DREAM COMBINATION - A legelső klip: Életre szóló játék

Szombaton az év utolsó koncertje, hazai pályán, Túrkevén

2014. december 11. (csütörtök) 07:10

Még a nyáron mutattuk be a túrkevei Dream Combination zenekart, akik azt mondják, hogy a zenéjük "dallamos, zúzós metal".


A Kiss Detti személyében egy énekesnővel dolgozó Dream Combination nemrég elkészült az első videóklipjével, amit az Életre szóló játék dalukhoz forgattak. Máris megnézheted.Idén már csak egyetlen koncertje lesz a csapatnak, most szombaton (december 13) a túrkevei Tóparty Sörözőben, ahol az Over My Dawn társaságában játszanak majd.www.facebook.com/dreamcombinationzenekar"Egy 'brainstormingos" éjszaka során megfogalmazódott bennünk, hogy ideje lenne elkészítenünk az első Dream Combination videóklipet. Az ötletek elég gyorsan záporoztak és pikk-pakk egy tucat papírt teleírtunk az agymenéseinkkel. Ezek közt volt a krémesevésen át a tigrisbukfencig minden. Azért hamar letisztult a kép, hogy mit is akarunk vászonra vinni.

Úgy éreztük, hogy az Életre szóló játék című számunk tartalmazza a legtöbb mondanivalót ahhoz, hogy klipet készítsünk belőle. Ez a dal tükrözi legjobban a zenekarunk felfogását is.

A forgatás Túrkevén történt. Korán nekiestünk a munkának, ami hatalmas erőfeszítéssel járt, viszont óriási nagy szórakozást is jelentett. Az épület néhány helyen elég bizar és veszélyes volt, de bevállaltuk és túléltük. Szerencsére a felvétel elég gyorsan összeállt, és azt kaptuk vissza, amit látni szerettünk volna.

Természetesen a dalainkat folyamatosan írjuk tovább és várhatóan 2015 első felében kijön az új album is. Aki szeretne velünk kapcsolatba lépni az megtalál minket a Facebookon, de elér minket e-mailen is: dreamcombination@gmail.com"
 DREAM COMBINATION - Életre szóló játék (2014-es klip)Kiss Bernadett énekesnő
"13 éve énekelek és több zenei stílust is volt szerencsém kipróbálni (pop, musical, rock). Mióta a Dream Combinationben énekelek, rájöttem, hogy a rockzene világában érzem a legjobban magam."


Kiss István billentyűs
"Körülbelül egy éve csöppentem a zenekarba. Kb. 6-7 éve kezdtem el a billentyűk nyomkodását, kisebb-nagyobb aktivitással, de ide kerülésem óta e téren 'hiperaktív' vagyok."


Hagymási Sándor gitáros
"17 éve zenélek, a gitár kiskorom óta az életem része. A zenekar alapításában részt vettem, azóta minden erőmmel azon vagyok, hogy feljebb jussunk a 'ranglétrán'."


Szűcs Gábor basszusgitáros

"Lassan már 9 éve basszusgitározom, a zenekarban a kezdetek óta tag vagyok. Előtte és közben is több zenekarban téptem a húrokat: Exteron, KHT, Lokátorock, Fate-rock, Magma, Cojones."


Papp Ádám dobos

"Körülbelül 11 éve próbálkozom a dobolás művészetével, de igazán az utóbbi 3 év mondható termékenynek. Néhány hónapja kerültem a csapatba, mint a legfiatalabb tag."


 

Hozzászólások

Nem vagy belépve. A hozzászóláshoz be kell lépni!

Hammer TV

 
SOILWORK - Új klipes dal, a trilógia záró tétele: Death Diviner
2020. május 30. (szombat) 10:54

Feverish címmel még tavaly októberben tett közzé egy klippel kísért vadonatúj dalt a Soilwork, márciusban aztán jött az újabb klipes szám, a Desperado, most pedig itt a trilógia harmadik, utolsó tétele, a videokippel kísért Death Diviner. A három kislemeznóta együttes elnevezése: Our Feverish Trinity. "Ezzel a három dallal, pontosabban az általános tematikájukkal, arra teszünk kísérletet, hogy leírjuk a misztikust, a transzcendentálist, azt ami nem elvilági. Az olyan érzéseket, amelyekkel nem tud mit kezdeni a test, azokat a kétségbeesett tetteket, amikor érzed, hogy hív valami, ami sokkal nagyobb nálad, és azt is tudod, hogy ha sikerülne elérned és beszélni hozzá, akkor először az életedben tartoznál valahova... www.facebook.com/soilwork     Mindannyian tartozni akarunk valahova, ez valahogy mégsem stimmel igazán. Az emberben mindig ott van az a némiképp kellemetlen érzés, hogy sokkal többet is...

XIBALBA - Albumpremier: Años En Infierno
XIBALBA - Albumpremier: Años En Infierno

Años En Infierno címmel megjelent és végig is hallgatható a hardcore és a death metal határmezsgyéjén dolgozó kaliforniai Xibalba negyedik nagylemeze, amelynek producere Arthur Rizk...

TANKCSAPDA - Ilyen volt az első autós koncertjük, fotók és videó
TANKCSAPDA - Ilyen volt az első autós koncertjük, fotók és videó

Tegnap este Debrecenben adta első autós koncertjét a Tankcsapda. Utólag is megnézheted a különleges buli felvételét, de vannak fotók is, ezeket Czeglédi Zsolt (MTI) készítette. Ma...

KNOTFEST - Nézz Slipknot, Underøath és Code Orange koncerteket!
KNOTFEST - Nézz Slipknot, Underøath és Code Orange koncerteket!

Idén a Code Orange és az Underøath társaságában turnézott volna a Slipknot, de hát ez nyilvánvalóan másképp alakult, viszont a Knotfest oldal most közzétett egy masszív...

ATTILA - Új dallal jelentkeztek: Cancelled
ATTILA - Új dallal jelentkeztek: Cancelled

Cancelled címmel egy vadonatúj dallal jelentkezett az amerikai metalcore színtér egyik legmegosztóbb csapatának számító Attila. A Chris Fronzak vezette, metalcore/deathcore mixet...

BOB KULICK - 70 éves korában elhunyt a legendás gitáros és producer
BOB KULICK - 70 éves korában elhunyt a legendás gitáros és producer

70 éves korában elhunyt a legendás gitáros és producer, Bob Kulick. A tragikus hírt a zenész testvére, az ex-KISS gitáros, Bruce Kulick is megerősítette. Bruce Kulick: "Összetört...

Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
HammerWorld Facebook oldal HammerWorld YouTube oldal HammerWorld RSS