METALLICA - Ingyen letölthető a Salesforce céges buli felvétele

Május végén indul az európai turnés kör

2015. március 20. (péntek) 06:48 | utoljára módosítva: 2015. március 20. (péntek) 07:04

Február 9-én egy spéci bulit adott a Metallica a jól ismert San Francisco-i IT-cégnél, a Salesforce-nál, és most már ingyenesen letöltheted a koncert hivatalos felvételét a csapat honlapjáról. Mindössze egy szimpla regisztrációra van szükség ehhez.

Letöltés -
katt ide!

A Salesforce főnök Marc Benioff és a Metallica barátsága nem újkeletű, Hetfieldék már 2011-ben is játszottak a Dreamforce konferencián.

METALLICA - Hivatalos videós összefoglaló a Salesforce buliról (02/09) 

Komplett program:
Hit The Lights
Master Of Puppets
Welcome Home (Sanitarium)
Sad But True
The Unforgiven
Fuel
Wherever I May Roam
One
For Whom The Bell Tolls
Battery
Nothing Else Matters
Enter Sandman
Creeping Death
Seek & Destroy


 

Hozzászólások

[015360]
Beavis
melinda: azt kihagytad, hogy anyám pincéjében lakom. Egyébként elmagyaráztam már, ha nem a tescóban vagy árufeltöltő vagy segédmunkás egy építkezésen, akkor van időd munka közben ilyesmire is. Egyébként kaptál egy minden napra egy új szó wc papírt és a tegnapi szó a nyomorult volt?

Manowar: a saját stílusán belül lehet, hogy igényes az annihilator, de egy Dream Theaterrel összehasonlítani kb olyan, mintha Nagy "diótörő" Janit állítanád szembe mondjuk Mike Tysonnal. Egyébként azért tartom magam felettetek állónak, mert nem elégszem meg az igénytelen f*s zenének aligha nevezhető vackokkal...
[015358]
Manowar
"Ha sosem ittál kannás bort, akkor gondolom te a műanyagpalackos 1 literes kőbányais típus vagy." Ez sem nyert, de sebaj. Azt viszont nem értem, hogy te miért képzeled magad fölöttünk állónak, miközben zenei stílusokról, illetve igényességről beszélünk. Egyébként pedig az Annihilator alapvetően thrasht tol szerinted... Valóban van benne jó adag thrash, power és heavy is. Ami azonban vitathatatlan, az az, hogy igényes zenét játszanak. Mert attól, hogy a Dream Theater progot játszik, még nem adja magát, hogy az egyéb stílus zenekaraitól igényesebb lenne. Örüljünk inkább annak, hogy ilyen sokféle ága van a kedvenc zenei műfajunknak, és fejezzük már be egymás, illetve a zenekarok pocskondiázását.
[015353]
Melkor
hé fullgaggyer, te aztán nagyon dolgozó ember lehetsz + közgazdász (az utóbbin pláne röhög a vakbelem), amikor a hozzászólásaid számából és azok időpontjából egyértelműen lejön, hogy nincs neked semmiféle munkád. A nyomorultságodat itt próbálod ellensúlyozni a szarencsétlenebbnél szarencsétlenebb firkálmányaiddal, amivel csak felháborítasz itt mindenkit, de pont ez a célod, mert egy nyomorult vagy se több, se kevesebb. Azt hiszem elmondtam rólad mindent és részemről ennyi, mert bolondokkal kár vitába szállni, főleg ha az illető még nyomorult is...
[015351]
Beavis
Sabatonno1: stílusokon belül is van "némi" különbség a zenekarok között. Amiatt sosem szóltam le senkit, mert ő főleg black metalt hallgat, viszont amiatt igen, ha igénytelen sz*rt hallgat mondjuk Satyricon helyett. Főleg manapság ciki a dolog, amikor pár perc alatt be lehet szerezni teljes zenekari diszkográfiákat.
A King Diamond oké, őket én is bírom, bár főleg a gitársound miatt és nem a régi albumokon hallható sipítós ének miatt. Egyébként alapvetően arról van szó, hogy egy thrash bandát hasonlítgattatok egy prog bandához, így az annihilator esélytelenként indult. Nem mellesleg ha már thrash, akkor sokkal inkább Slayer, Testament vagy talicska(S&M-mel bezárólag).
Akkor nagyon mélymagyar vagy, grat hozzá. Remélem rendszeresen jársz a Kossuth térre tüntetni...

melinda: szánalmas a vergődésed, te kis discopatkány...
[015350]
Sabatonno1
Beavis, nyíltan kritizáltad a zenei ízlésemet, utána meg azt írod, hogy nem ízlésről beszéltem...össze-vissza kavarodsz már bele a hülyeségeidbe. Már miért ne tetszhetne jobban nekem az Annihilator, mint mondjuk a Tool??? De úgy látom, annyira mégsem hallgatok olyan sok szar zenét, mert a többit nem kritizáltad, bár szerintem Jeff Waterséket is csak azért, hogy valamibe bele lehessen kötni, mivel téged ez éltet.
Vagy miért, szerinted a King Diamond/Mercyful Fate nem igényes és jó zene? King a valaha élt egyik legjobb és legnagyobb hangterjedelemmel bíró torok a metal színtéren. Nagyon remélem, hogy ezt nem próbálod meg megcáfolni vagy eltagadni tőle.
A kannás borral meg nagyon mellélőttél 'kis barátom'. Számomra a sör a búzasörnél kezdődik és természetesen--magyar--létemre a bort is szeretem, fröccsként készítve vagy magában is.
[015349]
Melkor
seggarc robi alias bélvíz, a te pöcegödör szádból a hiteltelen szó úgy hangzik, mint az útszéli lotyó "fogkrémes :)" szájából a szűz szó!
és barátod a hererák te fullgaggyer!
[015347]
Beavis
Manowar: hol szóltam le az annihilatort? Arról beszéltem, hogy nem igényesebb, mint a D.T., ami egyébként abból is adódik, hogy ők alapvetően thrash-t tolnak, nem progot. Nem mellesleg nem ízlésről beszéltem, hanem minőségről. Van egy rakás olyan zenekar, akiknek elismerem a munkásságát, pedig nem szeretem a zenéjüket.
Ha sosem ittál kannás bort, akkor gondolom te a műanyagpalackos 1 literes kőbányais típus vagy.

melinda: te pedig kamu vagy kisbarátom, de sebaj, eddig sem voltál hiteles. Hallgass egy kis dzsásztin bíbört meg dzsonász bráderszt, az való a hozzád hasonló kis csicskáknak.
[015345]
Melkor
Utánanéztem már én is a Winternight által megemlített "Beavis Robi" fosbunkós képeinek, hát mit mondjak Winternight-nak igaza volt. Bélvíz tagadása meg csak erősíti a képek hitelét. Még egy gondolat: ha a te neved Beavis, akkor te, vagy valamelyik ősöd bevándorolt ide, nos ha már ez így történt akkor nem illik a nagylelkűűűűűűen befogadó nemzet tagjait és azok kultúráját ilyen ocsmány módon pocskondiázni! Ha meg ennyire nem tetszik kis hazánk és annak kultúrája menjél vissza oda ahonnét származol, hidd el senki nem fog egy könnycseppet sem ejteni érted.
[015342]
Manowar
Azért az Annihilatort leszólni... nem semmi. Egyébként pedig kissé parttalan ez a vita, mert ízlésről vitatkozni ugye... Én pl. szeretem a Wuthering Heightset is, de a Venomot is, az Ektomorfot meg a Fates Warningot is. De egyik miatt sem szándékozom felkeresni a háziorvosomat, pedig reggel még Ossiant is hallgattam - és tetszett. És nem mellesleg soha nem ittam kannás bort, egyszerűen csak imádom a metalt, bő 30 éve.
[015340]
Beavis
Na látod kis barátom, ez a különbség köztem meg a magadfajta, kannás boron szocializálódott csürhe között. Engem totál hidegen hagy, hogy más mit gondol, ha tetszik egy zene, akkor hallgatom, ha nem, akkor lehet akár a legnépszerűbb, legtöbb díjat nyert cucc is, akkor sem hallgatom.

Ha szerinted az annihilator igényesebb, mint a D. T., akkor látogasd meg a háziorvosod és kérj egy beutalót egy alapos hallásvizsgálatra...
[015338]
Sabatonno1
Rólad meg a bunkó stílusod árul el mindent. De akár azt is mondhatnám, hogy az is, ha neked tetszik a Korpiklaani, mivel az egyik legaljább kocsma/mulatós/folkmetal (már maga a műfaj is egy vicc) zenék közül való, hogy többeket idézzek, akiknek például ez a véleménye róluk...
A legtöbben jönnek itt a Dream Theater, Symphony X, Tool, Mastodon, stb. bandákkal, hogy ezek a full igényes zenék...pedig én személy szerint többre és jobb zenének tartok egy King Diamondot, Mercyful Fate-et, Hellt vagy akár egy Acceptet, Annihilatort, Dream Evilt (hogy csak néhány nevet említsek) ezen bandáknál..
[015335]
Beavis
Épp ez az, hogy nem cáfoltok semmit, mert képtelenek vagytok rá, csak vádaskodtok ezerrel.

Ha neked tetszik a szenténgör, akkor ez mindent elárul rólad meg a zenei ízlésedről is.

A Korpiklaani meg lehet, hogy "egyszerű", de nem is állítottam soha, hogy csak a Dream Theater meg a Symphony X szintű zene lenne az etalon. A Cultot is bírom meg a ZZ Top-ot is, pedig ők sem 8-10 perces eposzokat írnak.
[015331]
Sabatonno1
Nekem sosem volt nagy kedvencem a Metallica, és nem is tartom valószínűnek, hogy valaha is azok lesznek, de vannak jó lemezeik/számaik. Élőben sajnos még egyszer sem láttam őket, de szívesen elmennék egy koncertjükre.
Beavis, öcsém, nem lesz már elég a sok okoskodásból, amit itt művelsz? Jó vicc, hogy azt írod, nem kötelező a hozzáböfögéseidet olvasni, de mindenhol csak azokat látom és kurvára unom már. Azt hiszed magadról, hogy te vagy itt a nagy megmondóember és aki mást gondol bármihez kapcsolódóan, mint te, az már igénytelen/csürhe és egyéb nyalánkságok. Mert csak az az igaz, amit te állítasz/gondolsz, és senki ne merje megcáfolni se ezeket, mert az úgy van és punktum.
És akkor mi van, ha nekem tetszik például a Metallica St. Anger lemeze is, és az elmúlt 15 évben igenis hoztak össze értékelhető produktumot. Akkor én már egy igénytelen faszkalap vagyok, mert nekem tetszik az a SZERINTED rakás szar lemez? Elég szar lenne, ha ez így is lenne...de szerencsére közel sem ez a helyzet.
Egyszer már meg tudtad magad erőltetni és normális hangnemben hozzászólni egy cikkhez, de az utóbbi időben megint csak a vitát gerjesztő, bunkó, alpári stílus jellemzi a kommentjeidet.
És az is vicc, hogy olyan stílusban írsz hozzászólást, amilyen zenét 'produkál' az adott banda. Mert akkor például egy Korpiklaanit nem magasztalnál az egekbe, mikor az egész együttes olyan egyszerű, mint a faék, hogy tőled idézzek. Ettől persze nem rosszak, de az eddigi 8 albumukból jó, ha a fele érdemes arra, hogy többször is meghallgassuk...
Az új Nightwish albumba még csak bele-bele hallgattam, de sajnos nem tűnik valami hű, de nagy dobásnak, inkább unalmasnak. De egybe meg kell hallgatni, és többször is.
[015315]
Beavis
Nyilván nem csak egy koncert alapján alakult ki bennem az, hogy nem kellene ezt már tovább erőltetni. Az utóbbi időben sem normális lemezt, sem normális koncertfelvételt nem sikerült összehozniuk, ami gáz.
Az pedig semmit sem számít, hogy a régi vagy az új dalokat játsszák, ha James nem képes normálisan énekelni és akkor még Lars "dobolásáról" nem is beszéltem.
Egyáltalán nem fikáztam mindent. A legújabb Ensiferum vagy Korpiklaani albummal kapcsolatos cikkekhez pl csak jót írtam, sőt a Nightwish-t sem szóltam le. És ez csak pár dolog, ami hirtelen eszembe jut. Arról nem én tehetek, hogy a magyar bandák igénytelen f*st adnak ki, ti meg bekajáljátok és ezzel nem kényszerítitek őket arra, hogy fejlődjenek. De ez neked, meg a zosszijánon szocializálódott csürhének nyilván túl magas.
Amit pedig a "facebookos képeimről" írtál, full kamu, de segáz, nem is vártam a tőled hasonlótól mást.
[015314]
Winternight
Az írás témája egy ingyenesen letölthetővé tett koncert. Nem pedig az, hogy 1996 és 2008 közötti lemezek tetszettek-e neked.
Erre te első hozzászólásként idetrollkodod, hogy "rottyon vannak", majd hogy szerinted ne erőltesség tovább a zenélést, úgyis van elég pénzük. Ha mindezt egy koncertfelvétel ingyenessé tételéről szóló írásnál teszed, akkor joggal feltételezhetjük, hogy a koncertjük miatt írtad, nem pedig azért, mert 7-19 évvel ezelőtt neked nem tetsző lemezeket adtak ki.
Egyébként a koncerten mint láthatjuk, egy kivétellel az első öt album dalait játsszák. Ezek szerint olyan zenekar leállását kívánod, akik egyrészt lemezt már nagyon rég nem adtak ki, másrészt pedig koncerten pont azokról a lemezekről játszanak, amiket állítólag te is kedvelsz.
Hogy miért fikáznád Ozzyt? Azért mert troll vagy. Az éltet, hogy egy olyan oldalon gyalázod más emberek kedvenc zenéit, ahol amúgy senki nem szeret, ahol mindenki megvetéssel tekint rád. És nem azzal van baj, hogy nem szeretsz valamit és ezt megírod, más is megteszi, én is. Viszont a te hozzászólásaidból világosan kiderül, hogy az a célod, hogy másokat bosszants. A facebook képeidet nézve mondjuk pont olyan beilleszkedési problémás szellemi fogyatékosnak nézel ki, mint amilyennek a hozzászólásaid alapján gondoltunk.
[015313]
Beavis
Egyszerűbb vagy, mint egy faék. Nem tűnik fel, hogy nem a Metallicával van bajom, hanem azzal a gyér minőséggel, amit az elmúlt bő 15 évben produkálnak? Szóltam egy rossz szót is mondjuk az S&M albumra vagy az and justice for all-ra? Ezt kellene felfogni a kicsi kis agyacskáddal és nem csak azt látni, hogy valaki fikázza a talicskát.
Ozzyt vagy Lemmyt miért szólnám le? Simán hozzák azt a szintet, amit elvárok tőlük. Ha ők is átmennek gagyiba, akkor nyilván nem fogom azt írni, hogy jó lett az új album, stb. Lemmy meg sosem volt egy Mick Jagger, hogy egy koncert alatt lefusson egy maratont a színpadon, így hülyeség elvárni tőle, hogy többet mozogjon. Teljesen más a két karakter.
[015312]
Winternight
Örülhetsz majd, ha 50 évesen ilyen formában leszel. Már, ha megéled ezt a kort. Köztudomású, hogy a trollok korán halnak.
Érdemes egyébként megnézni olyan videókat, ahol Lemmy és Ozzy (akik persze éljenek még jó sokáig) annyi évesek voltak mint most Hetfieldék. Ozzy akkor se volt jobb állapotban, Lemmy meg sose mozgott túl sokat a színpadon.
Ami a lemezeket illeti, én nem vagyok biztos abban, hogy fejből tudnál mondani két-két számcímet a kettővel ezelőtti Motörhead és Ozzy lemezről. Sőt, még arra se fogadnék, hogy a lemezek címét tudod.
Persze, most a Metallica a téma, egy trollnak ilyenkor őket kell osztani. Aztán ha Ozzys hír lesz, akkor majd őt.
[015311]
Beavis
Egyrészt Lemmy és Ozzy bő 15 évvel idősebb, mint a talicska tagjai, másrészt pedig még mindig képesek jó lemezeket kiadni, ami talicskáékról nem mondható el, mivel ~15 éve nem hoztak össze értékelhető produktumot.
Az meg, hogy a két öreg egészségi állapota megromlott, nem meglepő. Ilyen életvitel mellett csoda, hogy egyáltalán életben vannak. Talicskáék viszont alig 50 évesek, de olyanok, mintha önmaguk paródiái lennének.
[015310]
Winternight
Akkor nézzük a lényeget. Itt van egy ingyenesen letölthető Metallica koncert a rajongóknak0000. Örüljünk neki. Az, hogy hol játszottak, igazából tökmindegy, nem a közönség, hanem a dalok miatt nézi meg, aki megnézi. És azokban nincs hiba. Igaz meglepetés se. Elnyomják az utóbbi időkben megszokott koncertprogramot, és ennyi. De szerintem nincs ezzel gond. Én végignéztem, jól nyomták.
Abban nem vagyok biztos, hogy itt a pénz mozgatta őket. Ahogy nyilván az antarktiszi koncerten, vagy a korai korszak zenészeit és sok más neves vendégeket felvonultató 30 éves jubileumi koncerten sem.
Hogy kellene-e új lemez? Persze. A legutóbbi szerintem egész jól sikerült, ennek ellenére évek óta nem hallgattam. Ha őszinték akarunk lenni, bevallhatjuk, ha Metallicát akarunk hallgatni, akkor az első négy-öt lemez valamelyikét rakjuk be a lejátszóba. Leszámítva az éppen aktuális lemez megjelenése utáni hosszabb-rövidebb időszakot.
Beavis Robi szokás szerint mellélőtt trollkodó megjegyzésével, a videót megnézve nekem nem úgy tűnik, hogy a Metallica tagjai "rottyon" lennének. Ezzel szemben Lemmy sajnos nincs túl jó állapotban az utóbbi években, és ugyanez elmondható Ozzyról is, csak nála ez sokkal régebb óta tart.
[015291]
Selkath
away, igazad van, nem köcsögök. Csak Lars. :DDDD
Oké, ez meg csak vicc volt! :) Imádom ezt a négy mukit, csak adnának már ki valami új zenét, AMI NEM KONCERT!!! :DDD
[015286]
away
nabazze... :) Nem a stressz árt, hanem amit tegnap este lecsorgattam a torkomon... Be voltam kúrva, na. A trágárságokért elnézést, egyébként fenntartom a véleményem, és ne a f...ba menjenek, hanem a Puskásba jöjjenek má' minél előbb. És természeten nem köcsögök :)
[015285]
TrollKiller
Away, neked tízszer mocskosabb a szád, mint a trollok felkent királyának, azaz a drágalátos MELCSI BÉBINEK (lánykori nevén: melkor), és hát ez azért nem semmi, szívből gratulálok neked. De remélem, nem lettél nagyon ideges a Metallica-hír hallatán, mert mint tudjuk, a sok stressz árt ám az egészségnek.
[015283]
Selkath
Ez a zenekar - amúgy egyik legnagyobb kedvencem - minden létező indokot elkövet, hogy ne azzal foglalkozzon, ami egy együttest igazán együttessé tesz: a dalírás és a lemezkészítés. Alibi koncertek/turnék alibi koncertek/turnék hátán, mindenféle teljesen felesleges megjelenés mindenhol (csak lemezmegjelenés, na, az kurvára nincsen...), egyszerűen érthetetlen ez a félig rajongóellenes hozáállás. Azért csak félig, mert az tök jó, hogy turnéznak és sok helyen meg lehet nézni őket, persze méregdrágán (bár engem ez nem érint, nem járok koncertekre - nincs kivel), de hol van a zenekari létezés másik legfontosabb velejárója - mert ez a zenéléssel jár, csak a dán fakezű nem akarja felfogni - a dalok írása, felvétele és kiadása?!? Még azt a nyomorult Lords Of Summert sem tudták normálisan felvenni, Kirk szólósávja egyszerűen nem is hallatszik!
Ha már tényleg nem érdekli őket a lemezkészítés, miért nem jelentik egyszer és mindenkorra be? Minek ez a folyamatos csúsztatgatás, meg új dal (még csak nem is dalok!) garázsminőségben való kiadása? De legalább nem hazudnak a szemünkbe, mint a Manőver. Igaz, az sem jó, hogy nem mondanak semmi érdemi infót a stúdiózásról.
Én nagyon elfogult vagyok velük, épp ezért bízom abban, hogy lesz még albumnyi új hanganyag tőlük. Csak a türelmem fogyott el (igaz, az sosem volt...).
[015281]
away
Mi a cafat k...aisten az a salesforce? Méghogy céges buli, beleverem a f...mat, azt! Dreamforce konferencián játszottak, hmm... Úristen, milyen messze került ez a banda a kezdeti célközönségtől... Gary Holt, Kerry King, Blitz, Chuck Billy, hogy csak a "legnagyobbakat" említsem, vajh' miért nem tudtak ennyire elkurvulni?? Nem igaz, hogy ezek a köcsögök írták a Whiplash-t, a Battery-t, a Creeping Death-t, vagy a One-t... És itt vége, nekem a 'talicska '88 óta nem tudott egy épkézláb dalt összerántani. Menjenek a faszomba. Köcsögök.
[015280]
Beavis
Vicc, hogy Lemmy és Ozzy még mindig hogy tolják a rock 'n rollt, talicskáék meg alig 50 évesen már rottyon vannak. Felesleges ezt már tovább erőltetni, gondolom amúgy sincsenek anyagi gondjaik.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
SOILWORK - Új klipes dal, a trilógia záró tétele: Death Diviner
2020. május 30. (szombat) 10:54

Feverish címmel még tavaly októberben tett közzé egy klippel kísért vadonatúj dalt a Soilwork, márciusban aztán jött az újabb klipes szám, a Desperado, most pedig itt a trilógia harmadik, utolsó tétele, a videokippel kísért Death Diviner. A három kislemeznóta együttes elnevezése: Our Feverish Trinity. "Ezzel a három dallal, pontosabban az általános tematikájukkal, arra teszünk kísérletet, hogy leírjuk a misztikust, a transzcendentálist, azt ami nem elvilági. Az olyan érzéseket, amelyekkel nem tud mit kezdeni a test, azokat a kétségbeesett tetteket, amikor érzed, hogy hív valami, ami sokkal nagyobb nálad, és azt is tudod, hogy ha sikerülne elérned és beszélni hozzá, akkor először az életedben tartoznál valahova... www.facebook.com/soilwork     Mindannyian tartozni akarunk valahova, ez valahogy mégsem stimmel igazán. Az emberben mindig ott van az a némiképp kellemetlen érzés, hogy sokkal többet is...

XIBALBA - Albumpremier: Años En Infierno
XIBALBA - Albumpremier: Años En Infierno

Años En Infierno címmel megjelent és végig is hallgatható a hardcore és a death metal határmezsgyéjén dolgozó kaliforniai Xibalba negyedik nagylemeze, amelynek producere Arthur Rizk...

TANKCSAPDA - Ilyen volt az első autós koncertjük, fotók és videó
TANKCSAPDA - Ilyen volt az első autós koncertjük, fotók és videó

Tegnap este Debrecenben adta első autós koncertjét a Tankcsapda. Utólag is megnézheted a különleges buli felvételét, de vannak fotók is, ezeket Czeglédi Zsolt (MTI) készítette. Ma...

KNOTFEST - Nézz Slipknot, Underøath és Code Orange koncerteket!
KNOTFEST - Nézz Slipknot, Underøath és Code Orange koncerteket!

Idén a Code Orange és az Underøath társaságában turnézott volna a Slipknot, de hát ez nyilvánvalóan másképp alakult, viszont a Knotfest oldal most közzétett egy masszív...

ATTILA - Új dallal jelentkeztek: Cancelled
ATTILA - Új dallal jelentkeztek: Cancelled

Cancelled címmel egy vadonatúj dallal jelentkezett az amerikai metalcore színtér egyik legmegosztóbb csapatának számító Attila. A Chris Fronzak vezette, metalcore/deathcore mixet...

BOB KULICK - 70 éves korában elhunyt a legendás gitáros és producer
BOB KULICK - 70 éves korában elhunyt a legendás gitáros és producer

70 éves korában elhunyt a legendás gitáros és producer, Bob Kulick. A tragikus hírt a zenész testvére, az ex-KISS gitáros, Bruce Kulick is megerősítette. Bruce Kulick: "Összetört...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS