NEKROFÍLIA - Új anyagra készülnek a szekszárdi hullagyalázók

Hat tétel lesz a Pokoli rothadáson

2015. március 15. (vasárnap) 14:26 | utoljára módosítva: 2015. március 22. (vasárnap) 10:50

Infernal Decay címmel egy új anyag kiadására készülnek a szekszárdi Nekrofília tagjai, akik már 2005 óta tolják a hullagyalázó black metalt.

A 2011-es Necropedophilia demó volt a legutóbbi anyaguk, az újat viszont már a 2015 elején csatlakozott frontemberrel, Gabriel Archangellel rögzítik.


Van a csapatnak egy félhivatalos friss klipje is, amelyben a Mártírok című filmből összevágott jelenetek teszik még érthetőbbé a tartalmas üzenetet.


Az Infernal Decay számcímei:
1. Ragyogás
2. Éjsötét álmok árja
3. Kín-éhség-éneke
4. Infernal Decay
5. Vérem Kelyhe
6. Nekrofilian Totentanzwww.facebook.com/aberrantdesire


NEKROFÍLIA - Necropedophilia (a 2011-es demóhoz)

 

Hozzászólások

[015309]
TJ86
Amikor felvettük a Necropedophilia lemezt, nagyon kevés tudásunk volt a stúdiózás terén is. Otthoni körülmények közt rögzítettük és semmilyen megfelelő technikai hátterünk nem volt. Akkoriban kézen fekvő megoldás volt a dobgép, mivel nem volt dobosunk.

Felesleges ezért egymást bántanotok, mi is tisztában vagyunk vele, hogy rosszul szól, de ez már a múlté, nem kell ezért senkit lecsicskázni...

Az új anyagon sincs másképp, itt is dobgéppel vettük fel a lemezt és tudjuk, hogy egy-egy résznél kiütközik. Szerencsére azóta sokat fejlődtek ezek a szoftverek és mi is sokat tanultunk a hibáinkból és a visszajelzésekből, ezért ezen a lemezen már nem olyan feltűnő.
Azóta találtunk új énekest, akinek van olyan hangja, hogy ne kelljen rá semmilyen effektet tenni és van dobosunk is, aki majd biztosítja az élő hangzást a következő anyagon.
Hallgassátok meg az Infernal Decay-t, jól érezhető rajta a felődés és az igyekvés, hogy ne csak mi élvezzük, amit játszunk :D
A necropedora visszatérve, azt a lemezt egy cannibal corpse dal ihlette, ezért lett ez a címe.
[015307]
Beavis
Fear Factoryék is használtak dobgépet, de nem is ez a probléma. Az a gáz, ha valaki annyira igénytelen, hogy ezeket a segédeszközöket is sz*rul használja. Összegányolnak valamit, "úgysem hallatszik, jó lesz ez" alapon.
[015305]
Melkor
Erre én is kíváncsi vagyok, mert az említett bandák általam ismert lemezein nem volt dobgép, bár én a korai és demó anyagaikat nem ismerem. Az biztos, hogy a Burzum Filosofem lemezén dobgép van, de az meg nem került említésre.
[015304]
Winternight
Én azért csak felteszem azt a kérdést, hogy egészen pontosan melyik Immortal, Emperor és Satyricon anyagon volt dobgép? Több fanzine szerkesztővel is kapcsolatban álltam abban az időben, így az említett zenekarokat már a demó korszaktól ismerem, és nem tűnt fel, hogy bármelyik zenekar bármelyik anyagán dobgép lett volna élő dobos helyett.
[015302]
Melkor
hajaj Tim2358 nem tudod kibe kötöttél bele, a sötétség hercege személyesen :)
már bocsi de nem kéne ennyire lekezelőnek lenni...
"az immortal, emperor, satyricon és még egy tonna banda nyomta a kezdetekben dobgéppel" ja persze, mikor 20-25 éve? Akkor ez valami nosztalgia black?
[015298]
Gorethone
nagyon ügyes nyomozó lennél igen ismerem őket, de haverok nem vagyunk, régen láttam és beszélgettem velük pécsen, hogy kinek van több köze a black metalhoz, azt meg nem egy mainstream oldalon fogom veled megvitatni :P :D
[015296]
Csabika
Egy rakás banda használ dobgépet ma is, és mindegyiket ismeritek és rajongók vagytok, el sem tudjátok képzelni, hogy amikor hallgatjátok a kedvencetek új albumát, egy rakás számban dobgép van, dobgéppel javítanak bele rengeteg dalba, semmi baj nincs a dobgéppel, főleg a mai technika mellett.
Amúgy azt is elárulom, hogy már régóta van pl. gitárszoftver is, és azt is használja egy rakás banda.
[015295]
Tim2358
Csak egy olyan részt másolj be a hozzászólásaimból, ahol magát a banda zenéjét fikáztam és nem a dobgépet :)
Én lefogadom közeli barátjuk, esetleg tag vagy, hogy ennyit foglalkozol a hozzászólásaimmal. De mindegy, mert se eszed, se pedig közöd nincs a black metalhoz.
[015292]
Winternight
Szekszárdi csapatként nyilván adta magát alaptémának a szex. De hogy mindezt halottakkal, sőt halott gyerekekkel képzelik el, az elég bizarr.
A gitártémák egyébként tényleg nem rosszak, a dobgéppel, és az effektezett károgással együtt engem a svéd Octinomosra emlékeztet a zene. Akinek tetszik az ilyen - ennél a Nekrofília nótánál azért sokkal jobb minőségben - annak ajánlom az 1996-os On The Demiurge című albumot.
[015290]
Gorethone
lefogadom 15 éves vagy és olvastad valahol, h a dobgép gáz :D
[015289]
Gorethone
nem tudom mit vagy ezen így kiakadva... :DDD
az immortal, emperor, satyricon és még egy tonna banda nyomta a kezdetekben dobgéppel, ha meg most találkoznál velük gurguláznál a gecijükkel :DDD az biztos, hogy neked nagyon árthatott ez a banda, hogy így fikázod őket folyamotas, vagy csak kibaszott nagy zenész lehet és van tuti polír black metal bandád egy csomó kiadott lemezzel és nagyon király dobossal.... XDDDD csicska
[015288]
Tim2358
Persze, pár év múlva a gitárokat is tök felesleges lesz feljátszani, úgyis lesz arra is program...
[015284]
Gorethone
tényleg nem lett rossz az Infernal Decay! a dob gép tényleg gáz, de nem szégyen, főleg ha ilyen igényesen van megírva! olvastam ,h már van dobosunk és megint lesznek koncertek is!
[015282]
Tim2358
Meghallgattam az új lemezt és egyáltalán nem lett rossz, de a dobgép még mindig nagyon igénytelen. Főleg ebben a műfajban eléggé szégyen ilyet használni.
[015252]
Gorethone
hahaha, nem, dobosuk volt és pécsen volt a koncert de már nem tudom mikor, jó régen... szerintem azért nem tucat, mert sok elvont dallamot csempésznek a zúzda mögé és így egyszerre agresszív és érdekes a zene
[015245]
Beavis
Kreativitás? Ebben? 12 egy tucat black metal, semmi több.
[015243]
Tim2358
És koncerten is Guitar pro-val nyomták a dobot? :D
[015242]
Gorethone
elbaszottul istenkirály ez a zene! végre nem valami tucat szar, hanem teljesen egyedi és KREATÍV!!!! voltam még anno koncerten is iszonyat erős volt a színpadon ez a banda!
[015218]
Beavis
Eléggé igénytelen a cucc, semmi kreativitás nincs benne.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
FATAL ERROR - Klippel az első angol nyelvű daluk: Comin' Around
2020. június 3. (szerda) 14:40

Comin' Around címmel elkészült a Fatal Error első angol nyelvű dala, és az is különleges, hogy az új nótát Balázs Mihály billentyűs énekli. A Dal 2020-ból is ismert banda klipet is forgatott a nótához, mégpedig a veresegyházi főhadiszállásukon, ahol a dalt is rögzítették. A klip operatőre Bikali Sándor volt, a vágást pedig maga Balázs Mihály végezte. "A Comin' Around a mondanivalóját és az atmoszféráját tekintve is agresszívebb a megszokottnál; kitörés, kiugrás a komfortzónából. Az embert néha, a sok átgondolt koncepció közepette elkapja az érzés, hogy 'azt csinálok, amit akarok', és ezt ösztönös formában ki kell adnia magából, akár az árral szemben is úszva."   www.facebook.com/fatalerrorzenekar   FATAL ERROR - Comin' Around (2020)  

WARKINGS - Klippel a maszkos power metalosok első új dala: Warriors
WARKINGS - Klippel a maszkos power metalosok első új dala: Warriors

Revenge címmel jelenik meg július 31-én az epikus power metalt játszó Warkings második albuma. A 2018-as Reborn lemez folytatásának első előzetes dala a Warriors címet viseli, és máris...

WARKINGS - Jön a maszkos power metalosok új albuma, dalpremier: Warriors
WARKINGS - Jön a maszkos power metalosok új albuma, dalpremier: Warriors

Revenge címmel jelenik meg július 31-én az epikus power metalt játszó Warkings második albuma. A 2018-as Reborn lemez folytatásának első előzetes dala a Warriors címet viseli, és máris...

MORDRED - Új dallal jelentkezett a thrash/funk kult csapat: Not For You
MORDRED - Új dallal jelentkezett a thrash/funk kult csapat: Not For You

Legutoljára 2015-ben lehetett hallani a San Francisco-i Mordredről, akkor egy The Baroness című új dalt tettek közzé, amely szintén felkerül majd a június 18-án megjelenő Volition...

CANNIBAL CORPSE - Már a stúdióban vannak, készül az új album
CANNIBAL CORPSE - Már a stúdióban vannak, készül az új album

Azt már az idei év legelején bejelentette a Cannibal Corpse, hogy készülnek egy új lemez felvételére, George "Corpsegrinder" Fisher énekes legfrissebb posztjából pedig az derült ki,...

ANTHRAX - Így nyomják a Skid Row gitárosával a Transylvania dalt az Iron Maidentől
ANTHRAX - Így nyomják a Skid Row gitárosával a Transylvania dalt az Iron Maidentől

Miközben az Anthrax a 40 éves jubileumát egy új stúdióalbummal készül megünnepelni, és már 6-7 nótát meg is írtak a lemezhez, Charlie Benante dobos fáradhatatlanul készíti az...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS