KALAPÁCS - Ma este a Club 202-ben, az új album is kapható lesz!

A februári Hammerben interjú Kalapács Józsival!

2015. február 6. (péntek) 11:55

Enigma címmel február 9-én jelenik meg a tizedik Kalapács album, de a ma este a Club 202-ben megrendezésre kerülő "lemezmegjelenési koncerten" már megvásárolható lesz az Enigma.


A februári Hammerben egy alapos interjút olvashatsz majd Kalapács Józsival az Enigma albumról, és persze sok más témáról is.

A mai koncerten fellép még a Csodatanker és az Anxius is.

A buli menetrendje:
19.00 - kapunyitás
20.00 - Anxius
20.45 - Csodatanker
22.00 - Kalapács


A koncert Facebook oldala


 www.facebook.com/KalapacsZenekarOfficial


 


KALAPÁCS - Zuhanni kell (szöveges videó a 2015-ös Enigma albumhoz)
KALAPÁCS - Interjú Józsival a Roncsbárban
KALAPÁCS - Özönvíz (szöveges videó a 2015-ös Enigma albumhoz)


 "Február 9-én jelenik meg az új Kalapács album Enigma címmel. A lemezborítót a HammerWorld grafikusa, Devecz Ádám készítette, aki már a Depresszió, Action, AWS és Moby Dick zenekaroknak is tervezett lemezborítókat. A Pokolgép és az Omen legendás egykori frontembere, Kalapács József a saját zenekarával utoljára 2012-ben hozott ki új szerzeményeket a Poklok és mennyek között című lemezen. Az Enigma a tizedik Kalapács nagylemez.

A felállás természetesen változatlan. Józsi társai továbbra is Sárközi Lajos és Weisz László gitárosok, Beloberk István basszer és Beloberk Zsolt dobos. Ez akár rekordnak is tekinthető hazai viszonylatban, hiszen ez a felállás a 2000-es évek eleje óta stabilan dolgozik együtt.

"Az új album álomszép digipack csomagolású CD verzióját mindössze 999 Ft-ért tudjátok előrendelni közvetlenül tőlünk! A CD mellé mindenki dedikált posztert is kap ajándékba, reméljük, hogy ez az ár sokatoknak lehetőévé teszi, hogy eredeti CD-n hallgassátok, jó minőségben az új albumot!

- A sokatok által nagyon várt 2012-es Kalapács 30 / 50 Pecsa koncert hanganyagát is rendbe raktuk és dupla CD-n a teljes hanganyagot is meg tudjátok rendelni - ez a koncertanyag egyelőre csak az Enigma albummal együtt szerezhető be, a rajongói csomag részeként, kereskedelmi forgalomba egyelőre nem kerül.

- A koncert képanyagán is dolgozunk, a kész videóanyagot a rajongói csomag megrendelői tekinthetik meg majd először, ők egy Kalapácsos pass / kulcstartót és egy névre szóló rajongói kártyát is kapnak.

- Az Enigma digipack CD-t és a Kalapács József: Félszáz év total - 30 év metal dupla koncert CD-t, valamint a Kalapácsos kulcs / pass tartót és rajongói kártyát tartalmazó csomag ára sem horror - 2999 Ft és természetesen ehhez is jár a dedikált poszter!

- Szintén az előrendelőknek egyedi, máshol be nem szerezhető pólót is terveztünk, amit később sehol nem lehet beszerezni.

- Az album hivatalos megjelenése 2015 február 9., de az előrendelők már a február 6-i koncerten a Club 202-ben is átvehetik a lemezt,

- A csomagok postázására kedvező áron és ingyenes személyes átvételére (sajnos csak Budapesten) is van lehetőség. - Erdélyi és felvidéki barátainknak is a lehető legkedvezőbb feltételeket dolgoztuk ki.

Köszönet mindenkinek aki lehetőségei szerint, tőlünk rendelve szerzi be eredeti CD-n az albumot és evvel is segíti annak létrejöttét." - Kalapács József.


 KALAPÁCS - Enigma
(02/09 - Hammer)

01. Az ördög visz el
02. Enigma
03. Várlak téged
04. Adj valamit
05. Zuhanni kell
06. Özönvíz
07. A játék, ha véget ér
08. Kötéltánc
09. Elhagyott Rock and Roll
10. Fájjon, hogy érezz
11. Verseny
12. Búcsú helyett 

Hammer TV

 
DARKMESS - EP-premier a budapesti groove metal brigádtól: Ark
2021. október 17. (vasárnap) 11:07

Ark címmel megjelent és végig is hallgatható a groove metalos budapesti Darkmess ötdalos EP-je. A 2019-ben feloszlott Vendetta Inc. két tagja, József Mátyás énekes és Nemes Nimród basszusgitáros alkotta eredetileg a csapatot, tavaly azonban már kialakult a négyes felállásuk. "Az utóbbi két évben folyamatosan csepegtetett dalaikat most egy csokorban, impozáns borítóval (Lowlife Prod.) ellátva tette közzé a budapesti Darkmess zenekar. Az így immáron keretbe foglalt 5 számos kislemez egy közel 30 perces utazásra invitál. Az egyes tételek különböző alapvető kérdéseket dolgoznak fel, általában komor hangvételben. A 4 angol nyelvű dal között 'kakukktojásként' egy magyar nyelvű szerzemény is fellelhető, az Agancstúlsúly, amelynek szövegét Varga Balázs írta...   www.facebook.com/darkmessband   ...A kislemez meghallgatható, és borítóval, szövegekkel együtt ingyenesen vagy támogatás mellett...

MÖTLEY CRÜE - Vince Neil leesett a színpadról, bordatörést szenvedett
MÖTLEY CRÜE - Vince Neil leesett a színpadról, bordatörést szenvedett

Súlyos sérülést szenvedett Vince Neil, a Mötley Crüe énekese, amikor péntek este a Tennessee állambeli Monsters On The Mountain fesztiválon a szólózenekarának koncertje közben leesett...

BUTCHERS - 30 év után megszólalnak a régi dalok, itt az új EP: Félelmek közt élni
BUTCHERS - 30 év után megszólalnak a régi dalok, itt az új EP: Félelmek közt élni

2020 végén Füst, tűzvész, romok... címmel egy 3 tételes EP-t adott ki a Butchers, egy 1988 és 1995 között aktív barcsi thrash csapat. Az 1987-ben alakult zenekart két eredeti tag...

EMIGRATE - Till Lindemann és Richard Z Kruspe együtt: Always On My Mind
EMIGRATE - Till Lindemann és Richard Z Kruspe együtt: Always On My Mind

The Persistence Of Memory címmel november 5-én érkezik az új lemez a Rammstein gitárosának Emigrate projektjétől. Richard Z. Kruspe másik bandájának legutóbbi albuma a 2018-as A Million...

EMPEROR - Samoth volt felesége az íjjal elkövetett norvégiai támadás egyik áldozata
EMPEROR - Samoth volt felesége az íjjal elkövetett norvégiai támadás egyik áldozata

A szerdai norvégiai gyilkosságsorozat egyik áldozata az északi folk vonalas Hagalaz' Runedance, valamint a dark ambient világú Aghast német születésű volt énekesnője, az 52 éves Andrea...

FLESHCRAWL - Budapesten találta meg új énekesét a német death metal horda
FLESHCRAWL - Budapesten találta meg új énekesét a német death metal horda

44 évesen hunyt el júniusban a death metal veterán Fleshcrawl frontembere, Sven "Svenson" Gross; a 80-as évek vége óta aktív német death metal banda Budapesten találta meg a rákban...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS