BABYMETAL - Új dal a Dragonforce gitárosaival, itt az előzetes

Január 7-én jön ki az első Babymetal DVD

2015. január 5. (hétfő) 14:49

A j-pop idol vonalat súlyos metallal keverő Babymetal új dala a Road Of Resistance címet viseli (korábban The One-ként emlegették), és különlegessége, hogy a japán tinik produkciós stábja mellett a Dragonforce két gitárosa, Herman Li és Sam Totman is részt vett a szám megírásában, sőt, játszanak is benne.


A nóta előzetesét máris meghallgathatod!


A Babymetal első DVD, Blu-ray kiadványa, a Live At Budokan: Red Night & Black Night Apocalypse január 7-én jelenik meg. A koncertanyagot márciusban forgatták Japánban és két előzetes már korábban meg is érkezett hozzá.
 BABYMETAL - Road Of Resistance (az új dal előzetese)

BABYMETAL - Előzetes a 2015-ös DVD-hez #2

BABYMETAL - Előzetes a 2015-ös DVD-hez #1


 

Hozzászólások

[014678]
Beavis
DTom: annyira ki akarsz tűnni valamivel a tömegből, hogy azt már én érzem cikinek.

Az a vicc egyébként, hogy egyesek csak a black, death, power metalt ismerik és így "unalmasnak" találják a metalt egy idő után. Olyannyira, hogy még a gagyi popzene is felüdülést jelent számukra. És persze jönnek téríteni a népet, hogy ez mennyire jó és aki nem így gondolja, az maradi gyökker, aki csak manowart meg judast hallgat.

Nálam pl nincs ilyen probléma, mert a metal stílusai közül többet ismerek és kedvelek is, így mindig találok a hangulatomhoz illő zenét. Arról nem is beszélve, hogy a metalon kívül soft rockot, hard rockot és bluest is szívesen hallgatok.
[014675]
away
:) Tisztelettel (de tényleg), kérdem: mi az a Kawai, meg j-pop? 30 éve hallgatok metalt, tájékozottnak is tartottam magam eddig a műfaj történéseit illetően, de ez tök homály...
[014674]
DTom
Beavis & Melkor. Visszajöttem röhögni. :) Szívesen megmutatom bárkinek a merevlemezem. Hátha találnátok rajta valami hallgatható zenét is. :) Nem Hawaii, hanem Kawaii. Nem vagyok ráizgulva az ázsiai kis csajokra, csak az ázsiai zenét jobban kedvelem mint az európait vagy az amerikait. Ez az aktuális kedvencem: http://youtu.be/kta4ZAwI6rY Nem igazán akarok tovább vitatkozni. Értelmetlen időpocsékolás. Mindenki azt hallgat, amit akar. És ezzel azt hiszem, hogy lezártnak tekinthetjük ezt a témát. További jó szórakozást.
[014673]
VOID
http://reactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/02/popcorn_stephen_colbert.gif
[014672]
Pandeamonium
Sötétek vagytok mindketten. Remélem, dugtok is. Muhaha! XDDD
[014671]
Beavis
Na, már csak egy havibajos, hisztis ribi hiányzott...
[014670]
Melkor
Na kezdődik a Szilvijá shó :XD. Fetrengeni tudok a röhögéstől, amikor az oldal (most már tudom) troll-királynője letrolloz valakit, ez olyan mint amikor lovaggá ütnek valakit. Minő megtiszteltetés, de ezt a kitüntetést Szilvike vissza kell, hogy utasítsam. Inkább varjál még magadra egy két tetkót, nem vagy még elég ronda.
[014669]
Pandeamonium
Beaves, Melkor: miért olyan nehéz tiszteletben tartani másom véleményét és ízlését? Ha valakinek ez tetszik, hadd hallgassa/nézze, de ne jöjjön már két senkiházi büdös troll, és mondja meg, mi a jó, mi nem! Sabatonno, DTom és a többiek tök normális hangvételben írtak kommentet, erre ti csak böfögni tudtok, mint két alultáplált majom. Remélem, dobog az acélszív, reped a pumacipő, glory to the brave...
[014668]
Melkor
Beavis-nek teljesen igaza van! Emberek mi nem érünk fel DTom 138-as szintjéhez, zseni a fiú? Ráadásul még magával vitázik. Azért én megnézném te zseni a géped merevlemezét, mert ezek után érdekes dolgokat találnánk ott nem igaz? Méghogy Hawai Metal, hablatyolsz itt összevissza.
[014667]
Beavis
Érdekes, hogy a konkrét felvetéseimre "elfelejtettél" reagálni...

A "METÁÁÁLLL" helyett pedig kiabáld azt, hogy "tinip*nciiiiii", ha már így ráizgultál az ázsiai kiscsajokra...
[014666]
DTom
De különben én vagyok az óriási barom, hogy leállok itt beszélgetni. METÁÁÁÁÁL! \m/ Opsz. Bocsi. Néha még kitör belőlem a régi énem. Azt mondják, hogy szépen gyóMETÁÁÁÁÁL...gyulok. Talán még lesz belőlem értelMETÁLLLLLL...es ember. \m/ (Ó hogy törne le a kezem. Miket mutogatok....) \m/ METÁÁÁÁÁLLLLLL \m/ Opsz! Bocsi mégegyszer. Magyek is. Pihennem kell. METÁÁÁÁÁÁ..KUSS!
[014665]
DTom
Beavis. Ismét. A Judast nem kedvelem. Nem vitatkozom. Nem ismerlek téged, te sem ismersz engem. Sokféle zenét kedvelek. Mindenféle stílus belefér a kedvenceim közé, de a metal a favoritom.
..................................................
Én: Kinek a papné, kinek a hullája.
Te: Hát, úgy tűnik, hogy neked a fiatalkorú gyerkőcük jön be leginkább."

Félelmetes következtetéseid vannak. Columbo a nagypapád volt?
...........................................................
Tényleg nem vitatkozok veled, amíg nem éred el az én 138-as szintemet. Bye pajtikám.
[014664]
Beavis
Khmm, tedd fel magadnak a kérdést, hogy akkor is bejönne-e a cucc, ha ázsiai kiscsajok helyett ázsiai kiscsávók nyivákolnának és ugrándoznának ebben a "zenekarban"...

"Kinek a papné, kinek a hullája." Hát, úgy tűnik, hogy neked a fiatalkorú gyerkőcük jön be leginkább. A lostprophets-es csávóval nagy spanok lennétek.

Oké, akkor pedofil metal helyett legyen tündibündi-édibédi-csillámpóni metal.

Vicc egyébként, hogy akik állításuk szerint szívesen hallgatják ezt a "zenét", azok szerint csak és kizárólag az az oka, hogy egyeseknek nem tetszik ez a hulladék, hogy nem eléggé nyitottak az új dolgok felé és csak a metallica, judas priest, iron maiden hármas létezik számukra. Ennek tükrében el lehet gondolkodni azon, hogy akkor ki is a buta...
[014662]
DTom
Úgy tűnik, hogy ez az év a Japán idol világ "támadása" lesz. :D KISS Vs Momoiro Clover Z előzetes videó: http://youtu.be/A0xmNZQNwJE
[014661]
DTom
Beavis. :) Pedofil Metal? :D :D Tudod hányszor olvastam ezt a hozzászólásokban. És mindig a legbutább metal fanok jöttek elő ezzel. :D Bocsi. Te nem vagy az. Pedofil metal. Hmmm. Talán ez is elfér a kibelezős, a lefejezős, a tömeggyilkos, a hullagyalázó, az agysütögető, a templomégető és a t.köm tudja milyen metal mellet. Vagy nem? Kinek a papné, kinek a hullája. Vagy hogy van ez? már nem is tudom. METÁÁÁÁÁÁÁL! :D Mit is akartam még írni? ..... METÁÁÁÁÁÁL! \m/ ........ Mindegy.
[014659]
Beavis
DTom: egyrészt a kawaii metal helyett szerintem találóbb lenne a pedofil metal elnevezés. Nem utolsó sorban pedig, ha a metal mellett hallgattál volna pl soft és hard rockot valamint bluest is, akkor nem kerestél volna valami "mást".
[014658]
DTom
Mindenkinek szíve joga, hogy milyen zenét hallgat. Nem kedvelheti mindenki ugyanazt a zenét. Én pont jókor találtam rá a BABYMETAL zenéjére. Mikor 25 évnyi metal zene hallgatása után már kezdtem elfordulni a műfajtól, mert szürkének és unalmasnak tartottam azt, jött a BM. Új színt hoztak a zenei világomba. Azóta újra örömmel hallgatom a régi kedvenceimet is (Carcass, Iron Maiden, Death, Megadeth, Cradle of filth, Children of bodom, Nightwish, etc...). A legnagyobb előnye annak, hogy elkezdtem hallgatni a BM-et az, hogy megismertem egy csomó nagyszerű együttest és idol csoportot, amit soha nem ismertem volna meg, ha csak metal zenét hallgatok. Sokkal színesebb a zenei paletta, amit hallgatok, mert már nem csak a fekete és a szürke színek szerepelnek rajta. :) Rengeteg jó zene van a metal zenén kívül. Végezetül még valami. A Kawaii Metal a metal zene egy új ága. Ez ellen már nem lehet mit tenni. Hallgatod azt, vagy nem, az mindegy.
[014657]
Beavis
Ehh, lovasi elpöppentette a maradék eszét is. Az egy dolog, hogy valami népszerű-e vagy sem, sokkal fontosabb, hogy az adott zene alkotóit milyen cél vezérli. Gyorsan befutni és rendszeresen szerepelni az mtv-n, vh1-on vagy a viván, tök mindegy milyen minőségű "zenével" vagy azt a zenét tolni, amit igazán szeretne az adott zenekar és a közönség vagy vevő rá vagy nem. Alapvetően ez a szemlélet különbözteti meg a pop-ot a legtöbb rock/metal-tól. A Depeche Mode a legjobb példa arra, hogy a pop is lehet igényes, a metallica meg arra a legszebb példa, hogyan kurvuljunk el. Éppen ezért a babymetal is csak pop, ahogy avril lavigne és társai is, ráadásul abból is a gagyi fajta.
[014655]
DTom
Egyébként nagyon örülök, hogy a magyar hammer vette a fáradságot és írt erről az albumról. Én régóta követem ennek az idol csoportnak a megmozdulásait. Figyeltem, hogy hogyan lettek híresek. Három év kemény munka után a 4. évben semmi perc alatt világhírre tettek szert. Figyeltem a metal rajongók reakcióit. Vicces volt nézni ahogy átkozták, fikázták a BABYMETAL-t, de mindhiába. :) A három lány és a Kami band megállíthatatlanok. Száguldanak mint a Japán gyorsvonat. :) Egyébként van ettől extrémebb zenei mix is, A Japán Halál Pop nevű zenei műfaj. Legismertebb előadó ebben a műfajban a DEATHRABBITS. A csoportot 3 kislány és egy 37 éves férfi alkotja, aki hörgéssel dobja fel a zenét. Ez egyfajta keveréke a J-pop, a Hardcore és a metal zenéknek. :D Nagyon vicces és szórakoztató ez a csoport. De ha elvakult metal rajongó vagy, ettől tényleg besokkolsz majd. :D Kukkantsd meg. :) http://youtu.be/6g3cg5AHmYo
[014653]
DTom
Oké. Megjelent az új koncert album. Az iTunes oldaláról már letölthető. Az albumon szerepel a Road Of Resistance című dal is. https://itunes.apple.com/us/album/live-at-budokan-red-night/id952202484
[014648]
raul75
Ez borzalmas.
[014646]
atilla79
"A j-pop idol vonalat súlyos metallal keverő Babymetal..." Nem ők az egyetlen, akik valamilyen pop zenét kevernek metallal. Szívük joga, a Hammernek pedig az, hogy írjon róluk, nekünk pedig, hogy tetsszen, vagy ne. Szerintem ez egy tök érdekes kísérlet, és maga nemében jó is. Azzal meg jó volna, ha mindenki tisztában volna, hogy mint zenei stílus, a pop nem határolható be könnyen, mivel a populáris szóból ered, vagyis minden zene, ami népszerű, pop zene, vagyis a Metallica, az AC/DC, és társaik is. És most Lovasi Andrást idézném, aki ugyan szintén nem metal zenész, de valamit letett már az asztalra: "A populáris zene, az a jó közelítés, ugyanis azt gondolom, hogy ez a zene közönség nélkül nem működik. Az, hogy ennek van egy rövidítése, a popzene, és hogy ez Magyarországon az, amit a Danubius rádió játszik, egy tévedés. Minden egyformán popzene, ezt a Menyhárt Jenő is megmondta, persze ő nem feltétlenül teljesen így gondolta, én viszont így gondolom. Az a popzene a jó popzene, amelyik jól megcsinált, szól valamiről, élvezhető, és valamilyen módon betölti azt a funkcióját, amiért az emberek hallgatják a popzenét. Ilyen értelemben a népzene is popzene, hiszen benne van pont ugyanez a szó, csak magyarul. Abban határoznám meg, hogy valamilyen módon nem az elit zenéje, hanem a tömegek zenéje. És ilyen értelemben lehet a Kispál is popzene. És azt gondolom, hogy a popzenén belül vannak műfajok, van rockzene, van kommersz popzene, stb., stb. Nekem az olyan zene, amely igényt tart arra, hogy sok ember hallgassa, ha még nem is hallgatja sok, az popzene. Így a Kispál is, csak tisztázni kell a fogalmakat."
[014645]
atilla79
"A j-pop idol vonalat súlyos metallal keverő Babymetal..." Nem ők az egyetlen, akik valamilyen pop zenét kevernek metallal. Szívük joga, a Hammernek pedig az, hogy írjon róluk, nekünk pedig, hogy tetsszen, vagy ne. Szerintem ez egy tök érdekes kísérlet, és maga nemében jó is. Azzal meg jó volna, ha mindenki tisztában volna, hogy mint zenei stílus, a pop nem határolható be könnyen, mivel a populáris szóból ered, vagyis minden zene, ami népszerű, pop zene, vagyis a Metallica, az AC/DC, és társaik is. És most Lovasi Andrást idézném, aki ugyan szintén nem metal zenész, de valamit letett már az asztalra: "A populáris zene, az a jó közelítés, ugyanis azt gondolom, hogy ez a zene közönség nélkül nem működik. Az, hogy ennek van egy rövidítése, a popzene, és hogy ez Magyarországon az, amit a Danubius rádió játszik, egy tévedés. Minden egyformán popzene, ezt a Menyhárt Jenő is megmondta, persze ő nem feltétlenül teljesen így gondolta, én viszont így gondolom. Az a popzene a jó popzene, amelyik jól megcsinált, szól valamiről, élvezhető, és valamilyen módon betölti azt a funkcióját, amiért az emberek hallgatják a popzenét. Ilyen értelemben a népzene is popzene, hiszen benne van pont ugyanez a szó, csak magyarul. Abban határoznám meg, hogy valamilyen módon nem az elit zenéje, hanem a tömegek zenéje. És ilyen értelemben lehet a Kispál is popzene. És azt gondolom, hogy a popzenén belül vannak műfajok, van rockzene, van kommersz popzene, stb., stb. Nekem az olyan zene, amely igényt tart arra, hogy sok ember hallgassa, ha még nem is hallgatja sok, az popzene. Így a Kispál is, csak tisztázni kell a fogalmakat."
[014644]
Csabika
Hát nem tudom észrevettétek-e a rajongó tömeget a videóban? Bármi is legyen ez, vonzza az embereket. A zene metal, a többi nem tudjuk, de születtek az utóbbi évtizedekben eléggé fura formációk amik metalnak lettek kikiáltva, úgyhogy nyugodjatok bele, ez menő lesz még amíg pénzt látnak benne.
[014642]
Melkor
"Amíg nem kezdett el énekelni a kiscsaj" Hát ha ez a nyavíkolás ének, akkor én vagyok Andrea Bocelli :XD. Amelyik úgynevezett zenész ehhez a méltatlan produkcióhoz adja a nevét az nekem nem metálzenész többé.
[014641]
Sabatonno1
Na, megjöttek az aktuális fanyalgók. Amíg nem kezdett el énekelni a kiscsaj, egy az egyben Dragonforce a zene. Remélem Magyarországra is lehet majd rendelni a DVD/Blu-ray kiadványból, és hamarabb meg is jön, mert a tavalyi lemezüket már sajnos majdnem egy éve várom, még nem érkezett meg. Szeretnének itt sokan így dobolni vagy gitározni, mint ahogy ebben a 'szar popcsapatban' játszanak a zenészek...
[014640]
Tibshow
Hát ez egy vicc!
Ha megöregszenek ők lesznek a "nyanyametal"?
[014639]
Blackhead
Igaz :3
[014638]
Melkor
Ezekről miért nem a BRAVO ír? egy szar popcsapat ffffúúúúújjjjj, azt a nyavíkolást borzalmas, a Metal szót is csak megbecstelenítik és lejáratják, felléphetnek ezek akárkivel nekem akkor is csak egy szar popcsapat marad.
Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
PAUL GILBERT - Új dal a júniusi lemezről: A Thunderous Ovation Shook The Columns
2021. április 16. (péntek) 09:32

Werewolves Of Portland címmel június 4-én jelenik meg Paul Gilbert gitáros (Mr. Big, Racer X) új szólóalbuma, második előzetesként pedig az A Thunderous Ovation Shook The Columns dallal lehet ismerkedni. Mivel a járvány alatt született meg az album, a lezárások miatt Paul Gilbert játszik az összes hangszeren, a gitár mellett dobokon, basszuson, de ő is billentyűzik. "Nem is csak egy, hanem egyenesen két dalt írtam Dmitrij Sosztakovicsról, az orosz zeneszerzőről. Az egyik ez, az A Thunderous Ovation Shook The Columns, amelynek címét egy beszámolóban olvastam. Ilyen volt a közönség reakciója, amikor bemutatták Sosztakovics V. szimfóniáját. Bejött nekik! Szerencsére Sztálinnak is, ő ugyanis nem titkolta, hogy Sosztakovics néhány korábbi műve nem tetszett neki. Azt mondta, hogy jobban tenné, ha rendszerbarátabb műveket alkotna, különben szibériai munkatáborba megy. A jelenkorban is zajlik a kultúrharc, de úgy gondolom, hogy...

LIQUID TENSION EXPERIMENT - Új album Portnoy és Petrucci eszement prog bandájától: LT3
LIQUID TENSION EXPERIMENT - Új album Portnoy és Petrucci eszement prog bandájától: LT3

Az még decemberben derült ki, hogy 22 év után egy új albummal jelentkezik a a Liquid Tension Experiment, azaz John Petrucci (Dream Theater), Mike Portnoy (Transatlantic, Sons Of Apollo),...

THE OFFSPRING - 9 év után új album, már végig is hallgatható a Let The Bad Times Roll
THE OFFSPRING - 9 év után új album, már végig is hallgatható a Let The Bad Times Roll

Kilenc év után végre egy új stúdióalbummal jelentkezett a kaliforniai pop-punk hullám egykori éllovasa, a The Offspring: a Let The Bad Times Roll című lemez már végig is hallgatható....

WHILE SHE SLEEPS - Végighallgatható a modern metalosok új albuma: Sleep Society
WHILE SHE SLEEPS - Végighallgatható a modern metalosok új albuma: Sleep Society

Sleeps Society címmel megjelent és végig is hallgatható a modern metalos brit While She Sleeps ötödik albuma, a 2019-es So What? lemez utódja. A lemezen két vendég is hallható: Simon...

PESTILENCE - Új felállással érkezik a friss album, klippel az első dal: Morbvs Propagationem
PESTILENCE - Új felállással érkezik a friss album, klippel az első dal: Morbvs Propagationem

Exitivm címmel június 25-én jelenik meg a Patrick Mameli vezette holland death metal legenda Pestilence új albuma, a 2018-as Hadeon  lemez utódja. Első előzetesként a videoklippel...

FEAR FACTORY - Júniusban jön ki az új album, itt az első dal: Disruptor
FEAR FACTORY - Júniusban jön ki az új album, itt az első dal: Disruptor

Azt már tavaly ősz óta tudjuk, hogy kijön idén egy új Fear Factory album, a tizedik a sorban, most pedig itt az első dal a június 18-án megjelenő Aggression Continuum lemezről. Ismerkedj...

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS