SABATON - Menetrend a bulira, zenekari üzenetek és fontos infók!

Január 25-én Budapesten a Battle Beasttel, a Delainnel, a Tales Of Eveninggel

2015. január 14. (szerda) 18:10 | utoljára módosítva: 2015. január 14. (szerda) 20:16

Két hét sincs hátra a budapesti Sabaton koncertig, amelyre már elkelt a jegyek több mint 80 százaléka, így telt ház várható (már elővételben), tehát nagyon érdemes gyorsan megvenni a hiányzó beugrót, amíg még lehet.


A koncerttel kapcsolatban egyéb közérdekű infóink is vannak, valamint a Sabaton és a két másik külföldi fellépő videóüzenetet is küldött a magyar metalosoknak!

A buli január 25-én lesz a Petőfi Csarnokban, és Joakimék mellé a holland Delain, a finn Battle Beast, valamint a hazai Tales Of Evening sorakozott fel.

A várható menetrend:

18.30 - kapunyitás
19.00 - Tales Of Evening
19.35 - Battle Beast
20.20 - Delain
21.30 - Sabaton


A budapesti koncert Facebook oldala
 

"Fontos tudnivalók!

A koncertre dupla biztonsági személyzettel készülünk, hogy mindenki a lehető leghamarabb bejuthasson be, ezért a Petőfi Csarnok mindkét kapuját megnyitjuk. Ezzel együtt kisebb-nagyobb várakozás előfordulhat, mert a párizsi események miatt a tömegrendezvényeken szigorított biztonsági ellenőrzést kell végezni - kérjük türelmeteket.

A koncert nemzetközi zenekaraira vonatkozó menetrendje megegyezik a turné bármelyik európai állomásával, a Battle Beast (30 p), a Delain (40 p) és a Sabaton (90) p mindenhol ugyanennyit játszik. A Tales Of Evening zenekar fellépése a magyar szervezők ajándéka, s mindent megteszünk, hogy mindenki láthassa a műsorukat, de ezt garantálni nem tudjuk.

A koncert befejezését igyekeztünk úgy meghatározni, hogy lehetőség szerint mindenki elérje a tömegközlekedés késő esti járatait.

Szervezett dedikálás nem várható, de a zenekarok tagjait sokszor meg lehet majd találni a merch-pultnál. A jegyek már több mint 80 %-a elkelt, aki nem akar lemaradni SOS váltsa meg a belépőjét, mert szinte biztosan már elővételben teltházas lesz a rendezvény!

Ne vegyetek jegyet üzérektől, csak megbízható forrásból (MetalShop.hu, Hammer Zenebarlang, Headbanger, Viking, CD Pince, Pecsa és minden Ticketportal iroda)!"
 SABATON - A banda üzenete a magyar rajongóknak
DELAIN - Üzenet a magyar rajongóknak
BATTLE BEAST - Üzenet a magyar rajongóknak


 

Hozzászólások

[014824]
Beavis
Aszongya ő nyugis, csak éppen a pár nappal ezelőtti full caps lockos hozzászólásáról feledkezett meg. "Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyeknek országa"...
[014818]
Melkor
bélvízelet és trollfing kevesek vagytok, nagyon kevesek, de egyébként jó show-t nyomtok, engem nem zavar, úgyhogy csak így tovább fiúk vagy lányok vagy ki tudja. Az a problema veletek, hogy nem veszítek észre, hogy engem teljesen hidegen hagy bárki irányomban történő trollkodása, mivel én ezt a kibertért nem veszem olyan komolyan, mint itt egyes hozzászólók, viszont az én hozzászólásaim, amik teljesen indulatmentesek felviszik a vérnyomását egy-két díszpintynek rendesen. bélvizelet te mint állítólagos közgazdász ne akarj már orvos is lenni a két szakma elég távol áll egymástól. Szerintem te és trollbarátaid lennének oda a Lipótra valók, de ti olyan sok infóval rendelkeztek már arról a helyről - én pl. azt sem tudom, hogy hol van - hogy ez csak egyet jelenthet, jártatok már ott. na mindegy nem szégyen az ha valaki kattant. szerintem szedjétek az orvos által felírt gyógyszereket és nyugi nem kell felkapni a vizet.
[014813]
Sabatonno1
Selkath: Igazán nincs mit!:) A gépen nekem is az nCore-ról letöltött albumok vannak meg, ahogy nézem fent van szinte minden, a Re-Armedok is, a Metalus Hammerus Rex is.
Igen, a 7734 nekem már a Metalizer albumról is az egyik kedvencem volt, de most újravéve még jobb lett. És végre beletették a programba, így hallhatom élőben is vasárnap (a viszonylag kevés dalok egyike, amit még egyáltalán nem hallottam élőben az eddigi 14 Sabaton koncertemen). CD-t/DVD-t már én sem veszek, mert megvan minden tőlük a Metalus Hammerus Rexet kivéve, azt nem sikerült megrendelnem, meg persze a Fist for Fight eredeti verziója sincs meg, mert már rég kifutott és nem is nagyon lesz újranyomva. Viszont az egyedi pálinkás magyar pólóból mindenképp szeretnék venni egyet, valamint egy jó zászlót, ahogy olvastam, lesz magyar sávos zászló is Sabaton felirattal. Abból is jó lenne egyet venni.
Kár, hogy nem tudsz jönni a koncertre, biztos megint nagy buli lesz. Csak túl sokan lesznek, és remélem, ez nem fogja megint a beengedést tönkretenni. Én a Battle Beast programját is nagyon várom, mivel az eddigi három lemezük szintén nagyon jó lett, a Delainre kíváncsi vagyok, ha már ennyien magasztalták. Az Orden Ogant pedig remélem, egy saját hazai bulival is láthatjuk nemsokára, és nem 30-40 perces vendégzenekarként, mert ez az új albumuk, a Ravenhead valami brutálisan jó lett. Még igen év eleje van, de már szinte biztosra mondom, hogy az év végi listámon top5-ben lesz.
[014811]
Selkath
Sabatonno1: Köszönöm kielégítő válaszodat! :) A Harley From Hell tényleg nagyon eltalált nóta, kerestem is, hogy melyik albumra bónuszolták fel, de ezek szerint erre a válogatásra.
Hogy milyen verzióim vannak a Re-Armedekből? Ilyen nCore-os letöltött szarok, és az mindent elmond, hogy a "kedves" feltöltő kolléga még a Heroes-t sem tudta rendesen lerippelni a CD-ről, először volt valami bazi halk cincogós rip, aztán összeszedték magukat és lett egy jobb verzió a 7734-gyel (mekkora dal!!!) és a Man Of War-ral. Sabaton CD vásárlást természetesen én is tervezek, legalább a Carolus Rex, az Art Of War, meg a Heroes legyen meg, mert ezeket tartom a zenekar legjobbjainak. Megérdemlik bőven, hogy minden rajongónak legyen legalább egy eredeti Sabaton albuma!
A kondertet sajnos, ki kell hagyom, ez a hóvégi időpont a legrosszabbkor érintett (lóvé, ugye...), a Delain miatt is különösen fáj, hogy nem tudok ott lenni. Ha még az Orden Ogan is jött volna velük és nem láthattam volna, tuti, hogy megöngyilkolnám magam... :(
[014808]
Sabatonno1
Selkath: A Metalus Hammerus Rex válogatáson a legnagyobb slágereik szerepelnek, plusz egy egyébként kiváló addig kiadatlan dal, a Harley from Hell. Az Attero Dominatus album címadója az egyik legjobb szám az albumon és szintén az egyik legkedveltebb, csodálkozom, hogy a mostani programban nem mindig játsszák, pedig eddig mindig alapnóta volt a koncerteken. Habár én is szeretnék olyan számokat hallani róla, amit eddig még nem, vagy csak kevésszer, például a Nuclear Attack, a másik nagy kedvencem az In the Name of God, a We Burn/Angels Calling kettőst szerintem alig játszották eddig koncerteken, a Back in Control/Light in the Black duó pedig sajnos értelemszerűen kimarad, mert valóban, kevésbé ismerik, mint mondjuk a címadót. A Metal Crüe-t pedig nagyon erőltetik koncertzárásként, pedig sokkal jobb volt a Metal Machine/Metal Crüe egyveleg, vagy játszhatnák a Metal Machine-t magában is, vagy akár a Metal Rippert (az egyik kedvencem a Coat of Armsról a Midway mellett), amit szintén alig játszottak még.
Igen, természetesen hallottam már a Re-Armed verziókat, sőt, meg is vettem mindet, így megvannak eredetiben a sima és a Re-Armed verziók is. Az eredeti CD-ken semmi baj nincs a hangzással, és most, hogy hallgatom a gépen lévőket, én itt sem vélek felfedezni változást. Mindkettő ugyanolyan jól szól. Nem tudom, neked milyen verziók vannak meg, de nálam jól szólnak. És a bónuszdalok is baromi eltaláltak. Nagyon jó meghallgatni végre stúdiófelvételen is a koncertintrójukat, a 4 újabb/régebbi szám (Shotgun, Dream Destroyer, Swedish Pagans, Glorious Land) mindegyike zseniális, és az egyéb bónuszok is (pl. a Purple Heart első verziója, mielőtt még nem írták volna át a szöveget Joakimék vagy a feldolgozások/élő felvételek is).
Tegnap jelentették be, hogy teltházas a vasárnapi buli, tök érdekes, hogy majdnem napra pontosan 8 éve adták az első koncertjüket szintén a Pecsában 150-200 embernek, és most pedig ők töltötték meg a helyet.
[014804]
Selkath
Sabatonno1: Nagyon sok mindenben egyetértek veled, de a Metalus Hammerus válogatást nehezemre esik méltatni. Szerintem gáz. Primo Victoria-ról csak a címadó, Attero-ról meg ez az übergagyi Nightwish-nyúlás. Szerintem a Back In Control jobb választás lett volna, dehát az nem annyira ismert, mint Wishma... - bocsánat, Attero Dominatus. A Carolus Rex-nóták viszont mind telitalálatok. Zseniális az a lemez (Meg a Heroes, Meg az Art Of War...)! :)
Apropó, hallottad már a Re-Armed újrakiadásokat? Nekem azt hittem, égnek áll a hajam - SOKKAL ROSSZABB lett a hangzás, ugyanis leampolták (kvázi "lehalkították") az összes dalt! Ennek mi értelme volt? Csak adtak nekem kurva sok melót, tolhatom vissza az eredeti hangszínt az Audition-nel - anyjuk picsáját!!! :((( Számomra a hangzás nagyon-NAGYON fontos szempont, előfordult már, hogy egy közepesen gyenge banda lemezét megszerettem (Wolfpack Unleashed), mert atomkirályüberállat módon szólt. De volt már emiatt hatalmas csalódás is, a Fight (Rob Halford király szólóbandája) második lemeze iszonyatosan szólt (KORN, GECI, A KIBASZOTT KORN VOLT MÁR AKKOR A DIVAT!!!), hiába voltak rajta jó dalok, sosem tudtam megszeretni.
[014799]
Beavis
melinda a bizonyíték arra, hogy kár volt bezárni a lipótot...
[014793]
TrollKiller
melinda aszongya: "TIK". na, ez mán döfi! sőt, még a kepszlokk is jól beragadt. :D
[014792]
Melkor
RITKA NAGY FASZSZOPÓK VAGYTOK TIK ITT KETTEN BÉLVÍZ ÉS TROLLBASZÓ. :XD TROLLBASZÓ NEKED ANNYI FOS JÖN A SZÁDBÓL, HOGY RÁLEHETNE KÖTNI EGY WC TARTÁLYRA! KÉT IDIÓTA, LÚZER, SZARENCSÉTLEN KÖCSÖG. SZAROK RÁTOK ÚGYIS ABBAN FÜRÖDTÖK. :XD
[014791]
TrollKiller
beavis megaszonta a tutit! egyértelmű, hogy mindenki melindája nem más, mint egy látens homár, egy szűz emós majom. ráadásul hazugabb, mint a politikusaink, hisz azt ígérte, nem ír ide többet, aztán tovább csahol, tuti, erre is böffent majd egy "szellemeset" - 66 helyesírási hibával. :) ja, és persze doktornak kamuzza magát! diplomát is max. csak pdf-ben látott ez az isten barma.
[014790]
Beavis
Ehh melinda, szánalmas az erőlködésed...
[014787]
Melkor
Úgy látom bélvíz fiam nagyon beindultál itt, mint egy kamikaze! Na akkor rendelek egy szippantós kocsit, az a múltkor is bevált. :XD A moslíkot valakinek el kell takarítani még másokat is megfertőz! Közrohadék
[014783]
Beavis
Wöhhhöööhhöö, csóringer melkor nem tud érdemben hozzászólni ehhez a témához(sem), mivel nincsenek önálló és értelmes gondolatai, így megint más tollával ékeskedik. KözröheLY...
[014782]
KRKNbasses
Melkor: Először értek egyet a hozzászólásoddal.
[014781]
Melkor
Jaj legyen már vége ennek a parttalan szócséplésnek! Egyetértek away azon állításával: "Gyerekek, JÖN A SABATON, AZ OBITUARY, AZ OVERKILL, csak ez számít; akkor miért is gecizünk egymással???"
Aki meg nem bírja megállni ezt annak én meg orvosként alapszinten azt javaslom, hogy szedje a TrollKiller kolléga által javasolt és szedett xanax-ot. :XD
[014779]
Beavis
No, akkor közgazdászként alapszinten elmagyarázom neked hogyan lehet a zenekarok bevételeit növelni. Nyilván az egyik eset az, ha változatlanul hagyjuk azt az arányt, ami meghatározza, hogy az egyes lemezek eladásából hány % a kiadóé és mennyi a zenekaré. Ebben az esetben növelni kell az eladott példányszámot ahhoz, hogy növekedjen a zenekar bevétele. A másik eset, hogy változtatunk ezen az arányon. Értelemszerűen csökkentjük a kiadó részét és növeljük a zenekarét. Persze ez a kiadónak nem érdeke, illetve a kiadó részben jogosan mondhatja, hogy fedezni kell a stúdióköltségeket, a marketingtevékenységet meg a lemez gyártási költségeit is. Így a zenekaroknak marad a turnézás, mint jövedelmező pénzszerzési mód. Egyébként nem azt mondtam, hogy egyáltalán ne turnézzanak, mivel valóban nem árt az új albumot élőben is bemutatni.

A válogatáslemez csak egy példa volt. De a másik dolog, hogy az eladott példányszámot lehetne növelni azzal is, ha jelentősen csökkentenék a cd-k és dvd-k árát. Más kérdés, hogy a kiadók nem bíznak ebben és így kvázi a becsületes rajongók fizetnek a torrentezők helyett is.

Számodra lehet, hogy jelent valamit a dedikált lemez, számomra nem jelent semmit. Fogadd el, nem vagyunk egyformák.
[014778]
Sabatonno1
Beavis: Igen, de vajon miért kell ennyit koncertezniük? Mondjuk a Sabaton szeret sok koncertet adni (igen, sajnos a régi tagjaik közül nem mindenki akart hosszabb távon részt venni ebben, ezért is szálltak ki a zenekarból), meg nyilván meg kell turnéztatni az albumokat. De ha jóval többen vennének lemezt, akkor nem feltétlen kéne ennyit úton lenniük. Bár ebben nyilván a kiadók is hibásak, mert az is nonszensz, hogy a legtöbb kiadónál az újonnan megjelent lemezek többsége 3890,3990 forintba kerül, DVD 5000 alatt nincsen, a Blu-rayről vagy esetleg bakelitről már ne is beszéljünk. Ezért csinálja jól például a Nuclear Blast, náluk minden megjelent új album 'sima', de mostanság már egyre többször a digi változat is csak 2990 forintba kerül. Ez azért szerintem egyáltalán nem sok. De nyilván, olcsóbb meginni azt a pénzt koncerteken vagy a kocsmában, minthogy megvenni a lemezt.
A válogatáslemezek megint egy más tészta. Én a sorlemezekről beszéltem eddig, meg az esetleges DVD/Blu-ray kiadványokról. Ha jól emlékszem, a Sabaton sem adott még ki válogatáslemezt, mert én a Metalizert nem tekintem annak, a Fist for Fight eredeti változatát már nem lehet kapni, a német Metal Hammer egyik 2012-es számához kiadott Metalus Hammerus Rex exkluzív CD-melléklet igaz, hogy válogatás, de máshol nem hiszem, hogy lehet kapni belőle, én is próbáltam megrendelni, de nem sikerült.
Az meg, hogy valaki dedikáltatja a lemezét/kiadványait a zenészekkel, egyrészt nekik, másrészt neki is megtiszteltetés. Remélem nem kell magyarázni, hogy miért. És nem, nem a borítót 'firkálják össze', hanem a booklet közepén, ahol a tagok vannak, mindenki szépen aláírja a saját oldalánál, és nekem eddig még egyszer sem firkálták, hanem szépen odaírták a teljes neveket, mert azt kértem. De nyilván, nem mindenkinek vannak efféle igényei.
[014776]
Beavis
trollkiller: "felvarrós szimatszatyor-martens kombó a bénább - akela pólóval" kimaradt a kannás bor vagy a húgymeleg kőbányai :P
[014775]
Beavis
Sabatonno1: istenem, de naiv vagy. Pont, hogy a koncertezésből jön arányaiban a több lé a zenekaroknak és nem a lemez/dvd eladásokból. Szerinted a Sabaton miért koncertezik annyit, hogy emiatt több tagtól is meg kellett válniuk? Egyébként anno Lemmy említette, amikor megjelent egy Motorhead überválogatásbiszbasz, hogy mekkora lehúzás és a kiadó jár jól vele, szóval a rajongók közül tényleg csak az vegye meg, aki tele van zsetonnal.
Azt pedig nem vágom, miért nehéz elhinni, hogy számomra nem jelent pluszt, ha egy zenész összefirkálja azt a pl cd borítót, amiért én elég sokat melóztam. Egy koncertjegyet pedig külsőt tekintve ne hasonlítsunk már egy jobban sikerült cd borítóhoz...
[014772]
Sabatonno1
Trollkiller: A hozzászólásaidból csak úgy süt a Sabaton-ellenesség meg az irigység az irányukba. De ezt már megszoktam, mivel a HRM-en is nem egy, nem kettő, nem három kommentelő írta már le ugyanezeket a kliséket, amiket most te is összehordtál itt. Úgy látszik, te is egy vagy a sok közül, aki mind a mai napig nem tudja megemészteni, hogy Joakimék idáig jutottak, és 2010-ben még a mihamarabbi becsődölésükért imádkozott. Mint írták akkoriban is, az antitalentum énekessel megáldott kliséhalmaz zenét játszó Sabaton, stb. Aztán aki látta őket koncerten, meg már azt írta (még a fikázók közül is jó néhányan), hogy tiszteletre méltó a koncertteljesítményük, és rengeteg (nagy) zenekar is példát vehetne róluk, és elsősorban Joakimról, mert így kell levezényelni egy bulit és irányítani egy zenekart.
Miért, Urban Breeddel kapcsolatban talán nincs igazam? Az, hogy valaki jól énekel, még nem biztos, hogy be is fog futni. Egyébként nekem tetszik a két Urban Breedes Bloodbound lemez is, de azért az újabbak még jobbak lettek. Meghallgatom majd ezt a Serious Black lemezt is, ha már ennyire ajánlottad, de mivel te magad kliséhalmazoztad le, ezért nem hiszem, hogy komolyabb szinten megismerné őket a világ.
De én is mondhatnék olyan bandákat, akik véleményem szerint is többet érdemelnének, mint ahol jelenleg vannak. Az egyik ilyen legnagyobb kedvencem a Dream Evil, viszont náluk sajnos az is bejátszik, hogy nem veszik annyira komolyan a bandát a tagok, alig koncerteznek, ritkán adnak ki albumokat, stb. Pedig mindegyik lemezük baromi jó lett eddig, és jó lenne egyszer élőben is megnézni őket. Hogy csak egy példát említsek.
[014771]
Sabatonno1
Na, itt is kezdődik a HRM-en már lejátszott szituáció:)
Beavis: Többek közt ezért tart ott a mai zeneipar, ahol, mert így gondolkodnak az emberek, mint te. Mi az, hogy miért firkálnák össze a megvett kiadványt??? És akkor a papírfecnit miért íratják alá meg a koncertjegyet, stb...annak aztán biztos kurva sok értéke lehet...Márpedig szinte mindenki kér aláírást a tagoktól papírfecnire, koncertjegyre, pólóra, stb. Azért annyival tiszteljük már meg az adott zenekart, hogy megvesszük a lemezeit (egyáltalán nem kell a leglimitáltabb kiadványokat megvenni, a sima lemezek pedig egyáltalán nem drágák a Nuclear Blastnak köszönhetően), ezzel is támogatva a zenekart. De hát mit is várhatnánk, ha szinte majdnem mindenki letölti a zenéket és baszik megvenni a lemezeket és nem azért, mert nincs rá pénzük...(de persze csak Magyarországon, külföldi példát most direkt nem hoznék ide). Mert ha hiszed, ha nem, nem a koncertezésből fog megélni a Sabaton sem, hanem az egyéb eladásokból, elsősorban a lemezeladásokból. De szerencsére azért náluk Svédországban, vagy akár Lengyelországban elég jól fogynak a lemezeik is.
Az utolsó mondatoddal egyetértek, de sajnos ritka az olyan rajongó, aki CD-t/DVD-t/egyéb EREDETI kiadványt dedikáltatna..
[014770]
TrollKiller
away: +1000
[014769]
away
Lányok-fiúk, ne sértegessük már egymást... Mindenki ugyanúgy szereti a "Lábvértvasat", mint a'Istenfasza-tuggya-milyen-másmetál-őstrúhevi-sturmtrupp-metálformáció-igazipólós-ritkaságkiadvány-dedikálós, Sabaton-demós, elsőmagyar-koncerten-ottlevős, Joakim-által-dedikált-lófaszt, mint a jó magyar habos sört, meg a a tekerős metált (a Civil War-t is beleétve), és a szaftos pinát! Csak azt akarom mondani,hogy sokkal több a'azonosság köztünk, mint ami megossza a rajongótábort. Gyerekek, JÖN A SABATON, AZ OBITUARY, AZ OVERKILL, csak ez számít; akkor miért is gecizünk egymással???
[014767]
TrollKiller
beavisnél a pont, zenekaros pólókat gyűjteni 16 éves kor felett kimeríti a ciki fogalmát. főleg sabatonosat, mert azok amúgy is rettenetesen giccsesek azzal a műmájer military-stílussal. albumborítón még elmegy, na, de sasmadaras-gépfegyveres-címeres-biszem-baszom pólókat HORDANI ultragáz. ennél már csak a felvarrós szimatszatyor-martens kombó a bénább - akela pólóval. :D
[014765]
TrollKiller
látod, én egy normális hangvételű kommenttel válaszoltam, de te csak nem bírtad ki, hogy ne személyeskedj. mindegy, legyen ez a te szegénységi bizonyítványod, nem az enyém.

kérdem én: ismersz engem? na, ugye. akkor ne állíts olyasmit, hogy "látszik, nem sok mindent tudsz róluk". a megalakulás óta ismerem a sabatont, mivel már huszonöt éve hallgatok rock- és metalzenét, olvasok blogokat, fórumokat, veszek külföldi magazinokat (kerrang, rock hard és tsai). ja, és voltam sabaton-koncerten is, ehhez mit szólsz? és te mióta vagy ekkora metal-szaGértő, megsúgod? egyébként abból is látszik, hogy csupán egy gyermeteg lelkű, elvakult és bigott szabi-rajongó vagy, hogy ilyeneket állítasz: "Urban Breedet ismerem, mivel egy ideig a Bloodbound énekese volt, és igen, lehet, hogy jobb hangja van, mint Joakimnak, de sosem lesz olyan ismert egyik bandája sem."

ezek szerint az ismertség egyenlő a minőséggel? akkor az összes billboard-sztárocska kurva nagy zenész és színvonalas albumok megalkotója, mi? hjaj, baj van, látom, de tartok egy kis szünetet, kérlek, ezt jól rágd meg magadban.

...

ha megvolt, folytatom, oké?

emelem a kalapom a jóstehetséged előtt (elmondod a jövő heti lottószámokat?), mivel nagy mellénnyel kijelented, hogy urban breed egyik bandája sem lesz olyan ismert, mint a te atyaúristened. de ha mondjuk a serious black NETÁN mégis nagyobb rajongótáborra tesz szert az elkövetkezendő években, mint a sabatonkád, annyit azért ígérj meg nekem, hogy nem szoksz rá a xanaxra a nagy depressziódban. (tessék, megfelelő választ kaptál a személyeskedő és butuska kommentedre, remélem, kielégített.)

a hrm-es madarakhoz pedig semmi közöm, mivel nem olvasom az oldalt, de nyugodtan gyárthatsz összeesküvés-elméleteket, bár hosszú távon az is a xanax-hoz és társaihoz vezethet majd.

na, szia, jó volt veled!
[014764]
Beavis
Ezek szerint még mindig nem látod, mi a lényeg. Hasonlítsd össze a Nightwish, Epica, within temptation hármast és rájössz, hogy a wt csak egy a sok female fronted symphonic metal közül. Ha ehhez hozzácsapjuk a Delaint is, akkor szintén láthatod/hallhatod, hogy miben más. Ha még így sem világos, akkor nincs értelme tovább magyarázni a dolgot, mivel zenei análfabéka vagy.
Mi a francért akarnám, hogy összefirkálják a drágán megvásárolt cd-t/dvd-t/könyvet? Számomra attól nem lesz értékesebb a cucc. A zenekaros póló/pulóver korszakból már jó 10 éve kinőttem, ha pedig koncertre megyek, akkor döntse el az adott zenekar, hogy milyen dalokat játszik.
A másolt cd/dvd dolgot két aspektusból is nézhetjük. Egyrészt mondhatod, hogy mindenki vegye meg a kiadványokat, aki hallgatni akarja az adott zenekart. Ez úgy ahogy oké is. DE! Az anyagi lehetőségek közel sem egyformák, lehet, hogy az a fickó másolt cd-t íratott alá, de többet jelent neki, mint neked a fullos digi pakk gyyűjtemény. Én azon a véleményen vagyok, ha már valaki dedikáltatni akar, akkor csak eredeti kiadványokat vagy ha ez nincs, akkor a koncertjegyet írassa alá.
[014763]
Sabatonno1
Trollkiller: Ugyan áruld már el, hogy ki vagy a HRM-ről, mert kísértetiesen hasonlít a megfogalmazás egy-két ottani jómadárra. Most azt hiszed, megmondtad a tutit?
Én meg úgy gondolom, hogy Joakimék szépen fokozatosan járták végig a létrát, mindent önerőből értek el és jutottak oda, ahol most vannak. Teljesen megérdemelten. Látszik, hogy nem sok mindent tudsz róluk, 2005-ben még sehol sem voltak. Az első európai turné, ahol elkezdték őket megismerni a 2007-es Therion+Grave Digger turnéja volt, ahol előzenekarként játszottak 30 percet, Magyarországon is akkor léptek fel először, 2007. február 4-én, szintén a Petőfi csarnokban.
Urban Breedet ismerem, mivel egy ideig a Bloodbound énekese volt, és igen, lehet, hogy jobb hangja van, mint Joakimnak, de sosem lesz olyan ismert egyik bandája sem. De ugyanezt elmondhatnám a Sabatonból kivált négy zenész másik bandájáról is, az 'aranytorkú' Nils Patrik Johanssont a soraiban tudó Civil Warról is, akik hiába csinálnak sokak szerint jóval jobb zenét, mint a Sabaton, sosem lesznek olyan ismertek és befutottak. Mondom ezt annak ellenére, hogy én is imádom a Civil Wart.
[014762]
TrollKiller
Sabatonno, a véleményem az, hogy a drágalátos bandád jó helyen volt jó időben, mindezt megspékelve kiváló marketinggel. ettől függetlenül úgy gondolom, hogy egy brutálisan túlértékelt csapat, akik abszolút izgalommentes zenét játszanak egy gyenge énekessel. hallgasd meg pl. a serious black most megjelent első lemezét, az sem egy nagy világmegváltás, mondhatni kliséhalmaz az egész, de ég és föld a kettő közti színvonalbeli különbség - és nem a sabaton javára. ráadásul urban breed egy valódi énekes, míg joakim csak egy szimpatikus antihang. igaz, szeretek én is sok olyan együttest, ahol az énekes a gyenge láncszem (vagy mondjuk a hangszíne nem tetszik), de ott legalább kurva jó dalok vannak, pl. kreator, bathory, overkill.

na, ez megfelelő válasz volt számodra, vagy most már örök életemre nagybetűs Troll maradok a szemedben? :)
[014761]
Sabatonno1
Beavis, ennyi erővel én is mondhatnám neked, hogy ultragáz az ízlésed, mert te meg a Delaint tartod jobbnak. De nem teszem, örülök, hogy neked tetszik.
Például olyan infókra lennék kíváncsi a koncerttel kapcsolatban, mint amikről én is írtam korábban, hogy milyen dalokat szeretnél mondjuk, ha eljátszanának (a setlisteket meg lehet nézni a setlist.fm-en) vagy hogy miket szeretnél dedikáltatni velük, szeretnél-e venni pólót/pulóvert, stb.
Szerintem pedig az a ciki, hogy a 'rajongóik' többsége egyáltalán nem veszi meg a lemezeiket, így ez sem igaz, hogy vennék a kiadványaikat, mert nem veszik. Minden koncerten tapasztaltam, elvétve akad egy-két olyan személy, aki CD-t/DVD-t visz dedikáltatni. Sőt, egyszer, a 2010-es Metalfestes dedikálásuk alatt láttam, hogy az utánam jövő kölyök írott CD-t íratott alá Joakimékkal. Ott volt az album borítója kinyomtatva fekete-fehéren, benne az írott CD-vel, ráírva, hogy Attero Dominatus, meg a számcímek. Azért ennyire ne járassuk már le magunkat...Joakim mellett Mullback dobos ült, mindketten csak néztek, mint a moziban, hogy ez meg mi a fasz akar lenni. Svédül mondtak pár mondatot, jót röhögtek...na, ez az, ami ultragáz meg ciki. És sajnos az ilyen 'rajongókból' van a több.
[014759]
Beavis
Azt árulja el rólad, hogy a zenei ízlésed ultragáz. Mint tudjuk, ízlések és ficamok.
A Nightwish erőssége egyébként nem a stúdióalbumokban rejlik, hanem az élő anyagokban, mint pl a from wishes from eternity, az end of an era vagy Floorral a showtime, storytime.
Mégis mit írjak a Sabatonról? Bírom őket, minőségi zenét tolnak és nem pózerek. Nekem kb ennyi elég.
Az pedig nagyon ciki, hogy azzal próbálod igazolni a tudásod és azzal próbálsz különbnek tűnni, hogy állítólag mennyi limitált kiadású cuccot vettél. Elárulom neked, hogy bárki vehet ilyesmit, nincs ahhoz kötve, hogy fel tudja-e sorolni az összes eddigi Sabaton tagot és albumot vagy sem. Nem mellesleg "az én apukám erősebb" feelingje van az erőlködésednek.
[014758]
Sabatonno1
Beavis: Mégis mit árul el rólam??? Inkább az érdekelne, hogy miért magyarázod félre, amiket én írtam? Én annyit írtam, hogy nem fognak olyan minőségű lemezt kiadni, mint a régebbiek, és ez eddig így is van. Szerintem sem volt egyébként rossz lemez sem a Dark Passion Play, sem az Imaginaerum, de nem voltak olyan jók, mint mondjuk a Wishmaster. És igen, szerintem is jobban beleillik Floor a bandába, mint Anette. Megint csak ismételni tudom magam, én is várom az albumot.
Joakimékhez kapcsolódóan még mindig nem írtál semmit, gondolom fingod nincs a Sabatonról, azért nem. De hát a másik oldalon is (igen, a HRM-en) próbáltak velem vitázni a Sabatonnal kapcsolatban, csak hát, mint ott is megírtam, senki nem ismeri őket olyan jól itt Magyarországon, mint én. Nekem ez lesz a 15. Sabaton koncertem, és ezt is ugyanolyan elánnal várom, mint a legelsőt, vagy a másodikat. Dedikáltatni most nem viszek semmit, mert mindent aláírtak már nekem, a tavalyi Rockmaratonon dedikálták a legújabb két kiadványt, a Swedish Empire Live extra limitált Earbook és a Heroes limitált Earbook változatát. Elég gáz volt, hogy a többi 'rajongó' cetliket, a koncertjegyet, pólót, stb. dedikáltatott, mikor én meg odatettem az Earbook könyvet, mindenki csak lesett, mint a moziban. A banda minden tagja meg is köszönte egyenként, hogy megvettem az albumokat, Joakim azt is megkérdezte, hogy hogyan sikerült beszerezni az Earbook kiadást. Szóval ennyit erről, hogy ki mennyire szereti a Sabatont.
Ezek a renick felhasználók pedig, mint ez a mostani Trollkiller is, feleslegesen írnak egy-egy cikkhez, ha érdemben nem tudnak hozzászólni a cikkben szereplő együtteshez. Márpedig hogy tudna hozzászólni, mikor csakis azért van itt, hogy trollkodjon...
[014757]
TrollKiller
Melkor: "különös képen"

Az igen! Aki a saját anyanyelvét ennyire nem ismeri és tiszteli (ergo: egy retardált fasz), az kussoljon inkább. A legbutább és legszánalmasabb TROLL vagy a teljes netuniverzumban, ez pedig a gyenge ember ismérve, csak megsúgom, mert biztos ezt sem tudod, te anyakomplexusos, vasalt hajú, szűz emós majom.
[014756]
Beavis
Az mindent elárul rólad, hogy szerinted a within jobb, mint a Delain és a battle beast is egyedi és jó. A Sabaton a hibaszázalék ezek szerint, mert az általad preferáltakhoz képest ég és föld és valóban minőségi zenét tolnak.

Az meg hülyeség, hogy a Nightwish csak Turunen kisaszonykával alkotott nagyot. A dark passion play valóban nem volt az igazi, de az imaginaerum baromi jó lett. Lehet, hogy a hamarosan megjelenő album még nem lesz az igazi, hiszen Floor még viszonylag új a bandában, de az énekstílusa jobban passzol az "eredeti" Nightwishhez, így minimum egy erős közepes albumot fogunk kapni. Mindössze egy kis nyitottság kell és nem úgy kellene gondolkodni, hogy "az új énekes nem úgy énekel, mint a régi, fujj"...
[014754]
Melkor
Én a diliirént nem is ismertem eddig, úgyhogy űbermájszter zene lehet, szerintem a Within gyenge koppintása, nem is értem hogy kerültek a Sabaton elé, ennyi erővel az Obituary előtt is felléphettek volna, na mindegy, gondolom pénzügyi okai voltak. Tarja persze, hogy jobb énekesnő mint Adel, de jobb a "hegyomlásnál" is! Más. Kakiboszi itt vergődött, hogy miért nem a koncerttel kapcsolatban írunk, hát mit mondjak ő aztán jó sokat írt, tipikus troll ő is, mint pandus alias szilvike, timsó alias tibike, kapszula, hogy nyelnél félre egyet, és a kukoricás fiú/lány gyomIQ40! A szégyenlista ezennel véget ért.
[014753]
KRKNbasses
Mert te többet érsz, igaz Melkor? :)
[014752]
Sabatonno1
Ki írta, hogy a Within űberegyedi??? Én annyit írtam, hogy (szerintem) jobb, mint a Delain, de egyébként annyira nem szoktam hallgatni egyiket sem. A Nightwisht pedig nem kell idekeverni, mert nem igazán olyan, mint a Within. Sharonnak akármilyen jó hangja van, sosem lesz olyan jó, mint Tarja volt a Nightwishben. Márpedig a Nightwish Tarjával volt az igazi, nem fognak még egy Wishmaster vagy Century Child minőségű albumot csinálni, még Floorral sem (de ne legyen igazam, én is várom az új lemezüket). Egyébként meg a Delain úgysem fog sokakat érdekelni a Sabaton előtt...
A Battle Beastről írt 'mondatod' meg semmi reagálást nem érdemel, szerintem 5 számot nem tudnál felsorolni magadtól tőlük, pedig egyedibb mint a kis Delained.
A Sabatonról már meg sem kérdezlek, mert érdemben nem tudnál hozzászólni Joakimékhoz sem.
[014751]
Beavis
A Delain 12 egy tucat, de a within temptaion az überegyedi?! Nagyon el vagy tévedve kis barátom. Elég csak arra gondolni, hogy withinék a tipikus female fronted symphonic metal-t tolják, semmit nem tesznek hozzá, kb ugyanazt csinálják, mint a Nightwish(csak idegesítőbb az énekescsaj nyivákolása, no meg a finnek a zenét tekintve is nagyon ott vannak, míg a hollandok közel sem). A Delain esetében már a hangzás sem a tipikus szimfonikus metal, az énekstílusról nem is beszélve. És akkor még a szövegeket meg sem említettem. A battle beast pedig egyértelműen hallgathatatlan sz*rcsi-f*scsi.
[014748]
Sabatonno1
John40: Igazából azért írtam a Delainre, hogy 12 egy tucat, mert egy csomó olyasmi banda van, csak jobbak, elég csak a Within Temptationre gondolni. Számomra a Battle Beast sokkal érdekesebb, izgalmasabb, mert náluk például a csajnak egyáltalán nem 12 egy tucat hangja van. És simán lehetne fordítva is a két banda, a Delainből elég 30 perc is, a Battle Beast meg játszhatnak 45 percet (de belőlük még az is kevés). Ez csak egy példa volt.
A pólóval kapcsolatban pedig egy bizonyos rétegre gondoltam, mivel jópár Sabaton (de akár nem csak Sabaton) koncertemet tette már kevésbé élvezhetővé ez a bizonyos alja/suttyó réteg. Utálom azt a csőcseléket, akik csak azért járnak metal koncertre, hogy pogózzanak, lökdössék a többieket, az első sorokat hozzászorítsák a kordonhoz, az ottaniak meg nem kapnak levegőt. És legtöbbször a biztonságiak le sem szarják az ilyeneket. De sajnos ez csak itthon van így, mert voltam már egy-két országban koncerten, és például Finnországban Impaled Nazarene (!) koncerten voltam végig az első sorban (!) és teljes mértékben élvezhető volt a koncert. Nem volt megőrülés, pedig az azért egy keményebb zene. Csak hát ott tudnak a metalosok viselkedni, meg azért mennek, hogy jól érezzék magukat. Én alapból be sem engedném az ilyeneket koncertekre, vagy az első adandó alkalommal kiemeltetném a biztonságiakkal a tömegből oszt szevasz, mehet a kurva anyjába.
De akár lehetne a divatmajmokra is gondolni a pólóval kapcsolatban. Mert manapság egyre jobban divat lett Sabaton koncertre is járni, másnap a sok kis veréb/páva meg a diszkóban nyomul. De ezt az egyedi Sabatonos pólót megveszi, mert az raj. Vágnám állba az ilyen kis férgeket is.
[014747]
Melkor
Sabatonno1-el sok mindenben egyetértek! És azt sem értem mire ez a sietség, hogy még elérjék az éjszakai járatokat. Az éjszakai járatok tudtommal azért éjszakaiak mert éjszaka járnak, tehát ha a koncert éjjel 1 órakor lenne vége, akkor is elérnék az emberek az éjszakai járatokat! És igen a Within Temptationnél érdekesmód simán meg tudták oldani a beengedést, pedig ott totális teltház volt. Na a többi troll is írhatna már valamit a topichoz kapcsolódóan, különös képen KRKNbasses uraság, mert eddig csak engem pocskondiázott, na hagy lássam azt a koncerttel kapcsolatos hozzászólást, mi lesz?
[014746]
john40
Kedves Sabaton! Szeretem a hozzászólásaidat az oldalon mert nagyon jó dolgokat tudsz mondani,ezt őszintén mondom. De 2 dolgon most picit fennakadtam. Az egyik hogy a Delain tucat. Nem tucatabb mint ezer másik banda amit imádnak. Szerintem egy jó zenekar. A másik meg hogy legyen nagyon drága a póló hogy az "alja nép" ne vegye meg. Hát basszus attól hogy valakinek nincsen pénze drága Sabaton pólót venni még nem alja nép. Ez egy elég érdekes hozzáállás. Na mindegy,csak ennyit szerettem volna.
[014745]
Melkor
KRKNbasses: "de nagyon nem tűröm ha visszapofáznak" Miért ki vagy te? megmondom én, egy NAGY SENKI! Méghogy nem tűri, tűrsz te még sok mindent te kis faszkalap! Méghogy nem nagyon tűri ha visszapofáznak, ekkora egy felfuvalkodott hólyagot.
[014744]
Sabatonno1
Remélhetőleg nem ugyanúgy fog folyni a beengedés, mint 2013-ban, mert akkor a Tales of Eveninget teljesen felesleges volt újra meghívni, mivel a rajongók 70-75%-a még kint fog állni a sorban a koncertjük alatt. Igazán lehetne már akár 18 órától is kapunyitás, bár a Within Temptationnél pl. érdekesmód simán meg tudták oldani a beengedést, pedig ott is szinte teltház volt.
A Battle Beast 6 száma szánalmas. Látom, hogy a turné többi állomásán is ők a nyitóbanda, de akkor is. Szerintem jóval jobb banda, mint a 12 egy tucat Delain, és két ilyen baromi jó lemezzel a hátuk mögött (amik jobbak az első lemezüknél) megérdemeltek volna többet is...
És remélhetőleg az egyedi magyar Sabatonos pólóval kapcsolatban is nem az lesz a helyzet, hogy mire bejut az ember, már egy darab sem lesz, mert elkapkodták, olyan kevés van belőle. Legyen csak minél drágább, akkor legalább az alja népség nem fog venni belőle...
Joakimék 90 perce pedig megint csak nem valami sok, de sajnos már megszokhattuk, hogy körülbelül ennyit játszanak mindig főbandaként. Ahogy néztem a setlisteket, lesz egy-két új dal a programban, a 7734-nek én például kifejezetten örülök, a Night Witches-nek nem különben. Viszont nagyon remélem, hogy az esetleges választásoknál a barom közönség azokat a dalokat fogja választani, amiket még nem nagyon hallhattunk, gondolok itt például az 1648-ra a The Lion from the North-szal szemben, vagy a Smoking Snakes-re a Soldier of 3 Armies-zal szemben. Esetleg rá lehet bírni őket, hogy mindkét számot játsszák el, ha mindkét számnál ugyanannyira ordít a nép, de ezt úgysem fogják felérni ésszel...
[014743]
KRKNbasses
És azzal, hogy újra hozzászóltam kicsit ellentmondtam magamnak, de nagyon nem tűröm ha visszapofáznak és most nem akarok neveket mondani...khmkhmmelkorkhmkhmcsakismelkorkhmkhm...
[014742]
KRKNbasses
Állítsd le magad Melkor, oké? Csak ennyit kértem. És ahelyett, hogy elhúznád a beled itt hazudozol, hordod össze a baromságokat és másokat fikázol... Mondd csak ember mit szívtál? És még mások IQján röhögsz XD Szánalmas vagy... Biztos otthon te vagy az istenkirályvilágcsászár vagy minek hívatod ott magad, de amikor itt írsz légyszíves csak egy pöttyet, csak egy igazán pöttyet gondold át 2x mielőtt rámész a hozzászólók ikonra. Ja és csak azért szóltam vissza, mert te is visszaszóltál :)
És ha kérhetem! Befejezhetnénk ezt az egészet és koncentrálódhatnánk a Sabaton koncerttel kapcsolatos dolgokra???
[014741]
Melkor
Úristen ennyi retardáltat még nem láttam :XD A GYP-sek kedvéért! Arra gondoltam, hogy csak ehhez a topichoz nem fogok már írni, amikor azt írtam, hogy "én nem is írok ide többet". De elnézve a hozzászarásokat muszáj volt, mert vagy tényleg ilyen setét ez a társulat, vagy direkt játsszák a hülyét. De szerintem az utóbbi. Remélem nem kell ezt az írásomat is megmagyaráznom, kik vagytok tik ovisok? mármint agyilag :XD KÖZRÖHEJ
[014740]
Tibshow
KRKNbasses! Igaz, hogy eltértem a cikk lényegétől,de én csak egy javaslatot tettem, amire lényegileg csak Melkor válaszolt. Igaz hogy baromságokat írt és pocskondiázott. Sajnos a célját már megint elérte, mindenki vele foglalkozik, és nem az én felvetésemmel. Szerintem élvezi, ha basztatják, tényleg eltünhetne már, ha nem tud viselkedni.
[014739]
john40
Ott bizonygattad hogy mindenkit tiltottak már ki te barom. És hogy fizikai bántalmazással fenyegettek ha ezért tiltanak jobb is mert gyűlölöm az erőszakot bla bla. Engem nézel hülyének közben még a saját írásodat sem tudod értelmezni. Amúgy én nem állok senkinek az oldalán. Egy ideig mint láttad,nem is írtam neked. Minek írjak majmoknak? Csak ez az előző hülyeséged húzott fel:D A többieket sem értem,minek írkáltok még ennek a gyökérnek? Én is megbántam az előző kommentemet is. De ha nem ír ide többet akkor már elértem valamit. Persze nem ússzuk meg.
[014738]
Pandeamonium
"...úgyhogy én nem is írok ide többet"

Ezt már hallottuk párszor. Még valami?
[014737]
Melkor
john IQ 40 mit vallottam be?, olvasd már el még egyszer te szarencsétlen az írásomat, úgy látszik most csicska-troll nap van, úgyhogy én nem is írok ide többet, mert elvakult, fanatikusokkal nem érdemes vitába szállni.

Ide már csak ez való: Kukoricát valaki? john IQ 40 neked már csak ez való...

politika ja, a másik IQ vitéz, úristen, hiába nagy az Isten állatkertje de nincsenek benne rácsok, itt az eredmény, borzadály a köbön...
[014736]
KRKNbasses
Teljes mértékben eltértetek a témától gyerekek... A Sabaton koncertről volt szó, ha folytatni akarjátok ezt a gyerekeskedést sztem jelöljétek be egymást facen vagy kezdjetek el levelezni gmailen és ott beszéljétek meg, de ne itt... Amúgy Melkor, én sem értek veled százszázalékig egyet, dehát mindenkinek megvan a saját véleménye nem? Viszont, hogy ezt a véleményt amit te írtál a ki - és bevándorlásról nem itt kéne kibeszélni, hanem nem is tudom hol...Valami politikai portálon vagy hozz létre egy blogot, de amit mondtál(legalábbis a java része amiket mondtál) semmi köze nincsen a Sabaton koncerthez.
[014735]
john40
És meg is van. Végre bevallottad hogy ki lettél tiltva és nem te kérted hogy töröljenek. Eddig mindig ezzel védekeztél,hogy te kérted a saját törlésedet. Ennyit a nagy igazadról.
[014734]
Melkor
kapszula te összekeversz pandeamónium troll-királynőddel, de ez szándékos, mivel hűséget fogadtál neki, amihez csak gratulálni tudok. Most is ki kezdte a trollkodást? nem én az biztos bár én most trollkodásról nem is beszélnék, itt egyesek valamiféle grófnak vagy előkelőbb embernek tekintik magukat. De ez itt nem divat, mint a másik oldalon, ahol egyeseknek minden meg volt/van engedve, mások pedig már akkor repülnek, amikor szót mernek emelni az ellen amikor az egyik kommentelő fizikai bántalmazással fenyegeti a másikat. Ha ezért kitiltanak jobb is, mert gyűlölöm az erőszakot. És különben is valljuk már be ki nem volt egyszer kitiltva valamilyen oldalról? Azt hiszem az itt kommentelők közül kevés ilyen embert találnánk.
[014733]
Tibshow
Melkor! Nevek el sem hangzottak, így nehéz magadra venni amit írtam, de hát akinek nem inge... Természetesen vállalom önmagam, ha ezt mások is megteszik. Igen, mint egy kultúr nemzet tagja be szoktam mutatkozni A rosszabbik énedtől meg egyenesen rettegek!
[014731]
Capsule
Nem tudom hány embernek tűnt fel, hogy alapvetően egyetlen ember ontja magából a vérlázító kommenteket. Aztán miután kifogyott elkezdi szidni mások helyesírását, miközben "XD"-vel és a tagolás teljes hiányával gépel.
Nemrég csatlakozott az oldalhoz, mert előtte egy másikból - a moderátoroknak ott volt annyi esze - kitiltották. Inkább nem írom le a nick nevét úgyis mindenki tudja kiről van szó.
[014730]
Melkor
Tudom hogy méltatlan ebben a topicban eltérni a topic lényegétől, ezért elnézést is kérek, DE Tibshow akkora marhaságot adott itt elő, amin nem tudok szemet hunyni. Kedves Tibshow ujjlenyomatot, dns-mintát, bankszámlaszámot, a bankkártya pin kódját ne adjuk meg véletlenül? Ráadásul megint bort iszol és vizet prédikálsz, mert fotót bezzeg te sem tettél fel magadról, akkor milyen erkölcsi alapon várod el ezt mástól? Amit te javasolsz úgysem működne, mivel senki nem fogja kiadni magát, meg a mai világban? Biztos be voltál rúgva mikor ezen képtelenségeket írtad öregem. Pedig már kezdtelek megkedvelni, de a kibertért nem kell komolyan venni. Az ötleted megvalósíthatatlan és gyermeteg, naiv elképzelés, ami természetesen mint mindig ezidáig ellenem irányult, ezért ki is húztad a gyufát nálam rendesen! Csak a hamis prófétáktól mentesen meg az Isten! További szép álmokat és máskor mikor hülyeségeket irkálsz, gondolkozz el annak tartalmán, és leszállhatnál már rólam, de ha nem majd megismered a rosszabbik énemet is. Ráadásul most még szitok áradat sem volt te zseni, csak két kommentelő beszélgetett egymással. Elmehetnél besúgónak abban jó volnál. Szarkavarásból jeles!
[014728]
Melkor
Minek? te már bemutatkoztál Tibor! Minek bemutatkozni mindenhol? születtél 1970. 05. stb.
[014727]
Tibshow
Tisztelt Tzar és minden rendszeresen kommentelő olvasó!
A parttalan szitok áradat megállítására lenne egy javaslatom. A Hammer valamelyik felületén (magazin, weboldal, Facebook) indítani kellene egy riport sorozatot az oldalra rendszeresen író emberkékkel. Itt mindenki röviden bemutatkozhatna, arccal és névvel felvállalva magát. Mióta olvassa az újságot? Mivel foglalkozik? Mik a kedvencei? Mi érdekli még a METAL mellett? A részletes megvalósítást rád bíznám. Szerintem ez segítene egymás jobb megismerésében, és kiderülhetnének érdekes dolgok a lap olvasóiról, még az egyesek számára idegesítő emberkék is lehetnek érdekes személyiségek. Remélem egy megvalósításra alkalmas ötlettel áltam elő. Várom a véleményeket!
[014725]
Melkor
Remek. Pedig ezidáig csak dicsértelek és a "Hááát" helyesírásilag helytelen! Helyesen: Hát, még ennyit sem tudsz?
[014721]
Pandeamonium
Hááát, ha hülyeségeket beszélsz, rám mindig számíthatsz.
[014720]
Melkor
Már esküszöm kezdtelek hiányolni :)
[014719]
Pandeamonium
Melkor, A Kultúrember... Jáj. :P
[014718]
Melkor
A kapunyitás után fél órával már kezdődik a show? Ez kezd kísértetiesen hasonlítani a 2013. márciusi eseményekhez, ráadásul most még hidegebb is lesz mint akkor :(

Hogy MI kultúrnemzetek szívunk a csőcselék miatt, ha rajtam múlna nem is lenne bevándorlás, vagy csak olyan szigorú feltételek mellett, ami olyan volna, mint egy elefántnak átmenni a tű fokán!
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
LIQUID TENSION EXPERIMENT - Új album Portnoy és Petrucci eszement prog bandájától: LT3
2021. április 16. (péntek) 08:39

Az még decemberben derült ki, hogy 22 év után egy új albummal jelentkezik a a Liquid Tension Experiment, azaz John Petrucci (Dream Theater), Mike Portnoy (Transatlantic, Sons Of Apollo), Jordan Rudess (Dream Theater) és Tony Levin (King Crimson, Peter Gabriel) instrumentális prog rock/metal projektje. Máris végighallgathatod a Liquid Tension Experiment 3 albumot, a limitált verzió bónusz CD-jére egy órányi jammelés került fel.   Thomas Waber - InsideOut Music: "Mi történik, ha a világ legtehetségesebb muzsikusai közül négyen összejönnek egy szobában? LTE. Mindnyájan nagyon régóta vártunk erre a lemezre, mi pedig büszkék vagyunk arra, hogy kiadhatjuk. Ez a rajongóknak készült!" Az LTE projektet 1997-ben hívta életre Mike Portnoy, akkor még a Dream Theater dobosaként. John Petrucci gitáros is felsorakozott mellé, valamint Jordan Rudess billentyűs, aki csak később szállt be a Dream Theaterbe. A...

THE OFFSPRING - 9 év után új album, már végig is hallgatható a Let The Bad Times Roll
THE OFFSPRING - 9 év után új album, már végig is hallgatható a Let The Bad Times Roll

Kilenc év után végre egy új stúdióalbummal jelentkezett a kaliforniai pop-punk hullám egykori éllovasa, a The Offspring: a Let The Bad Times Roll című lemez már végig is hallgatható....

WHILE SHE SLEEPS - Végighallgatható a modern metalosok új albuma: Sleep Society
WHILE SHE SLEEPS - Végighallgatható a modern metalosok új albuma: Sleep Society

Sleeps Society címmel megjelent és végig is hallgatható a modern metalos brit While She Sleeps ötödik albuma, a 2019-es So What? lemez utódja. A lemezen két vendég is hallható: Simon...

PESTILENCE - Új felállással érkezik a friss album, klippel az első dal: Morbvs Propagationem
PESTILENCE - Új felállással érkezik a friss album, klippel az első dal: Morbvs Propagationem

Exitivm címmel június 25-én jelenik meg a Patrick Mameli vezette holland death metal legenda Pestilence új albuma, a 2018-as Hadeon  lemez utódja. Első előzetesként a videoklippel...

FEAR FACTORY - Júniusban jön ki az új album, itt az első dal: Disruptor
FEAR FACTORY - Júniusban jön ki az új album, itt az első dal: Disruptor

Azt már tavaly ősz óta tudjuk, hogy kijön idén egy új Fear Factory album, a tizedik a sorban, most pedig itt az első dal a június 18-án megjelenő Aggression Continuum lemezről. Ismerkedj...

ANNEKE VAN GIERSBERGEN - "Inkább járjak egy göröngyös, kacskaringós úton, csak ne kelljen hazudnom"
ANNEKE VAN GIERSBERGEN - "Inkább járjak egy göröngyös, kacskaringós úton, csak ne kelljen hazudnom"

Miközben tavaly a világ a feje tetejére állt, a The Gathering egykori énekesnője a magánéletében és a művészi pályáján is súlyos válsággal szembesült. A csodás hangú Anneke...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS