SUBSCRIBE - A nyár végén utolsó koncert?

Valamilyen formában fogunk még találkozni velük

2015. január 21. (szerda) 10:54

Váratlan bejelentéssel lepte meg a rajongókat a Subscribe: néhány tavaszi és nyári koncertet követően felfüggesztik a működésüket. Határozatlan időre.


A csapat közleménye:

"Nagyon nehéz döntést kellett meghoznunk: 15 év folyamatos zenélés után úgy döntöttünk, hogy a kezdetek óta változatlan felállású Subscribe a nyár végén határozatlan időre felfüggeszti működését. Egyelőre annyit tudunk, hogy mindannyian szeretnénk továbbra is zenélni és új dolgokat kipróbálni, azt azonban, hogy milyen formában, még nem tudjuk.

Persze nem tűnünk el egyből, tavasszal 4 klubbulin (Debrecen, Szeged, Veszprém és A38), valamint a nyári fesztiválokon szeretnénk meghálálni azt a rengeteg szeretetet, amivel az évek során elhalmoztatok bennünket. Utolsó koncertünket pedig nyár végén a Budapest Parkban adjuk majd.

Nagyon köszönjük mindenkinek a sok támogatást, amit folyamatosan kaptunk tőletek, és hogy a kezdetektől fogva hittetek bennünk - ez volt életünk eddigi legnagyobb élménye, nélkületek nem lennénk sehol. Valószínűleg jelenleg még fel sem fogjuk mennyire fogtok nekünk hiányozni.

Biztosak vagyunk benne, hogy valamilyen formában fogunk találkozni a távolabbi jövőben is, természetesen azonnal értesítünk benneteket, ha már lesznek konkrét terveink." - Subscribe


www.facebook.com/subscribeband


SUBSCRIBE - The Trice (a 2014-es This Moment Will Soon Be Gone albumhoz)
 

 

Hozzászólások

[014828]
Beavis
Ja, a szábszkrájb nem nu metal(ugyanis még a limp baszkit színvonalát sem éri el), hanem magyar metal. Tipikus tryhard koppintás, semmi egyéb.
Nem mellesleg egy profi zenekartól elvárható, hogy egyeztessenek a marketingtevékenységet illetően, de ha már ez elmaradt, akkor valóban kiadhattak volna egy közleményt, amiben elhatárolódnak attól a bizonyos reklámszövegtől. Úgy tűnik, nem csak zenei képzettséget és tehetséget illetően vannak komoly hiányosságaik, hanem az osztogatott észt tekintve is.
[014826]
Selkath
Sajnálom. Nagyon. Ők a MAGYAR KEDVENC - és most talán nem lesz több zseniális album tőlük?!? Most áltathatnám magam azzal, hogy de hát a System Of A Down sem oszlott fel hivatalosan (még...), de az ilyen "leállások" nem szoktak jó ómenek lenni... Bízom azért még abban, hogy fogunk még új Subscribe albumot hallani tőlük. Egyediek, előremutató zenéket írtak, simán kiemelkedtek a tucatból - és Winternight kollégának címezve, a Subi NEM nu metal, sosem volt az! Voltak nu hatásaik az tény, de olyan gusztustalan fasszopó getvadékokhoz ne hasonlítsuk már őket, minta szarszopó Limp Bizkit, vagy a köcsögszájú Korn! Az ominózus promószöveg sem a zenekartól származik (bár, a bőr ideje lejárhatna már...), miért nem lehet végre felfogni?!?
A Kölyköd voltam feldolgozás meg csak simán rossz. Nagyon jó dalokat írnak, de ők is emberek, hibáznak,a feldolgozásnál nem volt jó napjuk, ennyi.
[014825]
Beavis
Gepe: ha annyi bevételük van a zenélésből, hogy bőven eléldegél belőle minden zenekari tag, akkor a személyes ellentéteket is félreteszik, ez 100%(hacsak nem full kretének). Kétlem, hogy Magyarországon lenne olyan zenekar(a nagy öregeket leszámítva), amelyik feloszlana, miközben nagyon is jó jövedelemforrást jelent a tagoknak.
[014823]
Winternight
gepe, azt azért ugye nem gondolod te sem, hogy egy jubileumi koncert hivatalos promószövegét nem egyezteti a szervező klub a fellépő zenekarokkal. És a felháborodás után sem lehetett olvasni egyik fellépő elhatárolódó nyilatkozatát sem.
Abban igazad van, hogy olyan zenekarok is leállnak, akik jó zenét játszanak és szereti őket a közönség.
[014822]
Winternight
dripOne, így van, ahogy mondod. Nem minden gitárzene metal és nem minden gitárzene rock. A nu zenét a kiadók valamiféle metalpótléknak akarták beadagolni valamikor a 90-es évek közepén, nem sok sikerrel.
Pocskondiáztam volna? Csak véleményt írtam, és indokoltam is. Egyrészt egy pár hónappal ezelőtti koncertajánlóról, valamint annak utóéletéről, másrészt egy minősíthetetlen feldolgozásról. (Annak a dalnak a feldolgozásáról, ami közel három és fél évtizeddel ezelőtt elindított a rockzene útján.) A Subscribe-ról mást írni nem tudok, mert a fenti két eseten kívül soha nem keresztezték az utamat. Tudomásom szerint nem hallottam egy nótájukat sem, és koncerten sem futottam beléjük. Véleményem viszont van, és jólesett leírni.
[014821]
gepe
Winternight, azt a promószöveget, ami ősszel sokakat felbosszantott (joggal), az "akváriumos" buli szervezői írták, nem a zenekar!

Amúgy zenekarok feloszlásának nem feltétlenül az az oka, hogy amit csinálnak, az rossz, vagy a közönség nem vevő rájuk...
[014820]
dripOne
Winternight, mert a "nu" az nem metál, ugye?
Ha meg nem szeretted a Subit, akkor egyáltalán minek pocskondiázod Őket, és miért írsz ide? Nem értem...
[014819]
Winternight
A hosszú haj, a bőrdzseki, az őszinte kőkemény rock ideje lejárt, vélték a fiúk néhány hónappal ezelőtt.
Aztán pár nappal ezelőtt az Isten háta mögött, most meg a Subsribe állt földbe.
A nu zenék ideje lejárt. A rock és a metal halhatatlan.
A Kölyköd voltam meg nem bocsátható meggyalázása óta (minden idők legpocsékabb feldolgozása) ellenszenvvel tekintettem erre a csapatra, örülök, hogy vége.
[014805]
Beavis
Aki nem zenei análfabéka, annak egyáltalán nem meglepő, hogy ez a "zenekar" is a földbe állt...
[014803]
szicsu
Ennek a döntésnek meg van az oka,nekem régóta a kedvenceim,hiányozni fognak,sokat láttam élőben a zenekart,még szeretném,addig is reménykedem,a probléma megoldódik, és változik minden.A zenekarnak sok sikert kívánok,szerintem Európai turnéra mehetnének,nem vallanának szégyent ők sem.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
BILLY GIBBONS - Új szólóalbum jön a ZZ Top főnökétől, dalpremier: Desert High
2021. április 17. (szombat) 08:46

Hardware címmel június 4-én jelenik meg Billy Gibbons harmadik szólóalbuma, első előzetesként pedig a Desert High dallal lehet barátkozni. A ZZ Top gitáros/énekese 2015-ben adta ki az első szólólemezét Perfectamundo címmel, majd 2018-ban jött a The Big Bad Blues, az új lemez pedig Matt Sorum dobossal (The Cult, Guns N' Roses stb.) készült, aki már 2018-tól turnézott Billy Gibbons-szal. A dalokban Austin Hanks gitáros is játszik. Ellentétben az első két szólólemezzel, ezúttal a saját dalok vannak túlsúlyban, mindössze egyetlen feldolgozás született, a Hey Baby, Que Paso, amit eredetileg 1990-ben vett lemezre a Texas Tornados. A Stackin' Bones dalban vendégként a Larkin Poe duó is hallható. Az új anyag felvételei a kaliforniai sivatagban készültek, akárcsak az első klip, amit a Joshua Tree Nemzeti Park közelében forgattak, nem messze a Palm Springs-beli Escape stúdiótól. Billy Frederick Gibbons: "A nyári hőségben pár...

CANNIBAL CORPSE - Hallgasd meg az új albumot, itt a Violence Unimagined
CANNIBAL CORPSE - Hallgasd meg az új albumot, itt a Violence Unimagined

Megjelent és végig is hallgatható az új Cannibal Corpse lemez, a Violence Unimagined. A 2017-es Red Before Black lemez utódjának producere/hangmérnöke ezúttal is Erik Rutan volt (Hate...

SERJ TANKIAN - Új videó a System Of A Down énekesétől: Your Mom
SERJ TANKIAN - Új videó a System Of A Down énekesétől: Your Mom

Elasticity címmel egy 5 tételes EP-vel jelentkezett a múlt hónapban a System Of A Down énekese, Serj Tankian. Az EP Your Mom című dalához most egy friss szöveges videó is született....

GO AHEAD AND DIE - Animációs videóval egy friss dal Max Cavalera új csapatától: Toxic Freedom
GO AHEAD AND DIE - Animációs videóval egy friss dal Max Cavalera új csapatától: Toxic Freedom

Attól bizonyára már értesültél, hogy Max Cavalera (Soulfly, Killer Be Killed, Cavalera Conspiracy, ex-Sepultura) egy újabb projektet hozott össze Go Ahead And Die néven. A bandában...

AURORA - Májusban jön az új stúdióalbum, klippel a címadó dal: Teszt alatt a türelem
AURORA - Májusban jön az új stúdióalbum, klippel a címadó dal: Teszt alatt a türelem

Teszt alatt a türelem címmel május 21-én jelenik meg az új Aurora album, a klippel kísért címadó dallal pedig máris megismerkedhetsz. "Elkészült az új Aurora nagylemez! A május...

FEAR FACTORY - Korhatáros videóval az első dal a júniusi albumról: Disruptor
FEAR FACTORY - Korhatáros videóval az első dal a júniusi albumról: Disruptor

Azt már tavaly ősz óta tudjuk, hogy kijön idén egy új Fear Factory album, a tizedik a sorban, most pedig itt az első dal a június 18-án megjelenő Aggression Continuum lemezről. Ismerkedj...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS