DR. LIVING DEAD! - Klippremier a svéd thrash/crossover bandától

Február 25-én budapesti koncert

2015. január 22. (csütörtök) 13:21

A tavalyi RockPart fesztiválon nálunk is nagy sikert arató  thrash/crossover vonalas stockholmi Dr. Living Dead! harmadik albuma február 23-án jön ki Crush The Sublime Gods címmel.


Az első dalt már korábban bemutattuk az új lemezről, most pedig itt az első klip is, amit a TEAMxDEADx dalhoz forgattak a Suicidal Tendencies-mániás srácok.A Dr. Living Dead! februárban Európa-turnéra indul a görög Suicidal Angels és a spanyol thrasher Angelus Apatrida társaságában. A tripla thrash támadásnak, a Conquering Europe turnénak lesz magyar állomása is: február 25-én a Dürer Kertben.

Friss hír a bulival kapcsolatban, hogy egy negyedik thrash horda is beszállt a turnéba, a fiatal bajor Toxic Waltz, akik 2014 elején adták ki a Decades Of Pain című debütáló albumukat.A budapesti koncert Facebook oldala


www.facebook.com/angelusapatrida

 


DR. LIVING DEAD! - TEAMxDEADx (a 2015-ös Crush The Sublime Gods albumhoz)
DR. LIVING DEAD! - Civilized To Death (a 2015-ös Crush The Sublime Gods albumról)

 


DR. LIVING DEAD! - Crush The Sublime Gods
(02/23 - Century Media)

01. Final Broadcast
02. Crush The Sublime Gods
03. TEAMxDEADx
04. Eternal Darkness Of The Fucked Up Mind
05. Buck$
06. Civilized To Death
07. Another Life
08. Force Fed
09. Scanners
10. Salvation
11. No Way Out
12. Triggerkiller
13. Wake Up�€�Join The Dead!

 

Hozzászólások

[014879]
KRKNbasses
Sabatonno1: Csak azért kritizáltam én legalábbis melindát, mivel, már az első hozzászólásában káromkodott. "kurva szar" . Az oké, hogy leírta a véleményét, meg is értem, eléggé megoszlanak a vélemények a bandáról, na de akkor is! Minek már az elején ilyen jelzőkkel illetni valamit. Ahhoz viszont már hozzá kellett szóljak vele kapcsolatban, hogy a többi kommentjében is általában vannak káromkodások és úgy próbálja másoknak a SZEMÉLYÉT és nem a VÉLEMÉNYÉT kritizálni, hogy nem is ismeri őket. (bocs a Caps Lock miatt, de kellett, hogy érezhető legyen a különbség) Amúgy meg én magához a topichoz is hozzászóltam már, ha kell ismét leírom a véleményemet: Szerintem jó zenekar, én szeretem őket, lehet, hogy a közeledő koncertjükre is elmegyek, igaz, hogy a TeamxDeadx c. szám refrénje kicsit érdekes, de összességében nekem attól még bejön.
[014875]
Sabatonno1
Meghallgattam ezt a két számot, hogy hozzá tudjak szólni a bandához is. Nekem nem tetszik, a zene még elmegy, az 'ének' viszont szar és kész. Ennyi elég is volt a Dr. Living Deadből/től.
KRKNbasses: Melkor is leírta a véleményét a bandával/zenéjükkel kapcsolatban, de hogy ez egyeseknek nem tetszik, az már egy más tészta. Az utána jövők meg mind abba kötöttek bele, a bandáról basztak írni bármit is (mondjuk olyan nagyon sokat meg jót nem is lehet).
Vannak itt jó néhányan, akik érdekesmód mindig csak akkor jelennek meg, amikor Melkor ideír valamit, aztán egyből ugranak rá, közben meg semmihez sem szólnak hozzá maguktól. Ezek aztán a marha nagy metalosok.. De úgy látszik, hogy ez másnak nem tűnik itt fel...
Az meg, hogy a hozzászólásokat kifogásolják itt páran, szintén röhejes. Úgy látszik, hogy jó páran csak a pozitív hangvételű hozzászólásokat ismerik, és úgy vannak vele, hogy negatívat nem lehet írni...legfeljebb az álmaikban...
Na mindegy, ez a banda még ennyi kommentet sem érdemelt...
[014874]
KRKNbasses
Ebben a topicban amúgy Melkor 11 ember írt kommentet, ebből egy ember csak a témához szólt, hála az egének! Aztán jöttél te és azóta még 9 ember, akiknek problémája van veled(a trollhadsereg, amit emlegettél :D), tudom hogy rockerek és metálosok vagyunk, én legalábbis biztosan és sokan úgy érezzük, hogy nem értenek meg, de azért valdd be, 11 - ből 9...Ennyi embernek van baja veled csak azok közül, akik eddig hozzászóltak ehhez a topichoz...Azért azt ne akard bemesélni, hogy te vagy a normális, mi meg a seggfejek. :) De úgyis megpróbálod persze...
[014873]
KRKNbasses
"ide jössz és majd pont te megmondod a tutit, mint valami orákulum, majd pont te beolvasol Melkornak..." erre a példára gondoltam...
[014872]
KRKNbasses
A downkórt még kiegészíteném egoizmussal vagy skrizoféniával, erre jó példa, amikor E/3 - ban beszélt magáról.
[014869]
gab666
a zene egy az egyben a Slayerre emlékeztet, pedig nem szeretem a hasonlítgatásokat... mondjuk ez pozitív is, mert azért azt a zenei színvonalat nehéz még csak utánozni is :)
amúgy igen, a színvonal a béka segge alatt, mostanában minden komment az anyázásról szól, tényleg kivághatnák már innen ezt a downkór Melkor-t
[014868]
duedhel
Csatlakozom Rainhez, teljes mértékben egyetértek a véleményével. Méltatlan.
[014867]
Tim2358
Tzar, nem lehetne valamit kezdeni vele? Régebben is töröltél ki hozzászólásokat, szerintem (és ahogy látom, nem vagyok vele egyedül) jót tenne az oldalnak, ha eltűnnének ezek a viták...
[014866]
Rain
Elég mélyre süllyedt oldal hozzászólásainak a szinvonala.Én mindenféleképpen támogatnám hogy legyenek moderálva a kommentek mert igencsak nivotlan ez a rész,véleményem szerint méltatlan az oldalhoz.
[014865]
TrollKiller
Antichrist: +100

amúgy én sem értem, miért égeti magát a hammer jó ideje azzal, hogy képtelen kimoderálni ezt a frusztrált majmot?! nem gondolom, hogy annyival több kattintást hoz a konyhára melinda drága. valaki említette, hogy a hard rockon is trollkodott egy cseppet, de onnan hamar repült - így kéne itt is. bár lehet, hogy képes lenne visszamászni BÉL-KÓR nickkel az ostoba. :)
[014864]
Antichrist
Melkor mielőtt te idepofátlankodtál ezen az oldalon minden rendben volt!

A tagok nagy része hónapokkal, évekkel azelőtt itt volt mielőtt te beregisztráltál ide, addig hol voltál? Még csak nem is hallottál erről az oldalról máshol idegesítetted az embereket az idióta kommentárjaiddal. Itt senki sem kíváncsi rád! Mindenkit provokálsz, sértegetsz mindenféle dolgokat kitalálsz róluk.

Megnézném a fizimiskád, nem vagy te rocker csak egy középiskolás troll, 18-nál nem lehetsz több, mert akkor nem használnál ilyen idétlen írásjeleket, mint pl. " :XD "

De majd te kitalálod, hogy én "xy" ember vagyok a tizenhatodik profilommal.

Most nagyon megmondóember voltam elküldhetsz engem is a francba!

A moderátorok - már ha vannak ezen az oldalon - pedig szégyelljék magukat, de nagyon, hogy hagyhatták hogy idáig süllyedjen ez az oldal?
[014863]
Melkor
ja igen, és örömmel tölt el, hogy hallgatsz az új nevedre, amit kitaláltam neked, nagyon is találó, meg még az a 2-3 jómadár is hallgat az új nevére aki még maradt abból a vajling trollhadseregből, ami idejövetelemkor fogadott, te kisfiam már sírva menekültél volna az oldalról, ha olyan fogadtatásban lett volna részed, mint nekem és hol vannak már ezen nagypofájú trollok, sehol, úgyhogy te csak ne akarj engem kioktatni, mert a fél fogamra sem lennél elég. :XD
[014862]
Melkor
ide jössz és majd pont te megmondod a tutit, mint valami orákulum, majd pont te beolvasol Melkornak, na ez a szánalmas és a nyomi és nem én, úgyhogy menj csak a suliba és ott oszd az észt ha egyáltalán van mit osztani! Egyébként is úgy hazudsz meg csúsztatsz, hogy azt rossz nézni, méghogy én kötekedek, nem, én a topichoz szólok hozzá, aztán jön egy-két suttyó, mint te és el kezd velem kötekedni, persze, hogy nem hagyom magam, te sem hagyod. Az meg a te fantazmagóriád, hogy engem mindenki utál az oldalon, csak szeretnéd, de rábasztál, mert minden második szavad, ez is hazugság, de ringasd magad ebbe a hitbe, engem aztán hidegen hagy, de nem szó nélkül!
[014855]
KRKNbasses
Melinda...szánalmas...annyira nyomi, hogy az hihetetlen... Tudod azért mindenki ilyen ellenséges veled(többek között én is) mivel nem vagy képes arra, hogy normális hangnemben kommentelj és, hogy a többi kommentelőnek ne a személyét próbáld meg gyalázni, főleg úgy, hogy nem is ismered őket. Minek? Csak magadnak meg mindenkinek csinálod a feszkót...Meg ezek a becenevek amiket te hihetetlenül találónak gondolsz és viccesnek csak azt erősítik, hogy nyomi vagy... KRKNbassesből KAKIboszi... Ha vicces lett volna legalább ahogyan kifigurázod a nevemet, akkor nevetek is, de komolyan, na de hát így...csak szörnyülködtem, fogtam a fejemet, de komolyan. De most csak teljesen őszintén, semmi arroganciával mondom, hogy próbáld meg a többi kommentelőnek nem a személyét, hanem ha nem értesz vele egyet, akkor a véleményét fikázd, viszont azt se akárhogyan! Legyen tartásod! Ne káromkodj, nem muszáj egyből "kapd be" - vel meg "fasszopóval" dobálózni... Csak próbáld ki, komolyan. Hidd el segít.
Amúgy én szeretem a bandát az új számok is bejönnek, gondolkodok, hogy elmenjek - e a koncertre is, csak szerda és hát suli... Viszont az új albumot nagyon várom és remélem vmikor nyáron is eljönnek ide!
[014850]
Beavis
Ejj, melinda, szánalmas vagy. Már egy kommenten belül is sikerül ellent mondanod magadnak. Most akkor postás vagyok vagy nem dolgozom sehol? Mielőtt még kiégne a biztosíték a kis buksidban a megerőltetéstől, elárulom neked, hogy a jobb munkahelyeken számítógépeken folyik a munka. Persze ez neked újdonság, hiszen a gyárban a sor mellett vagy segédmunkásként az építkezéseken nem így működik a dolog. Az meg vérciki, hogy számodra a kannás bor meg a kőbányai a sztenderd. Az meg már csak hab a tortán, hogy szerinted a közgazdász=bankár. Ebből is látszik, hogy ostoba vagy, mint egy talicska trágya...
[014849]
Tibshow
Melkor!
Nem tudom hol nézegetsz engem, de nem is érdekel.Megkérnélek hagyj ki engem a másokkal folytatott hülye kis gyalázkodásaidból! Mondjuk az is hülye aki ebbe a folyóba belelép. Amennyiben nekem üzengetsz azt címezd is nekem!
[014846]
Melkor
na látod hogy postás vagy most vallottad be, akikkel nincsen semmi gondom, csak az olyan hazug disznókkal mint te aki még közgazdásznak hazudja magát, te kis butuskám csak szeretnél az lenni és egy bankban a meleg irodában öltönyben jó fizetéssel pózerkedni, de neked a ződ (direkt írtam el!) ruha jutott és a lóti-futi látástól mikulásig annyi pénzért, mint az én segélyem lenne. :XD
Egyébként meg nem dolgozol te sehol sem, hiszen mindig itt esz a fene és írod a baromságaidat, te olyan valaki lehetsz, mint már láttam néhány autó hátulján ezt a kiírást, az apámtól kaptam a kettes átlagért. Gratulálok hozzá!
[014844]
Beavis
A postás egy nagyon is hasznos foglalkozás, gondolj csak arra, hogy ki viszi ki neked a segélyt havonta? Gondolkodni is kellene melinda...
[014841]
Melkor
trollkiller = pandeamonium = szilvia! Na csak ennyire vagyok hülye, mert te aztán szuperlatívusz hozzászólásokat írsz troll-királynő, meg az a kioktató stílus: "petifilth: tHrash, ha szabad kérnem. 2015-ben ezt már hozzátartozik az alapműveltséghez :". hányinger amit itt művelsz, úgy látszik itt lehet több felhasználónéven is regisztrálni... Meg nekem egy olyan semmirevaló ne oktasson ki, aki még az érettségijét is levelezőn végezte ha egyáltalán elvégezte és megjárta a Lipótot, úgyhogy a bogyóidat dugd fel a seggedbe és ne nekem ajánlgasd! Ez a melindázás is akkora közröhej, ezt is az az hamis közgazdász, valójában postás fasz vetette fel abból a hatalmas logikai téveszméből, hogy ha a nicknevem Melkor, akkor az első három betű a melindára utalhat, ekkora baromságot még az életemben nem láttam, de hát mint mondottam már párszor nagy az isten állatkertje... Az én nevekre utalásaim viszont nem ilyen sületlenségeken alapulnak, hanem konkrét tényeken, hiába is próbálja az illető letagadni, aki egyszer feltette magát a világhálóra ráadásul ugyan azzal a névvel, mint itt a nickneve az elég nevetséges, hogy tagad, bár vannak kivételek, mint timsó, bár annyira nagy arca neki sem volt, hogy képet is tegyen fel magáról. Szilvike alias trollfing neked már több ninckneved van ezen az oldalon, mint nekem valaha is volt, tényleg mi van MEIKOR-al, azt miért nem használod már, azzal is felsültél. Szerintem a következő nickneved legyen PETER! :XD Ja és nem szabad kérned, csak maximum könyörögnöd, térdre ereszkedve, mint egy csicska. :XD
[014839]
TrollKiller
petifilth: tHrash, ha szabad kérnem. 2015-ben ezt már hozzátartozik az alapműveltséghez :)

melinda: már megint mi ez a nagy hőbörgés? te nem tudsz normális hangnemben kommentet írni? óvoda, iskola, gyerekszoba megvolt annak idején, vagy csak az utcán csúzliztad a galambokat? legalább a bogyóidat vedd be, mielőtt leülsz a gép elé trollkodni, kisfiam!
[014838]
Melkor
na ez a típusú "zene????????????????????" amitől hányok! kurva szar minden szinten szinte minden. én nem tudom mi ez a maskarás divat mostanában totális közröhej, egyszerűen nem is értem mi ez a hülyeség, még a slipknot-nál elmegy, meg az ő maszkjaik jók, de ezeknek huh, a zenekar neve jaj, kinek tetszik ez a moslék, ez már nem is 12, hanem 112 egy tucat, remélem gyorsan mennek a süllyesztőbe, ez nálam totális bukás, vicc kategória, egy szemét stb.
[014832]
PetiFilth
Nem vagyok otthon ezekben az újabb trash-bandákban, de ez kib***tt jó! Művelődni ér? XD
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
ARTILLERY - Májusban jön a dánok új albuma, új dal és klip: Turn Up the Rage
2021. április 14. (szerda) 15:03

X címmel május 7-én lát napvilágot a dán thrasher Artillery új stúdióalbuma, második előzetesként pedig a klippel kísért Turn Up the Rage dallal lehet ismerkedni. Az új anyagot a koppenhágai Medley stúdióban vették fel Søren Andersen producerrel, a 2019 őszén elhunyt alapító gitáros, Morten Stützer helyére Kræn Meier állt be, aki a dalszerzésből is kivette a részét. Michael Stützer gitáros (Morten tesója): "A jellegzetes Artillery-védjegyeket meg akartuk tartani, a riffeket és a fogós témákat, kombinálni az agressziót és a dallamokat. Mindig is a melodikus thrash metalt kevertük a 70-es és a 80-as évek súlyos hangzásaival, ezúttal pedig új elemek is vannak néhány nótában. Nem kell különösebben erőlködnünk, amikor megírunk egy új lemezt, mert szeretjük, amit csinálunk."   www.facebook.com/ARTILLERY.DK   ARTILLERY - Turn Up the Rage (a 2021-es X albumhoz) ARTILLERY - In...

DESASTER - Dalpremier a teuton black/death/thrash hordától: Learn To Love The Void
DESASTER - Dalpremier a teuton black/death/thrash hordától: Learn To Love The Void

Churches Without Saints címmel június 4-én jelenik meg a veterán teuton black/thrash alakulat, az 1988-ban alakult Desaster kilencedik albuma. A 2016-os The Oath Of An Iron Ritual lemez...

AC/DC - Október végén önéletrajzi könyvvel jelentkezik Brian Johnson énekes
AC/DC - Október végén önéletrajzi könyvvel jelentkezik Brian Johnson énekes

Október végén egy önéletrajzi könyvvel jelentkezik az AC/DC frontembere, Brian Johnson. A The Lives Of Brian: AC/DC, Me, And The Making Of Back In Black című könyv október 26-án...

H.E.A.T. - Erik Grönwallt leukémiával kezelik egy svéd kórházban
H.E.A.T. - Erik Grönwallt leukémiával kezelik egy svéd kórházban

Még október végén jött a hír, hogy énekest cserélt a svéd dallamrocker H.E.A.T.: elbúcsúztatták Erik Grönwall énekest, akivel 2020 februárjában hozták ki a hatodik albumukat, a...

MICK JAGGER - Közös dal Dave Grohllal a brit lazítások örömére: Eazy Sleazy
MICK JAGGER - Közös dal Dave Grohllal a brit lazítások örömére: Eazy Sleazy

A Rolling Stones frontembere egy vadonatúj klipes dallal ünepelte meg a brit lezárások feloldását. Az Eazy Sleazy dalban Mick Jagger énekel és gitározik, Dave Grolh pedig dobok, gitározik...

VREID - Dal- és klippremier a norvég black'n'rollerektől: Into The Mountains
VREID - Dal- és klippremier a norvég black'n'rollerektől: Into The Mountains

Wild North West címmel április 30-án jelenik meg a black metal egy dallamosabb vonalát képviselő norvég Vreid kielncedik albuma, és a 2018-as Lifehunger lemez utódjáról pedig már itt...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS