HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK - 25 év, új album, itt az első dal: Fekete gyémánt

Születésnapi és lemezbemutató buli a Dürerben november 14-én

2015. szeptember 16. (szerda) 08:19

Pont címmel október 12-én jelenik meg a 25 éves HétköznaPI CSAlódások zenekar 10 tételes új nagylemeze, és előzetesként máris megismerkedhetsz a szöveges videóval kísért Fekete gyémánt dalukkal.


"Különlegesség, hogy az új PiCsa lemez munkálataihoz és a hozzá készülő klipekhez először vesz igénybe a zenekar közösségi gyűjtést. A jelek szerint a banda Facebook oldalán meghirdetett akció nagy sikerrel működik is.


Az október 12-én, hétfőn napvilágot látó albumhoz már el is készült az első szöveges videó.

"Íme az első új dal a lemezről, és a hozzá készült szöveges videó. A Fekete gyémánt aktualitását a szeptember hatodikai országos Bányásznap adta. A zene az észt barátaink, a The Tuberkuloited zenekar Lilleke rohus dalának alaposan áthangszerelt, feldolgozott változata, a szöveg pedig az eredetitől teljesen eltérő, igazi 'picsás' alkotás.

Nagy-nagy köszönet Barczi Andrásnak (a videó készítőjének), Peti Andrásnak (Cett Hangstúdió) pedig a hangfelvételért, és persze nektek, azaz a közönségnek az eddigi támogatásért! (A videót sajnos hibás forrásanyagok és kisebb elírások miatt újra kellett töltenünk a youtube-ra, de ezúttal már minden a helyére került.)

A következő új dal és szöveges videó megjelenését szeptember 28-ra, hétfőre ígéri a banda, az első klipet pedig a lemezmegjelenés napjára.

Az új albummal egy időben újra kiadásra kerül az összes eddigi HétköznaPi CSAlódások lemez, videó és elpotyogtatott dal is, tehát az elmúlt 25 év teljes munkássága!

Természetesen nem maradunk a negyedszázados fennállást megünneplő születésnapi koncert nélkül sem! Annak helye és ideje: november 14., szombat, Budapest, Dürer Kert.

A koncert Facebook oldala


A zenekar eddigi pályafutásának legfontosabb koncertjére kerül sor a Dürerben, ennek szellemében is készülünk rá. Lesz hosszú program, meglepetések, ős-szerzemények, ritkán játszott dalok, új album, vendégek, felvétel stb. Ahogyan azt kell, de csak úgy picsásan!

Az este másik különlegessége lesz, hogy a punkok körében anno nagy népszerűségnek örvendő 193. Cella is összeáll erre az egy alkalomra, hogy betöltse a vendégzenekar szerepét.

Természetesen turné is lesz, aminek egy része a nagy sikerű, immáron harmadik körét futó PUNKhenger turné lesz, olyan bandákkal közösen, mint az ugyancsak új lemezzel jelentkező Prosectura, vagy a feltámadt ETA, illetve a pécsi Dirty Dawn.

Ahogyan a hivatalos zenekari történet mondja, 1990 novemberében négy kocsmatöltelék az egyik pécsi krimóban elhatározza, hogy punkzenekart alapít. Így is lett. És akkor, most már elmondhatjuk, mindez 25 éve történt és Pont."


www.facebook.com/hetkoznapicsalodasok


HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK - Fekete gyémánt (szöveges videó a 2015-ös Pont albumhoz) 

 

HÉTKÖZNAPI CSALÓDÁSOK - Pont
(10/12 - Edge)

01. Pannon Troll Rock 'n' Roll
02. Negyedszázad lázad
03. Fekete gyémánt
04. Nu Págágyi!
05. Bebaszunk
06. A 3 millió koldus országa
07. Agymosott
08. A karaván halad
09. Abszurdisztán
10. Pont


 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
ICED EARTH - Jon Schaffer péntekig biztosan rács mögött marad
2021. január 21. (csütörtök) 08:36

Péntekig biztosan rács mögött marad az Iced Earth főnöke, Jon Schaffer, aki vasárnap délután adta fel magát az amerikai hatóságoknak. Ismert, hogy január 6-án Jon Schaffer is behatolt a tüntetőkkel a washingtoni Capitolium épületébe. Aznap több száz Trump-párti tüntető tört be az amerikai törvényhozás épületébe, ahol akkor az elektori szavazatok hivatalos megszámlálását végezték, hitelesítve Joe Biden győzelmét. A zavargás kapcsán Jon Schaffer ellen is büntetőeljárás indult és péntekig bizonyosan a Marion megyei börtön lakója marad, az amerikai kormány helyi ügyvédei pedig arra kérik a bírót, hogy utasítsa el a zenész óvadék ellenében történő szabadon bocsátását. A Wish-TV beszámolója szerint az FBI úgy véli, hogy Schaffer egyike volt azon rendbontóknak, akik medveriasztó gázspray-t használtak a Capitolium rendőrsége ellen. Schaffer mindkét csapata, az Iced Earth és a Demons & Wizards is...

ORDEN OGAN - Dalpremier a tavaszi albumról: Inferno
ORDEN OGAN - Dalpremier a tavaszi albumról: Inferno

Eredetileg ősszel adta volna ki az új albumát a power metalos német Orden Ogan, végül azonban csak márciusban jön majd ki a Final Days lemez, egészen pontosan március 13-án.   A...

WOLFHEART - Ukrán vendéggel készült el az új dal: Skull Soldiers
WOLFHEART - Ukrán vendéggel készült el az új dal: Skull Soldiers

Skull Soldiers címmel egy 4 tételes és 2 új dalt tartalmazó EP-vel jelentkezik március 5-én a melodikus death metalt különlegesen fagyos hangulattal kísérő finn Wolfheart. A címadó...

ARCHITECTS - Videoklippel a harmadik új dal: Dead Butterflies
ARCHITECTS - Videoklippel a harmadik új dal: Dead Butterflies

Dead Butterflies címmel már a február végén érkező új album harmadik lemezelőzetes dalát is bemutatta a brit Architects. Az új nótát kísérő látványos videót a londoni Royal...

TORTUGA - A Dal 2021-ben is törnek majd az ablakok, új dal és klip
TORTUGA - A Dal 2021-ben is törnek majd az ablakok, új dal és klip

Ahogy korábban már beszáűmoltunk róla, a nyíregyházi Tortuga is ott lesz A Dal 2021 versenyben, most pedig meg is ismerkedhetsz a "tornacipős rock'n'rollerek" dalával. A Törnek az ablakok...

FOO FIGHTERS - Hivatalos klip az új dalhoz: Waiting On A War
FOO FIGHTERS - Hivatalos klip az új dalhoz: Waiting On A War

9 dallal és Medicine At Midnight címmel érkezik majd az új Foo Fighters album február 5-én. A klippel kísért Shame Shame volt az első előzetes daluk, a második kedvcsináló új...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS