LEANDER RISING - Tegnap szerepeltek A Dalban, nézd meg, milyenek voltak

Sajnos nem kaptak elég közönségszavazatot

2015. február 1. (vasárnap) 10:14

Tegnap este lezajlott a A Dal vetélkedő második elődöntője, és ebben az élő adásban szerepelt az idei kakukktojás, a Leander Rising a Lőjetek fel című dalával.


Sajnos, a Leandernek nem jött össze, ami tavaly a Depressziónak igen, nem jutottak tovább. A zsüritől persze nem kaptak elegendő pontot, de erre nem is lehetett számítani, viszont a közönségszavazatok száma sem bizonyult elegendőnek a továbbjutáshoz.


Ha jobb dolgod is volt szombat este, mint a tévé előtt kuksolni, akkor most megnézheted, hogy milyen volt a Leander Rising produkciója A Dalban.


A comment.blog.hu így írt róluk:


LEANDER RISING:
"A hideg ráz a popmetalnak már csak a gondolatától is, ettől függetlenül az övék volt a kevés összeszedett produkciók egyike. Tatár Csilla a végén még azt is elmondta, hogy ez a zene tökéletes tükrözi a lelki állapotát (jobbulást!) és láthatóan bejött neki a dal. Arra az óriás köcsögségre viszont nincs magyarázat, hogy a kortesbeszédeknél megköszönték az elmúlt 5 évet a rajongóknak (kit érdekel?), mondván már annyi szakmai elismerésben részesültek (ahahaha), hogy más nem is kell nekik.

Nekik köszönhető a műsor egyik legkínosabb pillanata is, amikor egyikük nagy lelkesedésében beüvöltötte, hogy Leander 'Fucking' Rising. Egy pár pillanatra megfagyott a levegő, a műsorvezetőkbe beszorult a szó, de aztán valószínűleg mindenki rájött, hogy Magyarországon az emberek 90 százaléka egyáltalán nem beszél angolul, és minden folytatódott tovább."LEANDER RISING - Lőjetek fel (A Dal 2015-ben)
A Dal hivatalos oldalán pedig így foglalták össze a tegnap történteket:


"A Dal második elődöntőjéből Szabó Ádám, Oláh Gergő, a Pankastic!, Ív, az Éliás Gyula Jr. feat. Fourtissimo formáció, és a – közönség jóvoltából – a New Level Empire jutott tovább a középdöntőbe.

Az est folyamán először a tíz elődöntős dalt hallottuk, mindegyik közben a nézők pontoztak mobiltelefonnal (SMS és applikáció segítségével), majd a produkciók után a zsűri mondta el véleményét és pontozta a produkciókat.

A második elődöntőt a Chances dala a The Night indította, amely 31 pontot hozott a duónak. Őket követte a tehetségkutató versenyek sztárja, Szabó Ádám a Give Me Your Love című dallal, amely 46 ponttal elsőként juttatta tovább a fiatal énekest. A mezőny legkeményebb és legenergikusabb produkcióját, a Lőjetek fel című dalt a Leander Rising előadásában 36 ponttal jutalmazta a zsűri és a közönség.

Ív produkciója és a Pankastic! dala holtversenyben 38-38 pontot kapott. Éliás Gyula Jr. a Fourtissimo formáció közreműködésével 36 ponttal juthatott tovább a középdöntőbe. Az este nagy esélyese, Dér Heni összesen 34 pontot kapott, ami kevés volt a továbbjutáshoz. A tavalyi verseny nagy kedvencei, a New Level Empire formáció Ujvári Zoltán Szilveszter "Zola" vezetésével idén sem okozott csalódást a közönségnek, akik 34 ponttal hatodikként juttatták tovább a zenekart.

Oláh Gergő A tükör előtt című szerzeménye az este egyik legőszintébb és legszemélyesebb produkciójának bizonyult, amely 41 ponttal másodikként juttatta középdöntőbe az énekest. A fordulót az elbűvölő ikerpár Szécsi Saci és Böbe Our Time című dala zárta 34 ponttal."


 

Hammer TV

 
ARCH ENEMY - Négy év után az első dal, és itt a hivatalos klipje is: Deceiver, Deceiver
2021. október 21. (csütörtök) 17:58

2017-ben jelent meg a legutóbbi Arch Enemy album, a Will To Power, azóta csak egy feldolgozáslemezt hoztak ki (Covered In Blood, 2019), most azonban itt egy klippel kísért vadonatúj dal, a Deceiver, Deceiver, a következő lemezük első előzetese.     www.facebook.com/archenemyofficial     ARCH ENEMY - Deceiver, Deceiver (2021) Secrets whispered through a veil of lies When did I become this person you despise? Open my eyes You've been in disguise The door is closing You're on the outside now It's curtain call After everything I did for you This is what you choose to put me through? What happened to the concept of loyalty? I guess there really is no more honesty! Open my eyes You've been in disguise The door is closing You're on the outside now It's curtain It's curtain call Deceiver, deceiver My head still spinning from your Judas kiss Deceiver, deceiver Not one thing about you I will miss You...

NECROFIER - Dallamos black Texasból, albumpremier: Prophecies Of Eternal Darkness
NECROFIER - Dallamos black Texasból, albumpremier: Prophecies Of Eternal Darkness

Prophecies Of Eternal Darkness címmel holnap jelenik meg, de már végig is hallgatható a melodikus black metalt nyomató texasi Necrofier négyes első nagylemeze. Dobber Beverly dobost és...

1914 - Dalpremier az első világháború-mániás bandától: FN .380 ACP#19074
1914 - Dalpremier az első világháború-mániás bandától: FN .380 ACP#19074

Where Fear And Weapons Meet címmel holnap jelenik meg az első világháborút death/black stílusban megéneklő ukrán 1914 harmadik albuma, a 2018-as The Blind Leading The Blind lemez utódja,...

SO HIDEOUS - Post-metal New Yorkból, klippel az első dal az új albumról: The Emerald Pearl
SO HIDEOUS - Post-metal New Yorkból, klippel az első dal az új albumról: The Emerald Pearl

None But a Pure Heart Can Sing címmel december 3-án jelenik meg a post-metalos New York-i So Hideous új albuma. A 2015-ös Larestine lemezük utódjának keverését és maszterelését Kevin...

FUNERAL - Közel 10 év után új album a norvég funeral doom csapattól, dalpremier: Materie
FUNERAL - Közel 10 év után új album a norvég funeral doom csapattól, dalpremier: Materie

Csaknem tíz év után egy új albummal jelentkezik a funeral doom vonal norvég mestere, a Funeral. Az 1991-ben alakult csapat 2012-es Oratorium lemezének utódja december 10-én jelenik meg...

SWALLOW THE SUN - Új dal és videó a novemberi albumról: Enemy
SWALLOW THE SUN - Új dal és videó a novemberi albumról: Enemy

Moonflower címmel egy új albummal jelentkezik november 19-én a melankolikus doom/death vonal egyik finn mestere, a Swallow The Sun. A csapat legutóbbi, hetedik lemeze a 2019-es When a Shadow...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS