levén énekes (Malmsteen, Candlemass, Therion, Krux, At Vance stb.) első szólóalbuma, amelyről máris meghallgatható az első...

DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High
DANKO JONES - Klippremier: Fist Up High

Pár nap múlva a Volbeat vendégeként indul Európa-turnéra a kanadai punk'n'roll mester Danko Jones, az áprilisban kiadott A Rock Supreme című album Fists Up High dalához pedig elkészült...

TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen
TURBO - Magyar nyelvű dalokkal jön az új album, videotrippel az első szám: Túl a fényen

Új album kiadására készül a Turbo zenekar, mégpedig csupa magyar nyelvű dallal, melyek közül az elsőt egy videóval tette közzé a 2015 óta csupán szórványosan koncertezett. Lesz...

SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert
SAXON - Biff sürgős szívműtétje miatt elmarad minden idei koncert

A brit metal legenda Saxon lemondani kényszerült minden további idei koncertjét, mert a frontembermek, Biff Byfordnak azonnali szívműtétre van szüksége. Az operáció utáni lábadozás...

PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It
PHIL CAMPBELL - Alice Cooper és a Motörhead-gitáros közös dala: Swing It

A legendás Motörhead gitáros, Phil Campbell első szólóalbuma október 25-én lát majd napvilágot Old Lions Still Roars címmel, és most megérkezett a második előzetes nóta, a szöveges...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS